argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.194
- Πόντοι
- 9.297
Τυχαία στήθηκε έτσι στην α'ληψη;Σταματινάρα μπρος και πίσω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυχαία στήθηκε έτσι στην α'ληψη;Σταματινάρα μπρος και πίσω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάνταρ μας διαβάζει...Σταματινάρα μπρος και πίσω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τη μόνη που είμαι σίγουρος ότι το κάνει.Στάνταρ μας διαβάζει...
Στάνταρ μας διαβάζει...
Ε...ας υπάρχει και μια!Για τη μόνη που είμαι σίγουρος ότι το κάνει.
Καμαρώνει τον καινουριο βυζο της Καινούριου;Και εδώ τρομερή.
![]()
Πολύ πιθανό...και θα σκέφτεται διαφορά...Καμαρώνει τον καινουριο βυζο της Καινούριου;
Ειναι δυνατόν να έχει γλυτώσει από χεράκια της η Καινουργιου;Πολύ πιθανό...και θα σκέφτεται διαφορά...
Δεν νομίζω...ειδικά με τις καυλες που έχουν και οι δύο μου φαίνεται αρκετά δύσκολοΕιναι δυνατόν να έχει γλυτώσει από χεράκια της η Καινουργιου;
Nα ήμουν μια αράχνη κάπου ψηλά σε κάποια γωνιά του δωματίου της....Άλλη καυλιάρα εδώ...Έφυγε για πουσουκου εξωτερικό (Βέλγιο-Ολλανδία νομίζω) μαζί με την αρχισυντάκτριά της( ξέρει από τέτοια ταξιδάκια η Σταματίνα κατά το παρελθόν... ) και ανέβασε στόρυ από το αεροδρόμιο. Δείτε πάλι βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα σαν να λέει "3 μέρες που θα μαστε στο ξενοδοχείο να δεις τί θα σου κάνω στο δωμάτιο, θα αναστενάξει η μουνάρα σου Μαιρούλα". Μουνάρα αφέντρα Σταματίνα δεν μπορείς να κρατηθείς! Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις! Το βλέμμα σου τα λέει όλα!!!
![]()
Τωρα σοβαρα, πια γυναίκα βγαζει φωτο με τις φιλες της με απλωμένα τα χερια επανω τους;Άλλη καυλιάρα εδώ...Έφυγε για πουσουκου εξωτερικό (Βέλγιο-Ολλανδία νομίζω) μαζί με την αρχισυντάκτριά της( ξέρει από τέτοια ταξιδάκια η Σταματίνα κατά το παρελθόν... ) και ανέβασε στόρυ από το αεροδρόμιο. Δείτε πάλι βλέμμα που ρίχνει στην κάμερα σαν να λέει "3 μέρες που θα μαστε στο ξενοδοχείο να δεις τί θα σου κάνω στο δωμάτιο, θα αναστενάξει η μουνάρα σου Μαιρούλα". Μουνάρα αφέντρα Σταματίνα δεν μπορείς να κρατηθείς! Όσο και να προσπαθείς να το κρύψεις! Το βλέμμα σου τα λέει όλα!!!
![]()
Aυτη που δεν την νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.Τωρα σοβαρα, πια γυναίκα βγαζει φωτο με τις φιλες της με απλωμένα τα χερια επανω τους;
Σταματινάρα.Μα τώρα σοβαρά πείτε αλήθεια αν βλέπατε αυτή τη φωτό χωρίς να τη ξέρατε. Και βλέπατε το χέρι της που όλο και απλώνει... Και το βλέμμα που για μένα τα λέει όλα όμως!!! Δε θα λέγατε ότι αυτή η γυναίκα είναι λεσβία ή έστω μπαισέξουαλ ?