Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pipinoskistis

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
30.197
Πόντοι
8.541
Ξέρεις μπορεί να πάρεις την esta και μετά από τόσες ώρες ταξίδι κ αφού πατήσεις το πόδι σου σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ αν δεν τους αρέσει κάτι επάνω σου σε κόβουν κ φεύγεις με το επόμενο αεροπλάνο πισω.. δηλαδη μπορεί κ να μη σε αφήσουν να περασεις
Επομένως, πληρώνει κάποιος τα αεροπορικά για ΗΠΑ, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα τον δεχτούν;

Και τι «έλεγχο» κάνουν, που δεν είναι ικανή να διεξάγει η πρεσβεία τους;

Ιστορικό επίσκεψης στη θρυλική Κούβα, μετράει στον έλεγχό τους;

Εγώ πάντως θα ζητήσω ακρόαση από τη νέα πρέσβειρα… Που ξέρεις; Μπορεί να ‘χω τύχη…

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Επομένως, πληρώνει κάποιος τα αεροπορικά για ΗΠΑ, χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα τον δεχτούν;

Εγώ πάντως θα ζητήσω ακρόαση από τη νέα πρέσβειρα… Που ξέρεις; Μπορεί να ‘χω τύχη…

Επειδή πριν πετάξω για Πράγα πήγα και ρώτησα στο αεροδρόμιο τι και πως,
μπορούν να σε κόψουν και επί τόπου.
Αυτό που πάντα ήθελαν να αποφύγουν είναι να μην μείνεις παράνομα στις ΗΠΑ.
Τώρα αν πάω εγώ π.χ.χωρίς κλεισμένο εισιτήριο επιστροφής ή χωρίς εξηγήσεις για το που θα μείνω και τι πάω να κάνω,
παίζω με τις πιθανότητες..

Ξέρω δυο Έλληνες που πήγαν σαν τουρίστες και έμειναν για πάντα, παράνομοι την πρώτη 5 ετία
και αυτό θέλουν να αποφύγουν κυρίως οι Αμερικάνοι

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Μουναρα όμως τύπε

1.75 , 55 κιλά, βυζαρες, φινέτσα , ακριβή γκόμενα

Αλλά έχεις δίκαιο και είσαι ο δεύτερος που μου το λέει

Δίκαιο έχει, απλά όλοι ξέρουμε, όπως και εσύ τι θα κάνεις στο τέλος.
Θα θυσιάσεις ψυχική ηρεμία,ενέργεια,χρόνο,κ.λ.π. για ένα καλό γαμήσι με μία ωραία γκόμενα.

Έχω μια περίπτωση σαν τη δική σου.
Μουνάρα, αλλά απρόβλεπτη.
Σε τέτοιες δίνω μόνο αριθμό τηλεφώνου και όχι social,για να μπορώ να τις μπλοκάρω πιο εύκολα.
Όμως το γαμημένο fb μάλλον με έβγαλε στους προτεινόμενους της.

Screenshot_2024-12-22-07-41-16-174_com.facebook.katana~2.jpg

Λογικός τύπος brabus θα απέρριπτε αμέσως το αίτημα φιλίας της, πιθανόν να την μπλόκαρε κιόλας.
Όμως όπως βλέπεις εγώ το άφησα να κάνει pending, τους λόγους και τι θα γίνει στο τέλος,
τους ξέρεις και εσύ και εγώ..

Οπότε μην νιώθεις μόνος όταν κάνεις εν γνώσει σου τέτοιες μαλακίες :2funny:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή,τα μπουρδέλα ή και τα δύο μαζί, ποστάρω δύο screenshots για ξεκάθαρο flexάρισμα και για να ψάχνουν χριστουγεννιάτικα σειριακούς αριθμούς :2funny:

Screenshot_2024-12-22-07-33-41-184_com.android.chrome~3.jpg

Screenshot_2024-12-22-07-31-22-372_com.android.chrome~2.jpg

Για τον έναν που με έχει αναφέρει ονομαστικά λες και τρέχει κάτι στα γύφτικα, του έχω κυκλώσει και το όνομά μου:2funny:
Και αυτό ΔΕΝ είναι dating site, oπότε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και Tinder να σας μαυρίσω μερικούς τη ψυχή τελείως :2funny::2funny:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Τι γίνεται έχουμε κανέναν ανταποκριτή Βαρσοβία-Πολωνία να στείλει καμιά φώτο ή θα καθόμαστε να τρωγόμαστε σαν τα κοκκόρια; Κμαν-ΣλαβικΑντικτ βάλτε τάξη, το νήμα έχει κάτσει

Τύπε, έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά για Πολωνία μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέο ταξίδι ΑΡΧΗΓΟΥ.

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο πληθυσμός των μόνιμων Ελλήνων εργαζόμενων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια,
γράφουν ελάχιστοι από αυτούς συγκριτικά με πιο παλιά.
Κανά δυο μόνιμοι γράφουν στο thread της Πράγας που και που, αλλά πέραν τούτου ουδέν..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.681
Πόντοι
2.356

Τυπικες ερωτησεις υποτιθεται οτι κανουν ...
Αν πεσεις σε μαυρο μπορει να ειναι και χειροτερα ,δεν ειναι βεβαια απολυτο αυτο αλλα συνηθως βγαζουν το αχτι τους, την πρωτη φορα τον μπροστινο μου που ηταν ιταλος τον ειχαν ξεσκισει και ηταν στο περιμενε για κανα μισαωρο, απο οτι προλαβα να ακουσω του ελεγε ο καημενος οτι πηγαινε να δει την γκομενα του.
Μετα επειδη προφανως ειχε ξεσπασει:grin:εμενα με αφησε και περασα αερα. Την δευτερη σκαναρα μονος μου απλως το διαβατηριο και λγο πιο κατω με ρωτησε ενας λευκος ποσα λεφτα ειχα μαζι μου.
Σε γενικες γραμμες και με συζητησεις που εκανα με αλλους, μαυροι και λατινοι ειναι αγενεις σε μεγαλυτερο βαθμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.371
Πόντοι
3.556

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.371
Πόντοι
3.556
Θα θυσιάσεις ψυχική ηρεμία,ενέργεια,χρόνο,κ.λ.π. για ένα καλό γαμήσι με μία ωραία γκόμενα.

Σε τέτοιες δίνω μόνο αριθμό τηλεφώνου και όχι social,για να μπορώ να τις μπλοκάρω πιο εύκολα.

Λογικός τύπος brabus θα απέρριπτε αμέσως το αίτημα φιλίας της, πιθανόν να την μπλόκαρε κιόλας.
Όμως όπως βλέπεις εγώ το άφησα να κάνει pending, τους λόγους και τι θα γίνει στο τέλος,

αυτή είναι απρόβλεπτη ΒΠ

Μια έτσι μια αλλιώς, για μένα δίνω 10% να φάω

Προσπαθώ να μπω σε μια άλλη από δουλειά , η οποία όμως είναι 12 χρόνια μικροτερη

Με βλέπω ταμείο ανεργίας σύντομα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Τύπε, έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά για Πολωνία μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέο ταξίδι ΑΡΧΗΓΟΥ.

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο πληθυσμός των μόνιμων Ελλήνων εργαζόμενων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια,
Κανά δυο μόνιμοι γράφουν στο thread της Πράγας που και που, αλλά πέραν τούτου ουδέν..
Τι να γράψουν για την Πράγα
Άκυρη κατάσταση. Μόνο για βίζιτες καθαρές οποίος γουστάρει, για μένα είναι Χ από παλιά λόγω ότι είναι σκαμ και όλη η πόλη, όχι ότι μπορούν αυτοί οι γκαου να κλέψουν εμένα που έχω αποφοιτήσει με ντοκτορά από την μεγαλύτερη των σκαμερς σχολή της Ρουμανίας, απλά είναι κουραστικό
Μόνιμα ίσως( αν είχε άλλο καιρό, που δεν έχει) να ήταν καλά. Γενικά ένα αχώνευτο πράμα imop

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.489
Πόντοι
3.506
Επίσης επειδή χθες καραγούσταρα με ΝΑΥΑΓΙΑ που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν τρώμε όλοι απόρριψη από τη ζωή,τα μπουρδέλα ή και τα δύο μαζί, ποστάρω δύο screenshots για ξεκάθαρο flexάρισμα και για να ψάχνουν χριστουγεννιάτικα σειριακούς αριθμούς :2funny:

Screenshot_2024-12-22-07-33-41-184_com.android.chrome~3.jpg

Screenshot_2024-12-22-07-31-22-372_com.android.chrome~2.jpg

Για τον έναν που με έχει αναφέρει ονομαστικά λες και τρέχει κάτι στα γύφτικα, του έχω κυκλώσει και το όνομά μου:2funny:
Και αυτό ΔΕΝ είναι dating site, oπότε επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και Tinder να σας μαυρίσω μερικούς τη ψυχή τελείως :2funny::2funny:

Οταν γράφεις ich spiele τι εννοείς?Μπάλα?Videogames?Μπιλιάρδο?Φρουτάκια?Αμα εννοείς φλιπεράκια πρέπει να είσαι γεννημένος δεκαετία του 60.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.489
Πόντοι
3.506
Τι να γράψουν για την Πράγα
Άκυρη κατάσταση. Μόνο για βίζιτες καθαρές οποίος γουστάρει, για μένα είναι Χ από παλιά λόγω ότι είναι σκαμ και όλη η πόλη, όχι ότι μπορούν αυτοί οι γκαου να κλέψουν εμένα που έχω αποφοιτήσει με ντοκτορά από την μεγαλύτερη των σκαμερς σχολή της Ρουμανίας, απλά είναι κουραστικό
Μόνιμα ίσως( αν είχε άλλο καιρό, που δεν έχει) να ήταν καλά. Γενικά ένα αχώνευτο πράμα imop

Πράγα είναι καλά έχει μουνάρες.Το πρόβλημα είναι ο υπερβολικός τουρισμός,μιλάμε παλιά πόλη Staromestske Namesti και στα στενά γύρω νιώθεις σα σαρδέλα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.489
Πόντοι
3.506

Οι Ελληνες που μένουν μόνιμα Τσεχία,Πολωνία συνήθως μιζεριάζουν και δε βγάζουν γούστα.Αντε να βρουν μια γκόμενα να αράξουν και αυτό είναι όλο.Τους τη βαράει ο καιρός,το lifestyle κτλ.
Πιο καλά θα περάσει ένας Ελληνας Ρωσία,Ουκρανία παρά εκεί.
Σκέφτομαι να πάω Πρωτοχρονιά Βαρσοβία ξανά.Για να δούμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.968
Πόντοι
2.606

αν εχεις επιλογες γιατι να ξαναφορτωθεις την τρελη αν δεν εχεις αντε να το σκεφτεις

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.489
Πόντοι
3.506
Καμάκια εν δράσει σε ρομαντισμούς στο Sen στη Βαρσοβία πέρυσι την Πρωτοχρονιά.

lD6ahS.jpg

aBWos2.jpg

oLn6eN.jpg

spZbiV.jpg

d4O16k.jpg

rsjLkZ.jpg

m2hVwj.jpg

8bkTlw.jpg

Qhi2Dn.jpg

mcZEAf.jpg

Σαμπανοειδής επέλασις.Βλέπετε το επίπεδο από τις γκόμενες και τον ανταγωνισμό.

Βλέπετε πόσο καλά περνάνε οι Πολωνοί σαμπάνιες,μουνάκια,χλίδα ενώ οι Γερμανοί παρακολουθούν χεσμένοι.

Γενικά Πρωτοχρονιά σε σλαβική χώρα είναι πλησμονή των αισθήσεων.Ολες ψοφάνε για καβαλιέρους.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.371
Πόντοι
3.556

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.477
Πόντοι
6.056
Οι Ελληνες που μένουν μόνιμα Τσεχία,Πολωνία συνήθως μιζεριάζουν και δε βγάζουν γούστα.Αντε να βρουν μια γκόμενα να αράξουν και αυτό είναι όλο.Τους τη βαράει ο καιρός,το lifestyle κτλ.

Γυρνάς τόσα χρόνια στο μπλοκ,πετυχαίνεις πουθενά Έλληνες καμάκια;

Τι ποσοστα καμακιών είναι Έλληνες και τι Ιταλοι,Ισπανοί,Τούρκοι κλπ;

Όπως λέει και το alter ego σου,στην Πράγα ότι Έλληνες βλέπει είναι όλοι ζευγάρια με ελλεεινίδες.Αυτος ο μύθος του καμακα και εραστή Έλληνα δεν ξέρω πως ακόμα υπάρχει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom