argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.561
- Πόντοι
- 9.297
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία . .Τυπε θα εχει συνέχεια η ιστορία;; Μήπως ποιο κατω θα συναντιέται τυχαία με την Σκορδα;;![]()
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία . .Τυπε θα εχει συνέχεια η ιστορία;; Μήπως ποιο κατω θα συναντιέται τυχαία με την Σκορδα;;![]()
Ψιλοβλασφημος μέρες που είναι...Γράψε σαράντα φορές "μου αρέσει να τον παίζω με την Τσιμτσιλη" και θα λάβεις συγχωρητικη παράθεση μηνύματος.Χύσε να κοινωνήσουμε
Σκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.Τοπ πόδια ελληνική τιβι![]()
![]()
Ούτε καν ρε ποια ΚατερίναΣκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.
Σκληρό ντέρμπι με Σκορδά ίσως...Ούτε καν ρε ποια Κατερίνα
Mην ξηγιεσαι έτσι,σε πόδι την κοντραρει.Ούτε καν ρε ποια Κατερίνα
Πιο καυλοφατσα η ΚαραβατουΣκληρό ντέρμπυ με Καραβατου.
Συμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.Πιο καυλοφατσα η Καραβατου
Ισχύει μαζί σας στο εκατό τα εκατόΣυμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.
Eισαι στον καταλληλο ιστοτοπο για να μαθειςΣυγγνώμη γιατί είμαι άσχετος η τύπισσα είναι αμφιφυλοφιλος;
Δεν ασχολούμαι με την ελληνική show biz και τηλεοραση, τώρα είδα τυχαία τη τελευταία σελίδα και τα μήνυματα που δημοσιεύτηκαν από τα μέλη.Eισαι στον καταλληλο ιστοτοπο για να μαθεις![]()
Όχι Βαμβακουλας;Και πόδια Τσολακίδης θα πρόσθετα
Άναψε το ντέρμπυ,τα έλεγα εγώ...Συμφωνώ, η φάτσα της Καραβατου ειναι για να της χύνεις λίτρα σπέρμα στην μαπα.