You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταματίνα Τσιμτσιλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
ελα λακα φαε την τυροπιτουλα σου
mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παλια πουτανα στο κουρμπετι
τωρα και με συζυγο
εχει τριανταρισει εδω και λιγα χρονια
την θυμάσαι απο +soda?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
την θυμάσαι απο +soda?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 606
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εγω τη θυμαμαι που χορευε στο κινγκ σαιζ καποτε στην παραλια και πιο προσφατα στο παραντισιο συνεχεια κοκαλο να νταραβεριζεται απο δω κι απο κει και ξαφνικα εχει γινει το καλο κοριτσι τησ τιβι και ειναι η μεγαλυτερη παρτουζιαρα αλλα χαλαλι τησ γιατι ειναι και μουναροστην θυμάσαι απο +soda?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Πουτανακι απο τα λιγα..
απορω πως εμπλεξε με την δημοσιογραφια ενω γι αλλου ειχε ξεκινησει..
μπαζολα, αλλα εαν ειχες φραγκα τα καταπινε ολα..
ο μαλακας λεφτας του μπαμπα, που την παντρευτηκε πηρε δουλεμενο πραμα..
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Ελεύθερη είναι ακόμα...καλοκαίρι παντρεύεται!Πουτανακι απο τα λιγα..
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εκανε τετοια η Πεπη ??????????? Παλια πουτανα δηλ.??Πουτανακι απο τα λιγα..
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
Εκανε τετοια η Πεπη ??????????? Παλια πουτανα δηλ.??
Διαγραμμένο μέλος 105852
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σωτήριο έτος 2010....23 Δεκεμβρίου...
Στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν καλεσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί και μίλησε για τις φοβίες της, το γάμο, την πιθανότητα ενός παιδιού αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.
Όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό mou, πέρυσι τα Χριστούγεννα, διεθνές πρακτορείο φωτογραφιών αναζητούσε απεγνωσμένα τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος εκείνη την περίοδο έκανε σερφ στις Μαλδίβες. Όταν οι υπεύθυνοι του πρακτορείου τηλεφώνησαν στην εφημερίδα Real Life με την οποία συνεργάζονταν, για να τους πούν εάν έχουν βρει ή όχι τον Πάρη Κασιδόκωστα, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας που δημοσίευσε τελικά τις φωτογραφίες άκουσαν τον φωτογράφο να τους λέει: «Τον Πάρη δεν τον βρήκα, βρήκα όμως μία ελληνίδα παρουσιάστρια με έναν επίσης Έλληνα δικηγόρο. Μίλησα και με το ξενοδοχείο όπου μένουν και μου το επιβεβαίωσαν! Σας στέλνω τις φωτό τους. Δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά θα σας στείλω το υλικό».
Η πρόταση γάμου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, είπε η παρουσιάστρια του Πολύ Μπλα Μπλα. «Με τον Θέμη είμαστε 11 μήνες. Θεωρώ πως εμείς οι γυναίκες έπειτα από μία ηλικία και κάποιες εμπειρίες ξέρουμε τι είναι αυτό που ψάχνουμε. Από τον πρώτο μήνα σε αυτόν τον άνδρα έβλεπα στοιχεία που ήθελα να έχει ο άνδρας που θέλω να είναι στο πλευρό μου. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα αν το δεις απ’ έξω, αλλά για εμάς που το ζούμε, όλα έγιναν κανονικά. Πιστεύω πως ήξερε ότι θα του πω "ναι" στην πρόταση γάμου. Περίμενα πως θα το πει λίγο αργότερα, πάνω στο χρόνο. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου έκλαψα. Έχουμε κλείσει το χώρο όπου θα γίνει ο γάμος και το τραπέζι μετά.».
Πώς σκέπτεται όμως το ενδεχόμενο να έρθει στη ζωή της ένα παιδί; «Γενικά έχουμε πει πως πρώτα ο Θεός... αλλά ναι. Δεν έχουμε βάλει όμως πρόγραμμα. Νιώθω πως είμαι έτοιμη να μείνω έγκυος αλλά μέσα μου νιώθω ένα μικρό φόβο».
Τέλος, πόσο βαθιά έχει μέσα της το συναίσθημα της ζήλιας η Σταματίνα Τσιμτσιλή; «Ζηλεύω, πολύ. Ο Θέμης είναι πιο ψύχραιμος στις αντιδράσεις του. Τόσο πολύ που μερικές φορές με θυμώνει γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να εκραγώ. Κάτι κατινιές, να κοιτάξω κινητό δεν κάνω. Μία φορά το είχα προσπαθήσει, δεν ήξερα καλά το κινητό και με έπιασαν. Αισθάνθηκα τόσο ντροπιασμένη και είπα πως δεν θα το ξανακάνω».
Τι θέλει να πει ο ποιητής???
Στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν καλεσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί και μίλησε για τις φοβίες της, το γάμο, την πιθανότητα ενός παιδιού αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.
Όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό mou, πέρυσι τα Χριστούγεννα, διεθνές πρακτορείο φωτογραφιών αναζητούσε απεγνωσμένα τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος εκείνη την περίοδο έκανε σερφ στις Μαλδίβες. Όταν οι υπεύθυνοι του πρακτορείου τηλεφώνησαν στην εφημερίδα Real Life με την οποία συνεργάζονταν, για να τους πούν εάν έχουν βρει ή όχι τον Πάρη Κασιδόκωστα, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας που δημοσίευσε τελικά τις φωτογραφίες άκουσαν τον φωτογράφο να τους λέει: «Τον Πάρη δεν τον βρήκα, βρήκα όμως μία ελληνίδα παρουσιάστρια με έναν επίσης Έλληνα δικηγόρο. Μίλησα και με το ξενοδοχείο όπου μένουν και μου το επιβεβαίωσαν! Σας στέλνω τις φωτό τους. Δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά θα σας στείλω το υλικό».
Η πρόταση γάμου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, είπε η παρουσιάστρια του Πολύ Μπλα Μπλα. «Με τον Θέμη είμαστε 11 μήνες. Θεωρώ πως εμείς οι γυναίκες έπειτα από μία ηλικία και κάποιες εμπειρίες ξέρουμε τι είναι αυτό που ψάχνουμε. Από τον πρώτο μήνα σε αυτόν τον άνδρα έβλεπα στοιχεία που ήθελα να έχει ο άνδρας που θέλω να είναι στο πλευρό μου. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα αν το δεις απ’ έξω, αλλά για εμάς που το ζούμε, όλα έγιναν κανονικά. Πιστεύω πως ήξερε ότι θα του πω "ναι" στην πρόταση γάμου. Περίμενα πως θα το πει λίγο αργότερα, πάνω στο χρόνο. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου έκλαψα. Έχουμε κλείσει το χώρο όπου θα γίνει ο γάμος και το τραπέζι μετά.».
Πώς σκέπτεται όμως το ενδεχόμενο να έρθει στη ζωή της ένα παιδί; «Γενικά έχουμε πει πως πρώτα ο Θεός... αλλά ναι. Δεν έχουμε βάλει όμως πρόγραμμα. Νιώθω πως είμαι έτοιμη να μείνω έγκυος αλλά μέσα μου νιώθω ένα μικρό φόβο».
Τέλος, πόσο βαθιά έχει μέσα της το συναίσθημα της ζήλιας η Σταματίνα Τσιμτσιλή; «Ζηλεύω, πολύ. Ο Θέμης είναι πιο ψύχραιμος στις αντιδράσεις του. Τόσο πολύ που μερικές φορές με θυμώνει γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να εκραγώ. Κάτι κατινιές, να κοιτάξω κινητό δεν κάνω. Μία φορά το είχα προσπαθήσει, δεν ήξερα καλά το κινητό και με έπιασαν. Αισθάνθηκα τόσο ντροπιασμένη και είπα πως δεν θα το ξανακάνω».
Τι θέλει να πει ο ποιητής???
Διαγραμμένο μέλος 105852
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μετά από κάποια ηλικία.....και με κάποιες εμπειρίες.....έλα...το έχεις πιάσει σίγουρα....χαχαχαχαχα
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
αμα γκαστρωθη και βγαλει κορη ας φωναξει και τους πλαστικους χειρουργους διοτι ειδα την φωτο της πως ηταν στα 17 της και η πουτσα μου πηγε να φυγει απ τι θεση της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις