Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.125
- Πόντοι
- 1.056
Ο Kman προσπαθώντας να κρατάει το όνειρο μιας εποχής που έχει περάσει κατάφερε να βρίσκεται σε παρατεταμένη εφηβεία. Στα 50 το live καμάκι σε πιτσιρίκες στα κλαμπς και οι πολωνέζικες ρουλέτες είναι αστεία πράγματα. Πήγε να κάνει και τον τυρέμπορο στο Καλίνινγκραντ χωρίς να σκεφτεί ότι αν τον κρατάγαν οι Ρώσοι εκεί για κάποιο διάστημα θα είχε πρόβλημα στη δουλειά του. Κι εσύ με δυο δυνατά χαρτιά στο χέρι, την τοποθεσία και την επαγγελματική θέση, αντί να χτίζεις τη δική σου αυτοκρατορία των αισθήσεων κάθεσαι και θαυμάζεις έναν τύπο που έχει χάσει τη μπάλα.
Δε θυμάμαι από πότε έχεις αρχίσει να μας διαβάζεις, αλλά το κράξιμο που έχω ρίξει εγώ στον kman όταν έγραφε ότι πάει για καμάκι σε πιτσιρίκες στις γκαλερίες και για το σύστημα "τανάλια"
Αν ένας πουρέιτζερ πορνοτουρίστας που δεν είναι ο Σπαλιάρας, τη στήσει στις γκαλερίες και αρχίσει να μιλάει σε 20χρονα, έχει φύγει ιπτάμενος βαριά στο μισάωρο..
Αλλά σιγά μην κάτσω να μαλώσω με τον καθένα που έχει πάθει Ζωζώ Σαπουντζάκη και νομίζει ότι μοιάζει 30 χρόνια νεότερος..
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι κάθεστε και παίρνεται ΟΛΑ όσα γράφει ο kman τοις μετρητοίς, χωρίς να φιλτράρετε τις πληροφορίες..
Καλά κάνει ο kman και βρίσκεται σε παρατεταμένη εφηβεία και το κυνηγάει.
Και αν στράβωνε η φάση στο Καλίνιγκραντ τι θα γινόταν δηλαδή;
Θα έμεναν χωρίς γάλα τα παιδιά του;
Όπως έχω ξαναγράψει, ο kman είναι αξιοθαύμαστος γιατί γάμησε/άει πολύ παραπάνω και καλύτερη ποιότητα,
από ότι του όρισε η χώρα γέννησής του και ο κατασκευαστής.
Ότι πάω να ταυτιστώ μαζί του και στα υπόλοιπα, είναι δική σου (παρ)ερμηνεία.