Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
901
Πόντοι
96
Τι γίνεται έχουμε κανέναν ανταποκριτή Βαρσοβία-Πολωνία να στείλει καμιά φώτο ή θα καθόμαστε να τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια; Κμαν-ΣλαβικΑντικτ βάλτε τάξη, το νήμα έχει κάτσει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.

ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ
Αγαμιδης gate (hate?)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Χαμένος κόπος, το σύστημα των ψωλάδων καλά κρατεί. Ψωλάς υπουργός μεταφορών πήρε στο λαιμό του 57 ψυχές στα Τέμπη κι επανεξελέγη πρώτος στο νομό του λόγω ρουσφετιών. Κι εσύ νομίζεις θα εκδικηθείς το σύστημα, όταν ο ίδιος ο λαός βολεύεται με τη διαφθορά. Απλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι.

Πάρε γερμανική υπηκοόητα, να μετράς αλλιώς στο εξωτερικό, διάλεξε ένα μέρος για αργότερα όπου θα περνάς καλά και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω. Μόνο για να πηγαίνουμε να βλέπουμε τους δικούς μας είναι πια η Ελλάδα.

Από όλα όσα έχεις βάλει, Βελιγράδι φαίνεται ρεαλιστική επιλογή, διότι ενώνει τους δύο κόσμους δυτικό και σλαβικό κι έχει υποφερτό κλίμα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.
Και θάλασσα κοντά κοταρ κλπ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.321
Πόντοι
2.606
Τύπε , θέλω τη συμβουλή σου

Έβγαινα με μια πέρσι που έβγαινε με έναν άλλο. Η τυπισσα ήταν μια κρύο μια ζέστη και θέλω και δε θέλω και κυνηγά με και φτύνε με. Γενικά τρελή.

Παρατάει τον άλλο για μένα , τσακωνόμαστε γυρνάει στο άλλο.

Χαμός στο τέλος , μ έλεγε να μείνουμε φίλοι της λέω δε θέλω ούτε να σε βλέπω κλπ

Ούτε δυο μήνες πηδιόμασταν και άλλους δυο μήνες που γράφαμε. Μάλιστα αυτή την ξεκίνησε τη φάση

Ε μου έγραψε πριν λίγες μέρες και κπυ λέει θέλει να μιλάμε αλλα να μη συζητήσουμε τι έγινε παλιά. Της λέω δε γίνεται έτσι. Έλα από το σπίτι μου μετά τα Χριστούγεννα

Τι πιθανότητες έχω να τη ξαναφάω ;
Δηλαδή σε τρώει ο κωλος σου να ξανά φας μια τρελή ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.044
Πόντοι
3.656
Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.

Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.
Στην περίπτωση που ξέρω εγώ .... δ εν έμπαινε σε μεταπτυχιακό ούτε ένας που είχε μπει με εισαγωγικές.
Μόνο ρουμανίες. Τι λες τώρα. Γόνοι όλοι .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.228
Πόντοι
3.506
Δηλαδή σε τρώει ο κωλος σου να ξανά φας μια τρελή ;
Μουναρα όμως τύπε

1.75 , 55 κιλά, βυζαρες, φινέτσα , ακριβή γκόμενα

Αλλά έχεις δίκαιο και είσαι ο δεύτερος που μου το λέει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.829
Πόντοι
3.656
Μουναρα όμως τύπε

1.75 , 55 κιλά, βυζαρες, φινέτσα , ακριβή γκόμενα

Αλλά έχεις δίκαιο και είσαι ο δεύτερος που μου το λέει
1.75 και 55 κόκκαλο ρε βρο
Καμμια νεθρωτικη θαναι και την Φανταζεσαι εσύ μουναραα..
Άστη να πάει στο.. Καλό... Καλύτερα

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Τι γίνεται έχουμε κανέναν ανταποκριτή Βαρσοβία-Πολωνία να στείλει καμιά φώτο ή θα καθόμαστε να τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια; Κμαν-ΣλαβικΑντικτ βάλτε τάξη, το νήμα έχει κάτσει

Εχεις 1000 δίκια....
Δυστυχώς (ή ευτυχώς), μέχρι αρχές Φλεβάρη μην περιμένεις κάτι από μένα... γιορτες, φαμιλια κλπ...
Εκει που θα μαι όμως, λογικά θα έχει πολλές σλάβες, οπότε μπορεί να ακολουθήσω πρακτική αρχηγού και να ποστάρω κάποιο υλικό:wink:
Ευχομαι να με κράζουν κι εμένα για την εμφάνιση τους και για τα κόστη κλπ :2funny:

Btw, έκλεισα για αύριο με Τζουλια, μάλλον για να κάψω κανα γιούρο ή για να μην πεθάνω κάποια μέρα έχοντας τη γνώση ότι μπορούσα να γαμήσω αυτή την τύπισσα, δεν το έκανα εξαιτίας της πιθανότητας φόλας αλλά και των σχολίων από κόσμο εδώ. Κριτικές δεν ψήνομαι να αρχίσω να γράφω, οπότε μια σύντομη αναφορά θα κάνω μόνο εδώ. Για να έχει συνάφεια με το τόπικ, θα της το πω κιόλας πως στο ραντεβού θα την λέω Σβετλάνα ή Άννα και αντί για "Ναι" να μου λέει "Τακ" :D::D::D:

Τελευταία τροποποίηση:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.894
Πόντοι
3.691
Ξέρεις μπορεί να πάρεις την esta και μετά από τόσες ώρες ταξίδι κ αφού πατήσεις το πόδι σου σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ αν δεν τους αρέσει κάτι επάνω σου σε κόβουν κ φεύγεις με το επόμενο αεροπλάνο πισω.. δηλαδη μπορεί κ να μη σε αφήσουν να περασεις
Επομένως, πληρώνει κάποιος τα αεροπορικά για ΗΠΑ, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα τον δεχτούν;

Και τι «έλεγχο» κάνουν, που δεν είναι ικανή να διεξάγει η πρεσβεία τους;

Ιστορικό επίσκεψης στη θρυλική Κούβα, μετράει στον έλεγχό τους;

Εγώ πάντως θα ζητήσω ακρόαση από τη νέα πρέσβειρα… Που ξέρεις; Μπορεί να ‘χω τύχη…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom