Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.861
- Πόντοι
- 441
ολοι δικιο εχετε μαγκακια,επαναφερω την ταξη που εγω χαλασα
Όλα καλά φίλε.Απλα να γουστάρουμε όλοι.Ποδαρεςολοι δικιο εχετε μαγκακια,επαναφερω την ταξη που εγω χαλασα
Κλασική Ρουμάνα βιζιτα των 50εβτου 1995 -2000
Τι χρώμα έχει το βρακί της Σταματίνας σήμερα;
...φλοκια που θα γίνουν ένα υπέροχο υγρο ένδυμα στο φιλήδονο κορμί της.Λες ...δεν θα γράψω έχει παραγίνει με τη Σταματίνα. Και μετά αυτό. Δυό φιλήδονα μισάνοιχτα, τα μάτια κλειστά, το κεφάλι με κλίση 120° έτοιμο να δεχτεί ένα ποταμό σπέρματος που θα κατακλύσει κάθε γωνιά του προσώπου της.
Αυτή είναι γυναίκα ρε...όχι σαν τις βηγκαν,μητουδες,ιντερνετοπληκτες των διαταραγμενων μαζών.Σταματίνα μεγάλη καψούρα μου στα χρόνια της χρυσής τηλεόρασης και μέχρι σήμερα.Χορταστικά βυζόμπαλα, πονηρό γέλιο και βλέμμα γεμάτα νόημα, Ανοιχτόμυαλη, φαίνεται το πάθος της σε οποιαδήποτε ερωτική περιπέτεια.Άλλωστε τα ψαλιδίσματα που έχει κάνει με αρκετές γυναίκες το πιστοποιεί αυτό.Ενώ δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, έχει περιεχόμενο και είναι γαμηστερη γυναίκα.
Το ύψος δεν παίζει τόσο ρόλο στην γυναίκα και στο λέει κάποιος που γουστάρει τις ψηλές...το θέμα είναι τι κουβαλάει μέσα της.Καλη η μόστρα αλλά αν είναι κομοδίνο είναι απλά κομοδίνο king size αν είναι ψηλή.Σταματίνα μεγάλη καψούρα μου στα χρόνια της χρυσής τηλεόρασης και μέχρι σήμερα.Χορταστικά βυζόμπαλα, πονηρό γέλιο και βλέμμα γεμάτα νόημα, Ανοιχτόμυαλη, φαίνεται το πάθος της σε οποιαδήποτε ερωτική περιπέτεια.Άλλωστε τα ψαλιδίσματα που έχει κάνει με αρκετές γυναίκες το πιστοποιεί αυτό.Ενώ δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, έχει περιεχόμενο και είναι γαμηστερη γυναίκα.
Πολύ σωστή άποψηΤο ύψος δεν παίζει τόσο ρόλο στην γυναίκα και στο λέει κάποιος που γουστάρει τις ψηλές...το θέμα είναι τι κουβαλάει μέσα της.Καλη η μόστρα αλλά αν είναι κομοδίνο είναι απλά κομοδίνο king size αν είναι ψηλή.
Στο κάτω κάτω αισθηματιες είμαστε....δεν είμαστε προπονητές σε ομάδα βολλε'υ'.Πολύ σωστή άποψη
Και εμένα οι ψηλές μου αρέσουν αλλά κάποιες φορές το προσπερνάω...
Το τερματίζουμε σιγά σιγά.Απόλαυση είναι!!!
Εκφυλη πουταναρα...
Iσχυει....μην ξεχνάς ότι στον φακό όλοι δείχνουν ψηλότεροι και πιο επιβλητικοί...και έξω είναι σχεδόν σαν σαμιαμιθια.εννοειται οτι δεν παιζει ρολο το υψος.το ειπα με την εννοια οτι παροτι δεν ειναι ψηλή,δεν της φαινεται αυτο γιατι εχει σωματοδομη που ξεγελαει
Ο φακός πάντα ομορφαίνει τα χαρακτηριστικάIσχυει....μην ξεχνάς ότι στον φακό όλοι δείχνουν ψηλότεροι και πιο επιβλητικοί...και έξω είναι σχεδόν σαν σαμιαμιθια.