Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Εχουν πολλές ημέρες ανεξαρτησίας.Ανεξαρτησία από τους Πολωνούς,ανεξαρησία από τους Γερμανούς ανεξαρτησία από τους Ρώσους κτλ.
Μου είχε πει πριν φύγει για πίσω ότι όλα λειτουργούν κανονικά ενώ γίνεται πόλεμος καφέ κλπ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Στο Λβωφ είναι πιο ρομαντικές μοιάζουν κάπως με Πολωνέζες.Μπορεί να γαμήσεις και τζάμπα αν είσαι κάτω των 40 και η γκόμενα δει προοπτική γαμπρού.

Eγώ έχω πάει μόνο Κίεβο και Οδησσό, αλλά έχω γνωρίσει αρκετές Γερμανία και τώρα Ελβετία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιες κάτι τούρκους και άραβες τους έχουν σαν επιλογή
ενώ άλλες που δε θέλουν ούτε να τους βλέπουν και μιλάνε πολύ εναντίον τους.
Με μαύρους δε νομίζω να ασχολούνται γενικά..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656
Εχουν πολλές ημέρες ανεξαρτησίας.Ανεξαρτησία από τους Πολωνούς,ανεξαρησία από τους Γερμανούς ανεξαρτησία από τους Ρώσους κτλ.

Λες αν κερδίσουν τον πόλεμο,να βάλουν κι απ'τους σεξοτουρίστες; :cry:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ για πες μου αεροπορικές πετάνε από Κιέβο για Πολωνία ας πούμε η μόνο οδικώς μπορεί να γίνει δουλειά ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Ωραιότατες Πόλκες ερμηνεύουν το daj te noc.Αυτό είναι το καλό με τις Πολωνέζες το αθροιστικό αποτέλεσμα.Και να υστερεί μία στα βυζιά,συμπληρώνει τη διπλανή βυζαρού με τις μπουτάρες που διαθέτει.Οπότε πάντα καυλώνεις είναι αναπόφευκτο.Μία ίσον καμία αλλά πολλές μαζί μεγάλες καύλες οπότε έχεις την αίσθηση φοβερής καλοπέρασης.

ukKTaO.png

b1LYwL.png

nrJONV.png

IbhBiu.png

jpb1fA.png

tCuRpv.png

J04fAq.png

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ για πες μου αεροπορικές πετάνε από Κιέβο για Πολωνία ας πούμε η μόνο οδικώς μπορεί να γίνει δουλειά ;

Δεν υπάρχουν πτήσεις στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας από την έναρξη του πολέμου.Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα.Πρέπει να πας μέσω Πολωνίας τουτέστιν κάπου 24 ώρες διαδρομή Κρακοβία-Κίεβο με λεωφορείο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Η έκφραση του ξένου όταν επισκέπτεται την Πολωνία και γενικά την ανατολική Ευρώπη.

K0UsbJ.png

WEYRdU.png

WLI8kt.png

JLTWu6.png

JscV2N.png

Κλασσική κατάσταση με τις σεξοπόλκες.

0xTogC.png

zrgFja.png

Είχαν αυτό το καυλωτικό βλέμμα.Ησουν σίγουρος οτι θα γαμήσεις.

McXY9f.png

ybNA47.png

Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

cCGss0.png

9TwG1E.png

c9jf2b.png

Πόρωση με τις μπανάνες και τα παγωτά.

etjd7v.png

S0VpmY.png

Αυτό άρεσε πολύ στις Πολωνέζες να απλώνουν τις ποδάρες τους πάνω σου.

B6ZDTH.png

zjy5Bl.png

Οι Πολωνέζες διακρίνονται γενικά για μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες είναι οι πιο πληθωρικές του μπλοκ.

godSsc.png

elheTg.png

c2Dv2I.png

gkMvoM.png

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχουν πτήσεις στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας από την έναρξη του πολέμου.Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα.Πρέπει να πας μέσω Πολωνίας τουτέστιν κάπου 24 ώρες διαδρομή Κρακοβία-Κίεβο με λεωφορείο.
Όχι εγώ αν είναι θα πάω αεροπορικώς Πολωνία Κιέβο βαρσοβια πόση ώρα πιστεύεις μπορεί να είναι ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Όχι εγώ αν είναι θα πάω αεροπορικώς Πολωνία Κιέβο βαρσοβια πόση ώρα πιστεύεις μπορεί να είναι ;

Από Βαρσοβία κάπου 24 ώρες επίσης.Εχει και μεγάλη αναμονή στα σύνορα πέραν του οτι συχνά πυκνά τα μπλοκάρουν οι Πολωνοί αγρότες.
Τώρα ο Πούτιν προφανώς ετοιμάζει ισοπέδωση της Ουκρανίας για αντίποινα οπότε προφανώς δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ταξιδέψει κάποιος.Υποθέρω θα χτυπηθούν κεντρικά κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο.
Το άλλο πρόβλημα είναι οτι έτσι και τσιμπήσεις σφραγίδες στο διαβατήριο Ουκρανία μετά δεν μπαίνεις Λευκορρωσία ή Ρωσία ούτε του Αγίου Πούτσου.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.502
Πόντοι
3.656
Τώρα ο Πούτιν προφανώς ετοιμάζει ισοπέδωση της Ουκρανίας για αντίποινα οπότε προφανώς δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ταξιδέψει κάποιος.Υποθέρω θα χτυπηθούν κεντρικά κυβερνητικά κτίρια στο Κίεβο.

Ρε μπας και περιμένει να βγει ο Τραμπ για να ξεμπλέξει;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Τι,λες να προσπαθησουν πάλι να τον φάνε;

Σίγουρα.Τώρα έμπλεξε με Ουκρανούς,στρατιωτικοβιομηχανικό κατεστημένο καλά κρασιά.Αμα δεν τον φάνε θα τον ταρακουνήσουνε καλά για να ψαρώσει.
Στη θέση του θα ζήταγα από τον Πούτιν άτομα από την FSB για την ασφάλεια.Με FSB οι εκτελεστές θα γλίστραγαν από τις ταράτσες και τα μπαλκόνια πριν καν τοποθετήσουν το όπλο τους.

Ετσι όπως είναι τώρα άμα δώσουν το Ο.Κ στους Ουκρανούς τον τρώνε άνετα τον Τραμπ πολύ άνετα.Μπορεί όμως να μη χρειαστεί κιόλας έτσι και αρχίσει να ανεβαίνει η Καμάλα δημοσκοπικά.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Από Βαρσοβία κάπου 24 ώρες επίσης.Εχει και μεγάλη αναμονή στα σύνορα πέραν του οτι συχνά πυκνά τα μπλοκάρουν οι Πολωνοί αγρότες.
Το άλλο πρόβλημα είναι οτι έτσι και τσιμπήσεις σφραγίδες στο διαβατήριο Ουκρανία μετά δεν μπαίνεις Λευκορρωσία ή Ρωσία ούτε του Αγίου Πούτσου.
Δεν κατάλαβες εκείνη να έρθει βαρσοβια σιγά μην πάω εγώ με αλεξίσφαιρο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Δεν κατάλαβες εκείνη να έρθει βαρσοβια σιγά μην πάω εγώ με αλεξίσφαιρο

Πολλές υπόσχονται οτι θα έρθουνε τρώνε τα λεφτά και μην τον είδατε τον Παναή.
Εχει στηθεί ολόκληρη μπίζνα Ουκρανία με γκόμενες που τάχα θέλουν βοήθεια να δραπετεύσουν απο τον πόλεμο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.683
Πόντοι
3.556
Eγώ έχω πάει μόνο Κίεβο και Οδησσό, αλλά έχω γνωρίσει αρκετές Γερμανία και τώρα Ελβετία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιες κάτι τούρκους και άραβες τους έχουν σαν επιλογή
ενώ άλλες που δε θέλουν ούτε να τους βλέπουν και μιλάνε πολύ εναντίον τους.
Με μαύρους δε νομίζω να ασχολούνται γενικά..
Τα χαμπιμπια είναι αγαμητα και γενναιόδωρα και πέφτουν στα γόνατα τους.

Το ίδιο γίνεται και με κάτι πουτανες ιταλιδες

Όταν μετά τρώνε ξύλο όμως δεν τους αρέσει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.676
Πόντοι
2.606
Πολλές υπόσχονται οτι θα έρθουνε τρώνε τα λεφτά και μην τον είδατε τον Παναή.
Εχει στηθεί ολόκληρη μπίζνα Ουκρανία με γκόμενες που τάχα θέλουν βοήθεια να δραπετεύσουν απο τον πόλεμο.
Δεν παίζει τέτοιο σενάριο αλλά γενικά καλά τα λες

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Τα χαμπιμπια είναι αγαμητα και γενναιόδωρα και πέφτουν στα γόνατα τους.

Το ίδιο γίνεται και με κάτι πουτανες ιταλιδες

Όταν μετά τρώνε ξύλο όμως δεν τους αρέσει

Αυτά λένε και αυτές, ότι τους κάνουν όλα τα χατίρια,κ.λ.π.
Καλά, ότι τα χαμπίμπια είναι αγάμητα είναι το μόνο σίγουρο.

Κάτι πρέπει να γιόρταζε χθες η Ουκρανία.
Όλες οι Ουκρανέζες που έχω στα social ανέβαζαν κάτι σχετικά stories.

Εν τω μεταξύ βρωμάει ο τόπος Ουκρανέζες και συζητάμε τώρα σοβαρά αν πάμε στο Κίεβο εν μέσω πολέμου;:confused:
Για ποιον γαμημένο λόγο;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Οι Ουκρανέζες έχουν έφεση στους Τούρκους.Πάρα πολλές έχουν πηδηχτεί με Τουρκαλάδες.Οι Πολωνέζες πάλι είναι οι μοναδικές που τραβιούνται με Αραπάδες και ειδικά με πάκια.Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες προτιμούν γενικά Αραβες έναντι αραπάδων και πακιών.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτά πάνε πακέτο βρίσκω γκόμενες,καμάκι,οργανωση των πούτσων.Αμα τη βρεις αλλά δεν μπορέσεις να τη συναντήσεις γιατί δεν οργάνωσες καλά τα logistics τι να το κάνεις?Αν πάλι γαμήσεις μια απο το ίντερνετ εφτάρι αλλά με αυτό χάσεις την ευκαιρία να χτυπήσεις οχτάρι στα κλαμπ πάλι έχεις αποτύχει.Μπορεί και να πάνε όλα κατά διαβόλου με όλες ταυτόχρονα.Γενικά οι Πόλκες είναι γεμάτες εκπλήξεις,είναι τρελιάρες,βγαίνουν με πολλούς και κανονίζουν με πολλούς ταυτόχρονα επειδή έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω δουλειάς.Οπότε ο λόγος που γάμησες μπορεί να είναι οτι αρρώστησε ο Ιταλός,βρήκε άλλη ο Ισπανός ή έφαγε χαλασμένα πιερόγκι ο Πολωνός οπότε η γκόμενα έρχεται εν τέλει στο ραντεβού που κανονικά σε είχε τέταρτο σαν επιλογή.Είναι σα ρουλέτα μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέρεις τι θα συμβεί οπότε πρέπει να τρέχεις ταυτόχρονα άλλα back up plans.Καμιά φορά εύχεσαι να ακυρώσει μια για να γαμήσεις την επόμενη.Εχει αδρεναλίνη το παίγνιο.

Ρε σπόνσορα της ξεφτίλας, σηκώνεσαι από τη Γερμανία να πας να κάνεις τα ρεπά του Ιταλού και του Ισπανού; :2funny:

Άμα είναι ρουλέτα, άλλαξε τον τίτλο του νήματος κι αντί για σπόνσορινγκ βάλε ρουλέτα. Βιάστηκα να πω ότι έχεις winner mindset γιατί το έπαιζες αγωνιστικός, ότι δηλ. κάνεις περισσότερα από τον αντίπαλο για να νικήσεις, κι εδώ έρχεσαι και μας λες ότι η Πόλκα μπορεί να σε έχει τέταρτο σαν επιλογή.

Προφανώς ο αντίπαλος θα έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός ή άλλα πλεονεκτήματα (πιο regular, πιο ευχάριστος, πιο ενδιαφέρον πακέτο παροχών κλπ) ή βάζει Ultimata.

Είναι δυνατόν να χώνεις τόσο χρήμα και να μην κοιτάς να πάρεις τον έλεγχο του παιγνιδιού; Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ξέρεις τι προβλήματα αντιμετωπίζεις με κάθε εθνικότητα. Αποφάσισε μια πολιτική κι κοίταξε να την επιβάλεις από την αρχή πχ «αυτά έχω αντιμετωπίσει με τις συμπατριώτισσές σου κι επειδή δεν θέλω να ξαναέχω τα ίδια, κοίταξε να τηρήσεις τη συμφωνία, αλλιώς θα το σκεφτώ πολύ να σε ξανασυναντήσω. Δεν είσαι η μόνη σπονσορέτα της Πολωνίας».

Στο σπόνσοριγκ το πακέτο είναι απλό και βλέπει αμέσως η γκόμενα τι θα χάσει. Αλλά επειδή είναι απλό βέβαια έχεις και πολλούς ανταγωνιστές, οπότε ίσως χρειάζεται να διαφοροποιηθείς. Στο mentoring επειδή εμπλέκεται ένα επαγγ. πρότζεκτ, η γκόμενα μπορεί να μην κατανοεί αμέσως το κόστος και την complexity και χρειάζεται τιμολογημένη λίστα για να δει επακριβώς από τι κόστος και σκοτούρες απαλλάσσεται.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom