Νέα

Στα Όσκαρ ο Κυνόδοντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bosikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το biutiful δεν ήταν φαβορί; :think:
Νο
η μόνη αληθινή έκπληξη σημειώθηκε στην κατηγορία Ξενόγλωσσης. Όπου, αντίθετα με την παραδοσιακή του τακτική, αντί να βάλει τη στάμπα του σε νέο κι άφθαρτο μη αγγλόφωνο τίτλο (όπως το El Secreto de sus Ojos (2009) απέναντι στο Das Weisse Band (2009), ή το Departures (2008) κόντρα στο Waltz with Bashir (2008) και το Entre les Murs (2008)), το σώμα των εκλεκτόρων απλά επιβεβαίωσε την επιλογή της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ και βράβευσε το φαβορί Hævnen της Susanne Bier, έναντι του προκλητικά αβράβευτου, αλλά και πολιτικά ακανθώδους Incendies του Denis Villeneuve.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο κυνοδοντας ειχε το σωστο ονομα
ειναι για τα σκυλια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο κυνόδοντας δεν είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή του Σκοτεινού Χωριού (The Village) του M.Night shyamalan; :think:

Όσον αφορά τα Όσκαρ ως θεσμό/σόου, είναι για τα πανηγύρια. :shit: :shit: :shit:

Εδώ το Fight Club, η καλύτερη ταινία όλων των εποχών δεν πήρε 1 Όσκαρ!!!
Και του τιτανομέγιστου Edward Norton του έχουν κλέψει 2 φορές το βραβείο.
Το '99 για το Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας και το 2000 για το Fight Club.
Όπως και του Μπραντ Πιτ για το β' ρόλο στην ίδια ταινία.

Να πάνε να γαμηθούν τα κυκλώματα, έχω να παρακολουθήσω χρόνια ποιος το πήρε και ούτε πρόκειται στο μέλλον.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο κυνόδοντας δεν είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή του Σκοτεινού Χωριού (The Village) του M.Night shyamalan; :think:

Όσον αφορά τα Όσκαρ ως θεσμό/σόου, είναι για τα πανηγύρια. :shit: :shit: :shit:

Εδώ το Fight Club, η καλύτερη ταινία όλων των εποχών δεν πήρε 1 Όσκαρ!!!
Και του τιτανομέγιστου Edward Norton του έχουν κλέψει 2 φορές το βραβείο.
Το '99 για το Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας και το 2000 για το Fight Club.
Όπως και του Μπραντ Πιτ για το β' ρόλο στην ίδια ταινία.

Να πάνε να γαμηθούν τα κυκλώματα, έχω να παρακολουθήσω χρόνια ποιος το πήρε και ούτε πρόκειται στο μέλλον.

την σκηνοθεταρα του φαιτ κλαμπ τωρα τον ανακαλυψαν οι μαλακισμενοι

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
την σκηνοθεταρα του φαιτ κλαμπ τωρα τον ανακαλυψαν οι μαλακισμενοι

Τι το έγραψες ρε τύπε, δεν το είχα πάρει χαμπάρι!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Άκου ρε για την ταινία του facebook υποψήφιος και όχι 3-4 τουλάχιστον (σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας) Όσκαρ για Fight Club, The Game, Se7en!!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι το έγραψες ρε τύπε, δεν το είχα πάρει χαμπάρι!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Άκου ρε για την ταινία του facebook υποψήφιος και όχι 3-4 τουλάχιστον (σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας) Όσκαρ για Fight Club, The Game, Se7en!!

2 μαλακιες ταινιες εχει κανει, το ζοντιακ και το σοσιαλ νετγουορκ

και εχει κανει ταινιαρες οπως αυτες που προειπες μαζι και την ιστορια του μπεντζαμιν μπατον και το δωματιο πανικου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διαβαζα τα σχολια προηγουμενως....ειναι δυνατον να ειδαν καποιοι τον κυνοδοντα και να θεωρησαν οτι δεν δινει τροφη για προβληματισμο? :think:
κριμα που δεν τα καταφερε παντως στα οσκαρ :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διαβαζα τα σχολια προηγουμενως....ειναι δυνατον να ειδαν καποιοι τον κυνοδοντα και να θεωρησαν οτι δεν δινει τροφη για προβληματισμο? :think:
Opinions baby,τι να πεις.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Καρακλεμμένη ιδέα ρε μουνάρα, σόρρυ μουνίτσα από το "Σκοτεινό Χωριό" του Σιάμαλαν.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σκοτειο χωριο, άλλη μπαλαφαρα που πραγματικα αποτελει τον ορισμο της προπαγανδας. Το τρειλερ σε προετοιμαζε για θριλερ (γιατι ειχε σκισει ο σκηνοθετης παλιοτερα με την 6η αισθηση) και το εργο ηταν κοινωνικο! Επρεπε να παρουμε τα λεφτα μας πισω και ας ηταν -ως κοινωνικο- συμπαθες το εργακι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καρακλεμμένη ιδέα ρε μουνάρα, σόρρυ μουνίτσα από το "Σκοτεινό Χωριό" του Σιάμαλαν.
Τι να σου πω....που κολλάει το "Σκοτεινό Χωριό",τώρα.... Έτσι που το πας,όλες οι ιδέες κλεμμένες είναι..... Μη δείτε κάποιον να κάνει επιτυχία στην Ελλάδα..... :humpleg:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σκοτειο χωριο, άλλη μπαλαφαρα που πραγματικα αποτελει τον ορισμο της προπαγανδας. Το τρειλερ σε προετοιμαζε για θριλερ (γιατι ειχε σκισει ο σκηνοθετης παλιοτερα με την 6η αισθηση) και το εργο ηταν κοινωνικο! Επρεπε να παρουμε τα λεφτα μας πισω και ας ηταν -ως κοινωνικο- συμπαθες το εργακι

χαχαχα
επειδη δεν ειμαι πολυ του θριλερ, θυμαμαι ποση ωρα με εψηνε η κολλητη μου για να παμε ζευγαρια να το δουμε χαχαχα
κ με ειχε πιασει νευρικο με τη μαλακια που πηγαμε να δουμε :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Eίχα το κουράγιο να την δω ολόκληρη. (Στο NOVA την είδα, σιγά να μην του πλήρωνα και εισιτήριο!)
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ που έχω δει στη ζωή μου! Με μεγάλη μου χαρά το βαθμολογούσα με ΜΗΔΕΝ! (Δεν θυμάμαι να το έχω πει αυτό για καμία αλλη ταινία που έχω παρακολουθήσει!)
Τώρα για το πως έφτασε να προταθεί για τα Όσκαρ, τί να πω; Υποθέτω πως το κριτήριο ήταν η καλή του πορεία στις Κάννες (Όπου κατά την άποψή μου "διακρίνονται" απίστευτες μπαρούφες. Μέχρι στο hot d'or, διακρίνονται βλακείες, όχι μόνο στο palm!) και πριν την πρόταση δεν θα την είχαν καν παρακολουθήσει πάνω από 2-3 στη Ακαδημία.

Τέλος πάντων απόψεις και γούστα είνα αυτά. Κι εμένα μου έχει τύχει να παρακολουθώ το "Celebrities" του Woody Allen ή το "Bruno", που ξετρελλάθηκα και με τα δύο και όμως έβλεπα ανθρώπους να φεύγουν από την αίθουσες.

Σε όσους άρεσε πάντως μπράβο τους (για την υπομονή τους)...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι να σου πω....που κολλάει το "Σκοτεινό Χωριό",τώρα.... Έτσι που το πας,όλες οι ιδέες κλεμμένες είναι..... Μη δείτε κάποιον να κάνει επιτυχία στην Ελλάδα..... :humpleg:

δεν είναι διασκευή ισπανικής ταινίας?  :rolleyes: :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

επειδής ( :sunglasses: ) διακρίνω μια μικρή εννοιολογική σύγχυση, καταθέτω την άποψή μου:

άλλο ταινία τρόμου και άλλο θρίλερ

το ζητούμενο στα θρίλερ δεν είναι τόσο η πρόκληση τρόμου, αλλά αγωνίας

κατά τούτο λοιπόν νομίζω ότι το σκοτεινό χωριό ήταν θρίλερ (όχι απ' τα καλύτερα, αλλά ούτε και απ'τα χειρότερα)

έντιτ:επίσης υπάρχουν και τα δικαστικά θρίλερ, όπου όμως δεν ανοίγει μύτη...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
επειδής ( :sunglasses: ) διακρίνω μια μικρή εννοιολογική σύγχυση, καταθέτω την άποψή μου:

άλλο ταινία τρόμου και άλλο θρίλερ

το ζητούμενο στα θρίλερ δεν είναι τόσο η πρόκληση τρόμου, αλλά αγωνίας

κατά τούτο λοιπόν νομίζω ότι το σκοτεινό χωριό ήταν θρίλερ (όχι απ' τα καλύτερα, αλλά ούτε και απ'τα χειρότερα)

έντιτ:επίσης υπάρχουν και τα δικαστικά θρίλερ, όπου όμως δεν ανοίγει μύτη...

τις σπλατεριες που τις κατατασουμε? :think:
κατι σε saw δλδ ή ο σχιζοφρενης με το πριονι (:rockon:) ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom