Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 253K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Να κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στην Πολωνία.Οι Πολωνοί απολαμβάνουν τις γιορτές ανενόχλητοι ενώ οι Γερμανοί φοβούνται τον ίσκιο τους.

Αρχηγέ καλα κάνεις και δεν κυκλοφορείς έξω...:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.812
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ καλα κάνεις και δεν κυκλοφορείς έξω...:confused:

Ετσι κι αλλιώς δε μου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές,είναι πατείς με πατώ σε στο ψωλόκρυο.Για τα ελληνικά δεδομένα παπαριές καμαρωτές είναι,Ελλάδα δεν υπάρχουν καν τέτοια πράγματα.Οπότε και οι ξένοι μας κατηγορούν οτι δεν ξέρουμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Ετσι κι αλλιώς δε μου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές.Για τα ελληνικά δεδομένα παπαριές καμαρωτές είναι,Ελλάδα δεν υπάρχουν καν τέτοια πράγματα.Οπότε και οι ξένοι μας κατηγορούν οτι δεν ξέρουμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

Κι εμενα δε μου αρέσουν,μονο αν πας με καμια γκόμενα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.043
Πόντοι
3.656
Ετσι κι αλλιώς δε μου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές,είναι πατείς με πατώ σε στο ψωλόκρυο.Για τα ελληνικά δεδομένα παπαριές καμαρωτές είναι,Ελλάδα δεν υπάρχουν καν τέτοια πράγματα.Οπότε και οι ξένοι μας κατηγορούν οτι δεν ξέρουμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.
Παλιά αυτά αρχηγέ. Πολλές δεκαετίες τώρα .... υπάρχουν ... πεδίο του άρεως ... σύνταγμα ... 6-7 δήμοι περιφερικά της αθήνας .... χριστουγεννιάτικο χωριό τρίκαλα ... και πολλά άλλα ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ας υποθέσουμε έναν εισοδηματία αραχτό Βαρσοβία.Το ΠΣΚ γυρνάει στα μουνομάγαζα Sen,Level27,Enklawa,Bank,Ritual κτλ.Είναι στον παράδεισο,φορτώνει γαμάει.Τις καθημερινές ντερλικώνει στα μπριζολάδικα και καμακώνει Galeria Zlote Terassy και Mokotow.Κυκλοφορεί γκομενάκια στα μπαράκια της Nowy Swiat.Μπορεί να κάνει εκδρομές σε γειτονικές φοιτητουπόλεις Πόζναν,Λούμπλιν που απέχουν δυο ώρες.
Ο ίδιος εισοδηματίας στη Μόσχα.Μπορεί να καλεί γκόμενες από όλη την επαρχία να μείνουν μαζί του.Μαγικά ΠΣΚ στα high end clubs της Μόσχας(Siberia,Oblaka κτλ) τίγκα στις μουνάρες.Ο τύπος θα βαρεθεί να γαμάει.
Αθήνα τι να κάνει?Θα τρέχει στα μπουζούκια να παρακαλάει?

Πόσο ρεαλιστική είναι αυτή η υπόθεση εργασίας; Ένας εισοδηματίας έχει και κάποια ηλικία (εκτός αν είναι γόνος) και λες να επιλέξει μία κρύα χώρα διαμονής για να τρέχει να φορτώνει στα μαγαζιά; Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια πιο νορμάλ ζωή με περισσότερα ενδιαφέροντα. Αυτά τα vibes και η σλάβικη ατμόσφαιρα είναι για νοσταλγούς περισσότερο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.812
Πόντοι
2.306
Βλέπετε τόσους αναλυτες,ειδικούς και επαίοντες για θέματα Μέσης Ανατολής,Τουρκίας κτλ.Προέβλεψε έστω και ένας την πτώση του Ασαντ?Προέβλεψε κάποιος την επίθεση στο Μαγδεμβούργο?
Οχι βέβαια.Εστω ένας να έκανε την πρόβλεψη,θα έτρωγε μηνύσεις και θα έπεφτε γραμμή να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά σε οποιοδήποτε κανάλι.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.753
Πόντοι
456
Οι Τσέχες έχουν καλλιτεχνικές τάσεις.Αλλες ζωγραφίζουν,άλλες γράφουν ποιήματα,παίζουν μουσικά όργανα,χορεύουν,δίνουν παραστάσεις κτλ.

Ισχύει
Φωτό πριν λίγο, με πήγε Τσέχα που γνώρισα την τελευταία φορά.
Ήμουν ο μόνος αλλοδαπιαν στην αίθουσα

1000010589.jpg

Συνεχίζουμε τώρα δίπλα από το Lavka,στο έβγαλα και μια φωτό να το δεις στολισμένο

IMG_20241220_224137.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.819
Πόντοι
3.656
Μα πώς να βγάλει κάποιος λεφτά Ελλάδα όταν δεν παράγεται ούτε μία ιδέα,ούτε ένα βιομηχανικό προιόν που να θέλει ο άλλος να αγοράσει?Οι Γερμανοί έχουν 20 χιλιάδες ευρεσιτεχνίες το χρόνο,οι Ελληνες ούτε 10.Αυτό έχει τεράστια σχέση με το ΙQ και τα εισοδήματα γιατί οι Γερμανοί χάρη σε αυτά κονομάνε τις ευρεσιτεχνίες.
Από ανατολική Ευρώπη οι πιο ευφυείς είναι οι Πολωνοί,μιλάμε για IQ 104 κοντά στο γερμανικό κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους.Ο Πολωνός όπου χώνεται μπορεί να επιφέρει πλήρη ανατροπή,ΒΠΠ,διάλυση σοβιετικής Ενωσης,ναπολεόντειοι πόλεμοι παντού παίξανε τεράστιο ρόλο.
Οπότε οικονομικά θα φάνε λάχανο Ισπανία,Ιταλία όπου ναναι.

Αρχηγέ δηλ. Εσύ έχεις πολωνικές ρίζες???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αλλοι πολλοι …

Απο τους συγχρονους κορυφαιους ελληνες με τεραστιο iq και ερευνητικο εργο, ο θεωρητικος αστροφυσικος Δημητρης Νανοπουλος
Και ο.. Καλογκερο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.819
Πόντοι
3.656
Πόσο ρεαλιστική είναι αυτή η υπόθεση εργασίας; Ένας εισοδηματίας έχει και κάποια ηλικία (εκτός αν είναι γόνος) και λες να επιλέξει μία κρύα χώρα διαμονής για να τρέχει να φορτώνει στα μαγαζιά; Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια πιο νορμάλ ζωή με περισσότερα ενδιαφέροντα. Αυτά τα vibes και η σλάβικη ατμόσφαιρα είναι για νοσταλγούς περισσότερο.
Εγώ αν ήμουν τέτοιος θα είχα αραξει μάλλον θα γύριζα από Άγιο Δομίνικο Κολομβία τον χειμώνα έως Σιβηρία, το καλοκαίρι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.819
Πόντοι
3.656
Πάρε έναν εισοδηματία.Πού είναι καλύτερα να ζει?Ελλάδα?Λονδίνο?Μονακό?Η ανατολική Ευρώπη?
Για εμένα η καλύτερη είναι η ανατολική Ευρώπη σε αυτή την περίπτωση,ξεσκίζεσαι στον πούτσο,έχει μόνο λευκούς Σλάβους γύρω,τάξη,αρχοντιά,δε σε ενοχλεί κανένας.Μόνο μειονέκτημα ο καιρός,άμα θες πας και τα ταξιδάκια σου στη Μεσόγειο.
Καλυτερα θα ζούσε πχ. Στο Βιετνάμ. Η στην αρχεντινη Ουρουγουάη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.819
Πόντοι
3.656
Για τον καιρο ετσι ειναι,για το φορολογικο τι εννοεις? Εισοδηματα απο Ελλαδα λεμε αν καταλαβα καλα.
Τωρα για το εκαστοτε φορολογικο συστημα καθε ανατολικης χωρας εξαρταται, ειχα ανοιξει εταιρεια πηρα τεσσερα αυτοκινητα απο Ρουμανια και τα δωσαμε σε μεγαλη εταιρεια ταξι του Κισιναου με μηνιαιο μισθωμα ενα χιλιαρικο ευρω (με φιλο μαζι το καναμε) ετσι για συμπληρωμα στο εισοδημα και για να βγαλω αδεια διαμονης.Ο φορος ηταν αμελητεος απο οτι θυμαμαι ...
Σε πλήρωσε εκείνος ο.. Γαμπρός τελικά???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στην Πολωνία.Οι Πολωνοί απολαμβάνουν τις γιορτές ανενόχλητοι ενώ οι Γερμανοί φοβούνται τον ίσκιο τους.

Να και μια χαρούμενη είδηση για τα χριστιτγενα. Αν δεν είχε πεθάνει ένα παιδάκι θα πανηγύριζα με φωτογραφία της Μπερμποκ στα χέρια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
894
Πόντοι
96
Ποιος ξέρει πόσους ακόμα θα έχει φάει ως γιατρός τόσα χρόνια. Πέφτεις από τα σύννεφα με κάτι τέτοια. Άκου γιατρός να κάνει κάτι τέτοιο. Ποιος να το φανταζόταν και από που να φυλαχτείς. Σαν το άλλον τον πιλότο που κάρφωσε το αεροπλάνο στο βουνό. Περιπτώσεις αδύνατο αν προβλεφθούν, γιατί πρόκειται για πολίτες "υπερ άνω υποψίας"

1734758106640.png

• Like
Αντιδράσεις: Y13

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
Σαν το άλλον τον πιλότο που κάρφωσε το αεροπλάνο στο βουνό. Περιπτώσεις αδύνατο αν προβλεφθούν

1734758106640.png
φταίει η λουφτχανσα,
ήξερε ότι ήταν ανισόρροπος
αλλά επειδή χρωστούσε τα δίδακτρα,
τον απασχολούσαν

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
894
Πόντοι
96
φταίει η λουφτχανσα,
ήξερε ότι ήταν ανισόρροπος
αλλά επειδή χρωστούσε τα δίδακτρα,
τον απασχολούσαν

Δεν το ήξερα. Ίσως βγουν και για αυτόν τον γιατρό τώρα πληροφορίες ότι είχε δώσει σημάδια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.753
Πόντοι
456
Μπας και είχες παιδικό ήρωα τον Ταρζάν και είσαι γύρω στα 70?

Είχα παιδικο ήρωα τον Κολοκοτρώνη,είμαι 120 ετών :confused:

Φαντάσου αυτός ο ψωλάς μπετοβλακας πήγε να δώσει πανελλήνιες, δεν πέρασε ούτε ΤΕΙ κλωστοϋφαντουργίας και αναγκάστηκαν οι γονείς του να του αγοράσουν πτυχίο 5 κιλά πορτοκάλια το μάθημα.
Και σου έγραψε και ότι θέλει να συγκρίνει μαζί σου τις "σπουδές" του:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.753
Πόντοι
456
Δυνατή κόντρα επίθεση.

Πόρτα στο Ισλαμαμπάντ της Αθήνας το Μεταξουργείο εναντίον πόρτα από ηθελημένα ματωμένη περιουσία γυμναστή νταβά

σαν να λέμε Τιτανικός εναντίον Βρετανικός

Τύπε,έχω λάβει pm από αξιόπιστο μέλος που είναι εδώ μέσα καμιά 15ετια,αλλά επειδή ξύπνησα,είδα μεσίστιες τις σημαίες Wenceslas,έμαθα τους λόγους και μου έχει ανέβει η πίεση,θα είναι σύντομος...

Ναυάγιο τρώει πόρτα στο μπουρδέλο,γράφει κριτική,γράφονται σχόλια τύπου "υγιεινή",η πουτανα έχει δικαίωμα να αρνηθεί,κ.λ.π. αλλά δεν τον κράζει κανείς.

Κλασσικά το παίζει ιστορία,τύπος τροβαδούρος την ψάχνει με την πάρτη του,του λέει να αράξει στα κυβικά του γιατί τρώει πόρτα ακομη και στο Μετάξι.
Ναυάγιο ζητάει να του κατεβάσουν την κριτική,αλλά ο τροβαδούρος έχει προλάβει να κάνει screenshot..

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.532
Πόντοι
26.141
Είχα παιδικο ήρωα τον Κολοκοτρώνη,είμαι 120 ετών :confused:

Φαντάσου αυτός ο Φωκάς μπετοβλακας πήγε να δώσει πανελλήνιες, δεν πέρασε ούτε ΤΕΙ κλωστοϋφαντουργίας και αναγκάστηκαν οι γονείς του να του αγοράσουν πτυχίο 5 κιλά πορτοκάλια το μάθημα.
Και σου έγραψε και ότι θέλει να συγκρίνει μαζί σου τις "σπουδές" του:confused:
Αυτό με τα πορτοκάλια είναι μύθος ...συνήθως ή metaxa δίναμε εφταστερο ή τενεκέ λάδι ή φέτα ....κ ενίοτε και δαντελωτά μεταξύ τα στριγκακια από Σουφλί ....
Κολωνιες ηλεκτρικά σκουπάκια αν ήταν γυναίκα η καθηγήτρια

Σοκολάτες με ελληνικά γράμματα μετρούσαν επίσης

Αλλά νομίζω metaxa ήταν ο βασιλιάς του λαδωματος ....
:confused:
Ρε θυμαται πως λέγεται μια κίτρινη πολωνική βότκα ;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom