argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία . .Τυπε θα εχει συνέχεια η ιστορία;; Μήπως ποιο κατω θα συναντιέται τυχαία με την Σκορδα;;
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία . .Τυπε θα εχει συνέχεια η ιστορία;; Μήπως ποιο κατω θα συναντιέται τυχαία με την Σκορδα;;
Ψιλοβλασφημος μέρες που είναι...Γράψε σαράντα φορές "μου αρέσει να τον παίζω με την Τσιμτσιλη" και θα λάβεις συγχωρητικη παράθεση μηνύματος.Χύσε να κοινωνήσουμε
Σκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.Τοπ πόδια ελληνική τιβι
Ούτε καν ρε ποια ΚατερίναΣκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.
Σκληρό ντέρμπι με Σκορδά ίσως...Ούτε καν ρε ποια Κατερίνα
Mην ξηγιεσαι έτσι,σε πόδι την κοντραρει.Ούτε καν ρε ποια Κατερίνα
Πιο καυλοφατσα η ΚαραβατουΣκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.
Συμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.Πιο καυλοφατσα η Καραβατου
Ισχύει μαζί σας στο εκατό τα εκατόΣυμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.
Eισαι στον καταλληλο ιστοτοπο για να μαθειςΣυγγνώμη γιατί είμαι άσχετος η τύπισσα είναι αμφιφυλοφιλος;
Δεν ασχολούμαι με την ελληνική show biz και τηλεοραση, τώρα είδα τυχαία τη τελευταία σελίδα και τα μήνυματα που δημοσιεύτηκαν από τα μέλη.Eισαι στον καταλληλο ιστοτοπο για να μαθεις
Όχι Βαμβακουλας;Και πόδια Τσολακίδης θα πρόσθετα
Άναψε το ντέρμπυ,τα έλεγα εγώ...Συμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.