Επισκέπτης
Το εχω δει και ηταν μαπα ΙΜΟ.μπορεις να δεις και το rated x του εμιλιο εστεβεζ...παρομιο θεμα και καλα σκηνοθετημενο-οχι boogie nights αλλα καλο.
Το εχω δει και ηταν μαπα ΙΜΟ.μπορεις να δεις και το rated x του εμιλιο εστεβεζ...παρομιο θεμα και καλα σκηνοθετημενο-οχι boogie nights αλλα καλο.
ΤΑΙΝΙΑΡΑ 10/10 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ,γι αυτό κι ανήκει εδώ
Μετα το Age of innocenceΕαν ο Σκορσεζε δεν ειχε παθει μαλακυνση εγκεφαλου λογω γηρατος μετα το goodfellas ΤΕΤΟΙΕΣ ταινιες θα γυριζε.
H καλύτερη μίξη Σκορσέζε(Mean Streats)και Ρόμπερτ Ολτμαν(Player)που έγινε ποτέ.
Που το θυμηθηκες αυτο?Μετα το Age of innocence
Ρομαν Πολανσκι,Λαρς φον Τριερ και πολλοι αλλοι που δεν μπορω να σκεφτω τωρα!Ο Paul Thomas Anderson είναι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝ ΖΩΗ
Συμφωνάμε.Αλλά μετά κι αυτός άλλα περίμενε.Το αγαιλματάκι που δεν ερχόταν με τα πρότερα αριστουργήματα.Γι αυτό και είχε αυτές τις επιλογές μετά.Ο καλύτερος "Σκορσέζε" σήμερα είναι ο Paul Thomas Anderson(Βoogie Nights,Magnolia,Punch Drunk Love,There Will Be Blood).Που το θυμηθηκες αυτο?
Κοιταξε,μιλαω ως φαν εργων σαν τον"ταξιτζη",το"raging bull"και τα ρεστα.
Mε εννοεις,νομιζω:αν το ειχε γυρισει ΑΛΛΟΣ μπορει να ελεγα"ωραια δουλεια".
Ομως ΑΛΛΑ πραματα περιμενα το 1993 απο τον Σκορσεζε μετα απο το"Goodfellas".
Μπορεις να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα,απλά έχω τη δική μου.Ρομαν Πολανσκι,Λαρς φον Τριερ και πολλοι αλλοι που δεν μπορω να σκεφτω τωρα!
Συμπερασμα λες μαλακιες, φιλικα
Αυτο.Ο καλύτερος "Σκορσέζε" σήμερα είναι ο Paul Thomas Anderson(Βoogie Nights,Magnolia,Punch Drunk Love,There Will Be Blood).
Mία μία όμως μας πάει όμως ο ΘΕΟΣ ο Κλιντ.Δεν είναι όλα 10/10.κλιντ ιστγουντ που ειναι και αυτος εν ζωη ακομη ,ευτυχως...
Μπορω να σου δωσω αλλα 10 ονοματα εν ζωη σκηνοθετων για να δεις ποσο λαθος εισαι.Μπορεις να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα,απλά έχω τη δική μου.
Για το πια είναι πιο σωστή άστο καλύτερα,όταν γυρίσεις από φαντάρος τα ξαναλέμε.
Φιλικά πάντα.
Bird 9/10ποιο δεν εκανε σωστο?