Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Happy ending επρεπε να λεγεταιΤι φόρεσε η μιλφάρα σήμερα!!!!
Happy ending επρεπε να λεγεταιΤι φόρεσε η μιλφάρα σήμερα!!!!
Πουταναρα Σταματινα μας καυλωσε και σημερα...Φορεσε φορεμα με ανοιγμα στα βυζια,χωρις σουτιεν εννοειται,και παραλιγο θα βλεπαμε και ρωγα...Φυσικα το καταλαβε η πουτανα και σε ενα διαφημιστικο διαλειμμα δυστυχως για μας πηγε αλλαξε γιατι η αποκαλυψη ηταν θεμα χρονου μ αυτο το ρουχο.Εβαλε μια ολοσωμη φορμα μετα,κλειστη και αδιαφορη...Ξερει καλα το παιχνιδι της τηλεθεασης η καριολα,και καλα δεν καταλαβε οτι μ αυτο που φοραγε τα βυζια της θα αποκαλυπτονταν καποια στιγμη...Τσοντα Σταματινα...
ε
Αν μπορουσα να τελειωσω μεσα σε αυτο το μωρό θα θελα να τη κοιτω στα ματια.............γλυκα σκετη γευσου τουυς χυμους μουΥπάρχει το βίντεο με το sideboob της μιλφαρας?
γιατι να μη δουλευα στο MAD....ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΧΥΣΩ'Όταν δούλευε στο MAD, υπήρχε ένα πόμολο σε κάποια πόρτα στο οποίο - όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο - δεν είχε κάνει πίπα! Κλασσική περίπτωση τύπισσας που έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να έχει αυτό θετικό αντίκτυπο στη δουλειά της.
Δεν μου άρεσε τότε.'Όταν δούλευε στο MAD, υπήρχε ένα πόμολο σε κάποια πόρτα στο οποίο - όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο - δεν είχε κάνει πίπα! Κλασσική περίπτωση τύπισσας που έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να έχει αυτό θετικό αντίκτυπο στη δουλειά της.
Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και εγώ.Εχει κατι πάνω της που σε κανει να θες να της βγαλεις γούσταΜέγα τσόλι !!!!!!! Για ξεφτίλισμα μόνο
Φίλος, ειναι αυτο το πουτανέ που θες να το ξεφτιλίσεις . Το πουτανέ όμως οχι τόσο του κορμιού όσο της ιδιοσυγκρασιας. Γιατί όσο και να το παίζει παντρεμένη μανούλα , πουτανάρα ήταν και πουτανάρα θα μείνει πάντα !!!!!!Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και εγώ.Εχει κατι πάνω της που σε κανει να θες να της βγαλεις γούστα
τι να μην φανει τυπε????Πουταναρα με σουπερ μινι και σημερα μας καυλωσε...Ολο προσπαθουσε να το μαζεψει και καλα μη φανει ο κωλος της οταν καθοταν...Την "τιμησα" δεοντως και σημερα...
Χαχαχα ενταξει αυτο που εχει για κωλο τυπετι να μην φανει τυπε????
Ασε μας ρε τυπε,εδω γουσταρεις (και καλα κανεις,δικαιωμα σου) την τραβελοφατσα της Τουνη που ναι σαν να τρακαρε με νταλικα,τα βυζια της Σταματινας σε πειραξαν...Δεν σου αρεσει,μην ασχολεισαι,ελεος με το να σχολιαζεις σε ολες τις επωνυμες,κουρασες...το uniboob ποτε θα το φτιαξει