Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν το έχω κάνει αλλά σε μια Ουκρανέζα μοντέλο που είχα φέρει Βιέννη όταν αρνήθηκε να έρθει στο δωμάτιο επειδή και καλά δε γνωριζόμασταν καλά,της λέω εντάξει τότε το δώρο σου θα το πάρει μια Πολωνέζα.Κάλεσα την Πολωνέζα και ήρθε τρέχοντας απο τη νότια Πολωνία.
Τοχω κάνει μια φορά
Είχα βγει με μια μέτρια στο λβιβ καθόσον είχα πάει Δευτέρα κ δεν έβρισκα κάτι Καλυτερα
Εποχή που γαμουσα άνετα 2 την μέρα εννοείται μόνο με κεράσματα λόγω παρουσίας κ μονο
Αυτή η βλαμμένη έφερε άλλη μια κι άρχισαν να παραγγέλνουν σαν τρελές κοκταιλ φαγητά λλπ κλπ
Λέω θα πάμε όλοι σπίτι σε λίγο. Όχι σήμερα λέει αύριο
Οκ λέω, ήταν ένα μαγαζί που δεν πήγαινα έτσι κι αλλιώς αυτό, είχα πάρει έναν καφέ και κάτι απεριτίφ κόστος κάπου 12ε τα δικά μου. Αυτές είχαν παραγγείλει κάνα 50αρι σίγουρα, με είχαν πάρει για χαζό
Εντωμεταξύ όσο καλύτερα τις έβλεπα τόσο τις βαριόμουν και να τις γαμισω...
Πάω στο ταμείο λέω τι 3χω εγώ λέει αυτός αυτά τα πλήρωσα,
Τα αλλά λέει, αυτές που σου στα παρήγγειλαν λέω, μίλαγα κ ρωσικά όσα μίλαγα, δεν αντέδρασε πήρα το αμάξι κι έφυγα
Πρπεει να μου έκαναν 100 κλήσεις και να μοθστειλαν αλλά 100 μυνηματα...
Είχα γελάσει πολύ με την βλακεια τους τότε
Δεν φτάνει που θα τις γαμουσα και θα τις κερναγα θελαν να με κάνουν και μλκα
Μάλλον την επόμενη φορά θα ήταν πιο στρωμένες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν το έχω κάνει αλλά σε μια Ουκρανέζα μοντέλο που είχα φέρει Βιέννη όταν αρνήθηκε να έρθει στο δωμάτιο επειδή και καλά δε γνωριζόμασταν καλά,της λέω εντάξει τότε το δώρο σου θα το πάρει μια Πολωνέζα.Κάλεσα την Πολωνέζα και ήρθε τρέχοντας απο τη νότια Πολωνία.
Τοχω κάνει μια φορά
Είχα βγει με μια μέτρια στο λβιβ καθόσον είχα πάει Δευτέρα κ δεν έβρισκα κάτι Καλυτερα
Εποχή που γαμουσα άνετα 2 την μέρα εννοείται μόνο με κεράσματα λόγω παρουσίας κ μονο
Αυτή η βλαμμένη έφερε άλλη μια κι άρχισαν να παραγγέλνουν σαν τρελές κοκταιλ φαγητά λλπ κλπ
Λέω θα πάμε όλοι σπίτι σε λίγο. Όχι σήμερα λέει αύριο
Οκ λέω, ήταν ένα μαγαζί που δεν πήγαινα έτσι κι αλλιώς αυτό, είχα πάρει έναν καφέ και κάτι απεριτίφ κόστος κάπου 12ε τα δικά μου. Αυτές είχαν παραγγείλει κάνα 50αρι σίγουρα, με είχαν πάρει για χαζό
Εντωμεταξύ όσο καλύτερα τις έβλεπα τόσο τις βαριόμουν και να τις γαμισω...
Πάω στο ταμείο λέω τι 3χω εγώ λέει αυτός αυτά τα πλήρωσα,
Τα αλλά λέει, αυτές που σου στα παρήγγειλαν λέω, μίλαγα κ ρωσικά όσα μίλαγα, δεν αντέδρασε πήρα το αμάξι κι έφυγα
Πρπεει να μου έκαναν 100 κλήσεις και να μοθστειλαν αλλά 100 μυνηματα...
Είχα γελάσει πολύ με την βλακεια τους τότε
Δεν φτάνει που θα τις γαμουσα και θα τις κερναγα θελαν να με κάνουν και μλκα
Μάλλον την επόμενη φορά θα ήταν πιο στρωμέν
Αδερφέ είμαι αυτή τη στιγμή στο Λβιβ και κάνουν συχνές διακοπές στο ρεύμα, παρόλα αυτά βλέπεις άπειρες φοιτήτριες έξω που είναι και εμφανισημες (7 και πάνω για ελληνικά δεδομένα). Αυτές τι κάνουν όλες έχουν γκόμενους που τους στέλνουν λεφτά από Πολωνία-γερμανια?
Λεφτά υπάρχουν 20δις πέφτουν το μήνα στην Ουκρανία
Ποτιζοντσι και οι γλάστρες
Ερχονστι κ χρήματα απέξω, είναι και πλούσια πόλη το λβιβ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Εδώ πώς σε κλέβουνε στα τουριστικά μέρη Ελλάδα.Ο Γερμανός τους βρίσκει και τους εκθέτει για πλάκα.Οι αρχές στην Ελλάδα φυσικά δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα.

Πολωνία,Ρωσία τέτοια σκηνικά δεν παίζουν.Ποτέ δε σε κλέβουνε σε μαγαζιά,κλαμπ κτλ.Πληρώνεις τις ίδιες τιμές με τους ντόπιους.,Γενικά σλαβικό κόσμο έχεις φοβερά πλεονεκτήματα.
Δε θα δεις πάκια να μαγειρεύουν ούτε Αλβανούς να σε σερβίρουν.
Τσεχία Ουγγαρία σε έκλεβαν παντού
Τσεχία Πράγα πιστεύω κλέβουν ακόμα
Ρουμανία έκλεβαν επίσης ασύστολα σε λογαριασμούς
Ειδικά βουκουρεστι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Τι λέει το Λβιβ?Πόση ώρα περίμενες στα σύνορα για να μπεις?Εχουν ρεύμα στα ξενοδοχεία?Είναι ανοιχτές οι ντίσκο όπως Fashion και Malevich?
Ρε κμαν ακριβώς αυτά ήθελα να ρωτήσω
Κι επίσης αν δουλεύει με κόσμο κλπ το μωλ το μεγάλο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Εχουν πολλές ημέρες ανεξαρτησίας.Ανεξαρτησία από τους Πολωνούς,ανεξαρησία από τους Γερμανούς ανεξαρτησία από τους Ρώσους κτλ.
Ανεξαρτησία από την μαλάκια δεν έχουν ακόμα
Ελπίζω να αποκτήσουν σύντομα
Τραμπ θεέ πάρε την ΠΑΕ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Τσεχία Ουγγαρία σε έκλεβαν παντού
Τσεχία Πράγα πιστεύω κλέβουν ακόμα
Ρουμανία έκλεβαν επίσης ασύστολα σε λογαριασμούς
Ειδικά βουκουρεστι

Τσεχία Πράγα κλέβουν ακόμα.
Από την ισοτιμία,τα ρέστα,τον τιμοκατάλογο,τα ATM της Euronet,με ληγμένα ρούβλια Λευκορωσίας αντί για κορώνες και ένα σωρό άλλους τρόπους.

Έχει και διάφορα γυφτοειδή, κυρίως από Βουλγαρία και Ρουμανία που σκάμαρουν τουρίστες

Ουγγαρία πάνω κάτω τα ίδια,με λίγο περισσότερο θράσος.

Ρωσία καμιά σχέση με τα παραπάνω.
Βαλτικές ελάχιστο έως καθόλου σκάμινγκ.

Πάντως σε όλες τις παραπάνω χώρες δεν ένιωσα ποτέ ότι κινδυνεύω πραγματικά.

Σε κάποιες δυτικές "πολιτισμένες" μεγαλουπόλεις μπορεί να μην προσπαθούν να σε κλέψουν στα ρέστα, αλλά μπορεί να χάσεις πολλά περισσότερα πράγματα από λίγα ευρώ..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Η διαφορά στα αεροδρόμια Πράγας Βαρσοβίας είναι αβυσαλέα.Βαρσοβία έχει Uber airport που δείχνεις στον ταξιτζή ένα νούμερο και σε πάει με στάνταρντ ταρίφα στον προορισμό και Πράγα γίνεται χαμός από Ρουμάνους,Βούλγαρους κτλ ταξιτζήδες έτοιμους να στα αρπάξουν,είναι σαν οργανωμένη μαφία.Γενικά πάντως σλαβικες χώρες πλην Πράγας και Κιέβου ίσως σς κάποια μέρη δεν πληρώνεις φουσκωμένες τιμές.Τουρκία είναι ακριβώς το αντίθετο,χτυπάνε παντού.Τουρκια κλέβουν όλοι και οργανωμένα είναι πολλοί μαζί.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Η διαφορά στα αεροδρόμια Πράγας Βαρσοβίας είναι αβυσαλέα.Βαρσοβία έχει Uber airport που δείχνεις στον ταξιτζή ένα νούμερο και σε πάει με στάνταρντ ταρίφα στον προορισμό και Πράγα γίνεται χαμός από Ρουμάνους,Βούλγαρους κτλ ταξιτζήδες έτοιμους να στα αρπάξουν,είναι σαν οργανωμένη μαφία.Γενικά πάντως σλαβικες χώρες πλην Πράγας και Κιέβου ίσως σς κάποια μέρη δεν πληρώνεις φουσκωμένες τιμές.Τουρκία είναι ακριβώς το αντίθετο,χτυπάνε παντού.Τουρκια κλέβουν όλοι και οργανωμένα είναι πολλοί μαζί.

Τώρα να πούμε και την αλήθεια,αν είσαι τουρίστας και πας να κάνεις συνάλλαγμα με το που φτασεις αεροδρόμιο πρέπει να είσαι μεγάλο κορόιδο.
Πράγα και Βουδαπέστη,
αν αντί να πάρεις τα ΜΜΕ ή τα τύπου uber,παίρνεις ταρίφες αγνώστου ταυτότητας,το ίδιο..

Εναλλακτικά παίρνεις το 119 και το 100E αντίστοιχα με αστείο κόστος.
Βαρσοβία έχει και λεωφορεία και τρένα.
Όλα αυτά λειτουργούν 24/7,είναι αξιόπιστα και πληρώνεις και με κάρτα.

Τουρκία δεν έχει μόνο σκαμερς, αλλά είναι μια χώρα με πολύ γκρίζα ζώνη, που δεν ξέρεις και τι ρόλο ο καθένας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.014
Πόντοι
2.606
Γιατι ασχολείσαι με μλκιες ρε μαν?? Ποσω Μαΐων είσαι αν επιτρέπεται
τυπε δεν εχω παει πολωνια και ηθελα να παω που ειναι το λαθος ? αντι να ρωτησεις ποσο ειμαι εγω ρωτα ποσο ειναι αυτη και τι βαθμο παιρνει

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έχω καταλάβει και από προηγούμενα μηνύματά σου, ότι αναφέρεσαι χωρίς να έχεις προσωπικό βίωμα,
από το μπλοκ ή από σπονσοροκαυλέτες.
Εγώ μπορεί να μην σπονσοράρω ακόμη, αλλά έχω γνωρίσει πολλούς στην Πράγα,που κάνουν ότι ο kman.
Ακόμη και εισοδηματίες που κάνουν σχεδόν όλο το χρόνο αυτό το πράγμα.

Για να μας έχει standby μια βίζιτα, πρέπει να έχει συμβεί ένα πράγμα.
Να την έχουμε καψουρευτεί.

Τόσα χρόνια μας διαβάζεις...
Πως μας έχεις κόψει..
Για τίποτα αρκουδάκια της αγάπης;

Standby τον έχουν οι Πολωνέζες τον Kman. Έρχεται από άλλη χώρα και δεν ξέρει αν θα γαμήσει ή αν θα είναι πριν ή μετά τον Ιταλό.
Τι μου λες για τους άλλους, τους εισοδηματίες, που κάνουν τα ίδια, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με σπόνσοριγκ.
Άμα σπονσοράρεις κι επιπλέον έρχεσαι από μακριά, η άλλη πρέπει να κόψει το λαιμό της να τηρήσει τη συμφωνία.
Αλλιώς ας μας πει ο τύπος δεν κάνω σπόνσοριγκ, κλείνω από το ιντερνέτ βίζιτες ή σεμιπρό, πάω και στα κλαμπ και ό,τι καταφέρω.

Και σε δέκα χρόνια που θα έρθει το «τετέλεσται» όπως μας είπες :grin: , ονειρεύεσαι να ακολουθήσεις το είδωλό σου τον Kman; Τα ίδια ήθελε να κάνει κι ο άλλος μαθητής του ο George71, αλλά είχε το πλεονέκτημα της ηλικίας για σπόνσορας, πήγε να διαπιστώσει και ξεκαθάρισε την κμανική μπαρούφα. Εσύ έχεις ακόμα δέκα χρόνια πλάνης μπροστά σου, όχι γιατί δεν ξέρεις τι παίζει στη χώρα, αλλά γιατί νομίζεις ότι ο Kman κάνει κάτι σπουδαίο. Αυτός διακατέχεται από κάποιο σύνδρομο και δεν μπορεί να ξεφύγει, εσύ όταν χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ίσως ξυπνήσεις.

Για να το ξεκαθαρίσω, δεν κρίνω πώς ξοδεύει κανείς τα λεφτά του, αλλά το ότι κάποια πράγματα που παρουσιάζονται σαν απόψεις δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Μα και ο Βαλκάνιος πουτσαράς το δρόμο του σπόνσορινγκ θα ακολουθήσει σε λίγα χρόνια.Μετά θα αναρωτιέται γιατί δεν το ξεκίνησε νωρίτερα.Το σπονσοριλίκι στα μουνολίβαδα είναι πολύ εθιστικο άμα το ξεκινήσεις δύσκολα το σταματάς.
Αυτά που γράφω για Πολωνία ισχύουν μόνο για Πολωνία.Ρωσία,Ουκρανία,Τσεχία δε συμβαίνουν τα ίδια με τα flakes απο τις γκόμενες.Γιατί νομίζεις ο Β.Π. έκοψε την Πολωνία και κόλλησε στην Τσεχία?Γιατί οι Τσέχες είναι πολύ πιο αξιόπιστες,Πολωνία ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι θα συμβεί.Αυτό δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να πας Πολωνία αφού είναι η καλύτερη χώρα της ΕΕ για γούστα.Πάντα υπάρχει το slavic chick excitement και η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη λόγω αβεβαιότητας.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μα και ο Βαλκάνιος πουτσαράς το δρόμο του σπόνσορινγκ θα ακολουθήσει σε λίγα χρόνια.Μετά θα αναρωτιέται γιατί δεν το ξεκίνησε νωρίτερα.Το σπονσοριλίκι στα μουνολίβαδα είναι πολύ εθιστικο άμα το ξεκινήσεις δύσκολα το σταματάς.
Αυτά που γράφω για Πολωνία ισχύουν μόνο για Πολωνία.Ρωσία,Ουκρανία,Τσεχία δε συμβαίνουν τα ίδια με τα flakes απο τις γκόμενες.Γιατί νομίζεις ο Β.Π. έκοψε την Πολωνία και κόλλησε στην Τσεχία?Γιατί οι Τσέχες είναι πολύ πιο αξιόπιστες,Πολωνία ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι θα συμβεί.Αυτό δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να πας Πολωνία αφού είναι η καλύτερη χώρα της ΕΕ για γούστα.Πάντα υπάρχει το slavic chick excitement και η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη λόγω αβεβαιότητας.
Μακάρι να κάνει καλό σπόνσοριγκ. Προς το παρόν αντιδρά σαν υπνωτισμένος οπαδός του γκουρού Kman και νομίζει ότι πρέπει να σε δικαιολογεί σε όλα όσα λες. Ε μερικά είναι αστεία πώς να το κάνουμε ή μάλλον δεν ταιριάζουν σε άτομο που θέλει να θεωρείται σπόνσορας. Είναι θέμα ψυχολογίας. Πχ δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να εμπλακώ σε παιγνίδι με Πολωνέζες που θα αποφασίζουν αυτές πότε θα τις πηδήξω, ενώ τους τα σκάω χοντρά.
Καλά κάνει κι ο ΒΠ αν δεν του αρέσει αυτό το παιγνίδι και τις αποφεύγει.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Τι γράφεις ρε άνθρωπε πάλι. Ασχολείσαι ακόμα με το κόστος του ταρίφα στο 2024;;
Υπάρχει αεροδρόμιο που δεν έχει υποστήριξη από Uber, Bolt ή Freenow; Πες μου ένα, γιατί δεν έχω βρει κάποιο τέτοιο. Ακόμα και Ταυλανδη σε άλλα αεροδρόμια εκτός Bangkok έχουν εφαρμογές για ταξί. Ούτε αγγλικά δεν χρειάζεται να ξέρει ο οδηγός.
Και τι μας νοιάζει αν είναι Ρουμάνος ή Πάκης ο οδηγός;
Ξέρεις το κόστος διαδρομής από την εφαρμογή και τέλος.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Καταστάσεις με τις ντισκοπόλκες.

LQb8ej.png

Είσοδος Πολωνού για επαγγελματική συνάντηση.Βασικά έχεις την αίσθηση οτι θα τις γαμήσεις όλες.Και τις δικές σου και το αντίπαλο μέρος.

yg72Pw.png

33dcDa.png

Θα έλεγα οτι ένας άντρας δε δυσανασχετεί στις σλαβικές χώρες.

fF1Y4f.png

Εκπλήξεις στον πολωνικό γάμο.Marek δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Wz2SUz.png

ghZ6Nf.png

Πολλές φορές οι Πολωνέζες καυλώνουν με τις φίλες τους στα κλαμπ.

p0nT08.png

aypeuT.png

Δύσκολα αντιστέκονται στη γοητεία του αγγουριού.

GBxiLf.png

Γενικά έχουν αυτό τον ερωτισμό καυλώνεις ανυπερθέτως.Μαγική ανατολική Ευρώπη.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Standby τον έχουν οι Πολωνέζες τον Kman. Έρχεται από άλλη χώρα και δεν ξέρει αν θα γαμήσει ή αν θα είναι πριν ή μετά τον Ιταλό.
Τι μου λες για τους άλλους, τους εισοδηματίες, που κάνουν τα ίδια, ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με σπόνσοριγκ.
Άμα σπονσοράρεις κι επιπλέον έρχεσαι από μακριά, η άλλη πρέπει να κόψει το λαιμό της να τηρήσει τη συμφωνία.
Αλλιώς ας μας πει ο τύπος δεν κάνω σπόνσοριγκ, κλείνω από το ιντερνέτ βίζιτες ή σεμιπρό, πάω και στα κλαμπ και ό,τι καταφέρω.

Καλόγερε, δεν υπάρχει καμία συμφωνία και επίσης καμία δε νοιάζεται αν έρχεσαι από μακριά ή που βρήκες το κασέρι.

Ο τύπος δεν χρειάζεται να σου πει τι κάνει.
Εσύ πρέπει από τα γραφόμενά του να είσαι σε θέση να καταλάβεις τι κάνει.
Πρέπει να καταλάβεις το ΠΑΙΓΝΙΟ.

Και σε δέκα χρόνια που θα έρθει το «τετέλεσται» όπως μας είπες :grin: , να ακολουθήσεις το είδωλό σου τον Kman; Τα ίδια ήθελε να κάνει κι ο άλλος μαθητής του ο George71, αλλά είχε το πλεονέκτημα της ηλικίας για σπόνσορας, πήγε να διαπιστώσει και ξεκαθάρισε την κμανική μπαρούφα. Εσύ έχεις ακόμα δέκα χρόνια πλάνης μπροστά σου, όχι γιατί δεν ξέρεις τι παίζει στη χώρα, αλλά γιατί νομίζεις ότι ο Kman κάνει κάτι σπουδαίο. Αυτός διακατέχεται από κάποιο σύνδρομο και δεν μπορεί να ξεφύγει, εσύ όταν χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ίσως ξυπνήσεις.

Δεν υπάρχει κανένα "πλεονέκτημα της ηλικίας" για σπόνσορας.
Εσύ νομίζεις ότι μαζεύονται 10 μπαρμπάδια από τας Ευρώπας και ακουμπάνε το εφάπαξ τους σε νεανικά κωλοτρυπίδια.
Δεν έχεις δει με τα μάτια σου ποιους έχεις απέναντί σου.

Και τον kman έχω κρίνει αυστηρά και στον George είχα επισημάνει ότι αν το έτος γέννησής του είναι το 1971,
σαν τουρίστας 3ημέρου δεν πρόκειται να γαμήσει ελευθέρας βοσκής με τίποτα.

Ο kman δεν κάνει κάτι σπουδαίο.
Κάνει όμως κάτι που οι περισσότεροι θεωρείται εύκολο, όμως αν πάτε να το κάνετε δε θα μπορέσετε
γιατί δεν ξέρετε πως.
Δεν έχετε κάνει τα προηγούμενα βήματα, που σου εξασφαλίζουν ότι μετά από χ αποτυχίες, κεράσματα,κ.λ.π.
είσαι πλέον σε θέση να πηγαίνεις 3ήμερο και να σου κάθονται όλα τα χαρτιά της τράπουλας.
Και δεν είναι τύχη αυτό.

Η μοίρα ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό .&-

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τιμή κ δικά στην μεγάλη πολωνική σχολή
Μόνο σεβασμός
Βέβαια το αιώνιο ερώτημα είναι μαγιαρισες ή πολκες;
Νομίζω σε ανωμαλίες οι πολκες αλλά σε γαμησι σκληρό οι μαγιαρισες
Για Τσέχες δεν έχω τελευταία εμπειρία μόνο πριν το 1999
Τώρα μόνο κάτι αλβανίδες που συστήνονται ως Τσέχες ......:confused:

Στρεει ;;:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Είσοδος Πολωνού για επαγγελματική συνάντηση.Βασικά έχεις την αίσθηση οτι θα τις γαμήσεις όλες.Και τις δικές σου και το αντίπαλο μέρος.

yg72Pw.png

33dcDa.png

Θα έλεγα οτι ένας άντρας δε δυσανασχετεί στις σλαβικές χώρες.

fF1Y4f.png

Αυτά είναι μεγαλεία. :thumbsup: Μεντορικές καταστάσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να στρώνει κώλο η γκόμενα για να δουλέψει ένα πρότζεκτ και μετά να στήνει κώλο για να το προωθήσει. Έχεις κάτι ενδιαφέρον να ασχολείσαι και στο τέλος γαμάς κιόλας.
Τύπος Πολωνός περνάει καλά!

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Τιμή κ δικά στην μεγάλη πολωνική σχολή
Μόνο σεβασμός
Βέβαια το αιώνιο ερώτημα είναι μαγιαρισες ή πολκες;
Νομίζω σε ανωμαλίες οι πολκες αλλά σε γαμησι σκληρό οι μαγιαρισες
Για Τσέχες δεν έχω τελευταία εμπειρία μόνο πριν το 1999
Τώρα μόνο κάτι αλβανίδες που συστήνονται ως Τσέχες ......:confused:

Στρεει ;;:confused:

Στο κρεβάτι είναι καλύτερες οι Πολωνέζες σαφώς,είναι θεόμουρλες και παθιάρες,οπότε κάνουν τα πάντα.Ομως συχνά ντρέπεσαι να τις κυκλοφορήσεις,κάνουν ένα σωρό πράγματα χωρίς τακτ και πιθανόν να σε κάνουν ρεζίλι.
Αντίθετα οι Τσέχες είναι πιο ισορροπημένες.Λογικά καλές στο σεξ και μαζεμένες με κουλτούρα,δε σε κάνουν ρεζίλι έξω.Επίσης είναι αρκετά ομιλητικές δεν έχουν αυτές τις παύσεις των Ουκρανέζων.
Τυπική Πόλκα στο κλαμπ.Αμα σε γουστάρουν σε τραβάνε από το χέρι να χορέψεις μαζί τους.Για χορό,πιώματα,γούστα καλές είναι αλλά άντε να παρουσιάσεις τέτοια γκόμενα από εδώ η γκόμενά μου.

ovUKs2.png

u8whHX.png

8MLTJg.png

bCzsyp.png

Στο τέλος βέβαια την επόμενη νύχτα κολλάει ο Πολωνός νεανίας του εξηγεί η κοπέλα οτι τον ήθελε μόνο για one night stand και όχι για σχέση αυτός επιμένει οπότε τρώει το ξυλίκι από τους σβέρκους αδερφούς της κοπέλας.

FDbZk0.png

eB5rdr.png

Αυτό σε εξιτάρει γενικά Πολωνία οτι όλα είναι δυνατά.Μπαίνεις στο κλαμπ,παίζει να γαμήσεις μπορεί όμως να φας και ξύλο και το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Στο κρεβάτι είναι καλύτερες οι Πολωνέζες σαφώς,είναι θεόμουρλες και παθιάρες,οπότε κάνουν τα πάντα.Ομως συχνά ντρέπεσαι να τις κυκλοφορήσεις,κάνουν ένα σωρό πράγματα χωρίς τακτ και πιθανόν να σε κάνουν ρεζίλι.
Αντίθετα οι Τσέχες είναι πιο ισορροπημένες.Λογικά καλές στο σεξ και μαζεμένες με κουλτούρα,δε σε κάνουν ρεζίλι έξω.Επίσης είναι αρκετά ομιλητικές δεν έχουν αυτές τις παύσεις των Ουκρανέζων.
Τυπική Πόλκα στο κλαμπ.Αμα σε γουστάρουν σε τραβάνε από το χέρι να χορέψεις μαζί τους.Για χορό,πιώματα,γούστα καλές είναι αλλά άντε να παρουσιάσεις τέτοια γκόμενα από εδώ η γκόμενά μου.

ovUKs2.png

u8whHX.png

K η μαγιαρισες δάσκαλε;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
K η μαγιαρισες δάσκαλε;

Δεν ξέρω αυτές είναι πολύ περίεργες μου φαίνονταν πάντα βιτσιόζες.Θυμάμαι να περιμένω στάση λεωφορείου Βουδαπέστη και να σκάει Ουγγαρέζα με διαφανές τοπάκι και αλυσίδα που ξεκινούσε από πίρσινγκ στα βυζιά και κατέληγε κάτω από το παντελόνι.Προφανώς την είχε συνδέσει με πίρσινγκ με την κλειτορίδα.Μέρα μεσημέρι και έβλεπες τέτοια θεάματα.Αυτά δεν παίζουν ποτέ Πολωνία,΄αντε να δεις κανά Cameltoe Πολωνία το πολύ.
Γενικά οι Ουγγαρέζες έχουν πιο σκληρά πρόσωπα από τις Πολωνέζες και δεν έχουν τις ποδάρες των τελευταίων.Εχουν πιο μυώδη πόδια όμως,οι Πολωνέζες έχουν πολύ λεπτές γάμπες σαν κλαράκια φοβάσαι οτι θα τις πα΄ρει ο άνεμος.Βέβαια πολύ καλοσχηματισμένες και φυσικά φοβερά μπούτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom