You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.428
- Πόντοι
- 2.256
Τα έχουμε πει βρε παιδιά. Αρκεί να δείτε το βίντεο αυτό με τίτλο "Πείσε για την αξία σου" τον Διευθυντή και θα καταλάβετε πόσες έκανε η Σταματίνα με τη μύτη αυτή για να πάρει τη θέση. Μπαίνει στο γραφείο λέει: "Με ζητήσατε κύριε Διευθυντά;" και κάθεται ναζιάρικα πάνω στο γραφείο. Μπορεί λοιπόν η μύτη να κάρφωνε κεφτέδες αλλά το τρομερό εργαλείο πρέπει να είναι η βελουδένια γλώσσα της. Όταν αγκάλιαζε την του Διευθυντή τον έστελνε αδιάβαστο. Το συνήθειο με τη γλώσσα τις έμεινε και στα γλωσσόφιλα με το γαμπρό αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο που τρώει.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
η τσιμτσιλη και ολες οι άλλες ομοιες της είναι το αποτέλεσμα που δειχνει που οδηγούμαστε σαν κοινωνια.με τι προσοντα (περα από την εμφανιση και να ανοιγει τα ποδια)και με τι μορφωση και γνωσεις βρισκεται στον αλφα και είναι η κυρια παρουσιαστρια πρωινης εκπομπης και μαλιστα ενημερωτικης αλλα και ψυχαγωγικης.περα από ότι συνεχως σαχλαμαριζει από την άλλη εχει και αποψη να κριτικαρει στα πολιτικα τα οποια βεβαια της τα εχουν σερβιρισμένα για να τα λεει.
το ότι επειδή παντρευτηκε εφοπλιστη και του ότι εχουν γνωριμίες με την υψηλη κοινωνια μπηκε στο κωλοκαναλο σαχλαμαριζει κανει προπαγανδα υπερ της ν.δ και από πανω πληρωνεται με κάμποσες χιλιαδες μηνιαίως.πως μπορει η τσιμτσιλη να κατανοησει η να ευαισθητοποιησει τον μεσο λαικο πολιτη ο οποιος ζει στη βιοπαλη?με κανενα τροπο γιατι απλα ζουν σε διαφορετικούς κοσμους.
όλα αυτά τα σαχλοκουδουνα μενεγακη τσιμτσιλη στεφανιδου τσολακη μακρυπουλια κλπ. πρεπει να φυγουν από τη τηλεοραση
το ότι επειδή παντρευτηκε εφοπλιστη και του ότι εχουν γνωριμίες με την υψηλη κοινωνια μπηκε στο κωλοκαναλο σαχλαμαριζει κανει προπαγανδα υπερ της ν.δ και από πανω πληρωνεται με κάμποσες χιλιαδες μηνιαίως.πως μπορει η τσιμτσιλη να κατανοησει η να ευαισθητοποιησει τον μεσο λαικο πολιτη ο οποιος ζει στη βιοπαλη?με κανενα τροπο γιατι απλα ζουν σε διαφορετικούς κοσμους.
όλα αυτά τα σαχλοκουδουνα μενεγακη τσιμτσιλη στεφανιδου τσολακη μακρυπουλια κλπ. πρεπει να φυγουν από τη τηλεοραση
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Κυρία πλέον και το Τσιμτσιλάκι που δεν είχε αφήσει πούτσα για πούτσα που να μην την αρμέξει στο Άλτερ
Σταματίνα Τσιμτσιλή:
Αποκάλυψε με μια φωτογραφία πως το μωρό που περιμένει ξεκίνησε να κλωτσάει!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε το καλύτερο δώρο για το 2017.
Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφόςπεριμένουν το τρίτο τους παιδάκι.
Το ζευγάρι ήθελε πολύ να χαρίσει ένα αδερφάκι στη Νάγια και τη Μαίρη, γι’ αυτό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η παρουσιάστρια έκανε το δικό της απολογισμό για το 2017 που φεύγει και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.
Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις κόρες της και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το μωρό που περιμένει ξεκίνησε ήδη να κλωτσάει.
Χαρακτηριστικά έγραψε:
“Λίγο πριν μπει το 2018 σκέφτομαι όλες τις στιγμές που μου χάρισαν χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης!
Τις στιγμές ευτυχίας που με κάνουν να αισθάνομαι ευγνώμων για όσα όμορφα υπάρχουν στη ζωή μου!
Πάνω από όλα τις μονάκριβες κόρες μου και το μωράκι που ήδη κλωτσάει την κοιλίτσα μου!”.
Σταματίνα Τσιμτσιλή:
Αποκάλυψε με μια φωτογραφία πως το μωρό που περιμένει ξεκίνησε να κλωτσάει!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε το καλύτερο δώρο για το 2017.
Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφόςπεριμένουν το τρίτο τους παιδάκι.
Το ζευγάρι ήθελε πολύ να χαρίσει ένα αδερφάκι στη Νάγια και τη Μαίρη, γι’ αυτό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η παρουσιάστρια έκανε το δικό της απολογισμό για το 2017 που φεύγει και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.
Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις κόρες της και την συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το μωρό που περιμένει ξεκίνησε ήδη να κλωτσάει.
Χαρακτηριστικά έγραψε:
“Λίγο πριν μπει το 2018 σκέφτομαι όλες τις στιγμές που μου χάρισαν χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης!
Τις στιγμές ευτυχίας που με κάνουν να αισθάνομαι ευγνώμων για όσα όμορφα υπάρχουν στη ζωή μου!
Πάνω από όλα τις μονάκριβες κόρες μου και το μωράκι που ήδη κλωτσάει την κοιλίτσα μου!”.
Συνημμένα
τυπε εγραψες....
Την ειχε ΠΑΝΤΑ κουμπωμένη. Απλά την σήκωνε αντί να την βγάλει
θεικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις