You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.706
- Πόντοι
- 9.297
Καμαρώνει τον καινουριο βυζο της Καινούριου;Και εδώ τρομερή.
Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.527
- Πόντοι
- 1.046
Πολύ πιθανό...και θα σκέφτεται διαφορά...Καμαρώνει τον καινουριο βυζο της Καινούριου;
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.646
Α ρε Σταματίνα πιπα. Αληθινη καβλα είσαι σε σύγκριση με τις άλλες.τις πατσαβουρες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.706
- Πόντοι
- 9.297
Ειναι δυνατόν να έχει γλυτώσει από χεράκια της η Καινουργιου;Πολύ πιθανό...και θα σκέφτεται διαφορά...
Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.527
- Πόντοι
- 1.046
Δεν νομίζω...ειδικά με τις καυλες που έχουν και οι δύο μου φαίνεται αρκετά δύσκολοΕιναι δυνατόν να έχει γλυτώσει από χεράκια της η Καινουργιου;
Άλλη καυλιάρα εδώ...Έφυγε για πουσουκου εξωτερικό (Βέλγιο-Ολλανδία νομίζω) μαζί με την αρχισυντάκτριά της ( ξέρει από τέτοια ταξιδάκια η Σταματίνα κατά το παρελθόν... ) και ανέβασε στόρυ από το αεροδρόμιο. Δείτε πάλι βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα σαν να λέει "3 μέρες που θα μαστε στο ξενοδοχείο να δεις τί θα σου κάνω στο δωμάτιο, θα αναστενάξει η μουνάρα σου Μαιρούλα". Μουνάρα αφέντρα Σταματίνα δεν μπορείς να κρατηθείς! Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις! Το βλέμμα σου τα λέει όλα!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.706
- Πόντοι
- 9.297
Nα ήμουν μια αράχνη κάπου ψηλά σε κάποια γωνιά του δωματίου της....Άλλη καυλιάρα εδώ...Έφυγε για πουσουκου εξωτερικό (Βέλγιο-Ολλανδία νομίζω) μαζί με την αρχισυντάκτριά της ( ξέρει από τέτοια ταξιδάκια η Σταματίνα κατά το παρελθόν... ) και ανέβασε στόρυ από το αεροδρόμιο. Δείτε πάλι βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα σαν να λέει "3 μέρες που θα μαστε στο ξενοδοχείο να δεις τί θα σου κάνω στο δωμάτιο, θα αναστενάξει η μουνάρα σου Μαιρούλα". Μουνάρα αφέντρα Σταματίνα δεν μπορείς να κρατηθείς! Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις! Το βλέμμα σου τα λέει όλα!!!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.379
- Πόντοι
- 9.931
Τωρα σοβαρα, πια γυναίκα βγαζει φωτο με τις φιλες της με απλωμένα τα χερια επανω τους;Άλλη καυλιάρα εδώ...Έφυγε για πουσουκου εξωτερικό (Βέλγιο-Ολλανδία νομίζω) μαζί με την αρχισυντάκτριά της ( ξέρει από τέτοια ταξιδάκια η Σταματίνα κατά το παρελθόν... ) και ανέβασε στόρυ από το αεροδρόμιο. Δείτε πάλι βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα σαν να λέει "3 μέρες που θα μαστε στο ξενοδοχείο να δεις τί θα σου κάνω στο δωμάτιο, θα αναστενάξει η μουνάρα σου Μαιρούλα". Μουνάρα αφέντρα Σταματίνα δεν μπορείς να κρατηθείς! Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις! Το βλέμμα σου τα λέει όλα!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.706
- Πόντοι
- 9.297
Aυτη που δεν την νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.Τωρα σοβαρα, πια γυναίκα βγαζει φωτο με τις φιλες της με απλωμένα τα χερια επανω τους;
Μα τώρα σοβαρά πείτε αλήθεια αν βλέπατε αυτή τη φωτό χωρίς να τη ξέρατε. Και βλέπατε το χέρι της που όλο και απλώνει... Και το βλέμμα που για μένα τα λέει όλα όμως!!! Δε θα λέγατε ότι αυτή η γυναίκα είναι λεσβία ή έστω μπαισέξουαλ ?
Σταματινάρα.Μα τώρα σοβαρά πείτε αλήθεια αν βλέπατε αυτή τη φωτό χωρίς να τη ξέρατε. Και βλέπατε το χέρι της που όλο και απλώνει... Και το βλέμμα που για μένα τα λέει όλα όμως!!! Δε θα λέγατε ότι αυτή η γυναίκα είναι λεσβία ή έστω μπαισέξουαλ ?
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.646
Ο κερατάς που είναι?
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.074
- Πόντοι
- 2.256
Απίστευτα σεξυ η Σταματίνα. Το βράδυ στο ξενοδοχείο εξουθενωμένες μπροστά στο τζάκι με ένα μπράντι στο χέρι θα ξεκινήσουν με γλωσσόφιλα και θα βγάλουν τα υπέροχα παπούτσια η μία της άλλης. Ήθελα να μπορούσα να έβλεπα...Να την ταΐζει στο στόμα τσέρυ η Σταματίνα και να τη φιλά στο λαιμό
Συνημμένα
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 11.443
- Πόντοι
- 2.256
Εγώ θα ηθελα να μπω στο γλυψιμο της Σταματίνας στην αρχισυντάκτρια όπως είναι στημένη να την καρφώνω από πίσω και να τραβάω αλογοουρά!!Απίστευτα σεξυ η Σταματίνα. Το βράδυ στο ξενοδοχείο εξουθενωμένες μπροστά στο τζάκι με ένα μπράντι στο χέρι θα ξεκινήσουν με γλωσσόφιλα και θα βγάλουν τα υπέροχα παπούτσια η μία της άλλης. Ήθελα να μπορούσα να έβλεπα...Να την ταΐζει στο στόμα τσέρυ η Σταματίνα και να τη φιλά στο λαιμό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 94K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις