trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 3.454
- Πόντοι
- 441
Φαντάζομαι τι θα έγινε μετά το χαΐδεμαΔεν σταματάει να την χαϊδεύει
ψαλιδάκιαΦαντάζομαι τι θα έγινε μετά το χαΐδεμα
Άστα να πάνε φίλε.. με ότι κινείται από ότι φαίνεται δεν ξέρωΓενικα η τσιμτσιλη εχει ακουστεί οτι γουστάρει να πηδιέται
Για πίπες σίγουρα χαχααΆστα να πάνε φίλε.. με ότι κινείται από ότι φαίνεται δεν ξέρω
Και όχι μόνο....Για πίπες σίγουρα χαχαα
Μη βριζεις μαν ηρεμαΓια πίπες σίγουρα χαχαα
Πουστρες
Πιλατευει την ξανθιά, ρίχνει κι ένα φιλί με ματάκια στη μελαχρινή. Έτοιμο το ψαλιδωτό τρίο για αργότερα.Δεν σταματάει να την χαϊδεύει
εγω για παρθενα την ειχα....Γενικα η τσιμτσιλη εχει ακουστεί οτι γουστάρει να πηδιέται
Oυτε στον ωροσκόπο...εγω για παρθενα την ειχα....
Το δεξί χεράκι της Σταματίνας στάνταρ πασπατευει το κωλαρακι της Λένιως...Σταματιναρα στανταρ ψαλιδιασμα με Τσολακη
Τι πόδια έχει...
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με oversized ζακέτα και mules - Η extra fashionable εμφάνιση - Marie Claire
Η λαμπερή έξοδος.www.marieclaire.gr
Συνήθως οι "μόδιστροι" και αυτοί-αυτές που ασχολούνται με μόδα λένε ότι, όταν είναι πολύ ντυμένο το πάνω μέρος, το κάτω πρέπει να είναι ξέντυτο, δηλ. γυμνό! Έτσι και η φιλενάδα μας, η Σταματίνα! Σωστά, είχες τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σου! Θα τα είχε "πετάξει" όλα, έξω από τη μέση και κάτω!Σήμερα είναι σεμνά ντυμένη από ότι φαίνεται τουλάχιστον από την φωτό τώρα από την μέση και κάτω δεν ξέρω τι γίνεται
Τυπε τι εχουμε εδω?Να μιλησει το varΣταματιναρα στανταρ ψαλιδιασμα με Τσολακη
Ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα αυτόΣυνήθως οι "μόδιστροι" και αυτοί-αυτές που ασχολούνται με μόδα λένε ότι, όταν είναι πολύ ντυμένο το πάνω μέρος, το κάτω πρέπει να είναι ξέντυτο, δηλ. γυμνό! Έτσι και η φιλενάδα μας, η Σταματίνα! Σωστά, είχες τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σου! Θα τα είχε "πετάξει" όλα, έξω από τη μέση και κάτω!