Πίδακα δεν είδα ποτέ. Όμως τα κολπικά υγρά ρέουν άφθονα όταν παίζω εγώ με μία. Ιδιαίτερα όταν μπαίνουν γλώσσα και δάχτυλα στο παιχνίδι, ή το ακαταμάχητο γαμήσι με τη γλώσσα. Το σημείο G είναι υπαρκτό, όχι μυθικό, όμως δεν λειτουργεί σε όλες. Βάζεις μέσα όχι όλο το δάχτυλο, το γυρίζεις σαν το αγγίστρι ψαρέματος σε τέτοια κλίση ώστε η άκρη του δαχτύλου να βρίσκει "ταβάνι", και ψηλαφίζεις μέχρι να ακουμπήσεις κάτι σαν σφουγγαράκι, που πρέπει να είναι σχήματος στρογγυλού. Δουλεύεις πάνω του με αργές κυκλικές κινήσεις αρχικά, και μετά τρίψιμο πάνω κάτω, όπως στα μουνόχειλα κάνουν τα κοριτσάκια. Το σημείο G λοιπόν, μαζί με κάτι τραχιές γραμμώσεις/προεξοχές του εσωτερικού τοιχώματος της μήτρας, όταν ερεθιστούν αρκετά και με την δέουσα τέχνη και μαεστρία, η γκόμενα αρχίζει να βογγάει, να συσπάται, και σε κάνει μούσκεμα με ένα υγρό, που διαφέρει σε όλες, από το χρώμα ως τη σύσταση, την υφή και τη γεύση. Μπορεί να είναι από μισή γουλιά, ως ένα φλυτζανάκι του καφέ, το φορτίο. Εμένα μου αρέσει να το πίνω, ή ακόμη καλύτερα, να το κρατάω στο στόμα μου και να ρίχνω γλωσσόφιλο στη γκόμενα αμέσως μετά, να το μοιραζόμαστε στο στόμα. Μπορεί να της έρθει παραπάνω από μια φορά, ανάλογα πόσο καυλιάρα είναι αυτή ή πορνοδιαστροφικός είσαι εσύ μαζί της, και πόσο την ταλαιπωρείς και την εξιτάρεις.
Ένα ξένο άρθρο αναλύει τη σύστασή του. Περιέχει μικρό ποσοστό ουρίας, αλλά ΔΕΝ είναι ούρα. Και πολλές γυναίκες ντρέπονται γιατί νομίζουν πως κατούρησαν το κρεβάτι τους. Έχει πρωτεΐνες και κρεατινίνη, και μισοσοβαρά μισοαστεία, λειτουργεί σαν ένα συμπλήρωμα διατροφής.
What research has been done on the fuid, τσεκάρετε.