Νέα

Squirting-Γυναικεία εκσπερμάτιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Και εγω όταν ημασταν ξαπλωμένοι με μια πρωην μου πριν η και μετα το σεξ ξεκινουσα σιγα σιγα να της τριβω το μουνακι και να βαζω το δαχτυλο μεσα μεχρι να γινει και πιο υγρη... όταν ενιωθα πως ηταν πολύ υγρη ξεκινουνα και με το δαχτυλο εκανα κινησεις μεσα εξω συνεχεια μεχρι που ενιωθα ότι πετουσε τα υγρα της και με εκανε μουσκεμα....το σεντονι να γινεται πισινα... άλλες φορες καθοταν με τα ποδια στο πατωμα καθιστη στο κρεββατι και τοτε εκανε πισινα το πατωμα....μου αρεσε μπορω να πω όπως και να τα γεύομαι πολλες φορες που συνεχιζα με τη γλωσσα μου μεσα της .
Άλλες φορες χωρις να βρεθει σε φαση να πεταει υγρα σαν συντριβανι τα υγρα που εβγαιναν από το μουνι της ηταν πηχτα σαν κρεμα

Οντως δεν είναι ουρα αν και ισως καποιες φορες μυριζουν ελαχιστα σαν ουρα, αλλα η ολη φαση είναι τελεια ειδικα όταν τα πεταει και γινονται μουσκεμα τα χερια μου και αυτή σπαρταρουσε από ηδονή...
δυστυχως δεν είναι ολες οι κοπελες ετσι :( 
φυσικα αυτό μου αρεσει να το κανω και οταν πηγαινω με καμια call girl milf και την καταφερνω να τα χυνει ετσι σαν Milfakias και εγω.
για να κανω μια κοπελα από προσωπικη εμπειρια να τα πεταξει συντριβανι μονο με σφυροκόπημα δαχτυλου το εχω πετυχει και όχι απλο τριψιμοοο

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστό αυτό για το "σφυροκόπημα", όμως καλό θα είναι να μην έχεις καθόλου νύχια και πολύ καθαρό χέρι. Δουλεύει πολύ καλά, αρκεί όμως να έχεις ξεκινήσει το παιχνίδι αργά και βασανιστικά, με προοδευτική ταχύτητα σε αύξοντα ρυθμό.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ερώτηση..

Μπορεί να επιτευχθεί squirting πέρα από τον κλασσικό τρόπο (ερεθισμός σημείου G) και με τον ερεθισμό της κλειτορίδας?Έχω δει πολλές φορές ανάλογα βίντεο σαν και αυτό που με αυτό το sex toy που είναι μασάζ χύνουν αβέρτα και σκέφτομαι να το δοκιμάσω...

[xvideos]
]
αυτα τα βιντεο ειναι μουφα.......δεν υπάρχει τετοιο squirting....αυτο ειναι κατουρημα!

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ίσως να 'ναι μούφα ναι!Πάντως η δικιά μου δεν squirtarei μόνο με τον ερεθισμό της κλειτορίδας,το δοκιμάσαμε!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Καλημέρα παιδιά χτες 4 φορές μου έκανε squirt.  Μετά από 3 χρόνια σχέσης 2 φορές το είχε κάνει λίγο και χτες 4. Δάχτυλο γαμησε πάλι δάχτυλο.  Όταν έβγαζα το δάχτυλο συντριβάνι ⛲ καυλα!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Καλημέρα παιδιά χτες 4 φορές μου έκανε squirt.  Μετά από 3 χρόνια σχέσης 2 φορές το είχε κάνει λίγο και χτες 4. Δάχτυλο γαμησε πάλι δάχτυλο.  Όταν έβγαζα το δάχτυλο συντριβάνι ⛲ καυλα!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
ούτε χαίρομαι, ούτε δεν χαίρομαι, ούτε με νοιάζει ούτε το αναζητώ...
είπα τι μου συνέβη με 2 κοπέλες-σχέσεις.
κάτουρο αυτό ΔΕΝ ήταν.
αν πληρώνοντας "τρως" κάτουρο δεν το ξέρω. πιθανότατα γιατί όπως έγραψα εκούσια ΔΕΝ νομίζω ότι γίνεται...
(αντίθετα το κατούρημα γίνεται)
εΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και στος τσόντες βάζουν στο κόλπο ενα μίγμα νερού με γάλα για να μην κατουράνε.

Kostas Leo

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συμφουριτες ....όταν ήμουν 21 είχα μπλέξει με ένα γκομενάκι 31 τρομερά έμπειρο σε σχέσει με εμένα και λάτρης του sex .Κάθε φορά που τελείωνε είχε έναν έντονο οργασμό αλλά μια φορά μόνο έκανε squirt μετά από ένα γρήγορο στο αυτοκίνητο ενώ ήταν από πάνω μου ....για τα επόμενα 6 χρόνια έβλεπα τον λεκέκαι μου το θύμισε . Πιστεύω έρχεται από μόνο του στις όχι τόσο έμπειρες κοπέλες και ποιο συχνά στις έμπειρες και όχι επαγγελματίες που ξέρουν πώς να το διαχειριστούν .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
επειδή είδα σε νήμα κοπέλας συζήτηση ολόκληρη - κι έναν μικρό χαμό, μικρό πάντως - περί squirt, γράφω εδώ που είναι το κατάλληλο μέρος.
squirting έχω δει από δυο κοπέλες στη ζωή μου. και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά που ήταν
α. μακροχρόνιες σχέσεις με συναίσθημα (όχι πληρωμένο σεξ).
β. πολύ καλό σεξ γενικότερα με τις συγκεκριμένες και εξαιρετικό στις περιπτώσεις που συνέβη.
γ. και τις 4 φορές που το είδα (3+1) ήταν σεξ-μαραθώνιος, υπό την έννοια ότι διήρκησε αρκετά και ήταν πολύ έντονο.
δ. και για τις δύο ήταν πρώτη τους φορά που μάλιστα τις "άγχωσε" στην αρχή

διαφορές
η μία κοπέλα (μικρή στα 25) με εξαιρετικά ευαίσθητη κλειτορίδα (πάντως συνέβη μια φορά και ποτέ ξανά), η άλλη 40αρα περισσότερο "κολπική" κι όμως μαζί της συνέβη 3 φορές όσο θυμάμαι (εντός διαστήματος 2-3 εβδομάδων, μαζεμένα δλδ με δεδομένο ότι κάναμε πολύ περισσότερο καιρό σεξ).

σε όλες τις περιπτώσεις μιλάμε για πίδακα υγρών γύρω στα 10-20 εκατοστά λίγων δευτερολέπτων. στη μία περίπτωση μου φάνηκε ότι κράτησε αρκετά περισσότερο.
επειδή πιτσιλίστικα για τα καλά τις 2 φορές θα πω ότι σίγουρα δεν ήταν ούρα όπως συχνά διαβάζω εδώ μέσα.

που θέλω να καταλήξω...
από αυτή τη μικρή εμπειρία δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποια κοπέλα (για όλες αναφέρομαι) θα μπορούσε να προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία κατά βούληση.
πιστεύω απόλυτα ότι υπάρχει squirting (έχω προσωπικές εμπειρίες όπως περιέγραψα) αλλά κατάλαβα ότι είναι εντελώς ακούσιο και συμβαίνει αν και όταν υπό συγκεκριμένες συνθήκες....
έλα ντε!
Αυτό λέω και εγώ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι απλά κατουρο, δεν έχουν κάνει ποτέ sex πάνω απο 10 λεπτά που διαρκεί το τυπικό sex ενός μπουρδέλου:idiot:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Female ejaculation (FE) is the secretion of a few milliliters of thick, milky fluid by the female prostate (Skene's glands) during orgasm, which contains prostate-specific antigen.

Squirting (SQ) is defined as the orgasmic transurethral expulsion of tenths of milliliters of a form of urine containing various concentrations of urea, creatinine, and uric acid.

Coital incontinence (CI) could be classified into penetration and orgasm forms, which could be associated with stress urinary incontinence or detrusor hyperactivity.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ειμαι περιπου στα 40 με πολυ εντονη ερωτικη ζωη μπορω να πω....
ενα γκομενακι που ειχα πριν μερικους μηνες (γκομενα καραντινα) την ειπα οτι εχω αμανατι να κανω σε γυναικα σκουιρτ, η συγκεκριμενη δεν ειχε κανει ποτε και δεχτηκε να δοκιμασουμε....
μετα απο πολυ ωρα δαχτυλα και κουνημα πανω κατω η καιμενη δεν κρατηθηκε και ενοιωσε οτι της ερχοταν, την λεω καιμενη γιατι ετρεξε στο μπανιο και τα εβγαλε ολα εκει...δεν το ειδα λαιβ δηλαδη...μαλλον ντραπηκε.,..
Αλλα μου ειπε οτι ηταν πολυ ωραιο, η φαση του οτι ολα βγηκαν εξω χωρις να το καταλαβει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom