Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα.Αμα ο Β.Π. άρχιζε να μοιράζει βαθμούς με αντάλλαγμα πίπα τα νέα θα μεταδίδονταν σα φωτιά.Κατά τη γνώμη μου το σπονσοριλίκι στα μουνολίβαδα είναι το πιο ασφαλές.Γερμανικό περιβάλλον σφίγγουν οι κώλοι,δεν είσαι τόσο άνετος.
Θα έπρεπε να το κάνει έξυπνα , δεν είναι Ελλάδα να κάνει ότι του καβλωσει (φαντάζομαι )

Στην Ελλάδα μπορείς να ξεφτιλίζεις τον πρύτανη πανεπιστημίου και να μην υπάρξει καμία συνέπεια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αν μοιράζει απλά βαθμούς σίγουρα θα κάνει σεξ αλλά με γυναίκες του αντίστοιχου επιπέδου.
Αν μοιράζει βαθμούς θα έχει χοντρό πρόβλημα, διότι παραβιάζει στοιχειώδη ηθική και θα βρουν τρόπο να τον διώξουν από το πανεπιστήμιο. Θέλει άλλον τρόπο. Πχ να τις βοηθάει να γράψουν βιβλίο, να γίνει επιστημονικός συνεργάτης στο site τους, να έχει επαφές με την αγορά εργασίας και να τις προωθεί, να τις προετοιμάζει φροντιστηριακά για περαιτέρω σπουδές, να τους αναθέτει δικές του δευτερεύουσες δουλειές, να τους κάνει κονέ κλπ. Φαντασία να έχει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην Ελλάδα μπορείς να ξεφτιλίζεις τον πρύτανη πανεπιστημίου και να μην υπάρξει καμία συνέπεια

εδώ μπορεί κάποιος να κάνει πολλά χωρίς συνέπειες

Θα έπρεπε να το κάνει έξυπνα

θα μπλέξει άσχημα αν το κάνει μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρωσία,Λευκορρωσία βρίσκεις ακόμα μουνάρες.Το ζοριλίκι είναι στην πρόσβαση,το ταξίδι έχει δυσκολίες.Είτε να τις φέρεις είτε να πας ο ίδιος.

για Λευκορωσία μην παίρνεις όρκο, τα πράγματα στο γκομενικό και στο πληρωμένο είναι χειρότερα από ότι νομίζεις

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
θα μπλέξει άσχημα αν το κάνει μέχρι και φυλακή μπορεί να μπει
Τελειόφοιτες μόνο, προς το τέλος της χρονιάς. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποια που έχει αποφοιτήσει, αρκεί να είναι προσεκτικός το λίγο καιρό που θα συνυπάρχουν στο πανεπιστήμιο. Μπορείς να το συνεχίσεις μετά εκτός πανεπιστημίου όσο θες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τελειόφοιτες μόνο, προς το τέλος της χρονιάς. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποια που έχει αποφοιτήσει, αρκεί να είναι προσεκτικός το λίγο καιρό που θα συνυπάρχουν στο πανεπιστήμιο.

και αν τον καταγγείλει για ψεύτικο βιασμό όπως πλέον κάνουν πολλές και έχει γίνει μόδα και στην Ευρώπη όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν θα ξεμπλέξει από εκεί ποτέ των ποτών

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
και αν τον καταγγείλει για ψεύτικο βιασμό όπως πλέον κάνουν πολλές και έχει γίνει μόδα και στην Ευρώπη όχι μόνο στην Ελλάδα
Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε φάση της ζωής, αν πέσεις σε τρελή. Δεν είπα ότι πρέπει να της κάνει κάποια πουστιά. Θα έχουν μία σχέση όπου θα τη βοηθήσει πραγματικά κι όπως πρόσθεσα στο προηγούμενο ποστ μου η σχέση αυτή θα συνεχιστεί εκτός πανεπιστημίου.

ΥΓ Για να το κάνω πιο σαφές, ο λόγος που θεωρώ ότι πρέπει να γίνει προς το τέλος του τελευταίου έτους είναι ότι μπορεί να σε εμπλέξουν άλλοι από ζήλεια παρόλο που δεν έχεις κάνει κάτι κακό. Κι επίσης προς το τέλος οι φοιτήτριες έχουν το άγχος της αποκατάστασης και πολλές είναι πρόθυμες να κάνουν παραχωρήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Εσυ που είσαι σε πανεπιστήμιο θα μπορούσες πάντως να γαμας και με μεντορινγκ. Τώρα τι φοιτήτριες έχεις δε ξέρω , αλλά το ΕΜΠ ήταν γεμάτο πενηντάρηδες/εξηνταρηδες καθηγητές που γαμουσαν (και κάποιοι παντρεύτηκαν) φοιτήτριες.

Με μηδέν εμφάνιση κιόλας, αλλά με ένα κάποιο κύρος

Το τμήμα που είμαι έχει σε όλες τις χώρες περίπου 70% γυναίκες-30% άντρες.
Και στο εξωτερικό γίνονται όσα αναφέρατε, απλά όχι τελείως κατσαπλιαδίστικα όπως στην Ελλάδα.

Φοιτήτριες bachelor τις απέφευγα πάντα, αλλά έχω ασχοληθεί με Erasmus, πρακτικάριες,ερευνήτριες,
εξωτερικές συνεργάτιδες,γυναίκες σε εκπαιδευτικά συνέδρια.

Είναι πολύ λεπτό θέμα, αν στραβώσει η φάση με φοιτήτρια, καλύτερα να σε πιάσουν οι Ρωσοι αιχμάλωτοι στο Καλίνιγκραντ,
παρά να περνάς από τίποτα επιτροπές και μετά να μην μπορείς να βρεις δουλειά ούτε σε ΙΕΚ κομμωτικής..

Αν μοιράζει βαθμούς θα έχει χοντρό πρόβλημα, διότι παραβιάζει στοιχειώδη ηθική και θα βρουν τρόπο να τον διώξουν από το πανεπιστήμιο. Θέλει άλλον τρόπο.

Βαθμούς μάλλον θα μπορώ να βάλω από το Φεβρουάριο του 2025 μιας και οι Ελβετοί κάποιους που ήρθαμε από τη Γερμανία, θα μας περάσουν μια δεύτερη πριονοκορδέλα από το Σεπτέμβριο μέχρι το Ιανουάριο μετεκπαιδεύοντάς μας τελείως στο δικό τους εκπαιδευτικό σύστημα.
Την πρώτη πριονοκορδέλα την φάγαμε ένα εξάμηνο πριν, δύο από τους Γερμανούς συναδέλφους δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν.
Σεξ πριν από εξετάσεις με αντάλλαγμα βαθμούς, δε θα έκανα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Αν μοιράζει απλά βαθμούς σίγουρα θα κάνει σεξ αλλά με γυναίκες του αντίστοιχου επιπέδου.

Η εμφάνιση που είναι το μόνο που μας αφορά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι και πολύ καλή.
Το επίπεδο, αδιάφορο..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και στο εξωτερικό γίνονται όσα αναφέρατε, απλά όχι τελείως κατσαπλιαδίστικα όπως στην Ελλάδα.

Φοιτήτριες bachelor τις απέφευγα πάντα, αλλά έχω ασχοληθεί με Erasmus, πρακτικάριες,ερευνήτριες,

Είναι πολύ λεπτό θέμα, αν στραβώσει η φάση με φοιτήτρια, καλύτερα να σε πιάσουν οι Ρωσοι αιχμάλωτοι στο Καλίνιγκραντ,
παρά να περνάς από τίποτα επιτροπές και μετά να μην μπορείς να βρεις δουλειά ούτε σε ΙΕΚ κομμωτικής..

Βαθμούς μάλλον θα μπορώ να βάλω από το Φεβρουάριο του 2025 μιας και οι Ελβετοί κάποιους που ήρθαμε από τη Γερμανία, θα μας περάσουν μια δεύτερη πριονοκορδέλα από το Σεπτέμβριο μέχρι το Ιανουάριο μετεκπαιδεύοντάς μας τελείως στο δικό τους εκπαιδευτικό σύστημα.
Την πρώτη πριονοκορδέλα την φάγαμε ένα εξάμηνο πριν, δύο από τους Γερμανούς συναδέλφους δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν.
Σεξ πριν από εξετάσεις με αντάλλαγμα βαθμούς, δε θα έκανα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Η εμφάνιση που είναι το μόνο που μας αφορά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι και πολύ καλή.
Το επίπεδο, αδιάφορο..

πάντως πρόσεχε πολύ ότι και αν κάνεις και που τον χώνεις γιατί το κίνημα me too έχει εμποτιστεί σε όλο το δυτικό κόσμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αν μοιράζει βαθμούς θα έχει χοντρό πρόβλημα, διότι παραβιάζει στοιχειώδη ηθική και θα βρουν τρόπο να τον διώξουν από το πανεπιστήμιο. Θέλει άλλον τρόπο. Πχ να τις βοηθάει να γράψουν βιβλίο, να γίνει επιστημονικός συνεργάτης στο site τους, να έχει επαφές με την αγορά εργασίας και να τις προωθεί, να τις προετοιμάζει φροντιστηριακά για περαιτέρω σπουδές, να τους αναθέτει δικές του δευτερεύουσες δουλειές, να τους κάνει κονέ κλπ. Φαντασία να έχει.
Καλά Ελλάδα δε θα άνοιγε μύτη πάντως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πάντως πρόσεχε πολύ ότι και αν κάνεις και που τον χώνεις γιατί το κίνημα me too έχει εμποτιστεί σε όλο το δυτικό κόσμο
Για αυτό εμείς μετακομίζουμε σε εφτά χρόνια Μπανγκογκ τυπε

Εκεί το μόνο άγχος είναι μη σου βγει η άλλη τρανσφορμερς

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
για Λευκορωσία μην παίρνεις όρκο, τα πράγματα στο γκομενικό και στο πληρωμένο είναι χειρότερα από ότι νομίζεις

Λευκορρωσία έχω ήδη μία έτοιμη και αρκετές ακόμα να δω.Οι περισσότερες που γάμησα φέτος Πολωνία Λευκορρωσίδες ήτανε.Πολύ πιο αξιόπιστες απο τις Ουκρανέζες που λαμογιάζουν πλέον επικίνδυνα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

Οπότε έχεις πολλές επιλογές. :thumbsup:
Το θέμα είναι ότι εσύ θα μεγαλώνεις, ενώ αυτές θα παραμένουν στην ίδια ηλικία σαν σύνολο. Μία φοιτήτρια θα φεύγει και μία άλλη θα την αντικαθιστά. Από ένα σημείο και πέρα το μέντοριγκ είναι ο μόνος δρόμος για αυτό το target group.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

Το επίπεδο, αδιάφορο..
Τυπαρα μου να σου πω σκηνικό από όταν ήμουν φοιτητής.

Έπρεπε να πάω στο παλαιό κτίριο του ΕΜΠ για κάποιο μάθημα

Κάθομαι σαν μαλακας ,μέσα στο μουνι , μιας κι τότε ήταν μόνο η αρχιτεκτονική εκεί. Και να ακούω γκόμενες να λένε για έναν καθηγητή. Δε θα πω όνομα αλλά αυτός έχει κάνει δημοσιεύσεις , είναι γενικά γνωστός στο κλάδο του. Και να περιμένω να δω το Γεωργούλη στα πενήντα

Ο τύπος ήταν σαν μπακάλης , κοντός , χοντρουλης, απλό ντύσιμο. Ο μέσος πενηνταπενταρης, κάτι μεταξύ Μπουλά και Χαϊκάλη. Είχε και Σκουλαρίκη.

Σκάει μύτη με μια πιτσιρικά , σεμνά κατσανε, αλλά τα είχανε. Αυτή βαριά 25-26. 7αρι-8αρι για ελληνίδα

Πήρε διαζύγιο για αυτή και μετά τη γκάστρωσε. Δεν ήταν ο μόνος καθηγητής που έκανε τέτοια αρχιτεκτονική.

Φαντάζομαι αυτά δεν περνάνε έξω τόσο , η τόσο εύκολα , αλλά στο γιουνανισταν όλα ευκολα

Αν βαρεθείς εκεί , γυρνά Ελλάδα για τα τελευταία ένσημα , να το παίξεις πολυταξιδεμένος. Έτσι όπως κόβω τις νέες γενιές κάποια θα βρεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εβλεπα κάτι ρωσικά ρεπορτάζ είναι τραγικά τα πράγματα.Κάπου 12 με 24 ώρες αναμονή,ταλαιπωρούνται χοντρά οι Ρώσοι που μένουν εξωτερικό.

πολλές οι ώρες :rolleyes: ετοιμάζεται μια παρέα να ανέβει Ρωσία τον Νοέμβριο και ίσως πάω και εγώ, δεν ξέρω όμως γιατί αποθαρρύνομαι από την μεγάλη αναμονή στα σύνορα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
πολλές οι ώρες :rolleyes: ετοιμάζεται μια παρέα να ανέβει Ρωσία τον Νοέμβριο και ίσως πάω και εγώ, δεν ξέρω όμως γιατί αποθαρρύνομαι από την μεγάλη αναμονή στα σύνορα

Δεν είναι μόνο η αναμονή είναι και η ανάκριση.Σε σκουπιδιάζουν για να αποκλείσουν οτι είσαι ξένος πράκτορας,κατάσκοπος,τρομοκράτης κτλ.Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις εχθρικές χώρες χάρη στις πρωτοβουλίες Κούλη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Τυπαρα μου να σου πω σκηνικό από όταν ήμουν φοιτητής.

Έπρεπε να πάω στο παλαιό κτίριο του ΕΜΠ για κάποιο μάθημα

Κάθομαι σαν μαλακας ,μέσα στο μουνι , μιας κι τότε ήταν μόνο η αρχιτεκτονική εκεί. Και να ακούω γκόμενες να λένε για έναν καθηγητή. Δε θα πω όνομα αλλά αυτός έχει κάνει δημοσιεύσεις , είναι γενικά γνωστός στο κλάδο του. Και να περιμένω να δω το Γεωργούλη στα πενήντα

Ο τύπος ήταν σαν μπακάλης , κοντός , χοντρουλης, απλό ντύσιμο. Ο μέσος πενηνταπενταρης, κάτι μεταξύ Μπουλά και Χαϊκάλη. Είχε και Σκουλαρίκη.

Σκάει μύτη με μια πιτσιρικά , σεμνά κατσανε, αλλά τα είχανε. Αυτή βαριά 25-26. 7αρι-8αρι για ελληνίδα

Πήρε διαζύγιο για αυτή και μετά τη γκάστρωσε. Δεν ήταν ο μόνος καθηγητής που έκανε τέτοια αρχιτεκτονική.

Φαντάζομαι αυτά δεν περνάνε έξω τόσο , η τόσο εύκολα , αλλά στο γιουνανισταν όλα ευκολα

Αν βαρεθείς εκεί , γυρνά Ελλάδα για τα τελευταία ένσημα , να το παίξεις πολυταξιδεμένος. Έτσι όπως κόβω τις νέες γενιές κάποια θα βρεις

Και για το Βενιζέλο λέγανε οτι είχε γαμήσει αρκετές φοιτήτριες νομικής στη Θεσσαλονίκη ήταν καρδιοκατακτητής.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Δεν είναι μόνο η αναμονή είναι και η ανάκριση.Σε σκουπιδιάζουν για να αποκλείσουν οτι είσαι ξένος πράκτορας,κατάσκοπος,τρομοκράτης κτλ.Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις εχθρικές χώρες χάρη στις πρωτοβουλίες Κούλη.
αρχηγε αμα πεις οτι σαι καμακας και εισαι εκει για να φυτιλιασεις ευρω τι σου λενε ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λευκορρωσία έχω ήδη μία έτοιμη και αρκετές ακόμα να δω.Οι περισσότερες που γάμησα φέτος Πολωνία Λευκορρωσίδες ήτανε.Πολύ πιο αξιόπιστες απο τις Ουκρανέζες που λαμογιάζουν πλέον επικίνδυνα.

η Λευκορωσία έχει τελειώσει προ πολλού. Ήταν κάποιος για πολύ καιρό εκεί και μου είπε το μέρος κάηκε κάτι σαν την Μολδαβία ένα πράγμα

Δεν είναι μόνο η αναμονή είναι και η ανάκριση.Σε σκουπιδιάζουν για να αποκλείσουν οτι είσαι ξένος πράκτορας,κατάσκοπος κτλ.Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις εχθρικές χώρες χάρη στις πρωτοβουλίες Κούλη.

έτσι ακριβώς, είναι το δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού στη Ρωσία αυτό. Δεν ξέρω εάν θα το επιχειρήσω θα ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά όταν έρθει εκείνη η ώρα. Άσε που αν δουν οι Ουκρανές μου τα στόρυ από Ρωσία θα τις χάσω και θα με βρίσουν. Ίδωμεν

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom