Εσυ που είσαι σε πανεπιστήμιο θα μπορούσες πάντως να γαμας και με μεντορινγκ. Τώρα τι φοιτήτριες έχεις δε ξέρω , αλλά το ΕΜΠ ήταν γεμάτο πενηντάρηδες/εξηνταρηδες καθηγητές που γαμουσαν (και κάποιοι παντρεύτηκαν) φοιτήτριες.
Με μηδέν εμφάνιση κιόλας, αλλά με ένα κάποιο κύρος
Το τμήμα που είμαι έχει σε όλες τις χώρες περίπου 70% γυναίκες-30% άντρες.
Και στο εξωτερικό γίνονται όσα αναφέρατε, απλά όχι τελείως κατσαπλιαδίστικα όπως στην Ελλάδα.
Φοιτήτριες bachelor τις απέφευγα πάντα, αλλά έχω ασχοληθεί με Erasmus, πρακτικάριες,ερευνήτριες,
εξωτερικές συνεργάτιδες,γυναίκες σε εκπαιδευτικά συνέδρια.
Είναι πολύ λεπτό θέμα, αν στραβώσει η φάση με φοιτήτρια, καλύτερα να σε πιάσουν οι Ρωσοι αιχμάλωτοι στο Καλίνιγκραντ,
παρά να περνάς από τίποτα επιτροπές και μετά να μην μπορείς να βρεις δουλειά ούτε σε ΙΕΚ κομμωτικής..
Αν μοιράζει βαθμούς θα έχει χοντρό πρόβλημα, διότι παραβιάζει στοιχειώδη ηθική και θα βρουν τρόπο να τον διώξουν από το πανεπιστήμιο. Θέλει άλλον τρόπο.
Βαθμούς μάλλον θα μπορώ να βάλω από το Φεβρουάριο του 2025 μιας και οι Ελβετοί κάποιους που ήρθαμε από τη Γερμανία, θα μας περάσουν μια δεύτερη πριονοκορδέλα από το Σεπτέμβριο μέχρι το Ιανουάριο μετεκπαιδεύοντάς μας τελείως στο δικό τους εκπαιδευτικό σύστημα.
Την πρώτη πριονοκορδέλα την φάγαμε ένα εξάμηνο πριν, δύο από τους Γερμανούς συναδέλφους δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν.
Σεξ πριν από εξετάσεις με αντάλλαγμα βαθμούς, δε θα έκανα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Αν μοιράζει απλά βαθμούς σίγουρα θα κάνει σεξ αλλά με γυναίκες του αντίστοιχου επιπέδου.
Η εμφάνιση που είναι το μόνο που μας αφορά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι και πολύ καλή.
Το επίπεδο, αδιάφορο..