Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δεν ξέρω αυτές είναι πολύ περίεργες μου φαίνονταν πάντα βιτσιόζες.Θυμάμαι να περιμένω στάση λεωφορείου Βουδαπέστη και να σκάει Ουγγαρέζα με διαφανές τοπάκι και αλυσίδα που ξεκινούσε από πίρσινγκ στα βυζιά και κατέληγε κάτω από το παντελόνι.Προφανώς την είχε συνδέσει με πίρσινγκ με την κλειτορίδα.Μέρα μεσημέρι και έβλεπες τέτοια θεάματα.Αυτά δεν παίζουν ποτέ Πολωνία,΄αντε να δεις κανά Cameltoe Πολωνία το πολύ.
Γενικά οι Ουγγαρέζες έχουν πιο σκληρά πρόσωπα από τις Πολωνέζες και δεν έχουν τις ποδάρες των τελευταίων.Εχουν πιο μυώδη πόδια όμως,οι Πολωνέζες έχουν πολύ λεπτές γάμπες σαν κλαράκια φοβάσαι οτι θα τις πα΄ρει ο άνεμος.Βέβαια πολύ καλοσχηματισμένες και φυσικά φοβερά μπούτια.
Πάντα to the point o δασκαλος !! .
Πολωνέζες είναι τρελιαριες κ κάνουν τρελό.σεξ κ τρελές φάσεις αντίθετα η μαγιαρισες είναι πιο πορνοδιεστραμενες ...

Εκεί που δεν έχω επαφη ειναι με Ρουμάνες!!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Τυπική Πόλκα στο κλαμπ.Αμα σε γουστάρουν σε τραβάνε από το χέρι να χορέψεις μαζί τους.Για χορό,πιώματα,γούστα καλές είναι αλλά άντε να παρουσιάσεις τέτοια γκόμενα από εδώ η γκόμενά μου.

ovUKs2.png

Με τέτοια γκόμενα στην Ελλάδα,οι ελλεεινίδες θα σε κοιτάνε σαν τον Σπαλιάρα και οι άντρες θα θέλουν να βγάλεις καρκίνο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Με τέτοια γκόμενα στην Ελλάδα,οι ελλεεινίδες θα σε κοιτάνε σαν τον Σπαλιάρα και οι άντρες θα θέλουν να βγάλεις καρκίνο

Τέτοιες γκόμενες χαμούρευες Πολωνία στα 00s και άμα μεθούσαν αρκετά τις φόρτωνες στα ταξί που περίμεναν έξω από το κλαμπ.Γενικά όλα ήταν δυνατά απίστευτη ατμόσφαιρα.

oIKRVU.png

h7l2gD.png

Και Ουκρανία τα ίδια ήτανε αλλά οι Ουκρανέζες σε θέλανε για πιο μόνιμα.Ηταν σαν παράλληλο σύμπαν,καμία σχέση με Ελλάδα.Κάθε νύχτα μπορούσες να βγάζεις και άλλη,είναι πολύ ερωτιάρες οι Πολωνέζες.

Εχουν αυτή τη φυσικότητα.

APmnJD.png

KZTVgQ.png

Είναι πάντα ο έλεγχος των βυζιών,κάπως εκπέμπουν vibes οτι ψάχνονται για καβαλιέρο.
UkzAn1.png

DigC6s.png

Γενικά όταν είσαι ανάμεσα στις Πόλκες αδερφές,ξαδέρφες,φίλες έχεις την αίσθηση οτι θα τις γαμήσεις όλες.

HHHFaS.png

pa8odn.png

8eP9aJ.png

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχει κανένα "πλεονέκτημα της ηλικίας" για σπόνσορας.
Εσύ νομίζεις ότι μαζεύονται 10 μπαρμπάδια από τας Ευρώπας και ακουμπάνε το εφάπαξ τους σε νεανικά κωλοτρυπίδια.
Δεν έχεις δει με τα μάτια σου ποιους έχεις απέναντί σου.

Και τον kman έχω κρίνει αυστηρά και στον George είχα επισημάνει ότι αν το έτος γέννησής του είναι το 1971,
σαν τουρίστας 3ημέρου δεν πρόκειται να γαμήσει ελευθέρας βοσκής με τίποτα.
Ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφής, αλλά το πλεονέκτημα της ηλικίας για τον George71 ήταν ότι έπρεπε να περάσει στην πράξη κι έτσι ξεκαθάρισε την κατάσταση γρήγορα, ενώ εσένα δεν σε πιέζει η ηλικία και μπορείς να λιβανίζεις για χρόνια τον Kman βλέποντας αυτά που σε βολεύει να δεις, δηλ. όσα σε κάνουν να «ταξιδεύεις».

Ο kman δεν κάνει κάτι σπουδαίο.
Κάνει όμως κάτι που οι περισσότεροι θεωρείται εύκολο, όμως αν πάτε να το κάνετε δε θα μπορέσετε
γιατί δεν ξέρετε πως.
Δεν έχετε κάνει τα προηγούμενα βήματα, που σου εξασφαλίζουν ότι μετά από χ αποτυχίες, κεράσματα,κ.λ.π.
είσαι πλέον σε θέση να πηγαίνεις 3ήμερο και να σου κάθονται όλα τα χαρτιά της τράπουλας.
Και δεν είναι τύχη αυτό.

Η μοίρα ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό .&-
Ο Kman προσπαθώντας να κρατάει το όνειρο μιας εποχής που έχει περάσει κατάφερε να βρίσκεται σε παρατεταμένη εφηβεία. Στα 50 το live καμάκι σε πιτσιρίκες στα κλαμπς και οι πολωνέζικες ρουλέτες είναι αστεία πράγματα. Πήγε να κάνει και τον τυρέμπορο στο Καλίνινγκραντ χωρίς να σκεφτεί ότι αν τον κρατάγαν οι Ρώσοι εκεί για κάποιο διάστημα θα είχε πρόβλημα στη δουλειά του. Κι εσύ με δυο δυνατά χαρτιά στο χέρι, την τοποθεσία και την επαγγελματική θέση, αντί να χτίζεις τη δική σου αυτοκρατορία των αισθήσεων κάθεσαι και θαυμάζεις έναν τύπο που έχει χάσει τη μπάλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Ο Kman προσπαθώντας να κρατάει το όνειρο μιας εποχής που έχει περάσει κατάφερε να βρίσκεται σε παρατεταμένη εφηβεία. Στα 50 το live καμάκι σε πιτσιρίκες στα κλαμπς και οι πολωνέζικες ρουλέτες είναι αστεία πράγματα. Πήγε να κάνει και τον τυρέμπορο στο Καλίνινγκραντ χωρίς να σκεφτεί ότι αν τον κρατάγαν οι Ρώσοι εκεί για κάποιο διάστημα θα είχε πρόβλημα στη δουλειά του. Κι εσύ με δυο δυνατά χαρτιά στο χέρι, την τοποθεσία και την επαγγελματική θέση, αντί να χτίζεις τη δική σου αυτοκρατορία των αισθήσεων κάθεσαι και θαυμάζεις έναν τύπο που έχει χάσει τη μπάλα.

Δε θυμάμαι από πότε έχεις αρχίσει να μας διαβάζεις, αλλά το κράξιμο που έχω ρίξει εγώ στον kman όταν έγραφε ότι πάει για καμάκι σε πιτσιρίκες στις γκαλερίες και για το σύστημα "τανάλια":confused: δεν το έχει ρίξει άλλος εδώ μέσα..
Αν ένας πουρέιτζερ πορνοτουρίστας που δεν είναι ο Σπαλιάρας, τη στήσει στις γκαλερίες και αρχίσει να μιλάει σε 20χρονα, έχει φύγει ιπτάμενος βαριά στο μισάωρο..
Αλλά σιγά μην κάτσω να μαλώσω με τον καθένα που έχει πάθει Ζωζώ Σαπουντζάκη και νομίζει ότι μοιάζει 30 χρόνια νεότερος..

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι κάθεστε και παίρνεται ΟΛΑ όσα γράφει ο kman τοις μετρητοίς, χωρίς να φιλτράρετε τις πληροφορίες..

Καλά κάνει ο kman και βρίσκεται σε παρατεταμένη εφηβεία και το κυνηγάει.
Και αν στράβωνε η φάση στο Καλίνιγκραντ τι θα γινόταν δηλαδή;
Θα έμεναν χωρίς γάλα τα παιδιά του;

Όπως έχω ξαναγράψει, ο kman είναι αξιοθαύμαστος γιατί γάμησε/άει πολύ παραπάνω και καλύτερη ποιότητα,
από ότι του όρισε η χώρα γέννησής του και ο κατασκευαστής.
Ότι πάω να ταυτιστώ μαζί του και στα υπόλοιπα, είναι δική σου (παρ)ερμηνεία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δε θυμάμαι από πότε έχεις αρχίσει να μας διαβάζεις, αλλά το κράξιμο που έχω ρίξει εγώ στον kman όταν έγραφε ότι πάει για καμάκι σε πιτσιρίκες στις γκαλερίες και για το σύστημα "τανάλια":confused: δεν το έχει ρίξει άλλος εδώ μέσα..
Αν ένας πουρέιτζερ πορνοτουρίστας που δεν είναι ο Σπαλιάρας, τη στήσει στις γκαλερίες και αρχίσει να μιλάει σε 20χρονα, έχει φύγει ιπτάμενος βαριά στο μισάωρο..
Αλλά σιγά μην κάτσω να μαλώσω με τον καθένα που έχει πάθει Ζωζώ Σαπουντζάκη και νομίζει ότι μοιάζει 30 χρόνια νεότερος..

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι κάθεστε και παίρνεται ΟΛΑ όσα γράφει ο kman τοις μετρητοίς, χωρίς να φιλτράρετε τις πληροφορίες..

Όπως έχω ξαναγράψει, ο kman είναι αξιοθαύμαστος γιατί γάμησε/άει πολύ παραπάνω και καλύτερη ποιότητα,
Έχει καιρό να μιλήσει για σύστημα τανάλια πάντως.

Κα η χοντρή ξανθιά Πολωνέζα που πόσταρε δύσκολα να χωρέσει σε ταναλια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ουκρανη προσφυγας που ζει τα δυο τελευταια χρονια στη Κρακοβια και δουλευει στο ... τικτοκ :D:

Ακριβως κατι τετοιες ερχοτανε σπιτι μου πριν μια δεκαετια με εικοσι ευρω ... αντε να κανεις κατι παρομοιο στη Πολωνια τωρα η ακομα και στην Ουκρανια οταν τελειωσει ο πολεμος ,,, το βρισκω αδυνατον πλεον καθοτι ειδικα το ινσταγκραμ και τικτοκ τα κατεστρεψαν σχεδον ολα.
Ουτε Λευκορωσια πιστευω μπορει να γινει πλεον ,μονο βαθια Ρωσια και αν ...

Συνημμένα

• blond.jpg
    blond.jpg
    156,9 KB · Εμφανίσεις: 33

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

Το ότι πας να ταυτιστείς δεν μπορείς να το λες δική μου (παρ)ερμηνεία όταν πριν λίγες σελίδες έλεγες ότι σε μια δεκαετία θα κάνεις ό,τι κι αυτός και δεν εννοώ γενικά το σπονσοριλίκι, αλλά έδινες και περιγραφές με αρχίδια αφάνα, σταρχιδισμό, μουγκανίσματα πάνω από μπριζόλες και σλαβάκια να χορεύουν τριγύρω. Αφού μας δικαιολογείς και το Καλίνινγκραντ, χωρίς να κατανοείς ότι μία παρατεταμένη κράτηση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά κι όλο αυτό για τα μουνιά στα οποία έχει γίνει δέσμιος και δεν μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί, τι να συζητάμε...
Κάνε ό,τι θέλεις, τύπε, εγώ σχολιάζω επειδή ένα φόρουμ προβλέπεται για αυτό το λόγο.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Το ότι πας να ταυτιστείς δεν μπορείς να το λες δική μου (παρ)ερμηνεία όταν πριν λίγες σελίδες έλεγες ότι σε μια δεκαετία θα κάνεις ό,τι κι αυτός. Αφού μας δικαιολογείς και το Καλίνινγκραντ, χωρίς να κατανοείς ότι μία παρατεταμένη κράτηση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά κι όλο αυτό για τα μουνιά στα οποία έχει γίνει δέσμιος και δεν μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί, τι να συζητάμε...
Κάνε ό,τι θέλεις, τύπε, εγώ σχολιάζω επειδή ένα φόρουμ προβλέπεται για αυτό το λόγο.

Όχι,κατανοώ ότι μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά, αλλά επίσης έχω κατανοήσει ότι παρά το γεγονός ότι εργάζομαι στο Πανεπιστήμιο,δεν υπάρχει καμία καριέρα ή άλλοι λόγοι που να με κάνουν να φοβάμαι.

Πήγαινε στο thread της Αγίας Πετρούπολης και θα δεις ότι μπήκα με το πλοίο από Σουηδία εποχή που ήταν δύσκολα να πας Ρωσία..

Όπως έγραψα και πριν μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
Εννοώ ότι στα 50plus αν θέλω να γαμαω 8άριαplus κάτω των 30 θα ξηγιεμαι βαλκανικούς πυραύλους.
Δεν έχω αυταπάτες τύπε, ούτε με ενδιαφέρει να γαμαω τζάμπα μανούλες ή σαφρακιασμένες μπαλότσες

Καλά κάνεις και σχολιάζεις,ποιος είπε να μην το κάνεις

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Αν κάποιος κάνει ό,τι και εγώ αλλά έχει δυο φορές καλύτερη εμφάνιση θα έχει και δυο φορές καλύτερο αποτέλεσμα.Το ίδιο και αν ξοδεύει δυο φορές περισσότερα κτλ.Είναι η κλίμακα.Ο Β.Π. το έχει πιάσει αυτό.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Όχι,κατανοώ ότι μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά, αλλά επίσης έχω κατανοήσει ότι παρά το γεγονός ότι εργάζομαι στο Πανεπιστήμιο,δεν υπάρχει καμία καριέρα ή άλλοι λόγοι που να με κάνουν να φοβάμαι.

Πήγαινε στο thread της Αγίας Πετρούπολης και θα δεις ότι μπήκα με το πλοίο από Σουηδία εποχή που ήταν δύσκολα να πας Ρωσία..

Όπως έγραψα και πριν μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
Εννοώ ότι στα 50plus αν θέλω να γαμαω 8άριαplus κάτω των 30 θα ξηγιεμαι βαλκανικούς πυραύλους.
Δεν έχω αυταπάτες τύπε, ούτε με ενδιαφέρει να γαμαω τζάμπα μανούλες ή σαφρακιασμένες μπαλότσες

Καλά κάνεις και σχολιάζεις,ποιος είπε να μην το κάνεις
Εσυ που είσαι σε πανεπιστήμιο θα μπορούσες πάντως να γαμας και με μεντορινγκ. Τώρα τι φοιτήτριες έχεις δε ξέρω , αλλά το ΕΜΠ ήταν γεμάτο πενηντάρηδες/εξηνταρηδες καθηγητές που γαμουσαν (και κάποιοι παντρεύτηκαν) φοιτήτριες.

Με μηδέν εμφάνιση κιόλας, αλλά με ένα κάποιο κύρος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ουκρανη προσφυγας που ζει τα δυο τελευταια χρονια στη Κρακοβια και δουλευει στο ... τικτοκ :D:

Ακριβως κατι τετοιες ερχοτανε σπιτι μου πριν μια δεκαετια με εικοσι ευρω ... αντε να κανεις κατι παρομοιο στη Πολωνια τωρα η ακομα και στην Ουκρανια οταν τελειωσει ο πολεμος ,,, το βρισκω αδυνατον πλεον καθοτι ειδικα το ινσταγκραμ και τικτοκ τα κατεστρεψαν σχεδον ολα.
Ουτε Λευκορωσια πιστευω μπορει να γινει πλεον ,μονο βαθια Ρωσια και αν ...
Πιστεύω πως ακόμα γίνεται δουλειά σε κλειστές χώρες που οι γκόμενες δεν μπορούν να φύγουν. Το Μινσκ θα ήταν καλή περίπτωση εκτός αν έχει γεμίσει αραβοτουρκους όπως το Κιέβο προ πολέμου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αν κάποιος κάνει ό,τι και εγώ αλλά έχει δυο φορές καλύτερη εμφάνιση θα έχει και δυο φορές καλύτερο αποτέλεσμα.Το ίδιο και αν ξοδεύει δυο φορές περισσότερα κτλ.Είναι η κλίμακα.Ο Β.Π. το έχει πιάσει αυτό.
Μαν, υπάρχουν ένα σωρό επιτυχημένοι άντρες που κάνουν σπόνσοριγκ, γιατί θέλουν «γκόμενα» με δικούς τους όρους. Έχουν μία σπονσορέτα και την αλλάζουν όταν την βαρεθούν (άντε να έχεις δύο για να μην κολλήσεις και πάθεις καμμιά καψούρα). Ασχολούνται και με άλλα πράγματα στη ζωή τους, εκτός του να τρέχουν συνέχεια πίσω από ένα μουνί. Έχουν χόμπις, επενδύουν, ταξιδεύουν για να γνωρίσουν τον κόσμο, κάνουν σπορ, περιποιούνται τον εαυτό τους, έχουν φίλους και κοινωνική ζωή ....

Αυτά που γράφεις είναι για μανιακούς και καταπιεσμένα σεξουαλικώς άτομα ή γενικώς για άτομα με περιορισμένη κοινωνική ζωή που έχουν ανάγκη να «ταξιδεύουν νοερώς και να ονειρεύονται». Δεν είναι το πρότυπο του σπόνσορα όλα αυτά. Άσε που έχεις ανακατέψει και το live καμάκι και την πολωνέζικη ρουλέτα. Αυτά είναι άλλα παίγνια και κινδυνεύεις με το πρώτο να φας ξύλο και με το δεύτερο να γίνεις το κορόιδο που έκανε ένα ταξίδι χωρίς να ξέρει αν θα γαμήσει. Ε στις μεγάλες ηλικίες δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τέτοια πράγματα, αν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Εσυ που είσαι σε πανεπιστήμιο θα μπορούσες πάντως να γαμας και με μεντορινγκ. Τώρα τι φοιτήτριες έχεις δε ξέρω , αλλά το ΕΜΠ ήταν γεμάτο πενηντάρηδες/εξηνταρηδες καθηγητές που γαμουσαν (και κάποιοι παντρεύτηκαν) φοιτήτριες.

Εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα.Αμα ο Β.Π. άρχιζε να μοιράζει βαθμούς με αντάλλαγμα πίπα τα νέα θα μεταδίδονταν σα φωτιά.Κατά τη γνώμη μου το σπονσοριλίκι στα μουνολίβαδα είναι το πιο ασφαλές.Γερμανικό περιβάλλον σφίγγουν οι κώλοι,δεν είσαι τόσο άνετος.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Πιστεύω πως ακόμα γίνεται δουλειά σε κλειστές χώρες που οι γκόμενες δεν μπορούν να φύγουν. Το Μινσκ θα ήταν καλή περίπτωση εκτός αν έχει γεμίσει αραβοτουρκους όπως το Κιέβο προ πολέμου

Ρωσία,Λευκορρωσία βρίσκεις ακόμα μουνάρες.Το ζοριλίκι είναι στην πρόσβαση,το ταξίδι έχει δυσκολίες.Είτε να τις φέρεις είτε να πας ο ίδιος.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.337
Πόντοι
2.846
γίνε λίγο μοντέρνος ρε γεροντάρα έμεινες στάσιμος, τα dating apps πήραν την κάτω βόλτα, τώρα η προσέγγιση γίνεται μέσω Ινσταγκραμ όσο αφορά ιντερνετικό σκέλος
κούλη τι ομάδα, μπαρντόν, κόμμα είσαι ?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.337
Πόντοι
2.846
Εγώ έμπαινα άνετα μόνος μου.Τώρα έχω να πάω καιρό,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Γενικά Τσεχία κλαμπ σαν το Pomaranca,Energy2000,Czekolada,X-demon,Enklawa,Teatro Cubano κτλ απλά δεν υπάρχουν.Ούτε Ουκρανία υπάρχουν.Μόνο η Πολωνία έχει τέτοια νυχτερινή ζωή στις σλαβικε΄ς χώρες,ακόμα και οι μικρές πόλεις έχουν κλαμπ.
Στο Energy2000 κάτι πιτσιρίκες είχε μέχρι 20 ετών.Κάποια στιγμή είχαν κάνει ουρά τα πιτσιρίκια στο κλαμπ να τις κεράσω.Χούφτωνα τη μία χάιδευα την άλλη κτλ.Μου έφυγαν 300 ευρώ σε κεράσματα αλλά ήταν ωραία φάση.
α ρε κμαν, ατελείωτος είσαι...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

Έχει κάτι φοιτήτριες με φιλοδοξίες και κάτι παρατρεχάμενες, λέει. Για μένα είναι καλή πίστα. Όχι βέβαια για να μοιράζει βαθμούς όπως λέει ο Kman, αλλά για να τις καθοδηγήσει στον τομέα του και να τους κάνει κάποια σημαντικά κονέ.

Γενικά μιλώντας, στο τελευταίο έτος φουντώνει το άγχος, όταν συνειδητοποιούν ότι τα ωραία φοιτητικά χρόνια πέρασαν και πρέπει να περάσουν στον εργασιακό τομέα. Εκεί όσες δεν ξέρουν τι να κάνουν προσπαθούν να πιαστούν από οποιονδήποτε για να ξεκινήσουν. Εγώ εκεί άρχισα το μέντοριγκ όταν τις συναντούσα σε επαγγελμ. συγκεντρώσεις, σεμινάρια, afterworks κλπ που προσπαθούσαν να βρουν γνωριμίες και καθοδήγηση και αρχικά ασχολήθηκα με το πώς να ξεκινήσουν μία επιχείρηση (τα διαδικαστικά).

ΥΓ Να αναφέρουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα μεντορέτας μία νεαρά δημοσιογράφο που για να βγει από την αφάνεια παντρεύτηκε πολύ μεγαλύτερό της στον τομέα και στη συνέχεια είχε βλέψεις και για κυρία πρωθυπουργού, αλλά πόνταρε σε άλογο κουτσό. :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχει κάτι φοιτήτριες με φιλοδοξίες και κάτι παρατρεχάμενες, λέει. Για μένα είναι καλή πίστα. Όχι βέβαια για να μοιράζει βαθμούς όπως λέει ο Kman, αλλά για να τις καθοδηγήσει στον τομέα του και να τους κάνει κάποια σημαντικά κονέ.

Γενικά μιλώντας, στο τελευταίο έτος φουντώνει το άγχος, όταν συνειδητοποιούν ότι τα ωραία φοιτητικά χρόνια πέρασαν και πρέπει να περάσουν στον εργασιακό τομέα. Εκεί όσες δεν ξέρουν τι να κάνουν προσπαθούν να πιαστούν από οποιονδήποτε για να ξεκινήσουν. Εγώ εκεί άρχισα το μέντοριγκ όταν τις συναντούσα σε επαγγελμ. συγκεντρώσεις, σεμινάρια, afterworks κλπ που προσπαθούσαν να βρουν γνωριμίες και καθοδήγηση και αρχικά ασχολήθηκα με το πώς να ξεκινήσουν μία επιχείρηση (τα διαδικαστικά).

ΥΓ Να αναφέρουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα μεντορέτας μία νεαρά δημοσιογράφο που για να βγει από την αφάνεια παντρεύτηκε πολύ μεγαλύτερό της στον τομέα και στη συνέχεια είχε βλέψεις και για κυρία πρωθυπουργού, αλλά πόνταρε σε άλογο κουτσό. :grin:
Αν μοιράζει απλά βαθμούς σίγουρα θα κάνει σεξ αλλά με γυναίκες του αντίστοιχου επιπέδου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom