Νέα

Στα Όσκαρ ο Κυνόδοντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bosikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Και δεν το έγραψε μόνο η espresso :grin: Το άρθρο στην Ελευθεροτυπία είναι του Μικελίδη, στο πρώτο αναφέρονται οι διαφορές λεπτομερέστερα και δίνεται ο σύνδεσμος για να το διαπιστώσει κάποιος και μόνος του. Απλή πληροφόρηση, τη γνώμη μου για την ταινία την ξέρεις :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και δεν το έγραψε μόνο η espresso :grin: Το άρθρο στην Ελευθεροτυπία είναι του Μικελίδη, στο πρώτο αναφέρονται οι διαφορές λεπτομερέστερα και δίνεται ο σύνδεσμος για να το διαπιστώσει κάποιος και μόνος του. Απλή πληροφόρηση, τη γνώμη μου για την ταινία την ξέρεις :)
Το ξέρω παίχτη μου,συμφωνούμε.Η ταινία δεν είναι μόνο η ιδέα της το ξέρεις.
Γενικά είναι πολύ καλή,αρτιότατη καλλιτεχνικά ταινία,

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Το Seven στο πέρασμα του χρόνου υπερτερεί νομίζω,πολύ καλή ταινία και το Fight Club.
Τα υπόλοιπα δύο που αναφέρεις είναι μέτρια κατ εμε.Είσαι φαν έ?Οκ ας μη στοχαλάω κι εμένα μ αρέσει αν και δεν εξελίχθηκε ο Φιντσ όπως θα περίμενα.

Το σχόλιο έγινε επειδή ήδη ήρθε κοντά σε ένα Όσκαρ το οποίο κατά πολλούς ήταν προσχεδιασμένο να πάει στην Ινδία και να ξεκλέψουν λίγο από το Bollywood. Το "ΣΙΝΕΜΑ" αν δεν κάνω λάθος τον χαρακτήρισε Kubrick της νέας εποχής (δεν πήρε ποτέ Οσκαρ σκηνοθεσίας). Δεν είμαι φαν του Fincher (Panic Room κλπ), αλλά περισσότερο του Fight Club :)

ΥΓ: Αυτός που πίστεψα κάποια στιγμή ότι ίσως είχε κάτι να δώσει τα θαλάσσωσε σχετικά νωρίς :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση αλλα καπου πηρε το ματι μου το ονομα της θεας οντρει και breakfast at tiffany's απλα τρελαινομαι οσο κ να την δω!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στις ταινίες τρόμου (horror films)

τα θρίλερ επικεντρώνονται στην αγωνία
αλλά στο ελλάντα άκουγαν ότι το σκοτεινό χωριό είναι θρίλερ και τρέχανε να δούνε αίμα, τέρατα, βαμπίρ και άντερα κρεμασμένα στα δέντρα

μην κατηγορείτε την ταινία για την άγνοιά σας  :rockon:
το σκοτεινό χωριό γάμησε  :rockon:

εγω για ψυχολογικου τυπου το ειχα καταλαβει απο το τρειλερ :think:
τελικα δεν το ειδα ομως :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πολύ ωραία κοπέλα είναι, ναι
το φόρεμα αν δεν είχε το πίσω κόψιμο θα ήταν καταπληκτικό, έτσι είναι τραγικό
οφ χουιθ χερ χεντ  :bottom:

αυτός ο λάνθιμος τι είναι? ο νέος γκόμενος της ελληνικής τιβι?
μάπας στη φωτο πάντως

ο σκηνοθετης του κυνοδοντα :think: αμαν μαρη τι μπηκες στο θρεντ να κανεις? :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Φιντσερ για εμενα κανει μοντερνο σινεμα...πρωην βιντεοκλιπας οπως αναφερε ο House..εχει δωσει καλα δειγματα και στα + οτι ρισκαρε στην μουσικη επενδυση των ταινιων
πχ το σαουντρακ του Fight Club απο τους Dust Brothers ειναι καταπληκτικο ...Ο Νολαν ειναι σαν παστα δημιουργου βγαλμενος απο τα παλια...αλλα θα θεσω το ερωτημα..πως θα σας φαινονταν η καριερα του χωρις το Memento?..
Ο Αρονοφσκι...και αυτος αγαπημενος...τον θεωρω ας πουμε πιο εναλλακτικο δημιουργο απο τους 3.

χα...ηθελα να το σχολιασω αυτο...προσωπικα ο Αρονοφσκι μου φαινεται πιο δημιουργικος και "καλλιτεχνικος" και οι ταινιες του με αγγιζουν περισσοτερο.... :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο σκηνοθετης του κυνοδοντα :think: αμαν μαρη τι μπηκες στο θρεντ να κανεις? :2funny:

να ρωτήσω γιατί ήταν σαν κλαμένα μουνιά στη φωτο και να πω ότι ήταν κιτσαρία το φόρεμα  :sunglasses:

ποια διαφημιση??

εμενα μου αρεσει ο ταραντινο γιατι οι ταινιες του συνηθως αποτελουν ψυχιατρικο case study  :grin: :grin:
του ντιούαρς, είχε γεμίσει γιγαντοαφίσες όλη η αθήνα

και μένα μου αρέσει, γι'αυτό τσαντίστηκα με τη διαφήμιση

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να ρωτήσω γιατί ήταν σαν κλαμένα μουνιά στη φωτο και να πω ότι ήταν κιτσαρία το φόρεμα  :sunglasses:

του ντιούαρς, είχε γεμίσει γιγαντοαφίσες όλη η αθήνα

και μένα μου αρέσει, γι'αυτό τσαντίστηκα με τη διαφήμιση

δε νομιζω να την ειχα δει....δεν παρατηρω ποτε τις διαφημισεις :grin:
καλα και γιατι τσαντιστηκες που εκανε διαφημιση? ολοι εναλλακτικοι ειναι αλλα αμα πεσει ζεστο το παραδακι κλαιν την εναλλακτικοτητα και την τεχνη χαλαρα :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε νομιζω να την ειχα δει....δεν παρατηρω ποτε τις διαφημισεις :grin:
καλα και γιατι τσαντιστηκες που εκανε διαφημιση? ολοι εναλλακτικοι ειναι αλλα αμα πεσει ζεστο το παραδακι κλαιν την εναλλακτικοτητα και την τεχνη χαλαρα :P

εμένα με τσαντίζει
όχι από όλους, εννοείται
αλλά αγαμήσου ταραντίνο  :cussing:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν φορανε ολοι ''χαμογελο'' οσκαρ σελεμπριτι

ο ταραντινο ειναι γνησιος εκφραστης της ποπ κουλτουρας και για αυτο τον γουσταρω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κριμα που η Βανα ηταν στην τουαλετα οταν δινανε το Οσκαρ στο Μεντιτερανεο τωρα που το θυμηθηκα και δεν βγηκε στις φωτογραφιες :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν φορανε ολοι ''χαμογελο'' οσκαρ σελεμπριτι

ο ταραντινο ειναι γνησιος εκφραστης της ποπ κουλτουρας και για αυτο τον γουσταρω.

δηλαδή οι επιλογές είναι ή να φαίνεσαι τρομαγμένος/δυστυχισμένος ή να χαμογελάς σαν μαλάκας?  :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδή οι επιλογές είναι ή να φαίνεσαι τρομαγμένος/δυστυχισμένος ή να χαμογελάς σαν μαλάκας?  :S

σου μοιαζουν τρομαγμενοι/δυστυχισμενοι δηλαδη? :P
εμενα κανονικοι μου μοιαζουν...αγχωμενοι λιγο ισως...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή οι επιλογές είναι ή να φαίνεσαι τρομαγμένος/δυστυχισμένος ή να χαμογελάς σαν μαλάκας?  :S
ετυχε ρε boomb..ανθρωποι ειναι....δεν ολοι συνηθισμενοι να ποζαρουν..
και την Bonam Karter αμα την ειδες ηταν μεσα στην ξυνιλα και στην απαλεψια..(λες να εχει ελληνικες ριζες? :2funny:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σου μοιαζουν τρομαγμενοι/δυστυχισμενοι δηλαδη? :P
εμενα κανονικοι μου μοιαζουν...αγχωμενοι λιγο ισως...

σαν κλαμένα μουνιά

ετυχε ρε boomb..ανθρωποι ειναι....δεν ολοι συνηθισμενοι να ποζαρουν..
και την Bonam Karter αμα την ειδες ηταν μεσα στην ξυνιλα και στην απαλεψια..(λες να εχει ελληνικες ριζες? :2funny:)
αχαχαχχαχαχαχαχα
η μποναμ καρτερ πάντα είναι ξινή σε κάτι τέτοια (εκτός από όταν μιλούσε ο ζερβές  :cum:)
αλλά είναι η μποναμ καρτερ, δε μας νοιάζει  :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαρεσει πολυ η μποναμ καρτερ :rockon:

Stories

Νέο!