Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
901
Πόντοι
96
Για αυτό χρειαζόταν ολοσχερές γαμήσι.Δηλαδή αντί να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση με πολιτικό τρόπο που είναι αδύνατο αφού είχαν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα,την ανατινάζεις.
Σου λέει ο άλλος αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής,τι να κάνουμε,του λες τώρα θα σου φέρω τους νόμους της ψωλής.Εφαρμόζεις οφθαλμόν αντί οφθαλμού,πας να με μπλοκάρεις,θα σε στραγγαλίσω οικονομικά.Πας να μου φας τη θέση,θα σε αφήσω να σαπίσεις.Ο,τι κάνει αυτός κάνεις και εσύ οπότε η αντίδραση είναι τόση που η δράση καταλύεται πλήρως.Κάποια στιγμή ο τύπος τα χάνει είναι σα να τρώει μπουκέτα από παντού χωρίς λόγο και το χειρότερο δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.
Πιστεύει οτι αυτός έχει δίκιο και έχει το πάνω χέρι γιατί έχει επικρατήσει πολιτικά και οτι από τη στιγμή που δεν τολμάς να βάλεις κάτι έξω πολιτικά έχεις άδικο και έχεις χάσει.Και οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό.
Οι πρόγονοι ήταν πιο λογικοί,δεν είχαν τέτοια βαθειά περιφρόνηση.Αυτό ήταν κάτι καινοφανές.

Το τραγούδι του κμαν :rockon:

"...πήρες δικαιώματα μου, θα πάρω τα δικά σου..."

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Ποιο μαλακιστήρι κλώνος είσαι εσύ πάλι;

Ποιες φωτογραφικές ρε βλήμα;
Από το ΚΙΝΗΤΟ είναι οι φωτογραφίες

Αλλά επειδή τράβηξα και βίντεο κάτσε να σε ΧΥΣΩ μια στη μαπα:2on1:

Εντάξει μπούλη;
Αν της κάνεις από το κινητό ρε βλήμα βγαίνουν με το ίδιο συριακό αριθμό που αυξάνει κάτι που δεν υπάρχει σ αυτά που ανέβασες ΒΑΛΚΑΝΙΈ ΠΑΡΑΜΥΘΆ .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.228
Πόντοι
3.506
Ρε μαλακα Νιο το έχεις παραχεσει με τον ΚΜΑΝ

Εντάξει χρυσοπληρώνει και δε γαμαει αλλα ο πρώτος είναι η ο τελευταίος ;

Να πάει μα χορέψει Καπετανάκη θες ; Η να βρει με προξενιό σαν τον Σταλονε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.228
Πόντοι
3.506
Είχα βγει με μια Γαλλοαλγερινη, την τάισα και δε γαμησα. 86 ευρώ έδωσα. Ακόμα τα κλαίω. Είχε βυζαρες και κωλαρα κι ήταν ψηλή μελαχρινή , τι να μου κάτσει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.732
Πόντοι
26.141
Είχα βγει με μια Γαλλοαλγερινη, την τάισα και δε γαμησα. 86 ευρώ έδωσα. Ακόμα τα κλαίω. Είχε βυζαρες και κωλαρα κι ήταν ψηλή μελαχρινή , τι να μου κάτσει
Αν μαζευαμε όλοι μας εδώ τα λεφτά που έχουμε πετάξει σε γκόμενες κ τελικά δεν μας έκατσαν τότε θα αγοράζαμε ο καθένας μας ιδιωτικά νησιά :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
Αν της κάνεις από το κινητό ρε βλήμα βγαίνουν με το ίδιο συριακό αριθμό που αυξάνει κάτι που δεν υπάρχει σ αυτά που ανέβασες ΒΑΛΚΑΝΙΈ ΠΑΡΑΜΥΘΆ .

Τσίπα δεν έχεις ρε ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ;
Πήγες να μου τη βγεις και σε ΕΧΥΣΑ στη μάπα :2on1:

Ο αριθμός που ψάχνεις είναι από τη ΣΥρία;:2funny:
Eίσαι και εσύ κανάς απόφοιτος βοιδοσχολής Κοζλοντούι και θίχτηκες με όσα έγραψα;

Το ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασα έχει τελικά τον σΕΙριακό αριθμό που ήθελες;
Aν δεν τον βρίσκεις, ψάξε τον στον ΠΑΤΟ σου

Πήγαινε τώρα να πεις τα κάλαντα να μαζέψεις το 10ρικο μπας και γλείψεις κανά πακοχυμένο μουνί,
αν φυσικά σου επιτρέψουν την είσοδο.:cry:

Υ.Γ. @Balkan cowboy
Aρχηγέ, τζάμπα χάνω το χρόνο μου με το ναυάγιο και τους κλώνους.
Πάω για μασαζάκι, καλά Χριστούγεννα να έχουμε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456

Δεν είσαι ο μόνος ρε τύπε, όποιος είναι στη γύρα και ασχολείται με το ΠΑΙΓΝΙΟ δεν κερδίζει πάντα..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.228
Πόντοι
3.506
Δεν είσαι ο μόνος ρε τύπε, όποιος είναι στη γύρα και ασχολείται με το ΠΑΙΓΝΙΟ δεν κερδίζει πάντα..
Τύπε , θέλω τη συμβουλή σου

Έβγαινα με μια πέρσι που έβγαινε με έναν άλλο. Η τυπισσα ήταν μια κρύο μια ζέστη και θέλω και δε θέλω και κυνηγά με και φτύνε με. Γενικά τρελή.

Παρατάει τον άλλο για μένα , τσακωνόμαστε γυρνάει στο άλλο.

Χαμός στο τέλος , μ έλεγε να μείνουμε φίλοι της λέω δε θέλω ούτε να σε βλέπω κλπ

Ούτε δυο μήνες πηδιόμασταν και άλλους δυο μήνες που γράφαμε. Μάλιστα αυτή την ξεκίνησε τη φάση

Ε μου έγραψε πριν λίγες μέρες και κπυ λέει θέλει να μιλάμε αλλα να μη συζητήσουμε τι έγινε παλιά. Της λέω δε γίνεται έτσι. Έλα από το σπίτι μου μετά τα Χριστούγεννα

Τι πιθανότητες έχω να τη ξαναφάω ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.732
Πόντοι
26.141

Έβγαινα με μια πέρσι που έβγαινε με έναν άλλο. Η τυπισσα ήταν μια κρύο μια ζέστη και θέλω και δε θέλω και κυνηγά με και φτύνε με. Γενικά τρελή.

Χαμός στο τέλος , μ έλεγε να μείνουμε φίλοι της λέω δε θέλω ούτε να σε βλέπω κλπ

Ούτε δυο μήνες πηδιόμασταν και άλλους δυο μήνες που γράφαμε. Μάλιστα αυτή την ξεκίνησε τη φάση

Ε μου έγραψε πριν λίγες μέρες και κπυ λέει θέλει να μιλάμε αλλα να μη συζητήσουμε τι έγινε παλιά. Της λέω δε γίνεται έτσι. Έλα από το σπίτι μου μετά τα Χριστούγεννα

Έχεις 200% πιθανότητες να την φας ,,,,Σαν μέλος του σαητ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Άλλος από εδώ
Τελεθωσε το σχολείο μ ένα στυλό στην κωλοτσεπη κι έσκασε μετά μια 5ετια χημικός μηχανικός από... Το Πλεβεν

Αν μαζευαμε όλοι μας εδώ τα λεφτά που έχουμε πετάξει σε γκόμενες κ τελικά δεν μας έκατσαν τότε θα αγοράζαμε ο καθένας μας ιδιωτικά νησιά :confused:
Η έστω ένα ελικόπτερο όπως ο Καλογκερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άπειρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656

Eίσαι και εσύ κανάς απόφοιτος βοιδοσχολής Κοζλοντούι και θίχτηκες με όσα έγραψα;

Πήγαινε τώρα να πεις τα κάλαντα να μαζέψεις το 10ρικο μπας και γλείψεις κανά πακοχυμένο μουνί,

Υ.Γ. @Balkan cowboy
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο μπου
Έχει αποδειχτεί επιστήμονικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συριος είναι τελικά ο βαλκάνιος????

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Για αυτό χρειαζόταν ολοσχερές γαμήσι.Δηλαδή αντί να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση με πολιτικό τρόπο που είναι αδύνατο αφού είχαν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα,την ανατινάζεις.
Σου λέει ο άλλος αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής,τι να κάνουμε,του λες τώρα θα σου φέρω τους νόμους της ψωλής.Εφαρμόζεις οφθαλμόν αντί οφθαλμού,πας να με μπλοκάρεις,θα σε στραγγαλίσω οικονομικά.Πας να μου φας τη θέση,θα σε αφήσω να σαπίσεις.Ο,τι κάνει αυτός κάνεις και εσύ οπότε η αντίδραση είναι τόση που η δράση καταλύεται πλήρως.Κάποια στιγμή ο τύπος τα χάνει είναι σα να τρώει μπουκέτα από παντού χωρίς λόγο και το χειρότερο δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.
Πιστεύει οτι αυτός έχει δίκιο και έχει το πάνω χέρι γιατί έχει επικρατήσει πολιτικά και οτι από τη στιγμή που δεν τολμάς να βάλεις κάτι έξω πολιτικά έχεις άδικο και έχεις χάσει.Και οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό.
Οι πρόγονοι ήταν πιο λογικοί,δεν είχαν τέτοια βαθειά περιφρόνηση.Αυτό ήταν κάτι καινοφανές.
Χαμένος κόπος, το σύστημα των ψωλάδων καλά κρατεί. Ψωλάς υπουργός μεταφορών πήρε στο λαιμό του 57 ψυχές στα Τέμπη κι επανεξελέγη πρώτος στο νομό του λόγω ρουσφετιών. Κι εσύ νομίζεις θα εκδικηθείς το σύστημα, όταν ο ίδιος ο λαός βολεύεται με τη διαφθορά. Απλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι.

Πάρε γερμανική υπηκοόητα, να μετράς αλλιώς στο εξωτερικό, διάλεξε ένα μέρος για αργότερα όπου θα περνάς καλά και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω. Μόνο για να πηγαίνουμε να βλέπουμε τους δικούς μας είναι πια η Ελλάδα.

Από όλα όσα έχεις βάλει, Βελιγράδι φαίνεται ρεαλιστική επιλογή, διότι ενώνει τους δύο κόσμους δυτικό και σλαβικό κι έχει υποφερτό κλίμα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
Ναι αλλα είμαι μικροτσουτσουνος, μόνο 22 πόντους
Τύπε, το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα,αλλά πήγα στην κλινική που έβαλε μαλλιά ο πεπονομετανάστης, μου έκοψαν 14 πόντους και τώρα στους 20 πόντους νιώθω επιτελους ότι οι γυναίκες δε με βλέπουν απλά σαν ένα κόμματι κρέας λουκανικο:confused:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1

Υ.Γ. @Balkan cowboy
Όταν ξεμπροστιάζουν κάποιον λογικό να έχει νεύρα.
Δεν μας εξήγησες ακόμα όμως πως γίνεται οι φωτογραφίες σου που βγήκαν από το ίδιο τηλέφωνο
να έχουν τόσο διαφορετικά ονόματα αρχείου (( IMG_20241220_224137 η μια και 1000010589 η άλλη ))
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο τηλέφωνο να
βγάζει φωτογραφίες με εντελώς διαφορετικά ονόματα αρχείου.
Και επειδή δεν μπορείς να μας το εξηγήσεις γράφεις μαλακίες σαν καλή κότα του πληκτρολογίου.
Μερικοί νέοι δεν ξέρουν αλλά οι παλιοί θυμούνται καλά ότι στο παρελθόν έχεις δώσει δείγματα ότι είσαι ψευτράκος παρλαπιπας. Άντε τώρα χαζούλιακά Λούλη πες μας άλλο παραμύθι γιατί ξεβρακώθηκες σ αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.795
Πόντοι
456
Μπούλη Βλακαμίδη, αντί να το βουλώσεις,επιμένεις ακόμη για τη φωτογραφία για την οποία σου ανέβασα και βίντεο, το οποίο φυσικά έκανες πως δεν είδες :2funny:

Υπάρχει μια πάρα πολύ απλή εξήγηση.
Η φωτογραφία που πήγες να αμφισβητήσεις,έφαγε ένα κροπαρισμα στο κινητό για να μη φανεί η μούρη του φωτογράφου που ήταν όρθιος στα δεξιά,οπότε το αρχείο άλλαξε αυτομάτως όνομα.

Εντάξει τώρα;
Λύθηκε το μυστήριο;

Δεν μου είπες όμως..
Ο σΥριακος:2funny: αριθμός του βίντεο,
που αφορούσε τη φωτογραφία που αμφισβήτησες,μπήκε βαθιά μέσα στον πάτο σου;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like