Το κάνει (το βραδινό ντύσιμο) για να έχει στη "τσίτα" τον αντρικό πληθυσμό...Είναι μια χαρά κούκλα. Αρκεί να καταλάβει οτι είναι στραβοκάνα και κάπως να καλύψει το θέμα. Απορώ πως και δεν της το έχουν πει ή δεν την νοιάζει.
Επίσης για με΄να, θα πρέπει το πρωι να αλλάξει ντύσιμο , Σήμερα ήταν μια χαρά. Αλλα΄ είναι φορές που νομίζεις οτι έρχεται απο τα μπουζούκια. Πολύ βραδυνό ντύσιμο για 8 το πρωι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.977
- Πόντοι
- 6.515
τι να κανει τυπε, να τα ισιωσει?Είναι μια χαρά κούκλα. Αρκεί να καταλάβει οτι είναι στραβοκάνα και κάπως να καλύψει το θέμα.
Φυσικά και δεν ισιώνουν. Αλλά μπορεί στην φωτογράφιση να πατά το πόδι πιο χαλαρά ώστε να μην φαίνεται το στραβό.. Όλα γίνονταιτι να κανει τυπε, να τα ισιωσει?
satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.590
- Πόντοι
- 3.556
Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.Φυσικά και δεν ισιώνουν. Αλλά μπορεί στην φωτογράφιση να πατά το πόδι πιο χαλαρά ώστε να μην φαίνεται το στραβό.. Όλα γίνονται
Κούκλα είναι. Και το έχω πει πολλές φορές. Μην με παρεξηγείς. Απλά τα πόδια βγάζουν μάτι. Τι να κάνουμε...Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.
satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.590
- Πόντοι
- 3.556
Ισχύει.Κούκλα είναι. Και το έχω πει πολλές φορές. Μην με παρεξηγείς. Απλά τα πόδια βγάζουν μάτι. Τι να κάνουμε...
Αλλά ας δούνε όλα τα άλλα πάνω της.
ολα τα βλέπουμε και ΄όλα τα λέμε. Υπάρχουν φορές που έχω πει οτι είναι φοβερή.Ισχύει.
Αλλά ας δούνε όλα τα άλλα πάνω της.
Όλα ανάλογα με το πως στέκεται. Και για το πρόσωπο της έχω πει και για την περιφέρεια της και για όλα.
Δεν με διαβάζεις φίλτατε!!!!
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.204
- Πόντοι
- 2.256
Πολύ καλή εδώ..... Εξαιρετική!!!!!!!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.602
- Πόντοι
- 9.297
Μας δίνανε γά'ι'δαρο κι εμείς τον κοιτούσαμε στα ...δόντια.Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα κανείς οτι δεν θα προχώραγε???? Δεν είδα κανένα τέτοιο post....Μας δίνανε γά'ι'δαρο κι εμείς τον κοιτούσαμε στα ...δόντια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η συζήτηση είναι επί των λεπτομερειών. Για το σύνολο δεν υπάρχει τέτοιο post.
Εγω΄ που την λέω στραβοπόδαρι, κάπου έχω γράψει οτι θα κάνει καλό σφίξιμο στην μέση με τα πόδια της!!!
Εδώ εκπληκτικήΑνάφτρα η Σταματίνα.
satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.590
- Πόντοι
- 3.556
Σούπερ.Εδώ εκπληκτική
ΚαύλαααααΤη λατρεύουμε γιατί μας δίνει τέτοιες καυτές εμφανίσεις.
Dasstaboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 537
- Πόντοι
- 81
Καυλαααα τον παίζω πρωί πρωί για πάρτι τηςΚαύλααααα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K