θα ήθελα και εγώ να γράψω κάποια λόγια για την Στεφανία.
Για αρχή να ΔΗΛΩΣΩ ότι είμαι πρωτάρης στην όλη φάση. τι πρωτάρης δηλαδή...πάρα πολυ πρωτάρης!!
το λέω αυτό για να δώσει ο καθένας όση βαρύτητα πιστεύει ότι αναλογεί στο σχόλιο μου. Ξεκάθαρα πράματα.
Γενικά είμαι πολύ αγχώδης όποτε ήμουν αρκετά μαγκωμένος για το πως θα εξελιχθεί η συνάντηση μας.
Συναντηθήκαμε πριν λίγες μέρες. Πρωί. Το σπίτι το βρήκα εύκολα , έχει και κάμποσο χώρο για πάρκινγκ
Στο δια ταύτα
Εμφάνιση κορίτσι διπλανής πόρτας. Δεν είναι μοντέλο , άλλωστε δεν νομίζω να "πουλάει" και κάτι τέτοιο. Φοβερό χαμόγελο , πολύ γλυκό. Το μάγκωμα που σας ανέφερα πριν, κράτησε το πολύ μισό λεπτό.χωρίς καμία δόση υπερβολής! Χτυπάω κουδούνι μου ανοίγει, χαμογελάει και αυτό ήταν! ούτε άγχος ούτε τίποτα όλα έφυγαν.
Ξεκινήσαμε να μιλάμε σαν να'μασταν φιλαράκια.μου πρόσφερε κάτι και στην συνέχεια βουρ στην μάχη.
Ντουζάκι και στο μασαζοκρέβατο. Αν είναι μασέρ η όχι που αναφέρεται κάποιοι δεν το ξέρω. το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σε χαιδεύει απλά με τα χέρια. φαίνεται ότι γνωρίζει κάποια πράματα..που ξαναλέω αυτό δεν την κάνει αυτόματα μασέρ αλλά ούτε και το αντίθετο.!
μες στο πρόγραμμα που ήταν 1μιση ώρα (με happy ending ) δεν σταμάτησε καθόλου το μασαζ.ούτε έδειχνε να χρονοτρίβει ( στα δικά μου μάτια πάντα ) . Στο happy ending ήταν φοβερή.! Από υγιεινή ήταν πεντακάθαρη.
υπήρχαν κάποια αρνητικά, κατά την δική μου άποψη, αλλά θεωρώ ότι λόγο του επιπέδου μου στην όλη φάση θα ήταν λάθος μου να της διατυπώσω προτού βεβαιωθώ ότι είναι σίγουρα έτσι όπως τα αντιλήφθηκα. Θα αναφέρω όμως για να μην γίνει καμιά παρανόηση ότι τα "αρνητικά" δεν ήταν ούτε για τις υπηρεσίες της αλλά ούτε και για την συμπεριφορά της.! Ήταν λεπτομέρειες, που απλά δεν μου "έκατσαν" καλά.|
Είναι άνθρωπος με λόγο, όχι κάνα πυρότουβλο. κατά την διάρκεια της συνεδρίας μιλήσαμε πολύ. (ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ) :p και κατάλαβα ότι μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί της..
Γενικά πέρασα πολύ όμορφα, ένιωσα λες και είμαστε Friends with benefit.
Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα μόλις βρω ευκαιρία και τότε θα δώσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη-κριτική πες τε το όπως θέλετε.
Αυτά (τα ολίγα δεν τα λές
) από μένα!