geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.074
- Πόντοι
- 6.515
τι να κανει τυπε, να τα ισιωσει?Είναι μια χαρά κούκλα. Αρκεί να καταλάβει οτι είναι στραβοκάνα και κάπως να καλύψει το θέμα.
τι να κανει τυπε, να τα ισιωσει?Είναι μια χαρά κούκλα. Αρκεί να καταλάβει οτι είναι στραβοκάνα και κάπως να καλύψει το θέμα.
Φυσικά και δεν ισιώνουν. Αλλά μπορεί στην φωτογράφιση να πατά το πόδι πιο χαλαρά ώστε να μην φαίνεται το στραβό.. Όλα γίνονταιτι να κανει τυπε, να τα ισιωσει?
Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.Φυσικά και δεν ισιώνουν. Αλλά μπορεί στην φωτογράφιση να πατά το πόδι πιο χαλαρά ώστε να μην φαίνεται το στραβό.. Όλα γίνονται
Κούκλα είναι. Και το έχω πει πολλές φορές. Μην με παρεξηγείς. Απλά τα πόδια βγάζουν μάτι. Τι να κάνουμε...Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.
Ισχύει.Κούκλα είναι. Και το έχω πει πολλές φορές. Μην με παρεξηγείς. Απλά τα πόδια βγάζουν μάτι. Τι να κάνουμε...
ολα τα βλέπουμε και ΄όλα τα λέμε. Υπάρχουν φορές που έχω πει οτι είναι φοβερή.Ισχύει.
Αλλά ας δούνε όλα τα άλλα πάνω της.
Πολύ καλή εδώ..... Εξαιρετική!!!!!!!!!
Μας δίνανε γά'ι'δαρο κι εμείς τον κοιτούσαμε στα ...δόντια.Κούκλα η Σταματίνα και ψάχνουμε τα μείον της.
Είπα κανείς οτι δεν θα προχώραγε???? Δεν είδα κανένα τέτοιο post....Μας δίνανε γά'ι'δαρο κι εμείς τον κοιτούσαμε στα ...δόντια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ εκπληκτικήΑνάφτρα η Σταματίνα.
Σούπερ.Εδώ εκπληκτική
ΚαύλαααααΤη λατρεύουμε γιατί μας δίνει τέτοιες καυτές εμφανίσεις.
Καυλαααα τον παίζω πρωί πρωί για πάρτι τηςΚαύλααααα
Όλοι μας από το πρωί μέχρι το βράδυΚαυλαααα τον παίζω πρωί πρωί για πάρτι της
Πάλι απλωμένο το χεράκι