celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.046
- Πόντοι
- 6.056
Τελεια γυναικα,σε κοιταει με το βλεμμα της αγελαδας ειτε μιλας για πυρηνηκη φυσικη ειτε για αθλητικαμωρη γαμιολα δωσε το βιντεο
Τελεια γυναικα,σε κοιταει με το βλεμμα της αγελαδας ειτε μιλας για πυρηνηκη φυσικη ειτε για αθλητικαμωρη γαμιολα δωσε το βιντεο
και κωλαρα!!!!να τα λεμε αυτα!!!Τελεια γυναικα,σε κοιταει με το βλεμμα της αγελαδας ειτε μιλας για πυρηνηκη φυσικη ειτε για αθλητικα
ποια κωλαρα βρε ταραμα , που ο κωλος της ειναι σαν ρακετα του πινγκ πονγκκαι κωλαρα!!!!να τα λεμε αυτα!!!
παιξτον με ζελενσκι!!!μωρη γαμιολα δωσε το βιντεο
Φαγωθηκες,αφου δεν στελνεις το βιντεο,δεν μπορω να εκφερω γνωμηκαι κωλαρα!!!!να τα λεμε αυτα!!!
Οχι,κατι με μπαλκονοπορτα ειχε πει ο ιδιοςποια κωλαρα βρε ταραμα , που ο κωλος της ειναι σαν ρακετα του πινγκ πονγκ
κωλαρα η Τσιμτσιλινα που ειναι σαν να εχει φαει κλωτσια απο τον Φουνες του ολυμπιακουΦαγωθηκες,αφου δεν στελνεις το βιντεο,δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι,κατι με μπαλκονοπορτα ειχε πει ο ιδιος
και κωλαρα!!!!να τα λεμε αυτα!!!
ευχαριστω!!!!εχω!!!λειπει βεβαια η κωλαρα αλλα αν εχετε μονο αυτη στειλτε τη να την μονταρω!!!Να σας στείλω ένα βιντεάκι με την κωλάρα της, να τον παίξετε;
Στείλε βίντεο με πμ φίλε, επείγον γιατί μπορεί να φάμε κανένα πύραυλο από τον Βλαδίμηρο και να μην προλάβουμε...ευχαριστω!!!!εχω!!!λειπει βεβαια η κωλαρα αλλα αν εχετε μονο αυτη στειλτε τη να την μονταρω!!!
Είναι μουνηςΣτείλε βίντεο με πμ φίλε, επείγον γιατί μπορεί να φάμε κανένα πύραυλο από τον Βλαδίμηρο και να μην προλάβουμε...
SOS!!!
Τα βλέπει μόνος του στο καταφύγιο.Είναι μουνης
ΘατονεγαμησωΤα βλέπει μόνος του στο καταφύγιο.
Κοίτα ύφος και βλέμμα ρε φίλε . Και τώρα το παίζει ηθική μανούλα . Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει : ποιά είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση; Να βγάλεις την πουτανα από τη γυναίκαΤα πόδια της παραμένουν αναλλοίωτα. Ο κωλος της δεν είναι δουλεμενος, δούλευε μπροστινή κίνηση παλιά η Σταματίνα
για σπάσιμο ειναι εδω, εναλλάξ με στεφανιδου διπλα διπλα....Πουταναρα Σταματινα,κουβαδες χυνω για παρτη σου και τις μπουταρες σου...
Εμένα μου θυμίζει ένα άλλο ανέκδοτο φίλε που λέει ότι αν πας σε ένα μεγάλο φαράγγι και ρωτήσεις φωναχτά "πόσες γυναίκες είναι πουτάνες και καριόλεες?", θα ακούσεις κατευθείαν απάντηση "όλεες όλεες όλεες..."Κοίτα ύφος και βλέμμα ρε φίλε . Και τώρα το παίζει ηθική μανούλα . Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει : ποιά είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση; Να βγάλεις την πουτανα από τη γυναίκα
Στείλε βίντεο με πμ φίλε, επείγον γιατί μπορεί να φάμε κανένα πύραυλο από τον Βλαδίμηρο και να μην προλάβουμε...
SOS!!!
οταν βγαλει κωλο η σταματινα θα σας στειλω!!!!!Είναι μουνης
Είσαι μουνης δεν θα στείλειςοταν βγαλει κωλο η σταματινα θα σας στειλω!!!!!
στο λογο μου!!!!Είσαι μουνης δεν θα στείλεις
Θα αργήσειστο λογο μου!!!!
μολις βγαλει κωλο σου στελνω ολη τη συλλογη ρε λαμογιο