ποιος ειναι αυτος καλε?
*φιλος του αχα ειδα πριν λιγες μερες
ειμαι ο λαρυς ο μεγαλοπαπαρις!!! ετσι ειμουν γνωστος τωρα κλαφτα δεν με θυμαται κανεις !!!!!!!
ποιος ειναι αυτος καλε?
*φιλος του αχα ειδα πριν λιγες μερες
γιατί είναι σαν κλαμένα μουνιά και οι τρεις? :S
ποιοι είναι?
ε: τι κιτσαρία είναι αυτό που φοράει η αριστερή? :S
γιατί είναι σαν κλαμένα μουνιά και οι τρεις? :S
ποιοι είναι?
ε: τι κιτσαρία είναι αυτό που φοράει η αριστερή? :S
Η αριστερή είναι πανέμορφη και το φόρεμα είναι μια χάρα...
Είναι η γκόμενα του Λάνθιμου...
Σκοτειο χωριο, άλλη μπαλαφαρα που πραγματικα αποτελει τον ορισμο της προπαγανδας. Το τρειλερ σε προετοιμαζε για θριλερ (γιατι ειχε σκισει ο σκηνοθετης παλιοτερα με την 6η αισθηση) και το εργο ηταν κοινωνικο!
πιο μαλακια απο τα πχ τρασφορμερς..πιο μαλακια απο την μεση χολλυγουντιανη παραγωγη με πιστολιδι?δεν μπορω να πω οτι ειμαι κριτικος τεχνης, αλλα μεγαλυτερη μαλακια εχω να δω πανω απο 10 χρονια.
Ταινια που κανεις δεν θα θυμαται σε 5-6 χρονια. Απιστευτα τυποποιημενη και με τους ηθοποιους να υπερβαλλουν πιο συχνα απ'οτι θα επρεπε. Μετα τους κουτσους, τυφλους, αυτιστικους κτλ καναμε και τους κεκεδες. Next...οσον αφορα τα οσκαρ..βραβευτηκε φετος μια καθαρα ακαδημαικη ταινια ..δεν την εχω δει ακομα..
Συμφωνω, δεν θεωρω το Inception αριστουργημα αλλα του αναγνωριζω το ρισκο και τον ογκο δουλειας για να πραγματοποιηθει αυτη η ταινια. Επισης αδικημενος κατα την γνωμη μου ειναι ο Αρονοφσκι.ο Νολαν αδικηθηκε....
ο Φιντσερ πηρε οτι αξιζε..
πιο μαλακια απο τα πχ τρασφορμερς..πιο μαλακια απο την μεση χολλυγουντιανη παραγωγη με πιστολιδι?
το σκοτεινο χωριο τη σχεση εχει με τον κυνοδοντα?
οσον αφορα τα οσκαρ..βραβευτηκε φετος μια καθαρα ακαδημαικη ταινια ..δεν την εχω δει ακομα..
ο Νολαν αδικηθηκε.... ο Φιντσερ πηρε οτι αξιζε..καλυτερο σαουντρακ(Τρεντ Ρεζνορ-Αττικους Ρος) το οποιο το θεωρω βημα μπροστα για τα οσκαρ που συνηθως βραβευουν σαουντρακ με κλασσικη αισθητικη και οχι ηλεκτρονικους ηχους...και ρε αμπαλοι της ακαδημιας γιατι δεν βαλαν στις υποψηφιοτητες το σαουντρακ του Tron..απο Daft Punk...
Τα ξυπνήματα μια παπαριά και μισή.Ταινίες που εκβιάζουν τόσο το συναίσθημα είναι εκτός πλάνου για μένα.οι αμερικανοι ειναι ζωα στα οσκαρ
το εγκλημα του 1991 με ταινιες οπως τα ξυπνηματα με τον ντε νιρο και το καλα παιδια του σκορτζεσε εχασαν απο το χορευοντας με τους λυκους
και εχασε το οσκαρ ο ντε νιρο απο τον τζερεμι αιρονς και ο σκοτσεζε απο τον κοστνερ
οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι
Ακριβως ετσι.Ταινίες που εκβιάζουν τόσο το συναίσθημα είναι εκτός πλάνου για μένα.
Τα καλά παιδιά του Σκορσέζε απλώς καλή ταινία,σίγουρα όχι αριστούργημα.
ο σκηνοθετης η σεναριογραφος του κυνοδοντα κ οι πρωταγωνιστριες ειναι.πολύ ωραία κοπέλα είναι, ναι
το φόρεμα αν δεν είχε το πίσω κόψιμο θα ήταν καταπληκτικό, έτσι είναι τραγικό
οφ χουιθ χερ χεντ
αυτός ο λάνθιμος τι είναι? ο νέος γκόμενος της ελληνικής τιβι?
μάπας στη φωτο πάντως
η καλυτερη χρονια για τα οσκαρ ηταν το 1995
οποιος και να τα επαιρνε θα ηταν δικαιο
με αριστουργηματα οπως το φορεστ γκαμπ, το τελευταια εξοδος ριτα χευγουωρθ και παλπ φικσιον
η καλυτερη χρονια για τα οσκαρ ηταν το 1995
οποιος και να τα επαιρνε θα ηταν δικαιο
με αριστουργηματα οπως το φορεστ γκαμπ, το τελευταια εξοδος ριτα χευγουωρθ και παλπ φικσιον