Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (9 μέλη και 25 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456
Δεν μπορεί το παγκόσμιο σύστημα να βλέπει αυτά που κάνουν οι Πολωνοί.Τους έχουν χέσει τελείως.Αν ήταν τμήμα της γερμανικής ή αγγλοσαξωνικής οικογένειας ίσως να το ανέχονταν για λίγο αλλά από Σλάβους ούτε κατά διάνοια.Δίνουν και το κακό παράδειγμα.
Αμα τελειώσει ο πόλεμος προβλέπω να τους κόβουν επιδοτήσεις,επενδύσεις,θα τους μικρύνουν αρκετά.

Οι Πολωνοί ξέρουν ότι θεωρούνται η μοναδική χώρα στη γειτονιά που μπορεί να μπλοκάρει τη Ρωσία(άσχετα αν δεν φτάσουμε ποτέ σε κάτι τέτοιο) .
Επίσης σαν γείτονες με τη Γερμανία, ξέρουν την παρακμή της γερμανικής κοινωνίας,
και ότι ο πάλαι ποτέ τρομερός Γερμανός οπλίτης είναι τώρα τσιγκολελέτα vegan κυλόττα ή Μωχάμετ.

lambrecht-hisst-die-regenbogenflagge.jpg

:2funny::2funny::2funny:

Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τη νέα τους θέση στο ΠΑΙΓΝΙΟ είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Εδώ στην Ελβετία ούτε θέλουν να τους βλέπουν, τους θεωρούν μαλάκες..
Μου έλεγε ένας συνάδελφος ότι έχει αρχίσει να βλέπει τα τελευταία χρόνια πάρα πολλούς Γερμανούς στην Ελβετία και τον πιάνει κρίση..:2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Τι μαλακιες διαβάζω θεέ μου.
Ότι με 1200€ θα τραβιεσαι Ρωσία για να γαμας γκόμενες...
Που με τέτοιο μισθό ούτε μέχρι Νάξο δε σου φτάνουν να πας.
Ο,τι χαζομάρα έρθει στον καθένα, την πετάει.
Εδώ άλλοι βγάζουν παραπάνω και έχουν μυαλό να πάνε να βρούνε τις Σλαβες σε ουδέτερες χώρες. Σιγά μην τρέχουμε Ρωσία ή Ουκρανία με τον πόλεμο.
Πας σε μερη κλειδιά και γαμάς Σλαβες με 60€. Και με φτηνά αεροπορικά, και με Αγγλικά μόνο.
Αλλά βέβαια, άμα έχεις ταξιδέψει μόνο σε 2-3 χώρες, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
και γιατί να τραβηχτείς Ρωσία αφού Ελλάδα είσαι κελεπούρι και μέχρι και εφτάρι βρίσκεις , όπως είπε και κάποιος που λογικά θα έχει βρει πολλά εφτάρια με 1200

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.838
Πόντοι
1.056
Εδώ βλέπουμε ευπαθείς Ρομά να εισβάλουν στο ενοικιαζόμενο Ρώσου στην Κορινθία,ο Ρώσος αρπάζει το σίδερο και το τσεκούρι,τους λέει ελάτε πουτάνες άμα θέλετε,οι τύποι την κοπανάνε και όταν τους συλλαμβάνει η αστυνομία ο Ρώσος λέει οτι τον ψείρισαν και 2400 ευρώ.Σιγά μην τολμούσε Ελληνας να αντιδράσει έτσι.Για αυτό Πολωνία,Ρωσία ούτε γύφτους βλέπεις ούτε τίποτα και άμα δεις είναι όλοι κυρίες.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από όσο σε έχω διαβάσει και με γνώμονα την ηλικία, καλύτερα να πας σε μικρή πόλη του μπλοκ παρά σε καμιά Πράγα.
Μη σου πω καλύτερα να πας Σλοβακία.
Καμιά Μπρατισλάβα, να έχεις και τη Βιέννη κοντά.
Επίσης Σλοβακία παίζει αποθέωση της θηλυκότητας και Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια,
αλλά όπως σου έγραψα ξανά, αναλογίσουν αν μοιάζεις με τίποτα ανατολίτικο και αν ναι,
ξανασκέψου το..
Δεν έχω ανατολίτικη φάτσα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπρατισλάβα την είχα απορρίψει, γιατί έδειχνε στο numbeo.com υψηλά ποσοστά διαφθοράς. Αυτό είναι δείγμα μιας γενικότερης προβληματικής νοοτροπίας που θα εκδηλώνεται συνέχεια με διάφορες μορφές. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα το να ζεις κάπου και να είσαι συνέχεια στην τσίτα. :confused:

Όταν έμενα Πράγα έμαθα καμιά 500 λέξεις, τώρα εχουν απομείνει καμιά 300 και καμιά 10 φράσεις που τις λέω νεράκι και με προφορά
για να σπάσω κανάν πάγο αν χρειαστεί..
Αν θες να εγκατασταθείς μια μέρα μην το παίρνεις αψήφιστα αυτό το θέμα πάντως. Μου φαίνεται δύσκολη γλώσσα και δεν έχει να κάνει με την ηλικία μου. Είναι πολύπλοκα τα γραμματικά φαινόμενα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.140
Πόντοι
3.656
Δεν έχω ανατολίτικη φάτσα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπρατισλάβα την είχα απορρίψει, γιατί έδειχνε στο numbeo.com υψηλά ποσοστά διαφθοράς. Αυτό είναι δείγμα μιας γενικότερης προβληματικής νοοτροπίας που θα εκδηλώνεται συνέχεια με διάφορες μορφές. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα το να ζεις κάπου και να είσαι συνέχεια στην τσίτα. :confused:

Αν θες να εγκατασταθείς μια μέρα μην το παίρνεις αψήφιστα αυτό το θέμα πάντως. Μου φαίνεται δύσκολη γλώσσα και δεν έχει να κάνει με την ηλικία μου. Είναι πολύπλοκα τα γραμματικά φαινόμενα.
Τα ρουμάνικα αφού ξέρεις γαλλικά όπως κι εγώ θα τα μιλάς σε 3 μιμηνες μέτρια και σε ενάμιση χρόνο άπταιστα
Όλες οι άλλες ανατολικές γλώσσες είναι δύσκολες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Τα ρουμάνικα αφού ξέρεις γαλλικά όπως κι εγώ θα τα μιλάς σε 3 μιμηνες μέτρια και σε ενάμιση χρόνο άπταιστα
Άμα ξέρεις γαλλικά γαμας τη μισή Αφρική ..:confused:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.995
Πόντοι
2.546
Καλά και οι Σέρβοι δεν έχουν το καλύτερο στυλ προσέγγισης.Θυμάμαι ένα Σέρβο να λέει στην Πολωνέζα έξω από το κλαμπ my balls are full of cum,lets go to hotel και η Πολωνέζα να γελάει.
Τρομερη!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.557
Πόντοι
2.306
Άμα ξέρεις γαλλικά γαμας τη μισή Αφρική ..:confused:

Tι να καταλάβουν απο γνήσια, αυθεντική, ανόθευτη ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ οι χορτοφάγοι εδω.... Μέχρι την Πράγα πάνε και ψάχνουν ελληνικό εστιατόριο να φάνε γεμιστά...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.981
Πόντοι
456

Κοίτα, αφού δεν έμεινα μόνιμα πριν 6 χρόνια που το είχα επιχειρήσει, τότε μιλάμε για όταν βγω στη σύνταξη.
Που κατά τα φαινόμενα, θα μιλάω τη μοναδική γλώσσα που έχει σημασία για να βγάζεις γούστα σε εκείνη την ηλικία.
Την γλώσσα του χρήματος.

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσω, είναι ότι δεν μπορώ να γαμήσω γυναίκες μεγαλύτερες από εμένα,
τελευταία φορά άντε να γάμησα σαν φοιτητής καμιά φοιτήτρια από μεγαλύτερο έτος.

Τις προάλλες μια συνάδελφος κοντά στα 45 μου πρότεινε κάτι με ποδήλατο και εξοχή,
ωραία γυναίκα και σε καλή φόρμα, αλλά κάπως σαν να ζάρωνε το δέρμα εκεί στο γόνατο,
ξενέρωσα..
Δε θα μου σηκωνόταν ούτε με γερανό να τη γαμήσω.
Σκεφτόμουν ότι μάγκας ήταν αυτός που την γαμούσε στα 20 και 25 της.
Σαν να μου έδωσες μια 500άρα μερσεντές του 1987 με ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Ευτυχώς για την ώρα καταφέρνω αυτό που θέλω,αλλά βαριά σε μία δεκαετία, τετέλεσθαι.

Οπότε είμαι καταδικασμένος με τον παρά μου να ακολουθήσω τα βήματα του ΑΡΧΗΓΟΥ.
Να κόψω και τα γυμναστήρια, να αφήσω στα αρχίδια μου αφάνα, να το ρίξω στα μπριζολίδια και να μουγκανίζω ενώ 20χρονα σλαβάκια θα χορεύουν μπροστά μου.

Καλά, μέχρι τότε θα έχω φτάσει και σε απίστευτα επίπεδα σταρχιδισμού και αδιαφορίας για ότι δε με αφορά άμεσα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
κοντά στα 45 μου πρότεινε κάτι με ποδήλατο και εξοχή,
ωραία γυναίκα και σε καλή φόρμα, αλλά κάπως σαν να ζάρωνε το δέρμα εκεί στο γόνατο,
ξενέρωσα..
Μου έχει τύχει το ίδιο και απλά άρχισα να κοιτάω από την άλλη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Τις αρέσει γενικά ο ήχος του μπουζουκιού και του κλαρίνου.Ενώ Τσέχες,Πολωνέζες δεν ενθουσιάζονται.Πλάκα πλάκα καλή επιχειρηματική ιδέα θα ήταν να ανοίξει κάποιος μπουζούκια στη Μόσχα.

Και οι Γερμανίδες δεν το'χουν πολύ με τα σκυλάδικα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.557
Πόντοι
2.306
Αυτό φοβάμαι μη. Πάω για μαλλί κ βγω κουρεμένος

H mama Africa είναι για Αρχοντους γεννημένους θηρευτές. Μιλάμε για την κοιτίδα του Homo Sapiens ,την Αρχη και το Τέλος , όχι για ντεμεκ μουνολιβαδα και φλωριές. Εκει εχει σαβανες , μπαομπαμπ , αρχέγονα ένστικτα . Ακόμα και στην πιο τουριστική μορφή της θέλει αδρεναλίνη στα ύψη και ντοπαμίνη να στάζει στο πάτωμα. Αλλά δε συγκρίνεται με τίποτα. Θυμάμαι ακόμα καρέ καρέ την πρώτη μου φορά κάτω απο τη Σαχάρα. Σε καμπ Μασαι , να μου ρουφάει την ψωλή η νεανίδα Αφρικανίς (υποτίθεται φύλακας στην κατασκήνωση) , να σκάνε τα μολυσμένα με ελονοσία κουνούπια πάνω στη σιτα του κρεβατιού σα λυσσασμένα , έξω να ακούγονται ατελείωτα κουδούνια απο γελάδια αναμικτα με ουρλιαχτά σκυλιών και αραπάδων που προσπαθούσαν να κρατήσουν τα λιοντάρια μακριά και να σκέφτομαι οτι αν ειναι γραφτο μου και κολλήσω AIDS θα φάω όλα τα επιδόματα σε ταξίδια στην Αφρική. Αυτό είναι. Η μαγεία.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλυτερα πιλοτος πουχει κ πρεστίζ η εστω οδηγός λεοφωρειο
Ζηταει η Flixbus καθε μερα, δεν ειχα σκςφτει οτι εχει και μπονους στο σεξ η θέση....
Ήταν ειρωνική η απάντησή μου στον Syrios.

Εγώ μιλούσα για μεντοριλίκι δηλ. ότι πουλάς τεχνογνωσία κλπ σε γκόμενα για να προωθηθεί επαγγελματικά με αντάλλαγμα το σεξ κι αυτός πήγε και μας έκανε μέντορες και τους ταξιτζήδες, γιατί νόμισε ότι προσφέρεις μία απλή υπηρεσία έναντι σεξ. :grin:

Τώρα αν κάποιος επαγγελματίας πηδάει γκόμενες λόγω πρεστίζ είναι άλλο θέμα.

Πανεύκολα μου φάνηκαν τα ρουμάνικα. Η φορολογία αστεία 3% και σχετικά ασφαλής χώρα. Αλλά με εκτεταμένη διαφθορά, οπότε δεν την βάζω πρώτη επιλογή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.140
Πόντοι
3.656
Ήταν ειρωνική η απάντησή μου στον Syrios.

Εγώ μιλούσα για μεντοριλίκι δηλ. ότι πουλάς τεχνογνωσία κλπ σε γκόμενα για να προωθηθεί επαγγελματικά με αντάλλαγμα το σεξ κι αυτός πήγε και μας έκανε μέντορες και τους ταξιτζήδες, γιατί νόμισε ότι προσφέρεις μία απλή υπηρεσία έναντι σεξ. :grin:

Τώρα αν κάποιος επαγγελματίας πηδάει γκόμενες λόγω πρεστίζ είναι άλλο θέμα.

Πανεύκολα μου φάνηκαν τα ρουμάνικα. Η φορολογία αστεία 3% και σχετικά ασφαλής χώρα. Αλλά με εκτεταμένη διαφθορά, οπότε δεν την βάζω πρώτη επιλογή.
Δ2ν υπάρχει διαφθορά σε τέτοιες δουλειες
Διαφθορά έχει αν έχεις μαγαζί βιοτεχνία κλπ κι έχεις μαύρη εργασία ή δούλευεις μαύρα
Εκεί στη πέφτουν κ ήταν μερίδιο κι αυτοι
Αν είσαι νόμιμος ς δεν τρέχει τίποτα
Κάνε και μια νομική ασφάλεια νάσαι 100% κουλ
Αλλα
Δεν Θα γαμισεις.... Ίσως με το ζόρι κ με πολύ αγώνα βρεις καμμια ψόφια για παρέα, αν είσαι βουκουρεστι
Αν είσαι Οραντεα τιμισοαρα είναι καλύτερα τα πράγματα στη προσέγγιση
Κάτι σαν Ελλάδα αλλά με πιο εμφάνιση ες γκόμενες
Οι επιλογές είναι δύο
Σλοβακία Ρουμανία
Σλοβακία θα γαμισεις πιο εύκολα αλλά λόγω γλώσσας θα είσαι λίγο οφφ
Ρουμανία θα είσαι ιν αλλά θα γαμάς αραιά και που έως καθόλου

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
19
Like
10.267
Πόντοι
2.036
Θέλουμε με ένα κολλητό να πάμε Πολωνία για.....ότι φορτώσουμε. Προτάσεις? (Πόλεις, μαγαζιά, ταρίφες κλπ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom