Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ας πούμε πας Βαρσοβία για τριήμερο.Εχεις κανονίσει να συναντήσεις 3 καινούργιες Πόλκες.Ας πούμε οτι οι δύο μένουν Βαρσοβία και η άλλη θα έρθει να σε δει από την επαρχία.Εντωμεταξύ έχεις τρεις Λευκορρωσίδες που έχεις ήδη γαμήσει και μία Βαλτική που επίσης έχεις γαμήσει και όλες μένουν Βαρσοβία.Θες να επισκεφτείς και τα κλαμπ το βράδυ να καμακώσεις εκεί.Πώς θα οργανώσεις τους πούτσους?
Θα βάλεις κάθε νέα Πόλκα σε άλλη μέρα π.χ. μία την Παρασκευή,μία το Σάββατο,μία την Κυριακή?Θα δεις μερικές από αυτές που ξαναγάμησςς ή θα σε εμποδίσουν οι νέες κατακτήσεις?Υπάρχει περίπτωση να θέλει μία π.χ. η γκόμενα απο την επαρχία να θέλει να μείνει μαζί σου οπότε θα ακυρώσεις την είσοδο στα κλαμπ?Τι θα γίνει αν οι γκόμενες κάνουν flake και δεν έρθουν όπως συχνά κάνουν οι Πολωνέζες?Τι θα γίνει άμα στα φάνε όλα και δεν έχεις μετά για τα κλαμπ?Για τα κλαμπ πρέπει να κλεισεις τραπέζι για να μη φας πόρτα,πότε ακριβώς πρέπει να κλείσεις ώστε να είσαι σίγουρος οτι θα βρεις τραπέζι αλλά να ξέρεις οτι δε θα είσαι απαχολημένος με άλλη?Ποια η πιθανότητα μια απο τις νέες γκόμενες να θέλει να πάει κλαμπ?Πότε θα φας?Θα γαμήσεις τη γκόμενα πριν ή μετά το ρεστωράν?Υπάρχουν άπειρα πρακτικά προβλήματα logistics που πρέπει να λύσεις.Αυτό αφορά η οργάνωση των πούτσων.
Στο Κίεβο σε ακραίες καταστάσεις έφευγα απο το διαμέρισμα ξεγρέντζωτος μετά απο ταχύ γαμήσι για να προλάβω το ραβτεβού με την επόμενη γκόμενα στο διπλανο ρεστωραν ενώ η προηγούμενη ήταν ακόμα μισόγυμνη στο διαμέρισμα και η μεθεπόμενη είχε ήδη στείλει μήνυμα οτι περιμένει ταξί για να έρθει.Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να μένεις σε κεντρική τοποθεσία όπου τα έχεις όλα δίπλα ώστε να μη χάνεις χρόνο στις μετακινήσεις.

Αρχηγέ έχεις ακομα τα κουράγια να τα κάνεις αυτά;:kneel:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Για εμάς που ασχολούμαστε και κάνουμε τις συνδέσεις, ναι.
Αλλά ο γενικός πληθυσμός βρίσκει τέτοια πράγματα από βαρετά έως αδιάφορα.
Και οι γυναίκες ειδικά, τα έχουν γραμμένα στο μουνί τους.
Εννοείται πως όταν γνωρίζουμε Ουκρανέζα ή Ρωσίδα, δεν κάνουμε ΠΟΤΕ πολιτική/ιστορική κουβέντα.
ΠΟΤΕ

Αυτές κάνουν τις πολιτικές κουβέντες συνήθως.Εδώ η άλλη η Λβιβιώτισσα μου εξηγούσε τι τζέντλεμεν ήταν οι Αυστριακοί και τι κατακάθια οι Ρώσοι.
Γενικά έχουν κάποια ιδέα και γνώμες περί πολιτικών ζητημάτων.
Αρχηγέ έχεις ακομα τα κουράγια να τα κάνεις αυτά;:kneel:

Εννοείται,αλλά τώρα κουράζομαι γρηγορότερα δεν έχω τις αντοχές του παρελθόντος.Διαπίστωσα οτι πολλά από αυτά που έκανα παλιά απαιτούσαν μεγάλη ταχύτητα,ευελιξία,αντοχή στην κόπωση κτλ.Τώρα υποχρεωτικά μειώνω κάπως την κίνηση,ξεκουράζομαι περισσότερες ώρες κτλ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Αυτές κάνουν τις πολιτικές κουβέντες συνήθως.Εδώ η άλλη η Λβιβιώτισσα μου εξηγούσε τι τζέντλεμεν ήταν οι Αυστριακοί και τι κατακάθια οι Ρώσοι.
Γενικά έχουν κάποια ιδέα και γνώμες περί πολιτικών ζητημάτων.

Άλλο να μιλάς περί τζέντελμαν και άλλο να τους λέμε εμείς που μένουμε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά την άποψή μας για τον πόλεμο και την όλη ιστορία.

Ελευθέρας βοσκής, ο πιο σίγουρος τρόπος να μη γαμήσεις είναι να τους μιλήσεις για πολιτική και τον πόλεμο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Άλλο να μιλάς περί τζέντελμαν και άλλο να τους λέμε εμείς που μένουμε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά την άποψή μας για τον πόλεμο και την όλη ιστορία.

Ελευθέρας βοσκής, ο πιο σίγουρος τρόπος να μη γαμήσεις είναι να τους μιλήσεις για πολιτική και τον πόλεμο.
Ναι όντως ....ανεξαρτήτως όλοι εμείς αν θέλουμε να κερδίσει ο Πούτιν ώστε το αδελφατο της πλουτοκρατίας της φύσης να πάει ένα γερό μάθημα ,,,το θεωρώ αγενές όταν βρισκόμαστε με Ουκρανίδα Πολωνέζα να μιλάμε για τον πόλεμο εκεί κ να τις λέμε ότι είμαστε υπερ ου Πούτιν ..

Ειναι άσχημο κ δεν βοηθάει ώστε να ρίξουμε την γκόμενα ....
:confused:
Διότι είναι φιλοξενούμενη μας πχ στο σπίτι ,στην πόλη μας, στο εξοχικό μας ,στην τσέπη μας κ οφείλουμε να τη σεβαστούμε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Ναι όντως ....ανεξαρτήτως όλοι εμείς αν θέλουμε να κερδίσει ο Πούτιν ώστε το αδελφατο της πλουτοκρατίας της φύσης να πάει ένα γερό μάθημα ,,,το θεωρώ αγενές όταν βρισκόμαστε με Ουκρανίδα Πολωνέζα να μιλάμε για τον πόλεμο εκεί κ να τις λέμε ότι είμαστε υπερ ου Πούτιν ..

Ειναι άσχημο κ δεν βοηθάει ώστε να ρίξουμε την γκόμενα ....
:confused:
Διότι είναι φιλοξενούμενη μας πχ στο σπίτιας στην πόλη μας στο εξοχικό μας στην τσέπη μας κ οφείλουμε να τη σεβαστούμε

Εν τω μεταξύ έχω πετύχει Ρωσίδα να μου κράζει τον Πούτιν και Ουκρανέζα τον Ζελένσκι..

Έχω γαμήσει Λευκορωσίδα και όπως πάω για το μπάνιο της, βλέπω κάτι έγγραφα από γερμανικές υπηρεσίες.
Οπότε της λέω κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση είναι:"Tι καλό μπορώ να κάνω για σένα;"
εννοώντας τα έγγραφα...
Και η τύπισσα μου φωνάζει από μέσα:
"Nα πας να σκοτώσεις τον Πούτιν" :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Δε ρωτησα εσενα βρε ηλιθιε, τραβα παραπερα μαλακα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λεγε σοβαρα ρε μλκ, ενδιαφερεται φιλος.
Στρειτ η σαν εσένα???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Σοβαρά;
Απέδειξες το κόμπλεξ σου ήδη αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα και απλά απαντάς για να απαντάς. Και πριν για την παπαριά να συγκρίνεις Ελβετία με Πολωνία και παλιότερα που πέταξες μια μαλακία ότι δεν γίνεται να βρεις Σλαβες σε άλλες χώρες στην Ευρώπη. Και όταν σε ρώτησα τότε γιατί έχεις αντίρρηση έκανες ότι δεν καταλαβαινες.

Καληνύχτα τυπε και ποιος είναι αμαθής ελληνομαλακας φαίνεται από τις άχρηστες πληροφορίες που δίνεις.
Φίλε είσαι απλά βλαξ και μάλιστα χοντρικεφαλος βλαξ
Δεν μπορώ να βοηθήσω
Ούτε να κατανοήσω τα νοητικά σου άλματα
Είναι ότι νομίζεις. Νίκησες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Η
Είχε γίνει πολύ ακριβή η διαμονή στο Κίεβο.Βέβαια έπαιξαν ένα ρόλο οι σεξοτουρίστες σε αυτό.
Επίσης είχαν μειωθεί πολύ οι διαθέσιμες γκόμενες και είχαν ανέβει υπερβολικά οι απαιτήσεις τους ζητούσαν δυο και τρεις φορές περισσότερα από ό,τι προ 2017 αλλά εκεί έπαιξε ρόλο η φρι βίζα.
Φρη βίζα είναι το απόλυτο κριτήριο
Όπου υπάρχει μην ασχολείσαι, εκτός ΕΆΝ
1.Έχεις 50000 διαθέσιμα μετά από φόρους και αν ελαστικά σου έξοδα
2.Έχεις ηληκια έως 35 με ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΕΜΦΑΝΙΣΗ κάποια γλωσσικά σκιλς σε τοπικές γλώσσες και κάποια δίφραγκα..

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είσαι Δον Κιχώτης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Δεν το ήξερα αυτό. Είναι σκατοψυχοι εντελώς
Αυτά, ρε γλυφ ταχουμε γράψει με τον κμαν έσω κ δεκαετία και
Πάντως για την Γαλικίας, παρότι εγώ είμαι φιλορψμωσις στην διένεξη, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που είναι ήρωας ο Μπαντερας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Υπάρχει κάποιο μίσος ειδικά κατά των εθνικιστών Ουκρανών.Οι Πολωνοί ακόμα θρηνούν την απώλεια πόλεων όπως το Λβωβ που ήταν η πολιτιστική πρωτεύουσα της Πολωνίας.Ωστόσο αυτό που τους συμφιλιώνει και τους κάνει να ανέχονται τους Ουκρανούς είναι ο κοινός φόβος έναντι των Ρώσων.
Δύο τρεις που γνώριζα που μετά την φρη βίζα έγιναν καπνός, ηληκιες 21, 23 και 34, μου είχαν πει το ιδιο
Δεν τους γουστάρουμε τους Πολωνούς μας φέρονται άσχημα μας υποτιμούν κλπ
Όμως πήγαν οι δύο, η άλλη δεν ξέρω, χάθηκε εντελώς, κάνα 6μηνο Πολωνία για να πάρουν την βίζα της ΕΕ αλλά μετά δεν ξαναοατγσαν ποτέ. Δεν τους χωνευουν τους Πολωνούς κάνουν την ανάγκη φιλοτιμίας
Όλες όταν τους έλεγα για Μπαντερας κλπ λέγαν ήρωας ο μόνος άξιος κλπ κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκληρα λογια, τον πετσοκοψες.
Δεν είναι κάνας μλκας ο τύπος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Το θεμα αρχοντα ειναι τωρα πως ειναι το λβιβ?
Εχω ακούσει οτι τα ενοικια εχουν παει στο θεο γιατι οι ανατολικοί πηγαν στα δυτικά της χωρας ως εσωτερικοι μεταναστες.
Το λβιβ ειχε 700χιλιαδες κοσμο τώρα παιζει να εχει κοντα στο 1.5 εκ
Γενικα ο πόλεμος εχει αλλαξει τη κατάσταση σε δημογραφικό κοινωνικο και οικονομικο
5εκατ είχε η περιοχή το ένα έχει φύγει πριν τον πόλεμο τώρα μπορεί κι άλλοι τόσοι να φύγαν, δεν παίζει έλλειψη κατοικίας
Επίσης δεν παν ρωσδιφωνοι από ανατ περιοχές γιατί οι λβιβιωτες και λβιβιωτισες είναι πολύ ρατσιστές με τους άλλους ουκρανούς
Θεωρούν τον εαυτό τους άρια φυλή και τους άλλους γύφτους
Αντρές γυναίκες

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αυτά, ρε γλυφ ταχουμε γράψει με τον κμαν έσω κ δεκαετία και
Πάντως για την Γαλικίας, παρότι εγώ είμαι φιλορψμωσις στην διένεξη, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που είναι ήρωας ο Μπαντερας
Ας έχουν ήρωα όποιον θέλουν οι άνθρωποι

Σκατοψυχοι να μην είναι και να μη ζουν σαν παράσιτα από τα λεφτά μου γίνεται ; Μάλλον όχι , αυτό το , πασάς με λεφτά άλλου είναι κυρίως ουκρανικό προσόν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Ας έχουν ήρωα όποιον θέλουν οι άνθρωποι

Σκατοψυχοι να μην είναι και να μη ζουν σαν παράσιτα από τα λεφτά μου γίνεται ; Μάλλον όχι , αυτό το , πασάς με λεφτά άλλου είναι κυρίως ουκρανικό προσόν
Η περιοχή έχει ένα παράδοξο
Οι άντρες είναι ότι πιο μουνοπανο υπάρχει σε όλη την χώρα μαζί με Κίεβο,
και οι ντέβουσκες ότι πιο σωστό σε όλα υπάρχει επίσης σε όλη την χώρα μαζί με Φρανκιφσκ επίσης
Αυτό συμβαίνει μόνο στο Λβιβ
Στο Φρανκθφσκ είναι οκ και οι άντρες
Δεν Τοχω λύσει αυτόν το γρίφο πολλά χρόνια τώρα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Στο Λβωφ είναι πιο ρομαντικές μοιάζουν κάπως με Πολωνέζες.Μπορεί να γαμήσεις και τζάμπα αν είσαι κάτω των 40 και η γκόμενα δει προοπτική γαμπρού.
Το πρόβλημα στο Λβωφ,δυτική Ουκρανία είναι οτι παντρεύονταν όλες μικρές οπότε μετά τα 23 δεν υπήρχαν αξιόλογες διαθέσιμες.Υστερα πήγαινες στις χωρισμένες άνω των 30.Δηλαδή υποχρεωτικά χτύπαγες ηλικίες 18-22(που είχε πολλές αφού έπαιζαν πάρα πολλές πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές) οπότε έπρεπε να έχεις και την αντίστοιχη ηλικία άντε μέχρι 15 χρόνια μεγαλύτερος μιλάμε πάντα για ρομαντικές σχέσεις.
Κίεβο δεν είχες αυτό το πρόβλημα αφού ήταν διαθέσιμες όλες οι ηλικίες.Κίεβο όμως άνευ χρημάτων,δώρου κτλ δύσκολα γαμούσες,οι γκόμενες ήταν αλλιώς μαθημένες.Βέβαια με δώρο γαμούσες στα σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσεις στη γκόμενα αυτό που θέλει και να την κάνει όπως συνέβαινε σε άλλες πόλεις.

Οπότε για μεγαλύτερους,πιο φορτωμένους το Κίεβο ήταν καλύτερο.Για νέωπες πιο άπορους με ρομαντικές βλέψεις το Λβωφ υπερτερούσε και αυτές ήταν πρακτικά οι καλύτερες πόλεις στην Ουκρανία.Χάρκοβο ήταν γεμάτο μπάζα,Ντονέτσκ την είχαν δει και ήταν επικίνδυνα,Ντνιπροπετρώφσκ γνώριζες εντυπωσιακές αλλά ήθελαν με το καλημέρα δώρο χωρίς να κάθονται υποχρεωτικά και οι φτωχές μικρές πόλεις τύπου Τερνόπιλ,Κρεμεντσούγκ κτλ ήταν πρακτικά άδειες από μουνιά αφού οι καλές είχαν φύγει όλες.Δεν ξέρω μόνο τι έπαιζε νότια Ουκρανία Ζαπορίζιγια,Χερσών κτλ εκεί δεν είχα πάει αλλά κρατάω μια επιφύλαξη.Επίσης δεν ξέρω τι έπαιζε Λουγκάνσκ αλλά πρέπει να ήταν μια από τα ίδια με Ντονέτσκ,Μαριούπολη ίδια ατμόσφαιρα.Κυκλοφορούσαν φήμες για Σούμυ,Πολτάβα οτι είναι καλά αλλά δεν πήγα να τσεκάρω,πολλές όμως ωραίες που έμεναν Κίεβο προέρχονταν από αυτές τις περιοχές.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Η

Φρη βίζα είναι το απόλυτο κριτήριο
Όπου υπάρχει μην ασχολείσαι, εκτός ΕΆΝ
1.Έχεις 50000 διαθέσιμα μετά από φόρους και αν ελαστικά σου έξοδα
2.Έχεις ηληκια έως 35 με ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΕΜΦΑΝΙΣΗ κάποια γλωσσικά σκιλς σε τοπικές γλώσσες και κάποια δίφραγκα..

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είσαι Δον Κιχώτης

Η Ουκρανία χειροτέρευε συνέχεια από το 2017 μέχρι το 2022.Πρώτα χτυπήθηκε το ηλεκτρονικό καμάκι με τη φρι βίζα,εξαφανίστηκαν οι γκόμενες από το ίντερνετ.Μετά άρχισε να αδειάζει η πόλη από μουνάρες αφού έφευγαν μαζικά Δύση,κάποια στιγμή πολλές ξαναγύρισαν αλλά η ζημιά είχε γίνει αφού οι απαιτήσεις τους είχαν εκτιναχθεί.Η νύχτα του Carribean άρχισε να πέφτει μετά το 2018,κάτι ψιλομπάζα είχε πια μέσα το 2021 ενώ και το daygame γινόταν όλο και πιο ασύμφορο.Ρωσία,Λευκορρωσία είχαν γίνει σαφώς καλύτερες από Ουκρανία μετά το 2020 αλλά μας μπλόκαρε ο κορωνοιός και στα καπάκια ο πόλεμος.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Φίλη γύρισε Ουκρανία Κιέβο οδικώς σήμερα έφτασε και μου λέει γιορτάζουν την ημέρα της ανεξαρτησίας από ποιους δεν ξέρω δεν ρώτησα παραπάνω μου είπε ότι είναι ήρεμα τα πράγματα πάντως

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Φίλη γύρισε Ουκρανία Κιέβο οδικώς σήμερα έφτασε και μου λέει γιορτάζουν την ημέρα της ανεξαρτησίας από ποιους δεν ξέρω δεν ρώτησα παραπάνω μου είπε ότι είναι ήρεμα τα πράγματα πάντως

Εχουν πολλές ημέρες ανεξαρτησίας.Ανεξαρτησία από τους Πολωνούς,ανεξαρησία από τους Γερμανούς ανεξαρτησία από τους Ρώσους κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom