Καλησπερά, δεν ξέρω πως προέκυψε το παραπάνω νημα αλλα ας καταθέσω τις εμπειριές μου απο Βαρσοβία όπου βρέθηκα 13-16 δεκ 2024.
Γενικά τον τελευταίο χρόνο έχω γαμηθει στα ταξιδια σολο αλλα εκει βρεθηκα με ενα φιλο λατινο απο Μοναχο οπου μενω και ενα φιλο ελληνα.
Πέρα από τα sightseeing που δεν ειναι σημαντικο τελικα πηγα σε ενα μπαρ dom whisky καθε μερα και στο Enklawa μετα. Για να μην πολυλογω τα καλυτερα μουνια που συναντησα ηταν απο λευκορωσια και μια μικρη απο Σιλεσια. Τελικα δεν μου καθησε καποια παρα το flirt που πηγαινε καλα και κατεληξα να γνωρισω μια 40++ νυμφομανη Πολωνη μανα χωρισμενη στο Enklawa. Τελικα ειναι σιγουρο pattern στην Πολωνια η τρελη χωρισμενη Μανα γιατι το ιδιο μου ελαχε περσι στην Κρακοβια. Σκυλι του πολεμου που τα εκανε ολα και συνεφερε οποτε για 3μιση μερες ηταν αρκετη. Εν κατακλειδι αν θελει καποιος κατι γρηγορο κοιταει προς τα εκει. Τωρα μπορει να κατσει και καμμια μικρη που θα το προτιμουσα αλλα εμενα δεν μου ελαχε δυστυχως.
Απο Σεπτεμβριο εχω παει και με δουλεια Ταλιν,Ριγα,Ελσινκι,Πραγα,Βαρσοβια. Αν τα εβαζα απο το Καλυτερο προς το χειροτερο σε καταταξη για game θα ηταν Βαρσοβια, Ταλιν, Ριγα, Πραγα , Ελσινκι. Πραγα/Καρλο Βιβαρι ημουν με μια μαλακισμενη Ρωσιδα που μου γαμησε το πορτοφολι οποτε μπορει και να μην ειμαι σωστος ως προς την καταταξη. Στα αλλα σολο ή με φιλους (Βαρσοβια).
Επομενο ταξιδι μεσα φλεβαρη 10 μερες στο Μινσκ μεσω Βιλνιους να κυνηγησω το Λευκορωσικο ονειρο. Ελπιζω πανω απο ολα να γυρισω.
Αυτα, καλο βραδυ.