midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.250
- Πόντοι
- 3.656
Μην είσαι ανάγωγος και αχάριστοςΜαν, αυτά τα αποτελέσματα τα βγάζεις με βάση τα δικά σου δεδομένα κι εμπειρίες.
Εγώ θα ασχοληθώ με μεντορέτες και δεν με νοιάζει βασικά αν είναι ντόπιες ή ξένες. Μία ή δύο το χρόνο μου αρκούν και θα τις βρω μέσω των σόσιαλς, ψάχνοντας βασικά για wannabe influencers σε instagram, onlyfans, youtube, tiktok, seeking κλπ.
Έρχεστε μερικοί και λέτε «κάποτε φορτώναμε», «αυτά έληξαν το 2010», «τότε γαμούσαμε 9αράκια εύκολα» κλπ. Εμένα αυτά μου είναι αδιάφορα. Η μεντορέτα-βοσκοπούλα που έχω είναι 5άρι και η άλλη από το Dubai που δεν τα βρήκαμε (γλωσσού γαρ) κι αυτή το ίδιο. Δεν έχω κμανικά στάνταρντς, αρκεί να υπάρχει περιπέτεια και να περνάω καλά.
Κι έρχεσαι τώρα και μου λες τα προγνωστικά σου. Ποιο το νόημα; Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους.
Σου δίνω γνώμη που δεν είναι εύκολο να χει κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ
Στην ταμπακιέρα τώρα
Δύο το χρόνο θα βρεις στην Οραντεα η Τιμισοάρα
Έχει κ Σέρβες Τιμισοάρα αν θες σχέση θα βρεις ακόμα και με γκσπ 15ετιας η φοιτήτρια
Γενικά η δυτική Ρουμανία είναι πιο καλός κόσμος εξαίρεση το αραντ λόγω ισχυρής τσιγκανικης επιρροής...
Σχέση με όσα προϋποθέτει αυτό από χρόνο και χρήμα θα βρεις εάν όπως λες πάρα τα χρόνια σου είσαι ευοαρουσιαστος
Υγ
Αν ξαναγράψεις επιθετικά εσύ θα χάσεις, εάν τελικά καταλήξεις εκεί....