Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις.!!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό
Έτσι. Κάτω τα σουτιέν.Έχεις γίνει μούναρος. Βγάλε το σουτιέν. Είναι περιττό.
Άκου φίλε....ούτε η ομορφότερη του κόσμου είναι αλλά όχι και μπάζο ή χοντρή.....αν σκεφτούμε τα χάλια όλων μας στο σώμα μας και ίσως στον χαρακτήρα μας συν τις μπαζολοβρωμιαρες που γαμουμε όλοι μας από δω ή κάποιες που τις ονομάζουμε θεές ενώ δεν είναι Ε τότε η στεφανια είναι όαση σε αυτή την δουλειά και στο οπτικό του θέματος αλλά και στις υπηρεσίες τιμές κλπ....Εντάξει μπορεί να ήταν λίγο λάθος αυτό που είπα το δέχομαι απλά είπα την δικιά μου άποψη που είναι προσωπική χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή για όλους τους υπόλοιπους...
Καλησπέρακαλημερα κ καλό σκ
φανταζομαι οτι θα μιλας για τον εαυτο σου και για το σωμα σου και για το πως εισαι εσυ και για το ποιες γαμας (?) εσυ,Άκου φίλε....ούτε η ομορφότερη του κόσμου είναι αλλά όχι και μπάζο ή χοντρή.....αν σκεφτούμε τα χάλια όλων μας στο σώμα μας και ίσως στον χαρακτήρα μας συν τις μπαζολοβρωμιαρες που γαμουμε όλοι μας από δω ή κάποιες που τις ονομάζουμε θεές ενώ δεν είναι Ε τότε η στεφανια είναι όαση σε αυτή την δουλειά και στο οπτικό του θέματος αλλά και στις υπηρεσίες τιμές κλπ....
Α ναι ξέχασα.....μερικοί είστε μοντέλα και πάτε μόνο με μοντέλα......άσε το τι και πως είμαι εγω ή ποιες γαμαω γαμησα ή θα γαμησω....γιατί αν βάλω μπροστά την αναζήτηση θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.....συν ότι ξέρω για αρκετούς από δω μέσα με τα ιδιαίτερα γούστα τους....καλό είναι ο καθένας να λέει την άποψη του απλά να προσέχει και πως το λέει....υγ..αν η στεφανια είναι χοντρή ε τότε όλοι εδώ χοντρές,φάλαινες και φαλαινοθηρικα γαμανε....γιατί καμία 90-60-90 εδώ δεν έχει αναφερθεί.....ευχαριστώφανταζομαι οτι θα μιλας για τον εαυτο σου και για το σωμα σου και για το πως εισαι εσυ και για το ποιες γαμας (?) εσυ,
γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
ασε λοιπον καποιοι απο μας να εχουμε καποια αλλα προτυπα ομορφιας και εμφανισης που αντικειμενικα ειναι καλυτερα και μην τσουβαλιαζεις το κακο γουστο το δικο σου και καποιων αλλων εδω,με το καλο και διαχρονικα αποδεκτο στυλ και προτυπο ομορφιας που εχει η πλειοψηφια του κοσμου ολοκληρου.
η Στεφανια οπως και να το κανουμε δεν εχει το σωστο σωμα.
ειναι χοντρη.
ναι εχει χασει πολλα κιλα,ναι εχει βελτιωθει στην εμφανιση της σε σχεση με πως ηταν πριν,ναι προσπαθει να βελτιωθει κι αλλο,αλλα μην προσπαθειτε να μας κανετε το μαυρο ασπρο.
ματια εχουμε κι εμεις και βλεπουμε.
ε μερικοι ειμαστε και εχουμε και καλο γουστο. τι να κανουμε?Α ναι ξέχασα.....μερικοί είστε μοντέλα και πάτε μόνο με μοντέλα.....
χλωμο το βλεπω να γαμας. πιο πολυ καβλαντα κανεις παντου. αν γαμουσες ισως κατι να εγραφες εδω να πληροφορησεις και τους αλλους..άσε το τι και πως είμαι εγω ή ποιες γαμαω γαμησα ή θα γαμησω....γιατί αν βάλω μπροστά την αναζήτηση θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...
στα αρχιδια μου τα γουστα του καθενος. εγω ειμαι στρειτ...συν ότι ξέρω για αρκετούς από δω μέσα με τα ιδιαίτερα γούστα τους....
σε ελευθερο φορουμ ειμαστε νομιζω. το τι θα γραψουμε ειναι γνωμη του καθενος.καλό είναι ο καθένας να λέει την άποψη του απλά να προσέχει και πως το λέει....
οχι ολοι δεν γαμανε χοντρες. μερικοι τις γαματε.υγ..αν η στεφανια είναι χοντρή ε τότε όλοι εδώ χοντρές,φάλαινες και φαλαινοθηρικα γαμανε....
εσυ δεν ξερεις καμμια. εδω εχει πολλες.γιατί καμία 90-60-90 εδώ δεν έχει αναφερθεί.....ευχαριστώ
Έχουμε γεμίσει γαμιαδες αλλά τελικά για να το λένε βρωμογαμικουλες είναι....Καλά μην λέτε βλακείες και ανακρίβειες.Η κοπέλα έχει λίγα παρά πάνω κιλά τα οποία της ταιριάζουν κατά την γνώμη μου.Το να την λέτε χοντρή χωρίς να είναι την κάνετε να μην νιώθει ωραία και είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Και για τους έξυπνους που θα πουν ότι δεν την έχεις δοκιμάσει και τέτοια έχουμε βρεθεί από κοντά πρόσφατα. Τώρα αν δεν σαρεσει υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω και δεν σας αναγκάζει κάνεις να την συναντήσετε.
Congrats εχεις γινει κορμαρα !!!!καλημερα κ καλό σκ
αχ αυτη τη συζητηση που ξεκιναει καθε φορα που η στεφανια δεχεται ενα καλο σχολιο ή αναρτα μια καινουρια φωτογραφια της ...
η στεφανια εχει κανει μια τεραστια προσπαθεια να χασει καποια κιλα παραπανω που καποιοι θεωρουσαν οτι ειχε . αυτο πρεπει να επιβραβευθει μονο στην περιπτωση που το εκανε για να νιωθει η ιδια καλυτερα . κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει αλλαγες στον εαυτο του μονο και μονο για να ικανοποιησει τους αλλους εκτος αν οι αλλοι ειναι γιατροι που συστηνουν τις αλλαγες για λογους υγειας.
η κοπελα δεν ειναι χοντρη . εχει εναν ιδιαιτερο σωματοτυπο , πολυ θηλυκο θα ελεγα , που αντιλαμβανομαι οτι δεν αρεσει σε καποιους και το σεβομαι απολυτα. ό,τι και να κανει , οσο και να προσπαθησει δεν προκειται να γινει 1,80 ουτε να αποκτησει το σωμα της εμιλυ ραταικοφσκι. ειναι το σκαρι της τετοιο , πως να το εξηγησω ? η αλλαγη της , ομως , ειναι ξεκαθαρη. για μενα και για καποιους αλλους ,αυτο , δεν ειναι κατ' αναγκην , βελτιωση. προσωπικα , γουσταρα το τσουπωτο της κορμι . ειναι ,ομως , σιγουρα εξελιξη . και μαλιστα μεγαλυτερη του αναμενομενου. οποιος την γνωριζει απο παλια το αντιλαμβανεται.
θεωρω , χωρις να αμφισβητω στο ελαχιστο τη γνωμη των συναγωνιστων , οτι η συνεχης της προσπαθεια για αλλαγη , οι τιμες που προσφερει τις υπηρεσιες της ,το ηθος της και κυριως η ποιοτητα των υπηρεσιων της ,τοσο στην πραξη οσο και στο χωρο της , αξιζουν την επιβραβευση ή την κατακριση.
ας μην πληγωνουμε άλλο την κοπελα με χαρακτηρισμους για την εμφανιση της . ας σταματησουμε να το κανουμε αυτο σε καθε ανθρωπο διοτι ολοι βλεπουμε ,ειδικα τα τελευταια χρονια , που μπορει να οδηγησει.
δεν λεω να μην γινονται κριτικες αρνητικες. αντιθετως , επιβαλλονται για την σωστη ενημερωση μας. ας μεινουμε , ομως , στα συγκρισιμα μεγεθη κι οχι στις ειδοποιους διαφορες . το καρπουζι ειναι καρπουζι και δεν ειναι πεπονι κι ουτε προκειται ποτέ να γινει. τωρα , αν ειναι μαπα το καρπουζι ευχαριστως να το μαθουμε .
τα γουστα ειναι υποκειμενικα και τα δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα .οποιος τη γουσταρει ας την επισκεπτεται . οποιος δεν τη γουσταρει , υπαρχουν εκατονταδες αλλες επιλογες.
μπορει να εχεις καποιο δικιο να το πιστευεις αυτο αλλά εχω κουραστει απο τις κοκορομαχιες . εχουμε καταληξει να επιτεθομαστε ο ενας στον αλλον "δια ασημαντον αφορμη" .σου ζητω συγγνωμη που σου προκαλεσα τη λαθος εντυπωση. δεν μπορω να κανω κατι άλλο.Να είσαι καλά Στεφανία.
Ότι πιο σωστό εδώ μέσα !!! Ακριβώς έτσιΚαλησπέρα και από εμένα! Πρώτα από όλα θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου ευγενικό να γράφουμε προσβλητικά σχόλια προς κανένα κορίτσι,ανεξαρτήτως! Μια από τις αρετές των ανδρών είναι ο σεβασμός προς τις γυναίκες, αλλά φαίνεται οτι τείνει να εκλέιψει, δυστυχώς! Η Στεφανία εδώ και ένα χρόνο, προς τιμή της, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, σαφέστα τώρα έχει γίνει πολύ όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική, όσοι την έχουν συναντήσει σε παρελθοντικό αλλά και παροντικό χρόνο νομίζω οτι μπορούν να το επιβεβαιώσουν ! Αν θέλει κάποιος να την κρίνει, καλό θα ήταν να βάλει στην ζυγαριά και άλλα πράγματα, όπως τον όμορφο χώρο που έχει και πάντα πεντακάθαρος, όπως και η ίδια. Μας υποδέχεται με ένα ωραίο φόρεμα και προσέχει επάνω της κάθε λεπτομέρεια. Με το χαμόγελο πάντοτε και την καλύτερη διάθεση για να μας κάνει να περάσουμε καλά και να έχουμε μια ευχάριστη συνεδρία μαζί της! Επίσης κάτι που ίσως αγνοούμε, είναι οτι για να εξελιχθεί όμορφα ένα ραντεβού υπάρχουν και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο, πολύ σημαντικότερο από την στιγμιαία εικόνα που λαμβάνουν τα μάτια μας! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα