aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Οκ και έλεγα και εγώ με τόσες γέννες δεν μπορεί θα έχει μια μικρή κοιλιά ....δεν γίνεται...Φοβερή....
Οκ και έλεγα και εγώ με τόσες γέννες δεν μπορεί θα έχει μια μικρή κοιλιά ....δεν γίνεται...Φοβερή....
Υπάρχει το βίντεο με το sideboob της μιλφαρας?Πουταναρα Σταματινα μας καυλωσε και σημερα...Φορεσε φορεμα με ανοιγμα στα βυζια,χωρις σουτιεν εννοειται,και παραλιγο θα βλεπαμε και ρωγα...Φυσικα το καταλαβε η πουτανα και σε ενα διαφημιστικο διαλειμμα δυστυχως για μας πηγε αλλαξε γιατι η αποκαλυψη ηταν θεμα χρονου μ αυτο το ρουχο.Εβαλε μια ολοσωμη φορμα μετα,κλειστη και αδιαφορη...Ξερει καλα το παιχνιδι της τηλεθεασης η καριολα,και καλα δεν καταλαβε οτι μ αυτο που φοραγε τα βυζια της θα αποκαλυπτονταν καποια στιγμη...Τσοντα Σταματινα...
Τα χειρότερα ψευτοβυζιά της Ελλάδας.κατι παλι λαθος με τα βυζια της!!
και στα βυζια χανει ετσι που εχουν γινει λολΣωμα πολύ καλο αλλά χλανει πολύ στη φάτσα
η Σταματινα με το ρυγχος που ειχε για μυτη θα επρεπε να πιπώνει πλαγίως μόνιμα.
Τώρα έγινε κυρια και τα διορθωσε όλα..
τυπε κωλαρα ε?Πέτρα μου τον έκανε με αυτό που φόρεσε σήμερα η ξεκωλιάρα μανούλα Σταματίνα.
Κωλάρα και μπουτάρες. Όλο κατέβαζε το φόρεμα με τα χέρια μη φανεί τίποτα αφού ήταν τέρμα κοντό...τυπε κωλαρα ε?
ναι αλλα ειδικα η κωλαρα ειναι απιστευτη!!!!Κωλάρα και μπουτάρες. Όλο κατέβαζε το φόρεμα με τα χέρια μη φανεί τίποτα αφού ήταν τέρμα κοντό...
Αγόρια μου! Τον παίξατε σήμερα; Όχι ακόμα; Θα σας μαλώσω! Η καθημερινή μαλακία είναι υγεία.Ποδαρες για σούπερ γλυψιμο κ καθημερινή μαλακια..