Best_mistake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2022
- Like
- 1.106
- Πόντοι
- 201
Έτσι να ξεκινά καλά η μέρα χαχαχαΚάθε μέρα
Έτσι να ξεκινά καλά η μέρα χαχαχαΚάθε μέρα
Οκ απλά ελεγα πως αξίζει να ειναι καρφιτσωμένη και να μην πέφτει παρακάτω.Αλλά απο την άλλη μας ταΐζει καθημερινά και έτσι είναι πάντα topΈχει κερδίσει μια θέση στο σαη με δικό της νήμα...μην το χαλάμε τώρα.
Κουφαλιτσες τέτοιες μπότες φορούσε σημερις και η Ζέτα στο Ρουκ Ζουκ αλλά δεν έχυσε κανένας λίγη διαδικτυακή Μελάνη η άλλο υγρό για πάρτη της ...γιατί ρε;Αυτές είναι καλημέρες
Άσε φίλε της είδα.... πέτρα το πρωί η Σταματίνα,κάγκελο το μεσημέρι η Ζετούλα. απλά ακόμη δεν έχουμε υλικό..Κουφαλιτσες τέτοιες μπότες φορούσε σημερις και η Ζέτα στο Ρουκ Ζουκ αλλά δεν έχυσε κανένας λίγη διαδικτυακή Μελάνη η άλλο υγρό για πάρτη της ...γιατί ρε;
Που ξεζουμιστηκες;Άσε φίλε της είδα.... πέτρα το πρωί η Σταματίνα,κάγκελο το μεσημέρι η Ζετούλα. απλά ακόμη δεν έχουμε υλικό..
Και στης 2 αλλα Σταματίνα παραπάνω...ήταν και πρωί!!!Που ξεζουμιστηκες;
Ωραίος!Και στης 2 αλλα Σταματίνα παραπάνω...ήταν και πρωί!!!
Ναι πάντα χαχαχαχΩραίος!
Ελπίζω να έφαγες καλά για να καλύψεις τα θρεπτικά στοιχεία που έχασες...
Τι μαλακια ειχαμε τραβηξει τοτε στο ALTER!!! Οι παρουσιάστριες μονίμως με τα βυζια εξω, Σ. Τσιμτσιλη, Ο. Λαφαζανη κ.α.Nostalgia
Ειχε ωραια κομματια το καναλι του Κουρη.Τι μαλακια ειχαμε τραβηξει τοτε στο ALTER!!! Οι παρουσιάστριες μονίμως με τα βυζια εξω, Σ. Τσιμτσιλη, Ο. Λαφαζανη κ.α.
Κριμα που έκλεισε αυτο το καναλι, ακομα θα τον παίζαμε!!
Εχει δικιο ο τυπος, δεν χρειαζεται καθε μερα ποστ αν δεν ειναι κατι αξιόλογο, κάπου να υπάρχει και μέτρο.Οτι και αν ανεβασει στο ινστα καθε μερα το ποσταρουμε και εδω,σε λιγο θα βγει με κελεμπια και θα το ποσταρουμε εδω σε φαση ,ΠΟΠΟ ΜΟΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΒΙΖΑΡΕΣ ΚΡΙΒΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...
καπου ωπα
Κάπως έτσι.Ειμαι κι εγώ αυτής της θεωρίας.Πχ στην τελευταία ανάρτηση μου, μπορεί κάποιος να καυλώνει με την μπότα της η με το στυλ που έχει.Btw η υπόθεση είναι να γουστάρουμε όλοι.Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι δεν χρειάζονται άσκοπα σχόλια..
Κάτι που είναι αξιόλογο για μένα μπορεί να μην είναι για κάποιον άλλον..
Όλες οι φωτό και βίντεο είναι ευπρόσδεκτα..
Αυτό που δεν έχει νόημα είναι τα σχόλια του τύπου "δεν μου αρέσει καθόλου η Τσιμτσιλη, η Σκορδά "κτλ
Αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις να δείς..
Απλά..