Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Είχα παιδικο ήρωα τον Κολοκοτρώνη,είμαι 120 ετών :confused:

Φαντάσου αυτός ο Φωκάς μπετοβλακας πήγε να δώσει πανελλήνιες, δεν πέρασε ούτε ΤΕΙ κλωστοϋφαντουργίας και αναγκάστηκαν οι γονείς του να του αγοράσουν πτυχίο 5 κιλά πορτοκάλια το μάθημα.
Και σου έγραψε και ότι θέλει να συγκρίνει μαζί σου τις "σπουδές" του:confused:

Αυτό το έβλεπες μαζικά.Τύποι με ελεεινές επιδόσεις κάτι μεταξύ τούβλου και πλιθιού να έρχονται με αγορασμένα πτυχία και να μη μιλάει κανείς ωσάν να μπήκαν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.Φοβόταν να μιλήσει κανείς αφού τα καθήκια οι γονείς τους και οι συν αυτώ μετέτρεψαν το ζήτημα σε πολιτικό.Η απάντηση δεν μπορούσε να είναι άλλη παρά ο στραγγαλισμός έχουμε εξηγήσει πολλές φορές τις δυναμικές.Απλά αδιαφορείς για τις παράπλευρες απώλειες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.767
Πόντοι
456
Το γεγονός πως ένα τόσο χαβαλετζίδικο νήμα μετατρέπεται συχνά σε αρένα αντιπαραθέσεων δείχνει πολλά

Όταν κάποιος κάνει 99% post που κράζει τον kman κανονικά θα έπρεπε να πάρει τον πούλο.
Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα εκτός από τοξικότητα.
Πήγε πριν 20 χρόνια στο μπλοκ και το παίζει ιστορία,ενώ σήμερα κατάντησε να τρώει πόρτα στοΜετάξι και να γλείφει πακοχυμενα μουνιά του 10 εύρους

Τελικά μάθαμε ότι μεταφέρω και εγώ βοθρολυματα από εργαστήριο σε εργαστήριο,πριν ένα μήνα ο kman και πιο πριν ο midas..

Φταίμε εμείς που ο άλλος έχει απωθημένα και σκατα στο κεφάλι

Τέσπα,πάω thread Πράγας που χρωστάω δύο πράγματα και το γράφω στα αρχιδια μου το ψοφίμι..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.185
Πόντοι
2.356

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.218
Πόντοι
3.506
Τύπε,έχω λάβει pm από αξιόπιστο μέλος που είναι εδώ μέσα καμιά 15ετια,αλλά επειδή ξύπνησα,είδα μεσίστιες τις σημαίες Wenceslas,έμαθα τους λόγους και μου έχει ανέβει η πίεση,θα είναι σύντομος...

Ναυάγιο τρώει πόρτα στο μπουρδέλο,γράφει κριτική,γράφονται σχόλια τύπου "υγιεινή",η πουτανα έχει δικαίωμα να αρνηθεί,κ.λ.π. αλλά δεν τον κράζει κανείς.

Κλασσικά το παίζει ιστορία,τύπος τροβαδούρος την ψάχνει με την πάρτη του,του λέει να αράξει στα κυβικά του γιατί τρώει πόρτα ακομη και στο Μετάξι.
Ναυάγιο ζητάει να του κατεβάσουν την κριτική,αλλά ο τροβαδούρος έχει προλάβει να κάνει screenshot..
Τη θυμάμαι την κριτική και θυμάμαι τον ευγενή τύπο τροβαδούρο να ποστάρει Πακιστανια με αποκριάτικα και να του προτείνει να ντυθεί Πακιστανός μήπως τον βάλουν μέσα

Μετά από τέτοιο ξεφτιλίκι η σταυροφορία εναντίον του αρχηγού θα έπρεπε να έχει σταματήσει αλλα μάλλον θα τρώει πόρτα ακόμα και θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.218
Πόντοι
3.506
Αυτά τα vibes και η σλάβικη ατμόσφαιρα είναι για νοσταλγούς περισσότερο.
Ακριβώς

Το Πουκε είναι γεμάτο Ρωσίδες αυτή τη στιγμή που ψάχνουν σπόνσορα. Στο μπλοκ πας για να θυμάσαι πως ήταν πριν είκοσι χρόνια. Μόνη εξαίρεση η Πράγα που έχει κάτι να προσφέρει σαν πόλη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Ισχύει
Φωτό πριν λίγο, με πήγε Τσέχα που γνώρισα την τελευταία φορά.
Ήμουν ο μόνος αλλοδαπιαν στην αίθουσα

1000010589.jpg

Συνεχίζουμε τώρα δίπλα από το Lavka,στο έβγαλα και μια φωτό να το δεις στολισμένο

IMG_20241220_224137.jpg

Ετσι είναι.Εχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες.Βέβαια όταν η Τσέχα σου δείξει τις ακουαρέλες που ζωγράφισε δε θα πεις τι μάπα είναι αυτά,εγώ προτιμάω τους ιμπρεσιονιστές.Το ίδιο και όταν σου δείχνει ποιήματα που έγραψε,μελωδίες που συνέθεσε κτλ.Για τα ελληνικά δεδομένα είναι θεατρίνες πρώτης.Μπορεί η άλλη άνετα να σου παραστήσει ηθοποιούς του σινεμά,να πάρει πόζες,διαλόγους,είναι εξαιρετικές στο θεατρικό.
Το βλέπεις και στην αρχιτεκτονική αυτό το καλλιτεχνικό στοιχείο,μιλάνε για zlate ceske rucicky(τα χρυσά τσεχικά χέρια).

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
Είμαι ραντεβού με μια. Όταν έβγαλα το φουσκωτό μπουφάν και είδε ότι είμαι τσίτα γκαζια,άρχισε να λέει κάτι φεμινιστικά γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι είμαι κανας κάφρος από το Τραμπουκιστάν...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.767
Πόντοι
456
Αυτό το έβλεπες μαζικά.Τύποι με ελεεινές επιδόσεις κάτι μεταξύ τούβλου και πλιθιού να έρχονται με αγορασμένα πτυχία και να μη μιλάει κανείς ωσάν να μπήκαν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.Φοβόταν να μιλήσει κανείς αφού τα καθήκια οι γονείς τους και οι συν αυτώ μετέτρεψαν το ζήτημα σε πολιτικό.Η απάντηση δεν μπορούσε να είναι άλλη παρά ο στραγγαλισμός έχουμε εξηγήσει πολλές φορές τις δυναμικές.Απλά αδιαφορείς για τις παράπλευρες απώλειες.

Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.

Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.
Έπαιρναν μεταγραφή π.χ. από Ιατρική Σόφιας σε Ιατρική ΑΠΘ.
Προσπερνούσαν αποφοίτους εσωτερικού στους πίνακες και αλλά καφριλικια.

Και μιλάμε κυρίως για τούβλα και βύσματα.
Πρώην συμμαθητής μου που με το ζόρι πέρασε την τρίτη Λυκείου,μας εμφανίστηκε μετά από χρόνια σαν γιατρός από Ρουμανία..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.577
Πόντοι
3.936
O midas είναι κύριος καθώς και μερικοι αλλοι εδώ μέσα, εσυ κι άλλος ομως είστε οι μεγαλοι φαντασιοπληκτοι εραστές της εικονικης πραγματικοτητας, παρέα με τους κλώνους σας για λαικ και σιγοντο -προς ατομικη ψ/χ θεραπεία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.767
Πόντοι
456
Ετσι είναι.Εχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Αυτό που βλέπεις στη φωτό είναι γυναικείο συγκρότημα πολυφωνικής παραδοσιακής μουσικής από περιοχή που σήμερα είναι Σλοβακία.

Όχι δηλαδή καμιά από τις fast food συναυλίες 365/χρόνο που γίνονται Πράγα 1 για τους τουρίστες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.

Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.

Πρώην συμμαθητής μου που με το ζόρι πέρασε την τρίτη Λυκείου,μας εμφανίστηκε μετά από χρόνια σαν γιατρός από Ρουμανία..

Για αυτό χρειαζόταν ολοσχερές γαμήσι.Δηλαδή αντί να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση με πολιτικό τρόπο που είναι αδύνατο αφού είχαν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα,την ανατινάζεις.
Σου λέει ο άλλος αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής,τι να κάνουμε,του λες τώρα θα σου φέρω τους νόμους της ψωλής.Εφαρμόζεις οφθαλμόν αντί οφθαλμού,πας να με μπλοκάρεις,θα σε στραγγαλίσω οικονομικά.Πας να μου φας τη θέση,θα σε αφήσω να σαπίσεις.Ο,τι κάνει αυτός κάνεις και εσύ οπότε η αντίδραση είναι τόση που η δράση καταλύεται πλήρως.Κάποια στιγμή ο τύπος τα χάνει είναι σα να τρώει μπουκέτα από παντού χωρίς λόγο και το χειρότερο δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.
Πιστεύει οτι αυτός έχει δίκιο και έχει το πάνω χέρι γιατί έχει επικρατήσει πολιτικά και οτι από τη στιγμή που δεν τολμάς να βάλεις κάτι έξω πολιτικά έχεις άδικο και έχεις χάσει.Και οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό.
Οι πρόγονοι ήταν πιο λογικοί,δεν είχαν τέτοια βαθειά περιφρόνηση.Αυτό ήταν κάτι καινοφανές.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Ας πούμε θα σου πει ο άλλος τόλμα αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις έξω.Θα σε δείρουν οι αναρχικοί.
Μα ακριβώς επειδή τους γράφω στα αρχίδια μου τα λέω αυτά.Στα παπάρια μου πώς θα αντιδράσουν οι αναρχικοί,οι λοιποί,όσοι θίγονται κτλ.Αυτό σα νοοτροπία δεν υπήρχε παλιά.Οι παλαιές γενεές ήταν πιο ευαισθητοποιημένοι πολιτικά,κάνανε κογκλομεράτα κτλ.
Βλέπανε πιο πολύ τη γενική κατάσταση ενώ τώρα είναι κλάιν μάιν,ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
1
Ισχύει
Φωτό πριν λίγο, με πήγε Τσέχα που γνώρισα την τελευταία φορά.
Ήμουν ο μόνος αλλοδαπιαν στην αίθουσα

1000010589.jpg

Συνεχίζουμε τώρα δίπλα από το Lavka,στο έβγαλα και μια φωτό να το δεις στολισμένο

IMG_20241220_224137.jpg
Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.

ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.602
Πόντοι
26.141

Mη με φωτογραφίζεις :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.767
Πόντοι
456
Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.

ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ

Ποιο μαλακιστήρι κλώνος είσαι εσύ πάλι;

Ποιες φωτογραφικές ρε βλήμα;
Από το ΚΙΝΗΤΟ είναι οι φωτογραφίες

Αλλά επειδή τράβηξα και βίντεο κάτσε να σε ΧΥΣΩ μια στη μαπα:2on1:

Εντάξει μπούλη;

Συνημμένα

• YouCut_20241221_125756723.mp4
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 0

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.602
Πόντοι
26.141
Το ηξερα ρε μουνί ότι είσαι ένας από αυτούς...:cussing:
Βέβαια ακουληθησα ακαδημαϊκή λαμπρή καριέρα σαν γυναικολόγος :confused:

Οι πιο κωλοφαρδοι ήταν κάτι γιοι κομμουνιστών που στα 80's σπούδαζαν Ρουμανία γυμναστική ακαδημία κ γάμουσαν από το πάνω ράφι ....

Κ νομίζω από το 1991 είχε Ουγγαρία αγγλόφωνα ενώ και στο Μπρνο επίσης αγγλόφωνο από το 1993 κ μετά ....

Βγήκαν λαμπρά μυαλά :confused::confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.816
Πόντοι
2.306
Και τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα βολευτούν οι μπετόστοκοι με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Είναι απίστευτη η πίεση που ασκούν και η πολιτική ισχύς που έχουν οι γαμιόληδες.
Και είναι σε όλα τα κόμματα,τα τσογλάνια υφίστανται παντού.
Για αυτό η βύθιση ήταν πάντα πρωταρχικής σημασίας,ένας σώφρων αντελαμβάνετο οτι δεν υπήρχε περίπτωση στο εκατομμυριοστό να αλλάξει η κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom