Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.074
Πόντοι
3.936
O midas είναι κύριος καθώς και μερικοι αλλοι εδώ μέσα, εσυ κι άλλος ομως είστε οι μεγαλοι φαντασιοπληκτοι εραστές της εικονικης πραγματικοτητας, παρέα με τους κλώνους σας για λαικ και σιγοντο -προς ατομικη ψ/χ θεραπεία.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.566
Πόντοι
1.056
Ετσι είναι.Εχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Αυτό που βλέπεις στη φωτό είναι γυναικείο συγκρότημα πολυφωνικής παραδοσιακής μουσικής από περιοχή που σήμερα είναι Σλοβακία.

Όχι δηλαδή καμιά από τις fast food συναυλίες 365/χρόνο που γίνονται Πράγα 1 για τους τουρίστες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.

Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.
Έπαιρναν μεταγραφή π.χ. από Ιατρική Σόφιας σε Ιατρική ΑΠΘ.
Προσπερνούσαν αποφοίτους εσωτερικού στους πίνακες και αλλά καφριλικια.

Και μιλάμε κυρίως για τούβλα και βύσματα.
Πρώην συμμαθητής μου που με το ζόρι πέρασε την τρίτη Λυκείου,μας εμφανίστηκε μετά από χρόνια σαν γιατρός από Ρουμανία..

Για αυτό χρειαζόταν ολοσχερές γαμήσι.Δηλαδή αντί να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση με πολιτικό τρόπο που είναι αδύνατο αφού είχαν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα,την ανατινάζεις.
Σου λέει ο άλλος αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής,τι να κάνουμε,του λες τώρα θα σου φέρω τους νόμους της ψωλής.Εφαρμόζεις οφθαλμόν αντί οφθαλμού,πας να με μπλοκάρεις,θα σε στραγγαλίσω οικονομικά.Πας να μου φας τη θέση,θα σε αφήσω να σαπίσεις.Ο,τι κάνει αυτός κάνεις και εσύ οπότε η αντίδραση είναι τόση που η δράση καταλύεται πλήρως.Κάποια στιγμή ο τύπος τα χάνει είναι σα να τρώει μπουκέτα από παντού χωρίς λόγο και το χειρότερο δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.
Πιστεύει οτι αυτός έχει δίκιο και έχει το πάνω χέρι γιατί έχει επικρατήσει πολιτικά και οτι από τη στιγμή που δεν τολμάς να βάλεις κάτι έξω πολιτικά έχεις άδικο και έχεις χάσει.Και οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό.
Οι πρόγονοι ήταν πιο λογικοί,δεν είχαν τέτοια βαθειά περιφρόνηση.Αυτό ήταν κάτι καινοφανές.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Ας πούμε θα σου πει ο άλλος τόλμα αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις έξω.Θα σε δείρουν οι αναρχικοί.
Μα ακριβώς επειδή τους γράφω στα αρχίδια μου τα λέω αυτά.Στα παπάρια μου πώς θα αντιδράσουν οι αναρχικοί,οι λοιποί,όσοι θίγονται κτλ.Αυτό σα νοοτροπία δεν υπήρχε παλιά.Οι παλαιές γενεές ήταν πιο ευαισθητοποιημένοι πολιτικά,κάνανε κογκλομεράτα κτλ.
Βλέπανε πιο πολύ τη γενική κατάσταση ενώ τώρα είναι κλάιν μάιν,ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Ισχύει
Φωτό πριν λίγο, με πήγε Τσέχα που γνώρισα την τελευταία φορά.
Ήμουν ο μόνος αλλοδαπιαν στην αίθουσα

1000010589.jpg

Συνεχίζουμε τώρα δίπλα από το Lavka,στο έβγαλα και μια φωτό να το δεις στολισμένο

IMG_20241220_224137.jpg
Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.

ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.009
Πόντοι
28.061
Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες,ούτε απαγορεύεται να πάει να σπουδάσει κάποιος στο εξωτερικό.

Απλά επειδή κάποια πράγματα τα έχω ζήσει εκ των έσω,έρχονταν τέτοια ατομα και με πολιτικές πλάτες έτρωγαν θέσεις μεταπτυχιακών από ελληνικά τμήματα.
Έπαιρναν μεταγραφή π.χ. από Ιατρική Σόφιας σε Ιατρική ΑΠΘ.
Προσπερνούσαν αποφοίτους εσωτερικού στους πίνακες και αλλά καφριλικια.

Και μιλάμε κυρίως για τούβλα και βύσματα.
Πρώην συμμαθητής μου που με το ζόρι πέρασε την τρίτη Λυκείου,μας εμφανίστηκε μετά από χρόνια σαν γιατρός από Ρουμανία..
Mη με φωτογραφίζεις :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.566
Πόντοι
1.056
Αν κατεβάσεις της φωτογραφίες στον υπολογιστή βλέπεις ότι είναι τραβηγμένες από διαφορετικές φωτογραφικές επειδή δίνει άλλες μορφές ονομαστικών αρχείων.

ΠΆΠΑΤΖΗΣ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ Ο ΒΑΛΚΆΝΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΆΣ

Ποιο μαλακιστήρι κλώνος είσαι εσύ πάλι;

Ποιες φωτογραφικές ρε βλήμα;
Από το ΚΙΝΗΤΟ είναι οι φωτογραφίες

Αλλά επειδή τράβηξα και βίντεο κάτσε να σε ΧΥΣΩ μια στη μαπα:2on1:

Εντάξει μπούλη;

Συνημμένα

• YouCut_20241221_125756723.mp4
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 0

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.009
Πόντοι
28.061
Το ηξερα ρε μουνί ότι είσαι ένας από αυτούς...:cussing:
Βέβαια ακουληθησα ακαδημαϊκή λαμπρή καριέρα σαν γυναικολόγος :confused:

Οι πιο κωλοφαρδοι ήταν κάτι γιοι κομμουνιστών που στα 80's σπούδαζαν Ρουμανία γυμναστική ακαδημία κ γάμουσαν από το πάνω ράφι ....

Κ νομίζω από το 1991 είχε Ουγγαρία αγγλόφωνα ενώ και στο Μπρνο επίσης αγγλόφωνο από το 1993 κ μετά ....

Βγήκαν λαμπρά μυαλά :confused::confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.403
Πόντοι
3.506
Και τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα βολευτούν οι μπετόστοκοι με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Είναι απίστευτη η πίεση που ασκούν και η πολιτική ισχύς που έχουν οι γαμιόληδες.
Και είναι σε όλα τα κόμματα,τα τσογλάνια υφίστανται παντού.
Για αυτό η βύθιση ήταν πάντα πρωταρχικής σημασίας,ένας σώφρων αντελαμβάνετο οτι δεν υπήρχε περίπτωση στο εκατομμυριοστό να αλλάξει η κατάσταση.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.790
Πόντοι
216
Για αυτό χρειαζόταν ολοσχερές γαμήσι.Δηλαδή αντί να προσπαθήσεις να ανατρέψεις την κατάσταση με πολιτικό τρόπο που είναι αδύνατο αφού είχαν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα,την ανατινάζεις.
Σου λέει ο άλλος αυτοί είναι οι νόμοι της ζωής,τι να κάνουμε,του λες τώρα θα σου φέρω τους νόμους της ψωλής.Εφαρμόζεις οφθαλμόν αντί οφθαλμού,πας να με μπλοκάρεις,θα σε στραγγαλίσω οικονομικά.Πας να μου φας τη θέση,θα σε αφήσω να σαπίσεις.Ο,τι κάνει αυτός κάνεις και εσύ οπότε η αντίδραση είναι τόση που η δράση καταλύεται πλήρως.Κάποια στιγμή ο τύπος τα χάνει είναι σα να τρώει μπουκέτα από παντού χωρίς λόγο και το χειρότερο δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.
Πιστεύει οτι αυτός έχει δίκιο και έχει το πάνω χέρι γιατί έχει επικρατήσει πολιτικά και οτι από τη στιγμή που δεν τολμάς να βάλεις κάτι έξω πολιτικά έχεις άδικο και έχεις χάσει.Και οτι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό.
Οι πρόγονοι ήταν πιο λογικοί,δεν είχαν τέτοια βαθειά περιφρόνηση.Αυτό ήταν κάτι καινοφανές.

Το τραγούδι του κμαν :rockon:

"...πήρες δικαιώματα μου, θα πάρω τα δικά σου..."

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Ποιο μαλακιστήρι κλώνος είσαι εσύ πάλι;

Ποιες φωτογραφικές ρε βλήμα;
Από το ΚΙΝΗΤΟ είναι οι φωτογραφίες

Αλλά επειδή τράβηξα και βίντεο κάτσε να σε ΧΥΣΩ μια στη μαπα:2on1:

Εντάξει μπούλη;
Αν της κάνεις από το κινητό ρε βλήμα βγαίνουν με το ίδιο συριακό αριθμό που αυξάνει κάτι που δεν υπάρχει σ αυτά που ανέβασες ΒΑΛΚΑΝΙΈ ΠΑΡΑΜΥΘΆ .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.284
Πόντοι
3.556
Ρε μαλακα Νιο το έχεις παραχεσει με τον ΚΜΑΝ

Εντάξει χρυσοπληρώνει και δε γαμαει αλλα ο πρώτος είναι η ο τελευταίος ;

Να πάει μα χορέψει Καπετανάκη θες ; Η να βρει με προξενιό σαν τον Σταλονε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.284
Πόντοι
3.556
Είχα βγει με μια Γαλλοαλγερινη, την τάισα και δε γαμησα. 86 ευρώ έδωσα. Ακόμα τα κλαίω. Είχε βυζαρες και κωλαρα κι ήταν ψηλή μελαχρινή , τι να μου κάτσει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.009
Πόντοι
28.061
Είχα βγει με μια Γαλλοαλγερινη, την τάισα και δε γαμησα. 86 ευρώ έδωσα. Ακόμα τα κλαίω. Είχε βυζαρες και κωλαρα κι ήταν ψηλή μελαχρινή , τι να μου κάτσει
Αν μαζευαμε όλοι μας εδώ τα λεφτά που έχουμε πετάξει σε γκόμενες κ τελικά δεν μας έκατσαν τότε θα αγοράζαμε ο καθένας μας ιδιωτικά νησιά :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.566
Πόντοι
1.056
Αν της κάνεις από το κινητό ρε βλήμα βγαίνουν με το ίδιο συριακό αριθμό που αυξάνει κάτι που δεν υπάρχει σ αυτά που ανέβασες ΒΑΛΚΑΝΙΈ ΠΑΡΑΜΥΘΆ .

Τσίπα δεν έχεις ρε ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ;
Πήγες να μου τη βγεις και σε ΕΧΥΣΑ στη μάπα :2on1:

Ο αριθμός που ψάχνεις είναι από τη ΣΥρία;:2funny:
Eίσαι και εσύ κανάς απόφοιτος βοιδοσχολής Κοζλοντούι και θίχτηκες με όσα έγραψα;

Το ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασα έχει τελικά τον σΕΙριακό αριθμό που ήθελες;
Aν δεν τον βρίσκεις, ψάξε τον στον ΠΑΤΟ σου

Πήγαινε τώρα να πεις τα κάλαντα να μαζέψεις το 10ρικο μπας και γλείψεις κανά πακοχυμένο μουνί,
αν φυσικά σου επιτρέψουν την είσοδο.:cry:

Υ.Γ. @Balkan cowboy
Aρχηγέ, τζάμπα χάνω το χρόνο μου με το ναυάγιο και τους κλώνους.
Πάω για μασαζάκι, καλά Χριστούγεννα να έχουμε

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.566
Πόντοι
1.056

Δεν είσαι ο μόνος ρε τύπε, όποιος είναι στη γύρα και ασχολείται με το ΠΑΙΓΝΙΟ δεν κερδίζει πάντα..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.284
Πόντοι
3.556
Δεν είσαι ο μόνος ρε τύπε, όποιος είναι στη γύρα και ασχολείται με το ΠΑΙΓΝΙΟ δεν κερδίζει πάντα..
Τύπε , θέλω τη συμβουλή σου

Έβγαινα με μια πέρσι που έβγαινε με έναν άλλο. Η τυπισσα ήταν μια κρύο μια ζέστη και θέλω και δε θέλω και κυνηγά με και φτύνε με. Γενικά τρελή.

Παρατάει τον άλλο για μένα , τσακωνόμαστε γυρνάει στο άλλο.

Χαμός στο τέλος , μ έλεγε να μείνουμε φίλοι της λέω δε θέλω ούτε να σε βλέπω κλπ

Ούτε δυο μήνες πηδιόμασταν και άλλους δυο μήνες που γράφαμε. Μάλιστα αυτή την ξεκίνησε τη φάση

Ε μου έγραψε πριν λίγες μέρες και κπυ λέει θέλει να μιλάμε αλλα να μη συζητήσουμε τι έγινε παλιά. Της λέω δε γίνεται έτσι. Έλα από το σπίτι μου μετά τα Χριστούγεννα

Τι πιθανότητες έχω να τη ξαναφάω ;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom