Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αλλα
Δεν Θα γαμισεις.... Ίσως με το ζόρι κ με πολύ αγώνα βρεις καμμια ψόφια για παρέα, αν είσαι βουκουρεστι
Αν είσαι Οραντεα τιμισοαρα είναι καλύτερα τα πράγματα στη προσέγγιση
Κάτι σαν Ελλάδα αλλά με πιο εμφάνιση ες γκόμενες
Οι επιλογές είναι δύο
Σλοβακία Ρουμανία
Σλοβακία θα γαμισεις πιο εύκολα αλλά λόγω γλώσσας θα είσαι λίγο οφφ
Ρουμανία θα είσαι ιν αλλά θα γαμάς αραιά και που έως καθόλου
Μαν, αυτά τα αποτελέσματα τα βγάζεις με βάση τα δικά σου δεδομένα κι εμπειρίες.
Εγώ θα ασχοληθώ με μεντορέτες και δεν με νοιάζει βασικά αν είναι ντόπιες ή ξένες. Μία ή δύο το χρόνο μου αρκούν και θα τις βρω μέσω των σόσιαλς, ψάχνοντας βασικά για wannabe influencers σε instagram, onlyfans, youtube, tiktok, seeking κλπ.

Έρχεστε μερικοί και λέτε «κάποτε φορτώναμε», «αυτά έληξαν το 2010», «τότε γαμούσαμε 9αράκια εύκολα» κλπ. Εμένα αυτά μου είναι αδιάφορα. Η μεντορέτα-βοσκοπούλα που έχω είναι 5άρι και η άλλη από το Dubai που δεν τα βρήκαμε (γλωσσού γαρ) κι αυτή το ίδιο. Δεν έχω κμανικά στάνταρντς, αρκεί να υπάρχει περιπέτεια και να περνάω καλά.
Κι έρχεσαι τώρα και μου λες τα προγνωστικά σου. Ποιο το νόημα; Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Μαν, αυτά τα αποτελέσματα τα βγάζεις με βάση τα δικά σου δεδομένα κι εμπειρίες.
Εγώ θα ασχοληθώ με μεντορέτες και δεν με νοιάζει βασικά αν είναι ντόπιες ή ξένες. Μία ή δύο το χρόνο μου αρκούν και θα τις βρω μέσω των σόσιαλς, ψάχνοντας βασικά για wannabe influencers σε instagram, onlyfans, youtube, tiktok, seeking κλπ.

Έρχεστε μερικοί και λέτε «κάποτε φορτώναμε», «αυτά έληξαν το 2010», «τότε γαμούσαμε 9αράκια εύκολα» κλπ. Εμένα αυτά μου είναι αδιάφορα. Η μεντορέτα-βοσκοπούλα που έχω είναι 5άρι και η άλλη από το Dubai που δεν τα βρήκαμε (γλωσσού γαρ) κι αυτή το ίδιο. Δεν έχω κμανικά στάνταρντς, αρκεί να υπάρχει περιπέτεια και να περνάω καλά.
Κι έρχεσαι τώρα και μου λες τα προγνωστικά σου. Ποιο το νόημα; Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους.
Μην είσαι ανάγωγος και αχάριστος
Σου δίνω γνώμη που δεν είναι εύκολο να χει κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ
Στην ταμπακιέρα τώρα
Δύο το χρόνο θα βρεις στην Οραντεα η Τιμισοάρα
Έχει κ Σέρβες Τιμισοάρα αν θες σχέση θα βρεις ακόμα και με γκσπ 15ετιας η φοιτήτρια
Γενικά η δυτική Ρουμανία είναι πιο καλός κόσμος εξαίρεση το αραντ λόγω ισχυρής τσιγκανικης επιρροής...
Σχέση με όσα προϋποθέτει αυτό από χρόνο και χρήμα θα βρεις εάν όπως λες πάρα τα χρόνια σου είσαι ευοαρουσιαστος
Υγ
Αν ξαναγράψεις επιθετικά εσύ θα χάσεις, εάν τελικά καταλήξεις εκεί....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Αν φαίνεσαι 35 με βάση την μικρή εμπειρία μου από την χώρα στον νότο θαλςγ; κρακοβια και Κατοβίτσε αρχικά
Βροτσκαβ εναλακτικα και πιο πάνω το λεχ Πόζναν
Ποιο ειδικός πάντως ο κμαν να στα εξηγήσει
Εγώ είμαι πιο ανατολικά και πιο νότια ειδικός

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
H mama Africa είναι για Αρχοντους γεννημένους θηρευτές. Μιλάμε για την κοιτίδα του Homo Sapiens ,την Αρχη και το Τέλος , όχι για ντεμεκ μουνολιβαδα και φλωριές. Εκει εχει σαβανες , μπαομπαμπ , αρχέγονα ένστικτα . Ακόμα και στην πιο τουριστική μορφή της θέλει αδρεναλίνη στα ύψη και ντοπαμίνη να στάζει στο πάτωμα. Αλλά δε συγκρίνεται με τίποτα. Θυμάμαι ακόμα καρέ καρέ την πρώτη μου φορά κάτω απο τη Σαχάρα. Σε καμπ Μασαι , να μου ρουφάει την ψωλή η νεανίδα Αφρικανίς (υποτίθεται φύλακας στην κατασκήνωση) , να σκάνε τα μολυσμένα με ελονοσία κουνούπια πάνω στη σιτα του κρεβατιού σα λυσσασμένα , έξω να ακούγονται ατελείωτα κουδούνια απο γελάδια αναμικτα με ουρλιαχτά σκυλιών και αραπάδων που προσπαθούσαν να κρατήσουν τα λιοντάρια μακριά και να σκέφτομαι οτι αν ειναι γραφτο μου και κολλήσω AIDS θα φάω όλα τα επιδόματα σε ταξίδια στην Αφρική. Αυτό είναι. Η μαγεία.
Αν υπήρχε μια στις δέκα να πάω μαν, το Κάνες μια στις χίλιες.....

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Θέλουμε με ένα κολλητό να πάμε Πολωνία για.....ότι φορτώσουμε. Προτάσεις? (Πόλεις, μαγαζιά, ταρίφες κλπ)

Τα έχουμε πει.Βαρσοβία είναι η καλύτερη μαγαζιά Enklawa,Sen,Ritual,Level27,Selavi.Αν κάποιος ξέρει πολωνικά το goldenbikini γαμεί και δέρνει,απειρες σπονσορέτς.Γενικά η Βαρσοβία είναι αυτλη τη στιγμή η καλύτερη πόλη της ΕΕ για γούστα,η μόνη που θυμίζει κάτι από Κίεβο,Μόσχα κτλ.Επίσης πολλές Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες,Βαλτικές που συχνά είναι ευκολότερες από τις Πολωνέζες.Για γρήγορο σεξ,one night stands καλύτερες οι Πολωνέζες αλλά πολύ flaking στα ραντεβού.
Οι Πολωνέζες που έζουν αξία και σέβονται τον εαυτό τους όπως αυτοαποκαλούνται δεν πάνε με λιγότερα από 400 ευρώ ιδίως στα κλαμπ αλλά στα σάιτς βρίσκεις άνετα και με 200-250 ευρώ,1000 ζλότυ.Πολωνία όμως αν κάποιος είναι τυχερός και πετύχει καυλωμένη ή μεθυσμένη στο κλαμπ και της αρέσει παίζει να γαμήσει και τζάμπα ακόμα και στις τουαλέτες επιτόπου.Οπότε όλα γίνονται,πολλές επιλογές.

Τελευταία τροποποίηση:

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Δηλαδή λες αν ένας είναι φτωχός αλλά έχει μεγάλη πούτσα και ένας άλλος λεφτάς αλλά μικροψώλης,η Τσέχα θα προτιμήσει τον πουτσαρά ενώ η Ελληνίδα το γαριδάκια?
Γενικά τι γνώμη έχουν για τους Τσέχους άντρες?Μου έλεγαν συχνά οτι οι Τσέχοι είναι πολύ παθητικοί ενώ οι Ελληνες έχουν ταπεραμέντο.
Κοίταξε, δεν είναι ο νόμος ή το σύνταγμα, αλλά είναι γενικά αλήθεια.
Οι Έλληνες άνδρες, απόγονοι Ελλήνων που έφυγαν την εποχή της χούντας και μεγάλωσαν και έζησαν στη Βοημία, έχουν γενικά αναπτύξει μια καλή φήμη για εσάς στον τομέα του σεξ. Επιπλέον, χάρη στα τσέχικα σχολεία, μιλούν καλά, κάτι που ήταν μεγάλο πλεονέκτημα εκείνη την εποχή. Προσωπικά, έχω αρκετούς φίλους ανάμεσά τους και το ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι περήφανοι για την ελληνική κληρονομιά τους και δεν έχουν δεύτερη υπηκοότητα, παρόλο που οι νόμοι και των δύο χωρών το επιτρέπουν.
Πάντως, στην προ του 1989 εποχή, οι Ιταλοί ήταν και στη μόδα = μουσική, αυτοκίνητο, σνομπισμός και ...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.172
Πόντοι
3.820
Τα έχουμε πει.Βαρσοβία είναι η καλύτερη μαγαζιά Enklawa,Sen,Ritual,Level27,Selavi.Αν κάποιος ξέρει πολωνικά το goldenbikini γαμεί και δέρνει,απειρες σπονσορέτς.Γενικά η Βαρσοβία είναι αυτλη τη στιγμή η καλύτερη πόλη της ΕΕ για γούστα,η μόνη που θυμίζει κάτι από Κίεβο,Μόσχα κτλ.Επίσης πολλές Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες,Βαλτικές που συχνά είναι ευκολότερες από τις Πολωνέζες.Για γρήγορο σεξ,one night stands καλύτερες οι Πολωνέζες αλλά πολύ flaking στα ραντεβού.
Οι Πολωνέζες που έζουν αξία και σέβονται τον εαυτό τους όπως αυτοαποκαλούνται δεν πάνε με λιγότερα από 400 ευρώ ιδίως στα κλαμπ αλλά στα σάιτς βρίσκεις άνετα και με 200-250 ευρώ,1000 ζλότυ.Πολωνία όμως αν κάποιος είναι τυχερός και πετύχει καυλωμένη ή μεθυσμένη στο κλαμπ και της αρέσει παίζει να γαμήσει και τζάμπα ακόμα και στις τουαλέτες επιτόπου.Οπότε όλα γίνονται,πολλές επιλογές.
Balkan,στις πολκες αρεσουν τα τριο?αμα πας με γκομενα ψαρευεις πολκα?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Balkan,στις πολκες αρεσουν τα τριο?αμα πας με γκομενα ψαρευεις πολκα?

Τους αρέσουν αλλά συνήθως σου φέρνουν την ξαδέρφη τους ή τη φίλη τους να πηδήξεις.Εχω κάνει πολλά τριολέ με Πολωνέζες και Ουκρανέζες.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.172
Πόντοι
3.820
Τους αρέσουν αλλά συνήθως σου φέρνουν την ξαδέρφη τους ή τη φίλη τους να πηδήξεις.Εχω κάνει πολλά τριολέ με Πολωνέζες και Ουκρανέζες.
εχω μια βαλτικη που της αρεσουν τα τριο...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Κοίταξε, δεν είναι ο νόμος ή το σύνταγμα, αλλά είναι γενικά αλήθεια.
Οι Έλληνες άνδρες, απόγονοι Ελλήνων που έφυγαν την εποχή της χούντας και μεγάλωσαν και έζησαν στη Βοημία, έχουν γενικά αναπτύξει μια καλή φήμη για εσάς στον τομέα του σεξ. Επιπλέον, χάρη στα τσέχικα σχολεία, μιλούν καλά, κάτι που ήταν μεγάλο πλεονέκτημα εκείνη την εποχή. Προσωπικά, έχω αρκετούς φίλους ανάμεσά τους και το ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι περήφανοι για την ελληνική κληρονομιά τους και δεν έχουν δεύτερη υπηκοότητα, παρόλο που οι νόμοι και των δύο χωρών το επιτρέπουν.
Πάντως, στην προ του 1989 εποχή, οι Ιταλοί ήταν και στη μόδα = μουσική, αυτοκίνητο, σνομπισμός και ...

Δηλαδή οι Ελληνες στην Τσεχοσλοβακία είχαν φήμη γαμιάδων?Εγώ νόμιζα οτι μας θεωρούσαν πάτερ φαμίλια φάση,οτι είναι καλοί για σύζυγοι κτλ.

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Δηλαδή οι Ελληνες στην Τσεχοσλοβακία είχαν φήμη γαμιάδων?Εγώ νόμιζα οτι μας θεωρούσαν πάτερ φαμίλια φάση,οτι είναι καλοί για σύζυγοι κτλ.
Η άποψη μιας φίλης μου, επαγγελματία πόρνη στα σοσιαλιστικά χρόνια:
Θα το κάνω με έναν Έλληνα μια δωρεάν σεξ γιατί θα περάσω καλά,
Αλλά όταν δεν μπορώ να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα παντρευτώ τον Έλληνα, έναν πρότυπο πατέρα που αγαπάει τα παιδιά του και ξέρει πώς να φροντίζει την οικογένειά του. Και αν θέλει να πάει στην εκκλησία, ας πάει, είναι πολύ θρησκευόμενοι και εγώ είμαι πραγματιστής.

Το είπε αυτό το 1977 και τελικά παντρεύτηκε έναν Έλληνα το 1989.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Αλλά όταν δεν μπορώ να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα παντρευτώ τον Έλληνα, έναν πρότυπο πατέρα που αγαπάει τα παιδιά του και ξέρει πώς να φροντίζει την οικογένειά του. Και αν θέλει να πάει στην εκκλησία, ας πάει, είναι πολύ θρησκευόμενοι και εγώ είμαι πραγματιστής.

Μηπως παντρεύτηκε τον Τάσο 3?
Ταιριαζουν οι ημερομηνίες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στην ταμπακιέρα τώρα
Δύο το χρόνο θα βρεις στην Οραντεα η Τιμισοάρα
Έχει κ Σέρβες Τιμισοάρα αν θες σχέση θα βρεις ακόμα και με γκσπ 15ετιας η φοιτήτρια
Γενικά η δυτική Ρουμανία είναι πιο καλός κόσμος εξαίρεση το αραντ λόγω ισχυρής τσιγκανικης επιρροής...
Σχέση με όσα προϋποθέτει αυτό από χρόνο και χρήμα θα βρεις εάν όπως λες πάρα τα χρόνια σου είσαι ευοαρουσιαστος
Με ποιον τρόπο προσέγγισης;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056

Δηλαδή ο Ελληνας πρώην κομμουνιστής κάτοικος μπλοκ ήταν πολυεργαλείο.Και άψογος εραστής και τρομερός οικογενειάρχης.Τώρα καταλαβαίνω γιατί γαμούσαμε τόσο εύκολα στα 00s Τσεχία,Πολωνία και στο άκουσμα της λέξης Ελληνας αναφωνούσαν ενθουσιασμένες.
Μάλλον θα τους είχε δώσει εντολή το κόμμα να γαμάνε για να είναι ευχαριστημένες οι Τσεχοσλοβάκες συντρόφισσες.

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81
Θέλουμε με ένα κολλητό να πάμε Πολωνία για.....ότι φορτώσουμε. Προτάσεις? (Πόλεις, μαγαζιά, ταρίφες κλπ)
Κοιτάξτε μην φορτώσετε πολύ και δεν τραβάει το αμάξι μεγάλε.

Χωρίς πολωνικά δεν πας πουθενά.
Σε κανένα μασατζιδικο το πολύ να τη βγάλετε όπως σας κόβω.

Τέλος με Βροτσλαβ αυτόν τον μήνα, τον επόμενο θα περάσω από Κατοβιτσε να ρίξω μια ματιά, αν και ξέρω ότι είναι χειρότερα από όλες τις πλευρές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656

Αργήσατε φίλε.Αυτά κανα 10-15 χρόνια πριν έπρεπε να τα κάνετε.Αλλά μάλλον θα κυνηγούσατε κι εσεις ελλεεινίδες τότε :(

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.533
Πόντοι
2.036
Αργήσατε φίλε.Αυτά κανα 10-15 χρόνια πριν έπρεπε να τα κάνετε.Αλλά μάλλον θα κυνηγούσατε κι εσεις ελλεεινίδες τότε :(
Ξέρω ένα μαλάκα που πριν 15 χρόνια παντρεύτηκε ελλεινίδα. Εμένα δικέ μου!

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Κοιτάξτε μην φορτώσετε πολύ και δεν τραβάει το αμάξι μεγάλε.

Χωρίς πολωνικά δεν πας πουθενά.
Σε κανένα μασατζιδικο το πολύ να τη βγάλετε όπως σας κόβω.

Τέλος με Βροτσλαβ αυτόν τον μήνα, τον επόμενο θα περάσω από Κατοβιτσε να ρίξω μια ματιά, αν και ξέρω ότι είναι χειρότερα από όλες τις πλευρές.

To Kατοβίτσε είναι η πιο καταθλιπτική για τον πούτσο πόλη της Πολωνίας.
Μοιάζει και σαν να έχουν μαζευτεί εκεί όλα τα ναυάγια τζάνκουλες φρικιά της Πολωνίας.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Δηλαδή ο Ελληνας πρώην κομμουνιστής κάτοικος μπλοκ ήταν πολυεργαλείο.Και άψογος εραστής και τρομερός οικογενειάρχης.Τώρα καταλαβαίνω γιατί γαμούσαμε τόσο εύκολα στα 00s Τσεχία,Πολωνία και στο άκουσμα της λέξης Ελληνας αναφωνούσαν ενθουσιασμένες.
Μάλλον θα τους είχε δώσει εντολή το κόμμα να γαμάνε για να είναι ευχαριστημένες οι Τσεχοσλοβάκες συντρόφισσες.

Παρτιζάνους τους έλεγαν οι Τσέχοι, ακόμη και τις προάλλες στο Μπρνο που είπα σε μία συνταξιούχο καθηγήτρια ότι είμαι Έλληνας, άρχισε να μου λέει ιστορίες για το που έφεραν τους Έλληνες τότε στο Μπρνο και που έμεναν.
Καλή εικόνα έχουν για τους Έλληνες, για γενναιόδωρους και οικογενειάρχες μας έχουν.

Πράγα παίζει κοινότητα,ελληνική εφημερίδα και τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom