Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
Εντάξει μπορεί να ήταν λίγο λάθος αυτό που είπα το δέχομαι απλά είπα την δικιά μου άποψη που είναι προσωπική χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή για όλους τους υπόλοιπους...

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Εντάξει μπορεί να ήταν λίγο λάθος αυτό που είπα το δέχομαι απλά είπα την δικιά μου άποψη που είναι προσωπική χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή για όλους τους υπόλοιπους...
Άκου φίλε....ούτε η ομορφότερη του κόσμου είναι αλλά όχι και μπάζο ή χοντρή.....αν σκεφτούμε τα χάλια όλων μας στο σώμα μας και ίσως στον χαρακτήρα μας συν τις μπαζολοβρωμιαρες που γαμουμε όλοι μας από δω ή κάποιες που τις ονομάζουμε θεές ενώ δεν είναι Ε τότε η στεφανια είναι όαση σε αυτή την δουλειά και στο οπτικό του θέματος αλλά και στις υπηρεσίες τιμές κλπ....

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.833
Πόντοι
7.636
IMG_20220212_104147.jpg
καλημερα κ καλό σκ :*
Καλησπέρα
Ωραία εμφάνιση

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.638
Πόντοι
41.813
Άκου φίλε....ούτε η ομορφότερη του κόσμου είναι αλλά όχι και μπάζο ή χοντρή.....αν σκεφτούμε τα χάλια όλων μας στο σώμα μας και ίσως στον χαρακτήρα μας συν τις μπαζολοβρωμιαρες που γαμουμε όλοι μας από δω ή κάποιες που τις ονομάζουμε θεές ενώ δεν είναι Ε τότε η στεφανια είναι όαση σε αυτή την δουλειά και στο οπτικό του θέματος αλλά και στις υπηρεσίες τιμές κλπ....
φανταζομαι οτι θα μιλας για τον εαυτο σου και για το σωμα σου και για το πως εισαι εσυ και για το ποιες γαμας (?) εσυ,
γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
ασε λοιπον καποιοι απο μας να εχουμε καποια αλλα προτυπα ομορφιας και εμφανισης που αντικειμενικα ειναι καλυτερα και μην τσουβαλιαζεις το κακο γουστο το δικο σου και καποιων αλλων εδω,με το καλο και διαχρονικα αποδεκτο στυλ και προτυπο ομορφιας που εχει η πλειοψηφια του κοσμου ολοκληρου.
η Στεφανια οπως και να το κανουμε δεν εχει το σωστο σωμα.
ειναι χοντρη.
ναι εχει χασει πολλα κιλα,ναι εχει βελτιωθει στην εμφανιση της σε σχεση με πως ηταν πριν,ναι προσπαθει να βελτιωθει κι αλλο,αλλα μην προσπαθειτε να μας κανετε το μαυρο ασπρο.
ματια εχουμε κι εμεις και βλεπουμε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
φανταζομαι οτι θα μιλας για τον εαυτο σου και για το σωμα σου και για το πως εισαι εσυ και για το ποιες γαμας (?) εσυ,
γιατι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
ασε λοιπον καποιοι απο μας να εχουμε καποια αλλα προτυπα ομορφιας και εμφανισης που αντικειμενικα ειναι καλυτερα και μην τσουβαλιαζεις το κακο γουστο το δικο σου και καποιων αλλων εδω,με το καλο και διαχρονικα αποδεκτο στυλ και προτυπο ομορφιας που εχει η πλειοψηφια του κοσμου ολοκληρου.
η Στεφανια οπως και να το κανουμε δεν εχει το σωστο σωμα.
ειναι χοντρη.
ναι εχει χασει πολλα κιλα,ναι εχει βελτιωθει στην εμφανιση της σε σχεση με πως ηταν πριν,ναι προσπαθει να βελτιωθει κι αλλο,αλλα μην προσπαθειτε να μας κανετε το μαυρο ασπρο.
ματια εχουμε κι εμεις και βλεπουμε.
Α ναι ξέχασα.....μερικοί είστε μοντέλα και πάτε μόνο με μοντέλα......άσε το τι και πως είμαι εγω ή ποιες γαμαω γαμησα ή θα γαμησω....γιατί αν βάλω μπροστά την αναζήτηση θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.....συν ότι ξέρω για αρκετούς από δω μέσα με τα ιδιαίτερα γούστα τους....καλό είναι ο καθένας να λέει την άποψη του απλά να προσέχει και πως το λέει....υγ..αν η στεφανια είναι χοντρή ε τότε όλοι εδώ χοντρές,φάλαινες και φαλαινοθηρικα γαμανε....γιατί καμία 90-60-90 εδώ δεν έχει αναφερθεί.....ευχαριστώ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.638
Πόντοι
41.813
Α ναι ξέχασα.....μερικοί είστε μοντέλα και πάτε μόνο με μοντέλα.....
ε μερικοι ειμαστε και εχουμε και καλο γουστο. τι να κανουμε?

.άσε το τι και πως είμαι εγω ή ποιες γαμαω γαμησα ή θα γαμησω....γιατί αν βάλω μπροστά την αναζήτηση θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...
χλωμο το βλεπω να γαμας. πιο πολυ καβλαντα κανεις παντου. αν γαμουσες ισως κατι να εγραφες εδω να πληροφορησεις και τους αλλους.

..συν ότι ξέρω για αρκετούς από δω μέσα με τα ιδιαίτερα γούστα τους....
στα αρχιδια μου τα γουστα του καθενος. εγω ειμαι στρειτ.

καλό είναι ο καθένας να λέει την άποψη του απλά να προσέχει και πως το λέει....
σε ελευθερο φορουμ ειμαστε νομιζω. το τι θα γραψουμε ειναι γνωμη του καθενος.
για μενα και για πολλους αλλους η Στεφανια ειναι χοντρη,για σενα οχι.
ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε. και το λεω εχοντας δοκιμασει.
εσυ εχεις δοκιμασει κανα μοντελο να δεις πως ειναι?
δεν προσπαθω να σε πεισω οπως εσυ τους αλλους που μας λες οτι ειναι οαση εμφανισιακα!!!!!!!!!!!!!!! :2funny::2funny:

υγ..αν η στεφανια είναι χοντρή ε τότε όλοι εδώ χοντρές,φάλαινες και φαλαινοθηρικα γαμανε....
οχι ολοι δεν γαμανε χοντρες. μερικοι τις γαματε.

γιατί καμία 90-60-90 εδώ δεν έχει αναφερθεί.....ευχαριστώ
εσυ δεν ξερεις καμμια. εδω εχει πολλες.

ευτυχειτε :hi:

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
216
Πόντοι
0
Καλά μην λέτε βλακείες και ανακρίβειες.Η κοπέλα έχει λίγα παρά πάνω κιλά τα οποία της ταιριάζουν κατά την γνώμη μου.Το να την λέτε χοντρή χωρίς να είναι την κάνετε να μην νιώθει ωραία και είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Και για τους έξυπνους που θα πουν ότι δεν την έχεις δοκιμάσει και τέτοια έχουμε βρεθεί από κοντά πρόσφατα. Τώρα αν δεν σαρεσει υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω και δεν σας αναγκάζει κάνεις να την συναντήσετε.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Καλά μην λέτε βλακείες και ανακρίβειες.Η κοπέλα έχει λίγα παρά πάνω κιλά τα οποία της ταιριάζουν κατά την γνώμη μου.Το να την λέτε χοντρή χωρίς να είναι την κάνετε να μην νιώθει ωραία και είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Και για τους έξυπνους που θα πουν ότι δεν την έχεις δοκιμάσει και τέτοια έχουμε βρεθεί από κοντά πρόσφατα. Τώρα αν δεν σαρεσει υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω και δεν σας αναγκάζει κάνεις να την συναντήσετε.
Έχουμε γεμίσει γαμιαδες αλλά τελικά για να το λένε βρωμογαμικουλες είναι....

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
827
Πόντοι
86
Όσοι σχολιάζετε αρνητικά το σώμα της κοπέλας σταματήστε να ασχολείστε. Γουστάρετε άλλου είδους σώματα και άλλο στυλ. Αφού και αν αδυνατίσει κι άλλο η Στεφανία (που κατα την γνωμη μου δεν θα της πηγαίνει καθόλου) και πάλι δεν θα την επιλέξετε... Είναι φανερό, για κράξιμο μονο μπήκατε.
Στεφανία συνέχισε αυτό που κάνεις όπως το κάνεις. Μακάρι να σε γνωρίσω κάποια στιγμή.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.492
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα και από εμένα! Πρώτα από όλα θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου ευγενικό να γράφουμε προσβλητικά σχόλια προς κανένα κορίτσι,ανεξαρτήτως! Μια από τις αρετές των ανδρών είναι ο σεβασμός προς τις γυναίκες, αλλά φαίνεται οτι τείνει να εκλέιψει, δυστυχώς! Η Στεφανία εδώ και ένα χρόνο, προς τιμή της, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, σαφέστα τώρα έχει γίνει πολύ όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική, όσοι την έχουν συναντήσει σε παρελθοντικό αλλά και παροντικό χρόνο νομίζω οτι μπορούν να το επιβεβαιώσουν ! Αν θέλει κάποιος να την κρίνει, καλό θα ήταν να βάλει στην ζυγαριά και άλλα πράγματα, όπως τον όμορφο χώρο που έχει και πάντα πεντακάθαρος, όπως και η ίδια. Μας υποδέχεται με ένα ωραίο φόρεμα και προσέχει επάνω της κάθε λεπτομέρεια. Με το χαμόγελο πάντοτε και την καλύτερη διάθεση για να μας κάνει να περάσουμε καλά και να έχουμε μια ευχάριστη συνεδρία μαζί της! Επίσης κάτι που ίσως αγνοούμε, είναι οτι για να εξελιχθεί όμορφα ένα ραντεβού υπάρχουν και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο, πολύ σημαντικότερο από την στιγμιαία εικόνα που λαμβάνουν τα μάτια μας! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα :hi:

ektor2010

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2010
Like
190
Πόντοι
0
Μακάρι όλες οι γυναίκες που προσφέρουν μασάζ να σε δέχονται στον χώρο τους όπως σε δέχεται η Στεφανία και μάλιστα σε έναν χώρο που είναι πολύ όμορφος και ζεστός. Νιώθεις ότι έχεις πάει στο σπίτι μίας φίλης και η συμπεριφορά της σε κάνει να γουστάρεις το κάτι παραπάνω από αυτή. Δυστυχώς έχω επισκεφθεί δύο φορές μόνο!! μέχρι στιγμής την Στεφανία μιας και οι υποχρεώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν να το κάνω όσο συχνά θα το ήθελα αλλά σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στο πακέτο συμπεριφορά/μασάζ/εκτόνωση. Τέλος για το σώμα της έχω να πω ότι αν η γυναίκα δεν έχει πιασίματα δεν είναι γυναίκα και καλό θα ήταν να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα που έχει φτάσει τώρα και να μην χάσει άλλα κιλά.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.981
Πόντοι
456
αχ αυτη τη συζητηση που ξεκιναει καθε φορα που η στεφανια δεχεται ενα καλο σχολιο ή αναρτα μια καινουρια φωτογραφια της ...
η στεφανια εχει κανει μια τεραστια προσπαθεια να χασει καποια κιλα παραπανω που καποιοι θεωρουσαν οτι ειχε . αυτο πρεπει να επιβραβευθει μονο στην περιπτωση που το εκανε για να νιωθει η ιδια καλυτερα . κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει αλλαγες στον εαυτο του μονο και μονο για να ικανοποιησει τους αλλους εκτος αν οι αλλοι ειναι γιατροι που συστηνουν τις αλλαγες για λογους υγειας.
η κοπελα δεν ειναι χοντρη . εχει εναν ιδιαιτερο σωματοτυπο , πολυ θηλυκο θα ελεγα , που αντιλαμβανομαι οτι δεν αρεσει σε καποιους και το σεβομαι απολυτα. ό,τι και να κανει , οσο και να προσπαθησει δεν προκειται να γινει 1,80 ουτε να αποκτησει το σωμα της εμιλυ ραταικοφσκι. ειναι το σκαρι της τετοιο , πως να το εξηγησω ? η αλλαγη της , ομως , ειναι ξεκαθαρη. για μενα και για καποιους αλλους ,αυτο , δεν ειναι κατ' αναγκην , βελτιωση. προσωπικα , γουσταρα το τσουπωτο της κορμι . ειναι ,ομως , σιγουρα εξελιξη . και μαλιστα μεγαλυτερη του αναμενομενου. οποιος την γνωριζει απο παλια το αντιλαμβανεται.
θεωρω , χωρις να αμφισβητω στο ελαχιστο τη γνωμη των συναγωνιστων , οτι η συνεχης της προσπαθεια για αλλαγη , οι τιμες που προσφερει τις υπηρεσιες της ,το ηθος της και κυριως η ποιοτητα των υπηρεσιων της ,τοσο στην πραξη οσο και στο χωρο της , αξιζουν την επιβραβευση ή την κατακριση.
ας μην πληγωνουμε άλλο την κοπελα με χαρακτηρισμους για την εμφανιση της . ας σταματησουμε να το κανουμε αυτο σε καθε ανθρωπο διοτι ολοι βλεπουμε ,ειδικα τα τελευταια χρονια , που μπορει να οδηγησει.
δεν λεω να μην γινονται κριτικες αρνητικες. αντιθετως , επιβαλλονται για την σωστη ενημερωση μας. ας μεινουμε , ομως , στα συγκρισιμα μεγεθη κι οχι στις ειδοποιους διαφορες . το καρπουζι ειναι καρπουζι και δεν ειναι πεπονι κι ουτε προκειται ποτέ να γινει. τωρα , αν ειναι μαπα το καρπουζι ευχαριστως να το μαθουμε .
τα γουστα ειναι υποκειμενικα και τα δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα .οποιος τη γουσταρει ας την επισκεπτεται . οποιος δεν τη γουσταρει , υπαρχουν εκατονταδες αλλες επιλογες.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.647
Πόντοι
17.436
αχ αυτη τη συζητηση που ξεκιναει καθε φορα που η στεφανια δεχεται ενα καλο σχολιο ή αναρτα μια καινουρια φωτογραφια της ...
η στεφανια εχει κανει μια τεραστια προσπαθεια να χασει καποια κιλα παραπανω που καποιοι θεωρουσαν οτι ειχε . αυτο πρεπει να επιβραβευθει μονο στην περιπτωση που το εκανε για να νιωθει η ιδια καλυτερα . κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει αλλαγες στον εαυτο του μονο και μονο για να ικανοποιησει τους αλλους εκτος αν οι αλλοι ειναι γιατροι που συστηνουν τις αλλαγες για λογους υγειας.
η κοπελα δεν ειναι χοντρη . εχει εναν ιδιαιτερο σωματοτυπο , πολυ θηλυκο θα ελεγα , που αντιλαμβανομαι οτι δεν αρεσει σε καποιους και το σεβομαι απολυτα. ό,τι και να κανει , οσο και να προσπαθησει δεν προκειται να γινει 1,80 ουτε να αποκτησει το σωμα της εμιλυ ραταικοφσκι. ειναι το σκαρι της τετοιο , πως να το εξηγησω ? η αλλαγη της , ομως , ειναι ξεκαθαρη. για μενα και για καποιους αλλους ,αυτο , δεν ειναι κατ' αναγκην , βελτιωση. προσωπικα , γουσταρα το τσουπωτο της κορμι . ειναι ,ομως , σιγουρα εξελιξη . και μαλιστα μεγαλυτερη του αναμενομενου. οποιος την γνωριζει απο παλια το αντιλαμβανεται.
θεωρω , χωρις να αμφισβητω στο ελαχιστο τη γνωμη των συναγωνιστων , οτι η συνεχης της προσπαθεια για αλλαγη , οι τιμες που προσφερει τις υπηρεσιες της ,το ηθος της και κυριως η ποιοτητα των υπηρεσιων της ,τοσο στην πραξη οσο και στο χωρο της , αξιζουν την επιβραβευση ή την κατακριση.
ας μην πληγωνουμε άλλο την κοπελα με χαρακτηρισμους για την εμφανιση της . ας σταματησουμε να το κανουμε αυτο σε καθε ανθρωπο διοτι ολοι βλεπουμε ,ειδικα τα τελευταια χρονια , που μπορει να οδηγησει.
δεν λεω να μην γινονται κριτικες αρνητικες. αντιθετως , επιβαλλονται για την σωστη ενημερωση μας. ας μεινουμε , ομως , στα συγκρισιμα μεγεθη κι οχι στις ειδοποιους διαφορες . το καρπουζι ειναι καρπουζι και δεν ειναι πεπονι κι ουτε προκειται ποτέ να γινει. τωρα , αν ειναι μαπα το καρπουζι ευχαριστως να το μαθουμε .
τα γουστα ειναι υποκειμενικα και τα δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα .οποιος τη γουσταρει ας την επισκεπτεται . οποιος δεν τη γουσταρει , υπαρχουν εκατονταδες αλλες επιλογες.

Να είσαι καλά Στεφανία.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.981
Πόντοι
456
Να είσαι καλά Στεφανία.
μπορει να εχεις καποιο δικιο να το πιστευεις αυτο αλλά εχω κουραστει απο τις κοκορομαχιες . εχουμε καταληξει να επιτεθομαστε ο ενας στον αλλον "δια ασημαντον αφορμη" .σου ζητω συγγνωμη που σου προκαλεσα τη λαθος εντυπωση. δεν μπορω να κανω κατι άλλο.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
349
Πόντοι
21
Καλησπέρα και από εμένα! Πρώτα από όλα θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου ευγενικό να γράφουμε προσβλητικά σχόλια προς κανένα κορίτσι,ανεξαρτήτως! Μια από τις αρετές των ανδρών είναι ο σεβασμός προς τις γυναίκες, αλλά φαίνεται οτι τείνει να εκλέιψει, δυστυχώς! Η Στεφανία εδώ και ένα χρόνο, προς τιμή της, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, σαφέστα τώρα έχει γίνει πολύ όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική, όσοι την έχουν συναντήσει σε παρελθοντικό αλλά και παροντικό χρόνο νομίζω οτι μπορούν να το επιβεβαιώσουν ! Αν θέλει κάποιος να την κρίνει, καλό θα ήταν να βάλει στην ζυγαριά και άλλα πράγματα, όπως τον όμορφο χώρο που έχει και πάντα πεντακάθαρος, όπως και η ίδια. Μας υποδέχεται με ένα ωραίο φόρεμα και προσέχει επάνω της κάθε λεπτομέρεια. Με το χαμόγελο πάντοτε και την καλύτερη διάθεση για να μας κάνει να περάσουμε καλά και να έχουμε μια ευχάριστη συνεδρία μαζί της! Επίσης κάτι που ίσως αγνοούμε, είναι οτι για να εξελιχθεί όμορφα ένα ραντεβού υπάρχουν και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο, πολύ σημαντικότερο από την στιγμιαία εικόνα που λαμβάνουν τα μάτια μας! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα :hi:
Ότι πιο σωστό εδώ μέσα !!! Ακριβώς έτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom