fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Θες να τα φτιαξετε?Στεφάνια έχεις αγόρι?
Θες να τα φτιαξετε?Στεφάνια έχεις αγόρι?
Apo kessaris κ πάνω ν το σκεφτώΆμα ψήνεσαι δεν έχεις παρά να πας μια βόλτα από τον Λαλαούνη ....
Τα διαμάντια είναι παντοτινάApo kessaris κ πάνω ν το σκεφτώ
για να τη σπάσει στην "έτσι" τουΘες να τα φτιαξετε?
Πίθηκος ήταν η Τζέην?Ίσως η Τζέην του Ταρζάν να σε αναλάβει
Νομίζω ότι το bou.com απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετων!Στεφάνια έχεις αγόρι?
Ο Ταρζάν φίλε μαφιοζε είχε να κάνει με πιθήκους πω ρε μόνο από κομπίνες ξέρειςΠίθηκος ήταν η Τζέην?
Νομίζεις μόνο νομίζειςΝομίζω ότι το bou.com απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετων!
Έχει και άλλο τέτοιο έξυπνο παιδί η μάνα σου?Νομίζω ότι το bou.com απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετων!
thank u darlingΗ tantra godess ,πιο sexy απο ποτε,μαυρισμένη με υπέροχα tan lines ,έδωσε ρέστα σήμερα!
Ανέβασε την εμπειρία tantra σε νέα επίπεδα αισθησιασμου!
Στεφανια είσαι υπέροχη!
...μαγκα μου πηρες μεζεδακι?!?!?Η tantra godess ,πιο sexy απο ποτε,μαυρισμένη με υπέροχα tan lines ,έδωσε ρέστα σήμερα!
Ανέβασε την εμπειρία tantra σε νέα επίπεδα αισθησιασμου!
Στεφανια είσαι υπέροχη!
θεα κουκλαρα
Όχι με την κλασσική έννοια του όρου!...μαγκα μου πηρες μεζεδακι?!?!?
...καταλαβα, full board το κοριτσ'!!!!Όχι με την κλασσική έννοια του όρου!
Με όρους tantra πήρα πλήρες γεύμα!
Όχι ακριβώς,τουλάχιστον Όχι όπως έχει (κακως) λανσαριστεί το tantra στην Ελλάδα!...καταλαβα, full board το κοριτσ'!!!!
...υποθετω, συνεχομενο σταματημα του οργασμου στην διαρκεια του μασαζ και στο τελος happy ending με το χερι!Δηλαδη?
Έτσι δε λέει,μαλακια είναι......υποθετω, συνεχομενο σταματημα του οργασμου στην διαρκεια του μασαζ και στο τελος happy ending με το χερι!
...αιλπηζο ωχη πανο στης σηδεραινηες πωρνες σου!!!!!χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω