Νέα

Στα Όσκαρ ο Κυνόδοντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bosikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.721
Πόντοι
2.606
ΜΕ τον ρυθμο παντως που αυξανεται η πειρατεια και επειδη μονευ τολκς βλεπω σε λιγα χρονια η τζουλια να κερδιζει οσκαρ ερμηνειας ...ηδη φετος ειδα τις πιο πολλες μουφες που εχω δει ποτε σε σεζον...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΜΕ τον ρυθμο παντως που αυξανεται η πειρατεια και επειδη μονευ τολκς βλεπω σε λιγα χρονια η τζουλια να κερδιζει οσκαρ ερμηνειας ...ηδη φετος ειδα τις πιο πολλες μουφες που εχω δει ποτε σε σεζον...
Τα είδες για τον Κλιντ?Συμφωνάς ή ού?Το ξαναλέω είμαι μεγάλος φαν του.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιος τα γαμαει τα οσκαρ....απλα ισως να βοηθησει την λουμπεν καφριλα που εβγαλε πρωτη ταινια τριημερου στα σινεμα την Ροδα Τσαντα (κριμα να δινεις για καφριλα να ουμε 9 ευρω και να στηριξεις την παρακμη του ελληνικου τραςρετροβλαχομπαροκτηλεοτπικοσταρσυστεμ)..και ο δημιουργος να μας δωσει και αλλα πραγματα το ιδιο τολμηρα..
την ταινια την γουσταρα και δεν την χαρακτηριζω καλη απλα για τα ελληνικα δεδομενα λες και ειμαστε τιποτα σπεσιαλ ολιμπικς και χριζουμαι ειδικης συμπεριφορας..ειναι καλη ταινια με ζουμι και ωραιους συμβολισμους η σαπιλα και η λευκογκριζαρισμενη νοσοκομειακη ατμοσφαιρα που βγαζει καταλαβαινω οτι δεν την κανει ευκολα ευπεπτη για ολο το κινηματογραφικο κοινο.
προσωπικα ειχα καιρο να δω ελληνικη ταινια και να με κολλησει....απο τοτε που πεθανε το Κουρελι πεθανε και ενα κομματι του ελληνικου σινεμα....η συγκεκριμενη μου εδωσε ελπιδες για κατι καλυτερο απλως πρεπει να αγκαλιαστουν τετοιες προσπαθειες και απο το ελληνικο κοινο για να δουμε και στο μελλον και αλλα θεματα εξησου ενδιαφερον..στην ελληνικη μουσικη(μπαντες) τα πραγματα πανε καλα αντε να ακολουθησει και ο κινηματογραφος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.721
Πόντοι
2.606
η αληθεια ειναι οτι ηταν ερωτηση παγιδα.ΕΙΠΑ πια δεν εκανε καλα....χαχαχα εσυ εννοεις οτι παει απο πολυ καλη σε αριστουργημα μια μια ...χαχαχα συμφωνω αν και για μενα το καλυτερο ηταν το gran torino στο οποιο εκανε μαγεια και σαν ηθοποιος...το ειρωνικο του χιουμορ και το μειδιασμα στη φωνη του -οχι μονο στις εκφρασεις του-νταξει...σα να λεμε τερματοφυλακας γιατρος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.721
Πόντοι
2.606
Η μεγαλυτερη καλτ εληνικη ταινια ειναι ο δρακουλας των εξαρχειων...πουλικακος μπατσος ζομπι
και τζιμης φρανκενσταιν τραγουδιαρης που λεει το μελαχρινακι...τζουμας θεος...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
έλα ρε Ντίνο παίχτη,χάθηκες  :)
Μια χαρά τα λες πάντως  :thumbsup:
ειχα χασει των κωδικο...χαχαχαχαχααααα...δες προταση στις ταινιες..αν δεν το εχεις δει δεστο....
καλως σε βρηκα....
μαν μολις ακουστηκε η υποψηφιοτητα πεταχτηκαν ολες οι λινατσες πολιτικοι η μη να τσιμπισουν και αυτοι λιγο επιτυχια...χαχαχαχααα
οι ιδιοι μπινεδες που χρηματοδοτουν μαλακιες....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ειχα χασει των κωδικο...χαχαχαχαχααααα...δες προταση στις ταινιες..αν δεν το εχεις δει δεστο....
καλως σε βρηκα....
μαν μολις ακουστηκε η υποψηφιοτητα πεταχτηκαν ολες οι λινατσες πολιτικοι η μη να τσιμπισουν και αυτοι λιγο επιτυχια...χαχαχαχααα
οι ιδιοι μπινεδες που χρηματοδοτουν μαλακιες....
Καλως ήρθες παίχτη,πάντα με διαφορετική "ματιά"
Θα το δω.Για τους πολιτικούς δε θα σχολιάσω.Τα ξέρω και τα ξέρεις.
Ευλογάνε αυτό που τους λέει "γαμώ το σπίτι σας γαμώ".Γιατί (κι) αυτό λέει η ταινία.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι.η ταινια περναει καποια μηνυματα.
αλλα με τραγικα ακραιο τροπο.
δε το θεωρω ουτε μια στο εκατομμυριο κουλτουρα.
τεχνη ναι.κουλτουρα με τπτ.
και επειδη διαβασα κατι σχολια νταξει...μη το παιζεται...αληθεια...
ειναι αστειο.
τα βραβεια τα μισα παω στοιχημα οτι τα πηρε οπως κ αλλες τετοιου τυπου:δε καταλαβαινω τπτ αρα μαλλον κουλτουριαρικη θα ναι.ας βραβευσω να μην δειξω οτι δε καταλαβα."
εγω την βρηκα αστεια...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ποτέ δε συμπάθησα τους "κουλτουριαρέους" που παίρνουν θέση για ένα έργο τέχνης,ότι και να είναι αυτό,θετική όταν δεν αρέσει σε όλους τους άλλους και αρνητική όταν αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο.Και προσπαθούν να περάσουν την αντίδραση αυτή ως αξίωμα και ως θέσφατο καλλιτεχνίας.
μπραβο!!!!!!!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι.η ταινια περναει καποια μηνυματα.
αλλα με τραγικα ακραιο τροπο.
δε το θεωρω ουτε μια στο εκατομμυριο κουλτουρα.
τεχνη ναι.κουλτουρα με τπτ.

και επειδη διαβασα κατι σχολια νταξει...μη το παιζεται...αληθεια...
ειναι αστειο.
τα βραβεια τα μισα παω στοιχημα οτι τα πηρε οπως κ αλλες τετοιου τυπου:δε καταλαβαινω τπτ αρα μαλλον κουλτουριαρικη θα ναι.ας βραβευσω να μην δειξω οτι δε καταλαβα."
εγω την βρηκα αστεια...
Γενικεύοντας,γράφεις μαλακίες αγαπητή μου.Γράψε για μόδα και παπουτσάκια που κατέχεις.Την καλημέρα μου(καλησπερα μου,όποτε το διαβάσεις)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν ξερω αν σχολιαστηκε ηδη αλλα το σεναριο ειναι αντιγραφη μεξικανικης ταινιας.Μετριο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
δεν ξερω αν σχολιαστηκε ηδη αλλα το σεναριο ειναι αντιγραφη μεξικανικης ταινιας.Μετριο
αντιγραφή ή πήρε τη βασική ιδέα? τα πράγματα που είναι αληθινά πρωτότυπα είναι ελάχιστα!!
ποιά ιστορία δεν έχει ειπωθεί?οι ελληνικές σειρές για παράδειγμα είναι κακέκτυπα ξένων!!δεν έχω δει το μεξικάνικο και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη..ας μην είμαστε όμως μίζεροι..Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για την επιτυχία τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και κλασικα ενας ελεεινος τιτλος που και καλα μας πουλαει κουλτουρα.....καλα για ποσο ζωα μας εχουν;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
Δεν είμαι κουλτουριάρης, δεν έχω ιδέα από κουλτούρα και τέτοιου ύφους ταινίες, δεν έχω δει την ταινία. Αλλά θεωρώ ότι για να πήρε υποψηφιότητα για τα όσκαρ μόνο τυχαία ταινία δεν είναι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν είμαι κουλτουριάρης, δεν έχω ιδέα από κουλτούρα και τέτοιου ύφους ταινίες, δεν έχω δει την ταινία. Αλλά θεωρώ ότι για να πήρε υποψηφιότητα για τα όσκαρ μόνο τυχαία ταινία δεν είναι.
καλα ρε φιλε και ο τιτανικος πηρε 11 οσκαρ....σιγα το επος.....εχει πεσει το επιπεδο και η μετριοτης εξυμνειται.....και ο εξολοθρευτης πηρε οσκαρ αμα το παμε ετσι και ο ροκι,.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.282
Πόντοι
8.645
καλα ρε φιλε και ο τιτανικος πηρε 11 οσκαρ....σιγα το επος.....εχει πεσει το επιπεδο και η μετριοτης εξυμνειται.....και ο εξολοθρευτης πηρε οσκαρ αμα το παμε ετσι και ο ροκι,.....

Ducksi, προσπερνάμε το γεγονός οτι υποτιμάς το θεσμό, γούστο σου και καπέλο σου. Όπως και γούστο σου να μη σ'αρέσει η ταινία, διότι κι εκεί υπάρχει γούστο. Όπως και στις γυναίκες, εμένα ας πούμε δε μ' αρέσει η φακλάνα που χεις στο αβάταρ, στην πλειοψηφία των αντρών ομως θ' αρέσει.
Δεν ξέρω με τι τρόπο βγαίνουν οι υποψηφιότητες στα όσκαρ, πάντως μόνο τυχαία δε βγαίνουν.
Ο τερμινέιτορ έχει πάρει όσκαρ για εφέ και ήχο, πιστεύεις ότι άδικα τα πήρε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom