Και εγω όταν ημασταν ξαπλωμένοι με μια πρωην μου πριν η και μετα το σεξ ξεκινουσα σιγα σιγα να της τριβω το μουνακι και να βαζω το δαχτυλο μεσα μεχρι να γινει και πιο υγρη... όταν ενιωθα πως ηταν πολύ υγρη ξεκινουνα και με το δαχτυλο εκανα κινησεις μεσα εξω συνεχεια μεχρι που ενιωθα ότι πετουσε τα υγρα της και με εκανε μουσκεμα....το σεντονι να γινεται πισινα... άλλες φορες καθοταν με τα ποδια στο πατωμα καθιστη στο κρεββατι και τοτε εκανε πισινα το πατωμα....μου αρεσε μπορω να πω όπως και να τα γεύομαι πολλες φορες που συνεχιζα με τη γλωσσα μου μεσα της .
Άλλες φορες χωρις να βρεθει σε φαση να πεταει υγρα σαν συντριβανι τα υγρα που εβγαιναν από το μουνι της ηταν πηχτα σαν κρεμα
Οντως δεν είναι ουρα αν και ισως καποιες φορες μυριζουν ελαχιστα σαν ουρα, αλλα η ολη φαση είναι τελεια ειδικα όταν τα πεταει και γινονται μουσκεμα τα χερια μου και αυτή σπαρταρουσε από ηδονή...
δυστυχως δεν είναι ολες οι κοπελες ετσι
φυσικα αυτό μου αρεσει να το κανω και οταν πηγαινω με καμια call girl milf και την καταφερνω να τα χυνει ετσι σαν Milfakias και εγω.
για να κανω μια κοπελα από προσωπικη εμπειρια να τα πεταξει συντριβανι μονο με σφυροκόπημα δαχτυλου το εχω πετυχει και όχι απλο τριψιμοοο
Άλλες φορες χωρις να βρεθει σε φαση να πεταει υγρα σαν συντριβανι τα υγρα που εβγαιναν από το μουνι της ηταν πηχτα σαν κρεμα
Οντως δεν είναι ουρα αν και ισως καποιες φορες μυριζουν ελαχιστα σαν ουρα, αλλα η ολη φαση είναι τελεια ειδικα όταν τα πεταει και γινονται μουσκεμα τα χερια μου και αυτή σπαρταρουσε από ηδονή...
δυστυχως δεν είναι ολες οι κοπελες ετσι
φυσικα αυτό μου αρεσει να το κανω και οταν πηγαινω με καμια call girl milf και την καταφερνω να τα χυνει ετσι σαν Milfakias και εγω.
για να κανω μια κοπελα από προσωπικη εμπειρια να τα πεταξει συντριβανι μονο με σφυροκόπημα δαχτυλου το εχω πετυχει και όχι απλο τριψιμοοο