House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Nαι μεγάλο κιόλας.Αριστουργημα το pulp fiction?
Nαι μεγάλο κιόλας.Αριστουργημα το pulp fiction?
Nαι μεγάλο κιόλας.
Απιστευτα παρεξηγημενος ο Ταραντινο. Αρτιος και οραματικος σκηνοθετης, γνωστης του παγκοσμιου κινηματογραφου οσο κανεις αλλος μοντερνος σκηνοθετης. Πιστευω πως ακομα δεν εχουμε δει την καλυτερη του ταινια. Σιγουρα δεν ειναι συμβατος με τους ελιτιστες κριτικους.
Και ο ρόλος του στο Alias γαμούσε.μέχρι που έκανε τη διαφήμιση, ο ΜΑΛΑΚΑΣ >
εχει ''σπουδασει'' κινηματογραφο και φαινετε....η τελευταια του ταινια δεν με αγγιξε...βρηκα την επιλογη του ατυχη να ασχοληθει με β παγκοσμιο πολεμο...μονο η σεκανς με το θεικο μωρο που βαφονταν που επαιζε το κομματι putting out the fire ηταν χυσιμο...απο ταραντινο περιμενω ψυχοτρονικο επος στις ερημους της νεβαδας με αγνωστους ηθοποιους...ταξιδι στο πουθεναΑπιστευτα παρεξηγημενος ο Ταραντινο. Αρτιος και οραματικος σκηνοθετης, γνωστης του παγκοσμιου κινηματογραφου οσο κανεις αλλος μοντερνος σκηνοθετης. Πιστευω πως ακομα δεν εχουμε δει την καλυτερη του ταινια. Σιγουρα δεν ειναι συμβατος με τους ελιτιστες κριτικους.
εχει σπουδασει κινηματογραφο και φαινετε....η τελευταια του ταινια δεν με αγγιξε...βρηκα την επιλογη του ατυχη να ασχοληθει με β παγκοσμιο πολεμο...μονο η σεκανς με το θεικο μωρο που βαφονταν που επαιζε το κομματι putting out the fire ηταν χυσιμο...απο ταραντινο περιμενω ψυχοτρονικο επος στις ερημου της νεβαδας με αγνωστους ηθοποιους...ταξιδι στο πουθενα
Και ο ρόλος του στο Alias γαμούσε.
CSI είναι αυτό που στο 26-27 λεπτό κάνουν κάτι παπαριές στο εργαστήριο(με στυλιζαρισμένη φωτογραφία και κοφτό μοντάζ) και βρίσκουν το δολοφόνο?
Οκ κατάλαβα.
Ότι καλά κάνω και δεν έχω δει ποτέ ολόκληρο επεισόδιο.τι κατάλαβες? :S
Ότι καλά κάνω και δεν έχω δει ποτέ ολόκληρο επεισόδιο.
Καμία φυσικά.Γιατί τα υπόλοιπα που λέμε έχουν σχέση με τον Κυνόδοντα?ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό με τον ταραντίνο ή με το ότι ο ταραντίνο έπαιξε στο αλιας ή με το ότι ο ταραντίνο έκανε διαφήμιση
Για όσους δεν τους άρεσε ο Κυνόδοντας,το βρήκαν φτηνή αντιγραφή από τη μεξικάνικη ταινία που δεν είδαν ποτέ αλλά το διάβασαν στην εσπρέσο,ας περιμένουν το Πολίτικη Κουζίνα Νο2.Θα αποζημιωθούν πάραυτα.Για τις απόψεις τα είπε καλύτερα ο μέγας Κλιντ.
Και το 12 Monkeys πήρε τη βασική ιδέα από το μικρού μήκους La jetée του Κρισ Μαρκέρ του 1962 αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
O Φίνσερ είναι μάστορας,πρώην βιντεοκλιπάς,πολύ καλός μεν άψυχος δε.Γενικά δεν έχει αδικηθεί.
Η καριέρα του είναι άνιση.Seven και μετά η πτώση.Όταν βρει την πιο δακρύβρεχτη ακαδημαική φόρμουλα-ταινία και το σωστό
timing θα πάρει και το αγαλματάκι.Σε 3-5 χρόνια το κόβω να γίνεται.
Το Seven στο πέρασμα του χρόνου υπερτερεί νομίζω,πολύ καλή ταινία και το Fight Club.Fight Club; (σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το 2ο κ*βλί πού φαίνεται, το 1ο και το 3ο τα θυμάμαι)
ΥΓ: Πρόπερσι υπήρχε η άποψη ότι περισσότερο θα θυμόμαστε σε λίγα χρόνια την "Περίεργη υπόθεση του Μπέντζαμιν Μπάτον" παρά το "Slumdog Millionaire"