brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Παρόλο που δεν έχει σκυλόφατσα, μου ξυπνάει άγρια ένστικτα, και με κάνει να θέλω να την πάρω μόνο από κώλο
Λογο ψευτικου χαμογελου και στημενου γενικα στυλ κόβετε.Εμενα να σου πω poutsokrator μου βγαζει τρελη ξινιλα που δε νομιζω να κανει και οτι πιο τρελο σε πηδημα,Είναι κι αυτη μια απο τις πολλες "Ειμαι ομορφη ,δε φτανει αυτο ?"
Εμεις που τη θυμομαστε με την προηγουμενη μυτη (και γενικως, πριν την περιλαβει η Επιστημη και την κανει ανθρωπο), αδυνατουμε να την παρουμε στα σοβαρα...
Παρόλο που δεν έχει σκυλόφατσα, μου ξυπνάει άγρια ένστικτα, και με κάνει να θέλω να την πάρω μόνο από κώλο
Πρέπει να κάνει τρελό πήδημα η κυρία!
ο μονος λογος που έβλεπα τη ξινη,Φλορινταααααααααααααααα την εχω βγαλει για παρτη σου και τη βαραω στο τραπεζι
Γιατι δεν υπαρχει θρεντ για την Φλοριντα και υπαρχει για τον ξυνομουρο την Τσιντσιλά?
H πρωτη φωτο ειναι η πετροτσελλι, ενω η δευτερη ειναι τραβελι. Μοιαζουν;ο μονος λογος που έβλεπα τη ξινη,Φλορινταααααααααααααααα την εχω βγαλει για παρτη σου και τη βαραω στο τραπεζι
πλακα κανεις?καταρχην η φλοριντα μιλαει ελληνικα με προφορα ιταλικη και καυλωνεις,δευτερον ειναι γυναικαρα καμμια σχεση !H πρωτη φωτο ειναι η πετροτσελλι, ενω η δευτερη ειναι τραβελι. Μοιαζουν;