Γενικά λες οι Τσέχες γουστάρουν περισσότερο Ελληνες,Ισπανούς ή Ιταλούς?Οι περισσότερες για Ιταλούς μου λέγανε.
Oι μόνες στην Ευρώπη που θα ενθουσιαστούν περισσότερο στο άκουσμα Έλληνας από Ιταλός,
είναι οι Βουλγάρες, οι Σέρβες και οι Τουρκάλες.
Ελάχιστες Τσέχες υοηρχαν σε μπουρδελο
Οι μισές ήταν σλιβακες και οι μισές ουκρανες που δήλωναν Τσέχες
Στα άπειρα μπορδελα που υπήρχαν προ 20τιας μέχρι κ σήμερα στα Γερμανό τσέχικα σύνορα
Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με Τσεχία, οι Τσέχες στα μπουρδέλα ήταν λίγες και τώρα δεν έχουν μείνει σχεδόν καθόλου.
Ακόμη και στα μασατζίδικα σπάνια πετυχαίνεις πλέον Τσέχα.
Τα τελευταία χρόνια είναι τίγκα στις Ουκρανέζες που επειδή μαθαίνουν εύκολα τσέχικα νομίζει ο τουρίστας ότι είναι Τσέχες..
Κι εγώ από ένα δικό σου ποστ άρχισα να το ψάχνω για Τσεχία.
Από όσο σε έχω διαβάσει και με γνώμονα την ηλικία, καλύτερα να πας σε μικρή πόλη του μπλοκ παρά σε καμιά Πράγα.
Μη σου πω καλύτερα να πας Σλοβακία.
Καμιά Μπρατισλάβα, να έχεις και τη Βιέννη κοντά.
Επίσης Σλοβακία παίζει αποθέωση της θηλυκότητας και Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια,
αλλά όπως σου έγραψα ξανά, αναλογίσουν αν μοιάζεις με τίποτα ανατολίτικο και αν ναι,
ξανασκέψου το..
Τώρα η γλώσσα δεν παλεύεται με τίποτα μέχρι το σημείο που έχω προχωρήσει στο Duolingo. Χωρίς τη γλώσσα δεν υπάρχει κοινωνική ενσωμάτωση και αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Εσύ από τσέχικα πώς τα πας;
Όταν έμενα Πράγα έμαθα καμιά 500 λέξεις, τώρα εχουν απομείνει καμιά 300 και καμιά 10 φράσεις που τις λέω νεράκι και με προφορά
για να σπάσω κανάν πάγο αν χρειαστεί..
Γενικά τι γνώμη έχουν για τους Τσέχους άντρες?Μου έλεγαν συχνά οτι οι Τσέχοι είναι πολύ παθητικοί ενώ οι Ελληνες έχουν ταπεραμέντο.
Οι Τσέχοι απλά δεν είναι ταξιτζήδες προσκυνομουνάκηδες ενώ ο Έλληνας παίζει να πάθει μουνόπλακα με μία Τσέχα, να είναι 24/7 διαθέσιμος και να κάνει τον ταξιτζή,χορευτή,διασκεδαστή,αρκούδο της αγάπης..
Εδώ τον κάνει για τις φλόμπες από το Κορδελιό και το Περιστέρι..