Νέα

Squirting-Γυναικεία εκσπερμάτιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τώρα πέρα από την πλάκα guys,
μήπως η κοκα κόλα κάνει καλύτερη δουλειά από το νερό?
Aφου εχει ανθρακικο ρε τυπε,λογικο ειναι να κανει πιο καλη δουλεια.
αλλα για ακομη καλυτερα αποτελεσματα,να της δινεις νερο με οζον.
αμα δεις το βιντεο καποια στιγμη το λεει ο γιατρος.

sexodaskalos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
12
Like
18
Πόντοι
11
Γιατι δεν ρωτάτε τον γιατρο ? Αυτος εχει αποψη και εμπειρια απ όλα. Καποτε ειπε ότι οποτε εβλεπε την ετσι μουσκεβανε τα σεντονια !!!

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ο γιατρός είναι μορφάρα μεγάλη!!!Τυπάρας!

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Φιλαράκι sorry,δε ψήνομαι γιατί δεν πρόκειται για μία οποιαδήποτε γκόμενα την οποία απλά πηδάω για να περνάω την ώρα μου!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Η Μαρινα60 κανει αρκει να την περιποιηθεις και να τη γλυψεις καλα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Απο εμπειρία που ειχα παραθετω τα εξης.
Τα ειχα τοτε με μια πιτσιρικα 18 χρονων, (εγω 27 τοτε) που ηταν πολυ αμαθης στο σεξ. Δεν ηξερε που πανε τα 4.
Μια μερα μεσα στο αμαξι που τις εβαζα δαχτυλα δυνατα, με σταματησε μετα απο λιγο επειδη λεει της ερχοταν να κατουρησει. Απο καυλες στο φουλ ομως. Μπηκα, εψαξα και εμαθα οτι οταν η γυναικα της ερχεται να κατουρησει με την τεχνικη τη σωστη σημαινει πως σε λιγο θα χυσει και θα τα πεταξει. Για να νιωθει σιγουρη ομως και ψυχολογικα η ιδια, οτι δε θα βγαλει κατουρα, καλο ειναι να εχι κατουρησει πριν ξεκινησει η ολη ιστορια.
Με τα πολλα λιγες μερες μετα, την ξαπλωνω, πετσετες στο κρεβατι και ξεκιναω το πειραμα. εντος 10 λεπτων οντως εχυσε και τα πεταξε. δεν ηταν βεβαια η ποσοτητα και το ζουμι που βλεπουμε στα βιντεο. Ηθελε ομως την πετσετα για να μη γινει μουνι το κρεβατι. Η αληθεια ειναι πως στα καπακια δεν αντεχε για δευτερο γυρο , που λενε μερικοι οτι στα καπακια ξαναχυνουν. Ισως  συγκεκριμενη να μη μπορουσε.
Μαλιστα επειδη μετα μπηκε για μπανιο, μου φωναζε οτι νιωθει οτι χυνει ακομα και τωρα που ειναι ορθια στο ντους.
Αυτα απο την δικη μου εμπειρια.
Δεν μπηκα στη διαδικασια να γραψω πως το εκανα. Φανταζομαι λιγο πολυ ολοι μας εχουμε δει σχετικα βιντεο

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Γεια σου φίλε!  Σωστός  :rockon:

Όσων αφορά τις ποσότητες που βλέπουμε στα βίντεο λίγα είναι απολύτως real!Το 'χω ψάξει κι έχω μάθει πως με ειδικά κλύσματα λίγο πριν την πράξη επιτυγχάνεται ο πίδακας που βλέπουμε!Βέβαια είναι και ανάλογα τη γυναίκα,άλλες χύνουνε λιγότερο άλλες περισσότερο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Παντως σαν εμπειρια ειναι τελεια. Μπορει στην πραξη να μην ευχαριστιεμαι εγω με κατι, αλλα οταν βλεπεις τη γυναικα να σπαρταραει με τα χερια σου τοτε ειναι καυλα. Το μονο προβλημα σε αυτο ειναι οτι πολλες γυναικες αργοτερα δεν πολυ καθονται να τους το κανεις. Ισως κολλανε, ντρεπονται για τα υγρα δε ξερω. Αλλα την ωρα που ασχολεισαι με το μουνι, οι περισσοτερες λεγανε δε θελω να χυσω ετσι θελω να γαμηθω.

Χωρια την κατηγορια αντρων που συχαινονται αυτο το υγρο...

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό του σημείου G, αλλά σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας.  κάθε γυναίκα εκκρίνει διαφορετικό υγρό, ανάλογα με την ηλικία, την διάθεση, την τροφή που έχει καταναλώσει κ.α. Κοινό στοιχείο των εκκριμάτων η φρουκτόζη (ή γλυκόζη, δεν θυμάμαι ακριβώς) και γι' αυτό το υγρό έχει κολλώδη υφή.
Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει, είναι ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει squirt, όταν έχει μέσα της πέος, δονητή, αγγούρι, κολοκυθάκι κ.λ.π. Η τάση είναι να "εκπωματίσει" και μετά να "καταβρέξει".
Επίσης, πολύ πιο έντονο και συχνό είναι το squirt στην περίπτωση του dp, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στην στενότητα του χώρου και στην έντονη πίεση στο σημείο G, επιταχύνοντας την διαδικασία.
Τέλος, αν και το squirt έχει σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα με την ανδρική εκσπερμάτιση (δηλ. κούραση, χαύνωση, αίσθημα πληρότητας), μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο και να μην απαιτεί χρονικό διάστημα ανασυγκρότησης και περισυλλογής.
Βασικά όλα ποικίλουν ανάλογα με τη γυναίκα: η υφή και η ποσότητα του υγρού, ο τρόπος του squirt - τόσο με ή χωρίς διείσδυση, με ή χωρίς ερεθσιμό κλειτορίδας κλπ. ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ψυχολογικό: μπορεί η ίδια γυναίκα κάτω από διαφορετικές συνθήκες να το κάνει ή όχι, προφανώς ανάλογα με το πόσο πολύ είναι ή όχι ερεθισμένη... Για τον ίδιο λόγο μπορεί αμέσως (κυριολεκτικά) να ξαναχύσει ή όχι... Μου έχουν συμβεί συνδυασμοί των παραπάνω, με την ίδια ή και με διαφορετικές γυναίκες κατά καιρούς...

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Τεχνική ερώτηση προς αυτούς που το έχουν κάνει με τις δικές τους κατά καιρούς,

όταν βγάζετε τα δάχτυλα από τον κόλπο η κοπέλα χύνει αυτομάτως ή μεσολαβεί λίγος χρόνος?

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
όσες φορές το έχω καταφέρει χύνουν την ώρα που τους το κάνεις

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Επί τόπου δηλαδή,

με το που βγάλεις τα δάχτυλα squirting έτσι?

Thanks!

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
τα δάκτυλα είναι ακόμα μέσα και τα κουνάς και τότε χύνει πιο πολλύ

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Ερώτηση..

Μπορεί να επιτευχθεί squirting πέρα από τον κλασσικό τρόπο (ερεθισμός σημείου G) και με τον ερεθισμό της κλειτορίδας?Έχω δει πολλές φορές ανάλογα βίντεο σαν και αυτό που με αυτό το sex toy που είναι μασάζ χύνουν αβέρτα και σκέφτομαι να το δοκιμάσω...

[xvideos]
]

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πίδακα δεν είδα ποτέ. Όμως τα κολπικά υγρά ρέουν άφθονα όταν παίζω εγώ με μία. Ιδιαίτερα όταν μπαίνουν γλώσσα και δάχτυλα στο παιχνίδι, ή το ακαταμάχητο γαμήσι με τη γλώσσα. Το σημείο G είναι υπαρκτό, όχι μυθικό, όμως δεν λειτουργεί σε όλες. Βάζεις μέσα όχι όλο το δάχτυλο, το γυρίζεις σαν το αγγίστρι ψαρέματος σε τέτοια κλίση ώστε η άκρη του δαχτύλου να βρίσκει "ταβάνι", και ψηλαφίζεις μέχρι να ακουμπήσεις κάτι σαν σφουγγαράκι, που πρέπει να είναι σχήματος στρογγυλού. Δουλεύεις πάνω του με αργές κυκλικές κινήσεις αρχικά, και μετά τρίψιμο πάνω κάτω, όπως στα μουνόχειλα κάνουν τα κοριτσάκια. Το σημείο G λοιπόν, μαζί με κάτι τραχιές γραμμώσεις/προεξοχές του εσωτερικού τοιχώματος της μήτρας, όταν ερεθιστούν αρκετά και με την δέουσα τέχνη και μαεστρία, η γκόμενα αρχίζει να βογγάει, να συσπάται, και σε κάνει μούσκεμα με ένα υγρό, που διαφέρει σε όλες, από το χρώμα ως τη σύσταση, την υφή και τη γεύση. Μπορεί να είναι από μισή γουλιά, ως ένα φλυτζανάκι του καφέ, το φορτίο. Εμένα μου αρέσει να το πίνω, ή ακόμη καλύτερα, να το κρατάω στο στόμα μου και να ρίχνω γλωσσόφιλο στη γκόμενα αμέσως μετά, να το μοιραζόμαστε στο στόμα. Μπορεί να της έρθει παραπάνω από μια φορά, ανάλογα πόσο καυλιάρα είναι αυτή ή πορνοδιαστροφικός είσαι εσύ μαζί της, και πόσο την ταλαιπωρείς και την εξιτάρεις.

Ένα ξένο άρθρο αναλύει τη σύστασή του. Περιέχει μικρό ποσοστό ουρίας, αλλά ΔΕΝ είναι ούρα. Και πολλές γυναίκες ντρέπονται γιατί νομίζουν πως κατούρησαν το κρεβάτι τους. Έχει πρωτεΐνες και κρεατινίνη, και μισοσοβαρά μισοαστεία, λειτουργεί σαν ένα συμπλήρωμα διατροφής.

What research has been done on the fuid, τσεκάρετε.

KyklopasPolifimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Κριτικές
26
Like
34
Πόντοι
16
Πίδακα δεν είδα ποτέ. Όμως τα κολπικά υγρά ρέουν άφθονα όταν παίζω εγώ με μία. Ιδιαίτερα όταν μπαίνουν γλώσσα και δάχτυλα στο παιχνίδι, ή το ακαταμάχητο γαμήσι με τη γλώσσα. Το σημείο G είναι υπαρκτό, όχι μυθικό, όμως δεν λειτουργεί σε όλες. Βάζεις μέσα όχι όλο το δάχτυλο, το γυρίζεις σαν το αγγίστρι ψαρέματος σε τέτοια κλίση ώστε η άκρη του δαχτύλου να βρίσκει "ταβάνι", και ψηλαφίζεις μέχρι να ακουμπήσεις κάτι σαν σφουγγαράκι, που πρέπει να είναι σχήματος στρογγυλού. Δουλεύεις πάνω του με αργές κυκλικές κινήσεις αρχικά, και μετά τρίψιμο πάνω κάτω, όπως στα μουνόχειλα κάνουν τα κοριτσάκια. Το σημείο G λοιπόν, μαζί με κάτι τραχιές γραμμώσεις/προεξοχές του εσωτερικού τοιχώματος της μήτρας, όταν ερεθιστούν αρκετά και με την δέουσα τέχνη και μαεστρία, η γκόμενα αρχίζει να βογγάει, να συσπάται, και σε κάνει μούσκεμα με ένα υγρό, που διαφέρει σε όλες, από το χρώμα ως τη σύσταση, την υφή και τη γεύση. Μπορεί να είναι από μισή γουλιά, ως ένα φλυτζανάκι του καφέ, το φορτίο. Εμένα μου αρέσει να το πίνω, ή ακόμη καλύτερα, να το κρατάω στο στόμα μου και να ρίχνω γλωσσόφιλο στη γκόμενα αμέσως μετά, να το μοιραζόμαστε στο στόμα. Μπορεί να της έρθει παραπάνω από μια φορά, ανάλογα πόσο καυλιάρα είναι αυτή ή πορνοδιαστροφικός είσαι εσύ μαζί της, και πόσο την ταλαιπωρείς και την εξιτάρεις.

Ένα ξένο άρθρο αναλύει τη σύστασή του. Περιέχει μικρό ποσοστό ουρίας, αλλά ΔΕΝ είναι ούρα. Και πολλές γυναίκες ντρέπονται γιατί νομίζουν πως κατούρησαν το κρεβάτι τους. Έχει πρωτεΐνες και κρεατινίνη, και μισοσοβαρά μισοαστεία, λειτουργεί σαν ένα συμπλήρωμα διατροφής.

What research has been done on the fuid, τσεκάρετε.
Σωστος. Θα ηθελα να απαντησω σε προηγουμενα ποστ, ναι υπαρχουν γυναικες που κανουν scuirting μονο με ερεθισμο της κλειτοριδας οταν εχουν προηγηθει διεγερσεις και εκροες πριν με κολπικο ερεθισμο του σημειου G. Επισης μπορουν να το κανουν και καθως γαμας κολαρακι. οι περισσοτερες μπορουν να το κανουν πολυ περισσοτερες απο μια φορα, και οσο περισσοτερο το κανει τοσο γινεται πιο ευερεθιστη.

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Σωστος. Θα ηθελα να απαντησω σε προηγουμενα ποστ, ναι υπαρχουν γυναικες που κανουν scuirting μονο με ερεθισμο της κλειτοριδας οταν εχουν προηγηθει διεγερσεις και εκροες πριν με κολπικο ερεθισμο του σημειου G. Επισης μπορουν να το κανουν και καθως γαμας κολαρακι. οι περισσοτερες μπορουν να το κανουν πολυ περισσοτερες απο μια φορα, και οσο περισσοτερο το κανει τοσο γινεται πιο ευερεθιστη.

Thanks για τις απαντήσεις!!!Θα δείξει στην πράξη  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom