CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.752
- Πόντοι
- 2.606
Μαλλον εισαι πολυ μπαγλαμας αγορι μου...Κλασσικό δείγμα αμόρφωτου τυπίσκου που ότι δεν έμαθε σε όλη του τη ζωή, νομίζει ότι θα τα μάθει από μια ταινία..Το ότι εξ' ορισμού οι ταινίες είναι λαικό προιόν που αποσκοπούν μόνο και μόνο στο συναίσθημα, δεν το κατάλαβε...
Αλλά βέβαια, και επειδή όντας κουλτουριάρης και "πολυάσχολος", δίνει μόνος του την απάντηση..
Πρωί-πρωι να πάρει το αριστούργημα της Τζούλιας και μετά να επιδοθεί στο μονο άθλημα που ξέρει καλά...
ΥΓ Ουστ μωρή λινάτσα που θα με ειρωνευτείς κιόλας. Ή θα γράφεις με επιχειρήματα (όπως έκανα εγώ, κρίνοντας την ταινία) ή πίσω στους μαύρους και την πρεζού..
-ΚΑΤΑΡΧΑΣ δεν σε ειρωνευτηκε κανεις αν και καταλαβαινω οτι θα πρεπε γιατι εισαι ζωον...
-2ον ΕΙΠΑ τους λογους που πρεπει να δεις την ταινια και τους λογους για να μην τη δεις...δεν ειπα με το ζορι να σου αρεσει η οχι...στο κατω κατω ταινια ειναι ρε βλημα
-3οΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ της ξανθιας ομοιας σου(ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ στο φιναλε ηταν οτι οσοι γουσταρουν να το δουνε ασ το πληρωσουν για να ξαναδουνε...ουτε να στηθουνε ειπα ουτε στηθηκα ουτε παπαρια μαντολες...
-4ον και φιναλε οσοι ειδαν ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ οσοι ειδαν ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ οσοι ειδαν ΡΑΜΠΟ 4 οσοι ειδαν ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ εχουν δικαιωμα να το κρινουν οπως γουσταρουν...εσυ ΜΑΛΑΚΑ ομως εισαι ο ιδιος ενας φασιστακος του μυαλου σου...ξυπνα δεν ειμαι εγω εχθρος σου.