Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Λέω τι κάνουνε οι Πόλκες που είναι τρειάρες και μπερδεεύουν τα μπούτια τους με τους άντρες.Αυτό που κάνει η Πολωνέζα με τον άλλον επηρρεάζει και εσένα δεν μπορούν να ξεχωρίζουν καταστάσεις.Αντίθετα Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες είναι πιο ψυχρές υπολογίστριες,τηρούνε τις συμφωνίες δεν παρασύρονται από συναισθηματισμούς και ποτέ δεν ανακατεύουν τους άντρες,βάζουν στεγανά μεταξύ τους.Στις Πολωνέζες αρέσει να παίζουν με άντρες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Λέω τι κάνουνε οι Πόλκες που είναι τρειάρες και μπερδεεύουν τα μπούτια τους με τους άντρες.Αυτό που κάνει η Πολωνέζα με τον άλλον επηρρεάζει και εσένα δεν μπορούν να ξεχωρίζουν καταστάσεις.Αντίθετα Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες είναι πιο ψυχρές υπολογίστριες,τηρούνε τις συμφωνίες δεν παρασύρονται από συναισθηματισμούς και ποτέ δεν ανακατεύουν τους άντρες,βάζουν στεγανά μεταξύ τους.Στις Πολωνέζες αρέσει να παίζουν με άντρες.
Εγώ λέω ότι η μανία σου για ποσότητα και ποιότητα (ομορφιάς) σε σπρώχνει να δοκιμάζεις όλο και καινούργιες, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Διότι αν αυτά στα κάνουν γκόμενες που έχεις ξανασυναντήσει, υπάρχει ένα θέμα. Ίσως θέλει περισσότερη στιβαρότητα για να μην σε έχουν για δεδομένο.

Δεν βλέπω το λόγο να ασχολείται κανείς με γυναίκες που δεν πληρούν τους όρους που θέλει. Και δεν μιλάω μόνο για ζήτημα επιβολής, αλλά για οποιουσδήποτε όρους. Πχ για την πάρτη μου, αρχίζω να εξετάζω το ενδεχόμενο να μην ασχοληθώ με τσέχες μεντορέτες-influencers λόγω γλώσσας. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι αν το παρασκηνιακό μέρος (logistics, καθοδήγηση κλπ) μπορεί να βολευτεί με τα αγγλικά το πράγμα μπορεί να δουλέψει, αλλά πλέον δεν το πιστεύω. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει στο βίντεο δεν μπορείς να δώσεις οδηγίες στον videoeditor, αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι στα comments δεν μπορείς να κάνεις moderation με μεταφραστή κλπ κλπ. Θέλει επιπλέον προσπάθεια και δεν αξίζει όλος αυτός ο κόπος για μια γκόμενα.

Οπότε η λύση είναι αλλαγή target group, δηλ. ξένες που καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ψήνομαι προς αυτήν την κατεύθυνση και λόγω του γεγονότος ότι μόλις ανακοίνωσα σε βοσκοπούλα και κοπέλα από Ντουμπάι (με την οποία επικοινωνώ πότε πότε) ότι πάω Τσεχία, μου είπαν ότι έρχονται κι αυτές. Εκεί συνειδητοποίησα ότι οι γκόμενες είναι πρόθυμες να προσαρμοστούν όταν κρίνουν ότι αξίζει τον κόπο. Η βοσκοπούλα προφανώς δεν πρόκειται να περνάει καλύτερα παραμένοντας σε μια επαρχιακή πόλη σαν το Περπινιάν, ενώ η άλλη θα πηδιόταν ακόμα και με γέρο 100 χρονών για να μπει στα ακίνητα.

Και τώρα σου λέω. Είναι δυνατόν να τρέχεις εσύ πίσω από τις Πολωνέζες και να μην κάνεις το πακέτο σου και ας προσέλθει όποια προσαρμόζεται; Αν δεν προσαρμόζεται καμμία, πράγμα μάλλον αδύνατο, τότε αλλάζεις εθνικότητα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.Υποχρεωτικά ασχολείσαι με Πολωνέζες αφού δεν υπάρχει πλέον εύκολη πρόσβαση στην πρώην ΕΣΣΔ.Τώρα τον Ιούλιο με Ρωσίδα ήμουνα Μπούντβα και θα τη φέρω ξανά Βελιγράδι το Σεπτέμβριο.Το Νοέμβριο θα πάω Μινσκ για δυο Λευκορρωσίδες πιθανόν περισσότερες.Τον Ιανουάριο όμως ήμουνα μια βδομάδα Πολωνία,τον Οκτώβριο,Νοέμβριο πέρυσι το ίδιο όπως και το Μάρτιο φέτος.Αρα η Πολωνία είναι σημαντική,αν τώρα π.χ. φάω πόρτα στα σύνορα Λευκορρωσία υποχρεωτικά Πολωνία θα γυρίσω.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Ρε σπόνσορα της ξεφτίλας, σηκώνεσαι από τη Γερμανία να πας να κάνεις τα ρεπά του Ιταλού και του Ισπανού; :2funny:

Άμα είναι ρουλέτα, άλλαξε τον τίτλο του νήματος κι αντί για σπόνσορινγκ βάλε ρουλέτα. Βιάστηκα να πω ότι έχεις winner mindset γιατί το έπαιζες αγωνιστικός, ότι δηλ. κάνεις περισσότερα από τον αντίπαλο για να νικήσεις, κι εδώ έρχεσαι και μας λες ότι η Πόλκα μπορεί να σε έχει τέταρτο σαν επιλογή.

Προφανώς ο αντίπαλος θα έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός ή άλλα πλεονεκτήματα (πιο regular, πιο ευχάριστος, πιο ενδιαφέρον πακέτο παροχών κλπ) ή βάζει Ultimata.

Α ρε που να πιάσετε τα βαθιά νοήματα του Βαλκανιοπουτσισμού..

Ο Αρχηγός έχει winner mindset γιατί είναι από τους τελευταίους που θα εγκαταλείψει το πεδίο μάχης.
Βλέπεις ότι ακόμη και εν καιρώ πολέμου την ψάχνει με Ουκρανία.

Εδώ έκανε τον τυρέμπορα για να μπει στον Καλίνιγκραντ, όταν οι υπόλοιποι κλάνανε πατάτες να πάνε μέχρι απέναντι στο πάρκο και εσύ του λες ότι δεν έχει winner mindset;:2funny:

Ξέρεις πως έμπαινα εγώ Τσεχία εν μέσω Covid;
Σε μια φάση μου είχαν συντάξει μια τόσο σουρεαλιστική πρόσκληση, τύπου ότι πρέπει να μπω στην Τσεχία γιατί είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Ευρώπη:2funny: που μπορεί να δώσει λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα που ακόμη και ο Τσέχος αρχιμπάτσος στα σύνορα γελούσε και άρχισα να γελάω και εγώ:2funny:

Ξέρεις τι μουνί πέρασε από τα χέρια όσων πέρασαν τα σύνορα όταν σφίξαν τα γάλατα ενώ στα international sex guide threads κλαίγονταν ότι θα ξαναέβλεπαν σλαβικό μουνί μετά από 5 χρόνια;:2funny:

Άκου δεν έχει winner mindset o AΡΧΗΓΟΣ..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντα προσαρμόζομαι στις εξελίξεις.Το Καλίνινγκραντ θα ήταν μια εξαιρετική λύση πρόσβασης αν δεν άλλαζε η νομοθεσία μόλις δυο βδομάδες πριν πάω.
Τώρα με τον πόλεμο όλα συνεχώς αλλάζουν.Από πέρυσι χαλάρωσαν τα πράγματα με τις φτηνές πτήσεις της Turkish airlines και της Air Serbia για Μόσχα,από τον Ιούλιο έχουμε και την πρόσκληση Λουκασένκο με τη φρι βίζα για Λευκορρωσία και ενώ όλα βελτιώνονται πάντα η αντίδραση της Δύσης μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα.Αν δουλέψει το σύστημα με Λευκορρωσία πραγματικά θα είναι ιδανική λύση.Φτάνεις Μινσκ και καλείς όλες τις Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες εκεί συν τις ντόπιες.Παραείναι καλό για να είναι αληθινό και αν ισχύει δε θα κρατήσει για πολύ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Α ρε που να πιάσετε τα βαθιά νοήματα του Βαλκανιοπουτσισμού..

Ο Αρχηγός έχει winner mindset γιατί είναι από τους τελευταίους που θα εγκαταλείψει το πεδίο μάχης.
Βλέπεις ότι ακόμη και εν καιρώ πολέμου την ψάχνει με Ουκρανία.

Εδώ έκανε τον τυρέμπορα για να μπει στον Καλίνιγκραντ, όταν οι υπόλοιποι κλάνανε πατάτες να πάνε μέχρι απέναντι στο πάρκο και εσύ του λες ότι δεν έχει winner mindset;:2funny:

Ξέρεις πως έμπαινα εγώ Τσεχία εν μέσω Covid;
Σε μια φάση μου είχαν συντάξει μια τόσο σουρεαλιστική πρόσκληση, τύπου ότι πρέπει να μπω στην Τσεχία γιατί είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Ευρώπη:2funny: που μπορεί να δώσει λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα που ακόμη και ο Τσέχος αρχιμπάτσος στα σύνορα γελούσε και άρχισα να γελάω και εγώ:2funny:

Ξέρεις τι μουνί πέρασε από τα χέρια όσων πέρασαν τα σύνορα όταν σφίξαν τα γάλατα ενώ στα international sex guide threads κλαίγονταν ότι θα ξαναέβλεπαν σλαβικό μουνί μετά από 5 χρόνια;:2funny:

Άκου δεν έχει winner mindset o AΡΧΗΓΟΣ..

Καλά ήταν πολύ αστείο αυτό που έγραψε ότι περίμενε να γαμήσει μετά τον Ιταλό, τον Ισπανό και τον Πολωνό που δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο. :grin:

Πάντως γενικά, είναι κάπως δύσκολο να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε winning mindset και σε obsession στην περίπτωσή του. Μπορεί να είναι αγωνιστικός, αλλά η μέθοδος ρουλέτα (με τις Πόλκες) δεν νομίζω ότι ταιριάζει και πολύ σε winners. Ο τύπος λες και τα κάνει όλα αυτά για να αποδείξει κάτι, τρέχει για τις αποδόσεις. Δες και το παρακάτω:

Αν πάλι γαμήσεις μια απο το ίντερνετ εφτάρι αλλά με αυτό χάσεις την ευκαιρία να χτυπήσεις οχτάρι στα κλαμπ πάλι έχεις αποτύχει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Αυτό είναι το κόστος των χαμένων ευκαιριών.Οταν γαμάς θα μπορούσες να κάνεις καμάκι.Οταν κάνεις καμάκι θα μπορούσες να είσαι σε ραντεβού.Οταν γαμάς γκόμενα από το ίντερνετ χάνεις τα κλαμπς.Οταν πας στα κλαμπς χάνεις χρόνο από το daygame.Οταν πας Τσεχία χάνεις χρόνο από την Πολωνία και όταν πας Πολωνία θυσιάζεις χρόνο από την Ουκρανία κτλ.Συνεπώς ό,τι κάνεις έχει κόστος,είναι δυναμική κατάσταση.
Π.χ. άμα γαμήσεις δύο εφτάρια από ίντερνετ ενώ αν είχες χτυπήσει στα κλαμπ θα είχες οχτάρι,έχεις χάσει.Σημασία έχει ο τζόγος όχι τι γαμάς τώρα αλλά ποιες προοπτικές ανοίγεις για το μέλλον,δηλαδή τι θα γαμάς στο εγγύς μέλλον.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι το κόστος των χαμένων ευκαιριών.Οταν γαμάς θα μπορούσες να κάνεις καμάκι.Οταν κάνεις καμάκι θα μπορούσες να είσαι σε ραντεβού.Οταν γαμάς γκόμενα από το ίντερνετ χάνεις τα κλαμπς.Οταν πας στα κλαμπς χάνεις χρόνο από το daygame.Οταν πας Τσεχία χάνεις χρόνο από την Πολωνία και όταν πας Πολωνία θυσιάζεις χρόνο από την Ουκρανία κτλ.Συνεπώς ό,τι κάνεις έχει κόστος,είναι δυναμική κατάσταση.
Π.χ. άμα γαμήσεις δύο εφτάρια από ίντερνετ ενώ αν είχες χτυπήσει στα κλαμπ θα είχες οχτάρι,έχεις χάσει.Σημασία έχει ο τζόγος όχι τι γαμάς τώρα αλλά ποιες προοπτικές ανοίγεις για το μέλλον,δηλαδή τι θα γαμάς στο εγγύς μέλλον.
Δεν θα μείνεις ποτέ ευχαριστημένος έτσι. Για μένα το θέμα είναι στο τέλος της ημέρας να είμαι ικανοποιημένος ότι πήγα με κάποια που ήταν όπως την ήθελα κι όχι να βγάλω να συμπληρώσω εξελάκι. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Τσέχα με το κλασικό γυναικείο μακρύ σιγαρέτο κολλάει στον ένα μετά τον άλλο μπάρμπα στη δεκαετία του 70.Απίστευτη ρομαντική ατμόσφαιρα.Τι χάσαμε.

Γενικά ανατολική Ευρώπη βιώνεις κάποιες φορές αυτή την ατμόσφαιρα δεκαετίας 50-70 που συνήθως βλέπεις μόνο σε ταινίες.Οι Τσέχες έχουν πάντα αυτή τη φοβερή θεατρικότητα είναι γεννημένες αρτίστριες.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Δεν θα μείνεις ποτέ ευχαριστημένος έτσι. Για μένα το θέμα είναι στο τέλος της ημέρας να είμαι ικανοποιημένος ότι πήγα με κάποια που ήταν όπως την ήθελα κι όχι να βγάλω να συμπληρώσω εξελάκι. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
Στα μουνολίβαδα βλέπεις πολλές που, τουλάχιστον οπτικά,είναι όπως τις θέλουμε.
Το θέμα είναι να καταλάβεις γρήγορα προς τα πού πάει η δουλειά και αν στραβώσει να έχεις τουλάχιστον δύο εναλλακτικές.

Εγώ που μέχρι τώρα σε λεφτά δίνω μόνο ότι κερνάω σε φαι και ποτό,έχει τύχει να αντιληφθώ σε δεύτερο ραντεβού-γεύμα ότι δεν...
και σηκώθηκα αμέσως από το τραπέζι,άφησα τα μισά λεφτά και έφυγα.

Με το που βγήκα από το μαγαζί πήρα τηλέφωνο την επόμενη.
Αντρικά,στυγνά,kmanικά:rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Στα μουνολίβαδα βλέπεις πολλές που, τουλάχιστον οπτικά,είναι όπως τις θέλουμε.
Το θέμα είναι να καταλάβεις γρήγορα προς τα πού πάει η δουλειά και αν στραβώσει να έχεις τουλάχιστον δύο εναλλακτικές.

Εγώ που μέχρι τώρα σε λεφτά δίνω μόνο ότι κερνάω σε φαι και ποτό,έχει τύχει να αντιληφθώ σε δεύτερο ραντεβού-γεύμα ότι δεν...

Αυτό δεν το έχω κάνει αλλά σε μια Ουκρανέζα μοντέλο που είχα φέρει Βιέννη όταν αρνήθηκε να έρθει στο δωμάτιο επειδή και καλά δε γνωριζόμασταν καλά,της λέω εντάξει τότε το δώρο σου θα το πάρει μια Πολωνέζα.Κάλεσα την Πολωνέζα και ήρθε τρέχοντας απο τη νότια Πολωνία.

Milfokolomouno397

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ούτε ρεύμα δεν έχουν και οι ουκρανεζες δεν είναι μαθημένες στα δύσκολα.

Ότι ξέρω σε Ουκρανή ακόμα και ζωντοχήρες είναι στην Ευρώπη
Αδερφέ είμαι αυτή τη στιγμή στο Λβιβ και κάνουν συχνές διακοπές στο ρεύμα, παρόλα αυτά βλέπεις άπειρες φοιτήτριες έξω που είναι και εμφανισημες (7 και πάνω για ελληνικά δεδομένα). Αυτές τι κάνουν όλες έχουν γκόμενους που τους στέλνουν λεφτά από Πολωνία-γερμανια?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Αδερφέ είμαι αυτή τη στιγμή στο Λβιβ και κάνουν συχνές διακοπές στο ρεύμα, παρόλα αυτά βλέπεις άπειρες φοιτήτριες έξω που είναι και εμφανισημες (7 και πάνω για ελληνικά δεδομένα). Αυτές τι κάνουν όλες έχουν γκόμενους που τους στέλνουν λεφτά από Πολωνία-γερμανια?

Τι λέει το Λβιβ?Πόση ώρα περίμενες στα σύνορα για να μπεις?Εχουν ρεύμα στα ξενοδοχεία?Είναι ανοιχτές οι ντίσκο όπως Fashion και Malevich?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Παραλία Αγίας Πετρούπολης.Σλαβικοί παράδεισοι.Βλέπετε και τα γυμναστηριακά όργανα στην παραλία με τις Ρωσίδες να γυμνάζονται.Σιγά μην πήγαιναν ποτέ Ελληνίδες παραλία να κάνουν γυμναστική.

Πολωνικός βίος με τις σεξοπόλκες.

4jeoMX.png

JYmDfS.png

kiieFi.png

aItYrS.png

6fuFmz.png

T3lsbu.png

aPjCWE.png

5Xf8S7.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Εδώ πώς σε κλέβουνε στα τουριστικά μέρη Ελλάδα.Ο Γερμανός τους βρίσκει και τους εκθέτει για πλάκα.Οι αρχές στην Ελλάδα φυσικά δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα.

Πολωνία,Ρωσία τέτοια σκηνικά δεν παίζουν.Ποτέ δε σε κλέβουνε σε μαγαζιά,κλαμπ κτλ.Πληρώνεις τις ίδιες τιμές με τους ντόπιους.,Γενικά σλαβικό κόσμο έχεις φοβερά πλεονεκτήματα.
Δε θα δεις πάκια να μαγειρεύουν ούτε Αλβανούς να σε σερβίρουν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706

Όταν θα αρχίσεις να τα ακουμπάς χοντρά και να σε έχει η βίζιτα στο standby για την περίπτωση που δεν της βγει το προηγούμενο ραντεβού, έλα να μου πεις πόσο αντρίκιο είναι. Τώρα τη βγάζεις ακόμα με το «ό,τι κερνάω» και δεν σου φαίνεται για πρόβλημα.
Εγώ πάντως τα σέβομαι τα λεφτά μου κι επιβάλλω τους όρους μου.

ΥΓ Αυτά τα λέω γιατί έρχεσαι και υπερασπίζεσαι τον kman με αστεία περιστατικά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.233
Πόντοι
456
Όταν θα αρχίσεις να τα ακουμπάς χοντρά και να σε έχει η βίζιτα στο standby για την περίπτωση που δεν της βγει το προηγούμενο ραντεβού, έλα να μου πεις πόσο αντρίκιο είναι. Τώρα τη βγάζεις ακόμα με το «ό,τι κερνάω» και δεν σου φαίνεται για πρόβλημα.
Εγώ πάντως τα σέβομαι τα λεφτά μου κι επιβάλλω τους όρους μου.

Έχω καταλάβει και από προηγούμενα μηνύματά σου, ότι αναφέρεσαι χωρίς να έχεις προσωπικό βίωμα,
από το μπλοκ ή από σπονσοροκαυλέτες.
Εγώ μπορεί να μην σπονσοράρω ακόμη, αλλά έχω γνωρίσει πολλούς στην Πράγα,που κάνουν ότι ο kman.
Ακόμη και εισοδηματίες που κάνουν σχεδόν όλο το χρόνο αυτό το πράγμα.

Για να μας έχει standby μια βίζιτα, πρέπει να έχει συμβεί ένα πράγμα.
Να την έχουμε καψουρευτεί.

Τόσα χρόνια μας διαβάζεις...
Πως μας έχεις κόψει..
Για τίποτα αρκουδάκια της αγάπης;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Έχω καταλάβει και από προηγούμενα μηνύματά σου, ότι αναφέρεσαι χωρίς να έχεις προσωπικό βίωμα,
από το μπλοκ ή από σπονσοροκαυλέτες.
Εγώ μπορεί να μην σπονσοράρω ακόμη, αλλά έχω γνωρίσει πολλούς στην Πράγα,που κάνουν ότι ο kman.
Ακόμη και εισοδηματίες που κάνουν σχεδόν όλο το χρόνο αυτό το πράγμα.

Για να μας έχει standby μια βίζιτα, πρέπει να έχει συμβεί ένα πράγμα.
Να την έχουμε καψουρευτεί.

Τόσα χρόνια μας διαβάζεις...
Πως μας έχεις κόψει..
Για τίποτα αρκουδάκια της αγάπης;
ΚΙ στις υποκαυκασιες χώρες έχει πλέον μερικούς. Πιο προσιτές τιμές , λιγότερο καλά μουνια αλλά ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μέσα στο γάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom