You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.872
Καλημέρα όλη μέρα!Καλημέρα Στεφανία !
Manarospap
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καυλημερα
Καινούργιο μέλος αλλά καιρό πολύ ως επισκέπτης!
Σχετικά με την Στεφανία δεν έχω πολλά παραπάνω να προσθέσω από όλους όσους την έχουν επισκεφτεί και αναφερθεί σε αυτήν και τις υπηρεσίες της.
Με έχει κερδίσει η διακριτικότητά της, η εύκολη επικοινωνία και συνεννόηση, η καθαριότητα του χώρου της, το πόσο άνετα σε κάνει να αισθανθείς απο την πρώτη στιγμή.
Έχω καιρό να την τιμήσω -την τελευταία φορά ακύρωσα το ραντεβού μας λόγω έκτακτης αλλαγής του προγράμματός μου- θα επανέλθω όμως Στεφανία να με χαλαρώσεις όπως εσύ ξέρεις πολύ καλά να κάνεις!
Σχετικά με την Στεφανία δεν έχω πολλά παραπάνω να προσθέσω από όλους όσους την έχουν επισκεφτεί και αναφερθεί σε αυτήν και τις υπηρεσίες της.
Με έχει κερδίσει η διακριτικότητά της, η εύκολη επικοινωνία και συνεννόηση, η καθαριότητα του χώρου της, το πόσο άνετα σε κάνει να αισθανθείς απο την πρώτη στιγμή.
Έχω καιρό να την τιμήσω -την τελευταία φορά ακύρωσα το ραντεβού μας λόγω έκτακτης αλλαγής του προγράμματός μου- θα επανέλθω όμως Στεφανία να με χαλαρώσεις όπως εσύ ξέρεις πολύ καλά να κάνεις!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.206
- Πόντοι
- 4.365
Καινούργιο μέλος αλλά καιρό πολύ ως επισκέπτης!
Δηλαδή τόσο καιρό έκλεβες πληροφορίες χωρίς να βοηθάς τη κοινότητα και τώρα ένιωσες την ανάγκη να μπείς και να γράψεις την μαλακία σου. Περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο ποστ μαν
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.456
- Πόντοι
- 26.236
Ναι οκ μας έπεισες .Καινούργιο μέλος αλλά καιρό πολύ ως επισκέπτης!
Δεν υπάρχει πιο σέξι παπούτσι από τη γόβα-στιλέτο, πάντα σε συνδυασμό με μαύρο καλσόν ή κάλτσες! Η στολή σου σε κόκκινο χρώμα με το σκούρο μαύρο καλσόν και τη κόκκινη γόβα, είναι πολύ hot!Χαίρομαι που εγκρίνεις!Αυτά τα μπλέ είναι suede γόβες και αν τα φορέσω χωρίς το λουράκι γίνονται mules!
Είναι ίδια απόχρωση με τ λαμέ φόρεμα!
Γενικά mules δεν είναι κάτι μου ζητάνε συχνά και προτιμώ τις κανονικές γόβες πάντα στιλέτο,αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου φωτογραφία και θα δω τι μπορώ να κάνω για σένα.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.456
- Πόντοι
- 26.236
Μια που είσαι κ της θάλασσας γοργόνα αυτα σου παράγγειλαΧαίρομαι που εγκρίνεις!Αυτά τα μπλέ είναι suede γόβες και αν τα φορέσω χωρίς το λουράκι γίνονται mules!
Είναι ίδια απόχρωση με τ λαμέ φόρεμα!
Γενικά mules δεν είναι κάτι μου ζητάνε συχνά και προτιμώ τις κανονικές γόβες πάντα στιλέτο,αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου φωτογραφία και θα δω τι μπορώ να κάνω για σένα.
Συνημμένα
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Τι τα θες φίλε μου, εχει μαζέψει ένα σωρό χιμπατζήδες τσιράκια κ κλωνάρια να λέει ο καθένας τημαλακια του, ακόμα κλαίω τα 160 που μου πήρε για μια ακαπωτη το κουτοπονηρομπαζο με τα εντινγ κ ξεντινγ κ τα πουτανιστικα λόγια τη πάτησα ο μαλακας οπουσε πιασειΔηλαδή τόσο καιρό έκλεβες πληροφορίες χωρίς να βοηθάς τη κοινότητα και τώρα ένιωσες την ανάγκη να μπείς και να γράψεις την μαλακία σου. Περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο ποστ μαν
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.096
- Πόντοι
- 5.956
Χαχαχαχαχα, μουνι μαλακα πρώτη φορά βλέπω!Τι τα θες φίλε μου, τη πάτησα ο μαλακας
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.872
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.987