You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 255K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.829
- Πόντοι
- 3.656
Αγαμιδης gate (hate?)Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.
ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.829
- Πόντοι
- 3.656
Και θάλασσα κοντά κοταρ κλπΧαμένος κόπος, το σύστημα των ψωλάδων καλά κρατεί. Ψωλάς υπουργός μεταφορών πήρε στο λαιμό του 57 ψυχές στα Τέμπη κι επανεξελέγη πρώτος στο νομό του λόγω ρουσφετιών. Κι εσύ νομίζεις θα εκδικηθείς το σύστημα, όταν ο ίδιος ο λαός βολεύεται με τη διαφθορά. Απλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι.
Πάρε γερμανική υπηκοόητα, να μετράς αλλιώς στο εξωτερικό, διάλεξε ένα μέρος για αργότερα όπου θα περνάς καλά και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω. Μόνο για να πηγαίνουμε να βλέπουμε τους δικούς μας είναι πια η Ελλάδα.
Από όλα όσα έχεις βάλει, Βελιγράδι φαίνεται ρεαλιστική επιλογή, διότι ενώνει τους δύο κόσμους δυτικό και σλαβικό κι έχει υποφερτό κλίμα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.321
- Πόντοι
- 2.606
Δηλαδή σε τρώει ο κωλος σου να ξανά φας μια τρελή ;Τύπε , θέλω τη συμβουλή σου
Έβγαινα με μια πέρσι που έβγαινε με έναν άλλο. Η τυπισσα ήταν μια κρύο μια ζέστη και θέλω και δε θέλω και κυνηγά με και φτύνε με. Γενικά τρελή.
Παρατάει τον άλλο για μένα , τσακωνόμαστε γυρνάει στο άλλο.
Χαμός στο τέλος , μ έλεγε να μείνουμε φίλοι της λέω δε θέλω ούτε να σε βλέπω κλπ
Ούτε δυο μήνες πηδιόμασταν και άλλους δυο μήνες που γράφαμε. Μάλιστα αυτή την ξεκίνησε τη φάση
Ε μου έγραψε πριν λίγες μέρες και κπυ λέει θέλει να μιλάμε αλλα να μη συζητήσουμε τι έγινε παλιά. Της λέω δε γίνεται έτσι. Έλα από το σπίτι μου μετά τα Χριστούγεννα
Τι πιθανότητες έχω να τη ξαναφάω ;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.046
- Πόντοι
- 3.656
Στην περίπτωση που ξέρω εγώ .... δ εν έμπαινε σε μεταπτυχιακό ούτε ένας που είχε μπει με εισαγωγικές.Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.
Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.
Μόνο ρουμανίες. Τι λες τώρα. Γόνοι όλοι .
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.230
- Πόντοι
- 3.506
Μουναρα όμως τύπεΔηλαδή σε τρώει ο κωλος σου να ξανά φας μια τρελή ;
1.75 , 55 κιλά, βυζαρες, φινέτσα , ακριβή γκόμενα
Αλλά έχεις δίκαιο και είσαι ο δεύτερος που μου το λέει
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.829
- Πόντοι
- 3.656
1.75 και 55 κόκκαλο ρε βροΜουναρα όμως τύπε
Καμμια νεθρωτικη θαναι και την Φανταζεσαι εσύ μουναραα..
Άστη να πάει στο.. Καλό... Καλύτερα
SlavicAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2024
- Like
- 196
- Πόντοι
- 0
Τι γίνεται έχουμε κανέναν ανταποκριτή Βαρσοβία-Πολωνία να στείλει καμιά φώτο ή θα καθόμαστε να τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια; Κμαν-ΣλαβικΑντικτ βάλτε τάξη, το νήμα έχει κάτσει
Εχεις 1000 δίκια....
Δυστυχώς (ή ευτυχώς), μέχρι αρχές Φλεβάρη μην περιμένεις κάτι από μένα... γιορτες, φαμιλια κλπ...
Εκει που θα μαι όμως, λογικά θα έχει πολλές σλάβες, οπότε μπορεί να ακολουθήσω πρακτική αρχηγού και να ποστάρω κάποιο υλικό
Ευχομαι να με κράζουν κι εμένα για την εμφάνιση τους και για τα κόστη κλπ
Btw, έκλεισα για αύριο με Τζουλια, μάλλον για να κάψω κανα γιούρο ή για να μην πεθάνω κάποια μέρα έχοντας τη γνώση ότι μπορούσα να γαμήσω αυτή την τύπισσα, δεν το έκανα εξαιτίας της πιθανότητας φόλας αλλά και των σχολίων από κόσμο εδώ. Κριτικές δεν ψήνομαι να αρχίσω να γράφω, οπότε μια σύντομη αναφορά θα κάνω μόνο εδώ. Για να έχει συνάφεια με το τόπικ, θα της το πω κιόλας πως στο ραντεβού θα την λέω Σβετλάνα ή Άννα και αντί για "Ναι" να μου λέει "Τακ"
Τελευταία τροποποίηση:
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.910
- Πόντοι
- 3.691
Επομένως, πληρώνει κάποιος τα αεροπορικά για ΗΠΑ, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα τον δεχτούν;Ξέρεις μπορεί να πάρεις την esta και μετά από τόσες ώρες ταξίδι κ αφού πατήσεις το πόδι σου σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ αν δεν τους αρέσει κάτι επάνω σου σε κόβουν κ φεύγεις με το επόμενο αεροπλάνο πισω.. δηλαδη μπορεί κ να μη σε αφήσουν να περασεις
Και τι «έλεγχο» κάνουν, που δεν είναι ικανή να διεξάγει η πρεσβεία τους;
Ιστορικό επίσκεψης στη θρυλική Κούβα, μετράει στον έλεγχό τους;
Εγώ πάντως θα ζητήσω ακρόαση από τη νέα πρέσβειρα… Που ξέρεις; Μπορεί να ‘χω τύχη…
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.799
- Πόντοι
- 456
Επομένως, πληρώνει κάποιος τα αεροπορικά για ΗΠΑ, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα τον δεχτούν;
Και τι «έλεγχο» κάνουν, που δεν είναι ικανή να διεξάγει η πρεσβεία τους;
Ιστορικό επίσκεψης στη θρυλική Κούβα, μετράει στον έλεγχό τους;
Εγώ πάντως θα ζητήσω ακρόαση από τη νέα πρέσβειρα… Που ξέρεις; Μπορεί να ‘χω τύχη…
Επειδή πριν πετάξω για Πράγα πήγα και ρώτησα στο αεροδρόμιο τι και πως,
μπορούν να σε κόψουν και επί τόπου.
Αυτό που πάντα ήθελαν να αποφύγουν είναι να μην μείνεις παράνομα στις ΗΠΑ.
Τώρα αν πάω εγώ π.χ.χωρίς κλεισμένο εισιτήριο επιστροφής ή χωρίς εξηγήσεις για το που θα μείνω και τι πάω να κάνω,
παίζω με τις πιθανότητες..
Ξέρω δυο Έλληνες που πήγαν σαν τουρίστες και έμειναν για πάντα, παράνομοι την πρώτη 5 ετία
και αυτό θέλουν να αποφύγουν κυρίως οι Αμερικάνοι
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.799
- Πόντοι
- 456
Μουναρα όμως τύπε
Δίκαιο έχει, απλά όλοι ξέρουμε, όπως και εσύ τι θα κάνεις στο τέλος.
Θα θυσιάσεις ψυχική ηρεμία,ενέργεια,χρόνο,κ.λ.π. για ένα καλό γαμήσι με μία ωραία γκόμενα.
Έχω μια περίπτωση σαν τη δική σου.
Μουνάρα, αλλά απρόβλεπτη.
Σε τέτοιες δίνω μόνο αριθμό τηλεφώνου και όχι social,για να μπορώ να τις μπλοκάρω πιο εύκολα.
Όμως το γαμημένο fb μάλλον με έβγαλε στους προτεινόμενους της.
Λογικός τύπος brabus θα απέρριπτε αμέσως το αίτημα φιλίας της, πιθανόν να την μπλόκαρε κιόλας.
Όμως όπως βλέπεις εγώ το άφησα να κάνει pending, τους λόγους και τι θα γίνει στο τέλος,
τους ξέρεις και εσύ και εγώ..
Οπότε μην νιώθεις μόνος όταν κάνεις εν γνώσει σου τέτοιες μαλακίες
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.799
- Πόντοι
- 456
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή,τα μπουρδέλα ή και τα δύο μαζί, ποστάρω δύο screenshots για ξεκάθαρο flexάρισμα και για να ψάχνουν χριστουγεννιάτικα σειριακούς αριθμούς
Για τον έναν που με έχει αναφέρει ονομαστικά λες και τρέχει κάτι στα γύφτικα, του έχω κυκλώσει και το όνομά μου
Και αυτό ΔΕΝ είναι dating site, oπότε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και Tinder να σας μαυρίσω μερικούς τη ψυχή τελείως
Για τον έναν που με έχει αναφέρει ονομαστικά λες και τρέχει κάτι στα γύφτικα, του έχω κυκλώσει και το όνομά μου
Και αυτό ΔΕΝ είναι dating site, oπότε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και Tinder να σας μαυρίσω μερικούς τη ψυχή τελείως
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.799
- Πόντοι
- 456
Τι γίνεται έχουμε κανέναν ανταποκριτή Βαρσοβία-Πολωνία να στείλει καμιά φώτο ή θα καθόμαστε να τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια; Κμαν-ΣλαβικΑντικτ βάλτε τάξη, το νήμα έχει κάτσει
Τύπε, έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά για Πολωνία μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέο ταξίδι ΑΡΧΗΓΟΥ.
Το παράδοξο είναι πως ενώ ο πληθυσμός των μόνιμων Ελλήνων εργαζόμενων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια,
γράφουν ελάχιστοι από αυτούς συγκριτικά με πιο παλιά.
Κανά δυο μόνιμοι γράφουν στο thread της Πράγας που και που, αλλά πέραν τούτου ουδέν..