Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.861
Πόντοι
3.656
Και όμως, πολύ περισσότερο από ότι αν ακούσουν Ιταλός.
Πρέπει όμως να τα ζήσετε αυτά,κι εγώ όταν ήμουν Ελλάδα ούτε που τα φανταζόμουν.
Καλά, όταν ήμουν Ελλάδα και κατέβαιναν κάτι λαζοντόιτς μου έλεγαν ότι οι Γερμανίδες είναι δύσκολες
και τραβιόντουσαν με κάτι λαζοελλεηνίδες.

Οι Γερμανίδες....Δύσκολες

Πάντως κι οι μακαρονάδες δε νομίζω να κλαίνε αν δεν τους γουστάρουν 2-3 εθνικότητες.Έχουν άλλες...103 που τους γουστάρουν,οπότε κλαιν μαιν

Οι λαζοελλεεινίδες ξέρουν ότι με το που περνάνε τα σύνορα,η αξία τους πέφτει όπως η κουράδα στη χέστρα,γι'αυτό παρακαλάνε καναν Έλληνα μην καταλήξουν με καμια μαντήλα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πάντως κι οι μακαρονάδες δε νομίζω να κλαίνε αν δεν τους γουστάρουν 2-3 εθνικότητες.Έχουν άλλες...103 που τους γουστάρουν,οπότε κλαιν μαιν

Οι λαζοελλεεινίδες ξέρουν ότι με το που περνάνε τα σύνορα,η αξία τους πέφτει όπως η κουράδα στη χέστρα,γι'αυτό παρακαλάνε καναν Έλληνα μην καταλήξουν με καμια μαντήλα

Οι Ελληνίδες όντως δυσκολεύονται πολύ να πουλήσουν μούρη εξωτερικό,έχουν πολλά πολλά προβλήματα.Δεν τις βοηθάει καθόλου το περιβάλλον.Ο Ελληνάκος κάπως καλύτερα είναι αν και ο μέσος Ελληνας σε Ελληνίδα ή παρόμοια θα καταλήξει αφού αυτό του ταιριάζει σα νοοτροπία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ούτε Ουκρανία υπάρχουν

μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά στην Ουκρανία οι ντέβουσκες έξω σε κλαμπ, καραόκε και ρεστοράν παίζουν παιχνίδι είτε φάση με λεφτά ή χωρίς (για σεξ εννοώ)
στην Πολωνία και στην Τσεχία εν έτη 2024 ένας τουρίστας από 2 εβδομάδων ως 1 μήνα θα μείνει με το πουλί στο χέρι

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές και αυτό ισχύει και για άλλα μέρη, αλλά στο Pomarańcza δεν έχει μόνο 20χρονα.
Εκτός αν έχουν κανέναν καλεσμένο που έχει fanbase 20χρονα.

Το θέμα είναι να μη φαίνεσαι άκυρος εκεί μέσα, αλλά αν είσαι άκυρος δε θα μπορέσεις και να μπεις.
Πιο πιθανό το κόβω να παίζαμε μπάλα στο Πορτοκάλι Σχολή Ευκλείδη - Θεαγένειο με καμία μιλφοειδή θαμώνα:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Τα κλασικά
Έχει κι ένα ρουμανικό σαιτ γνωριμιών που έχει μέσα πολλές βίζιτες αλλά κ κανονικές που απλά ψάχνονται
Δουλειυν κλασικά τα σοσιαλ ειδικά οι ξένες Μολδαβές Σέρβες ουγγαρεζες που σπουδάζουν εκεί είναι πιο πρισεγγισιμες

Μπράβο, ρε φωστήρα Μήδα, αυτή τη συμβουλή περίμενα. :grin:

Παραθέτεις ένα ποστ μου μέσα στο οποίο ήδη γράφω τι γυναίκες με ενδιαφέρουν και πού θα τις ψάξω:
Εγώ θα ασχοληθώ με μεντορέτες και δεν με νοιάζει βασικά αν είναι ντόπιες ή ξένες. Μία ή δύο το χρόνο μου αρκούν και θα τις βρω μέσω των σόσιαλς, ψάχνοντας βασικά για wannabe influencers σε instagram, onlyfans, youtube, tiktok, seeking κλπ.

Έρχεσαι αποκαλώντας με αχάριστο που δεν ακούω τη γνώμη σου, κι επιμένεις να μου δώσεις τη συμβουλή σου ενώ δεν στη ζήτησα, συμπληρώνοντας ότι αν δεν σε ακούσω θα χάσω.

Βλέπω ότι γράφεις άσχετα και σε ρωτάω με ποιο τρόπο θα προσεγγίσω τις γυναίκες που λες, όχι γιατί δεν ξέρω να προσεγγίζω γυναίκες, αλλά για να έχω την απάντησή σου και να δεις πόσο άσχετη είναι.
Μου λες για σαιτ γνωριμιών με βίζιτες και μη και γενικά από τα σόσιαλ.

Δηλαδή τι λες τώρα να κάτσω να στέλνω σε χιλιάδες προφίλ «ε, κοπελιά, μήπως έχεις κανένα επαγγελματικό πρότζεκτ να στο προωθήσω;»

Πού λες να έχω περισσότερη επιτυχία, σε άσχετες κοπέλες του διαδικτύου ή σε κοπέλες που έχουν ένα κανάλι youtube ή μία σελίδα instagram και μπορώ να τις βοηθήσω να βγάλουν λεφτά;

Τύπε μπορείς να κατανοήσεις τι λέει ένα ποστ πριν το παραθέσεις για να μην λες ό,τι νάναι; τα ίδια έκανες και με τον Syrios. Άλλα έγραψε αυτός, άλλα άσχετα απαντούσες εσύ.

Και θες να σε θεωρήσουμε για τον Πάπα της Ρουμανίας, τρομάρα σου. Εγώ αυτό που κατάλαβα από το Cluj είναι ότι όλοι γαμούσαν εκτός από σένα.

Λοιπόν, τύπε, δεν έχω ανάγκη από τις συμβουλές σου και δεν σου χρωστάω τίποτα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά στην Ουκρανία οι ντέβουσκες έξω σε κλαμπ, καραόκε και ρεστοράν παίζουν παιχνίδι είτε φάση με λεφτά ή χωρίς (για σεξ εννοώ)

Ας πούμε Κίεβο πόσα κλαμπ είχε και για την ακρίβεια πόσα της προκοπής?Ενα Carribean είχε,ένα Shooters που ήταν ελάχιστο με πολύ μέτρια ποιότητα,το D Lux που τράβαγαν οι γκόμενες σέλφι και έριχναν άκυρα και είχε απλώς μερικές επαγγελματίες,δύο φοιτητικά το Sorry Babushka και το Forsage που σα μπάρμπας τον έπινες,δεν είχε καν στόχους και το Chi,πρώην Decadence που ήταν πρακτικά το μόνο high end και είχε μουνάρες μέσα αλλά για να μπεις έπρεπε να πληρώσεις τραπέζι 300 ευρώ ή να πας συνοδευόμενος από μουνάρα.
Μιλάμε για πόλη 2.5 εκατομμυρίων κατοίκων.Πώς να συγκριθεί με τις επιλογές τη νύχτα σε Βαρσοβία ή Μόσχα?Απλά καμία σχέση.Ετσι ήταν πάνω κάτω όλη η Ουκρανία.Καμία σχέση με την Πολωνία σε νύχτα και επιλογές.Μόνο το Λβωφ κάπως είχε επιλογές επειδή ήταν φοιτητούπολη και πολύ επηρρεασμένο από πολωνική κουλτούρα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Ας πούμε Κίεβο πόσα κλαμπ είχε και για την ακρίβεια πόσα της προκοπής?Ενα Carribean είχε,ένα Shooters που ήταν ελάχιστο με πολύ μέτρια ποιότητα,το D Lux που τράβαγαν οι γκόμενες σέλφι και έριχναν άκυρα και είχε απλώς μερικές επαγγελματίες,δύο φοιτητικά το Sorry Babushka και το Forsage που σα μπάρμπας τον έπινες,δεν είχε καν στόσους και το Chi,πρώην Decadence που ήταν πρακτικά το μόνο high end και είχε μουνάρες μέσα αλλά για να μπεις έπρεπε να πληρώσεις τραπέζι 300 ευρώ ή να πας συνοδευόμενος από μουνάρα.
Μιλάμε για πόλη 2.5 εκατομμυρίων κατοίκων.Πώς να συγκριθεί με τις επιλογές τη νύχτα σε Βαρσοβία ή Μόσχα?Απλά καμία σχέση.Ετσι ήταν πάνω κάτω όλη η Ουκρανία.Καμία σχέση με την Πολωνία σε νύχτα και επιλογές.Μόνο το Λβωφ κάπως είχε επιλογές επειδή ήταν φοιτητούπολη και πολύ επηρρασμένο από πολωνική κουλτούρα.

Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε στη νυχτερινή ζωή, ούτε στα εστιατόρια, ούτε καν στο τι είναι 4στερο και 5στερο Hotel

Πάντως η απόλυτη δυτικοποίηση σε αυτούς τους τομείς δε μου αρέσει πάντα.
Πρέπει να παίζει και μία δόση σλαβικού φολκλόρ, αλλιώς δεν έχει νόημα το τράβηγμα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.861
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνίδες όντως δυσκολεύονται πολύ να πουλήσουν μούρη εξωτερικό,έχουν πολλά πολλά προβλήματα.Δεν τις βοηθάει καθόλου το περιβάλλον.Ο Ελληνάκος κάπως καλύτερα είναι αν και ο μέσος Ελληνας σε Ελληνίδα ή παρόμοια θα καταλήξει αφού αυτό του ταιριάζει σα νοοτροπία.

Ένα τυπικό μετριόμπαζο 5αρι-6αρι που εδώ νομιζει οτι είναι η Δουκισα Νομικού,εκεί πέρα θα απασχολεί μόνο τους αλλαχουακμπάρηδες ή στην καλύτερη γι'αυτές,κανα λιγούρι Λατίνο ή μπυροκοιλιά ντόπιο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε στη νυχτερινή ζωή, ούτε στα εστιατόρια, ούτε καν στο τι είναι 4στερο και 5στερο Hotel

Κίεβο το μόνο ξενοδοχείο που άξιζε ήταν το Hyatt που ήταν πανάκριβο,δε συνέφερε με τίποτα.Ηταν το μόνο αληθινό πεντάστερο αλλά πλήρωνες τιμές δυο φορές πάνω από Βιέννη π.χ. για το αντίστοιχο.Τα άλλα ήταν της πούτσας,π.χ. Raddisson όταν είχα πάει το Μάρτιο είχαν κλείσει τα καλοριφέρ για οικονομία και ξεπάγιασα όταν μπήκα στο δωμάτιο.Μιλάμε για δωμάτιο με τιμή 250 ευρώ ημερησίως και να μην ανάβει το καλοριφέρ.Κατέβηκα ρεσεψιόν έκανα φασαρία,μου υποσχέθηκαν οτι θα έρθει ο τεχνικός να το φτιάξει,ήρθε και καλά και το αρχίδι δεν το άναψε ξανά.Οπότε τους πίεσα χοντρά μέχρι που αναγκάστηκαν να ανάψουν τα καλοριφέρ όλου του ορόφου όπως έπρεπε.
Τις ξέρω από Γερμανία τις αρχιδιές που κάνουν τα ξενοδοχεία με τα καλοριφέρ και τους κλιματισμούς οπότε δεν μπορούσαν να με ξεγελάσουν.Αλλά άμα είναι έτσι τα πεντάστερα,καλύτερα να μένεις σε διαμερίσματα παρόλο που και αυτά υπερτιμημένα ήταν μετά το 2017,άπειρα προβλήματα.Ουκρανία βέβαια τους δικαιολογείς αρκετά αφού πολλά αν όχι όλα τα συστήματα ήταν υποστάνταρντ για τα ευρωπαικά δεδομένα,δε γινόταν να έχουν ευρωπαικά στάνταρντς σε φυσιολογικές τιμές.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Ένα τυπικό μετριόμπαζο 5αρι-6αρι που εδώ νομιζει οτι είναι η Δουκισα Νομικού,εκεί πέρα θα απασχολεί μόνο τους αλλαχουακμπάρηδες ή στην καλύτερη γι'αυτές,κανα λιγούρι Λατίνο ή μπυροκοιλιά ντόπιο
Νομίζει γιατί εσείς και η μάνα της την κάνατε να νομίζει.
Δεν ξύπνησε ξαφνικά μια μέρα και την είδε Δούκισσα Νομικού.

Εσείς βάλατε φάλαινες για παρουσιάστρες και ραμολιμέντα για μετεωρολόγους.
Άνοιξε κανά σλαβικό κανάλι να δεις τι παίζει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056

Δεν είναι μόνο αυτό.,Δεν μπορούν και να κινηθούν τόσο καλά κοινωνικά,να κάνουν τα κοννέ τους κύκλους κτλ.Δεν υπάρχει κουλτούρα καφετέριας,κους κους,οικογενειακής υποστήριξης,σόι από πίσω,προξενιά,προσβάσεις σε ευκατάστατους κτλ.Τι να πάει η άλλη να συναγωνιστεί Γερμανίδα ή Σλάβα θα τον πιει κλαρίνο.Εχει χάσει από τα αποδυτήρια,δεν μπορεί να πουλήσει την πραμάτεια της σε καλή τιμή.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας πούμε Κίεβο πόσα κλαμπ είχε και για την ακρίβεια πόσα της προκοπής?Ενα Carribean είχε,ένα Shooters που ήταν ελάχιστο με πολύ μέτρια ποιότητα,το D Lux που τράβαγαν οι γκόμενες σέλφι και έριχναν άκυρα και είχε απλώς μερικές επαγγελματίες,δύο φοιτητικά το Sorry Babushka και το Forsage που σα μπάρμπας τον έπινες,δεν είχε καν στόχους και το Chi,πρώην Decadence που ήταν πρακτικά το μόνο high end και είχε μουνάρες μέσα αλλά για να μπεις έπρεπε να πληρώσεις τραπέζι 300 ευρώ ή να πας συνοδευόμενος από μουνάρα.
Μιλάμε για πόλη 2.5 εκατομμυρίων κατοίκων.Πώς να συγκριθεί με τις επιλογές τη νύχτα σε Βαρσοβία ή Μόσχα?Απλά καμία σχέση.Ετσι ήταν πάνω κάτω όλη η Ουκρανία.Καμία σχέση με την Πολωνία σε νύχτα και επιλογές.Μόνο το Λβωφ κάπως είχε επιλογές επειδή ήταν φοιτητούπολη και πολύ επηρρεασμένο από πολωνική κουλτούρα.

Μπορεί να είχε το Κίεβο μειονεκτήματα πριν τον πόλεμο σε σχέση με άλλες πόλεις στην νυχτερινή του ζωή αλλά και το τονίζω το αλλά είχε παιχνίδι και ειδικά στα καραόκε του boho και του indigo με ή χωρίς λεφτά ενίοτε. Στην Τσεχία που αναφέρεσαι εν έτη 2024 το παιχνίδι έξω είναι ανύπαρκτο. Στο Κίεβο ένας τουρίστας 35-45 χρ. για 20 μέρες ως 1 μήνα βγάζει γκόμενα από 7-7,5 ανετότατα εκτός αν είναι ναυάγιο εντελώς μόνο τότε δεν θα βγάλει. Όσο για αρπακτές δεν το συζητώ καν πολλές ειδικά αν κινείσαι έξω και ξοδεύεις

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Μπορεί να είχε το Κίεβο μειονεκτήματα πριν τον πόλεμο σε σχέση με άλλες πόλεις στην νυχτερινή του ζωή αλλά και το τονίζω το αλλά είχε παιχνίδι και ειδικά στα καραόκε του boho και του indigo με ή χωρίς λεφτά ενίοτε. Στην Τσεχία που αναφέρεσαι εν έτη 2024 το παιχνίδι έξω είναι ανύπαρκτο. Στο Κίεβο ένας τουρίστας μέχρι 35-45 χρ. για 20 μέρες ως 1 μήνα βγάζει γκόμενα από 7-7,5 ανετότατα εκτός αν είναι ναυάγιο εντελώς μόνο τότε δεν θα βγάλει

Και Τσεχία δεν είχε ποτέ καλή νυχτερινή ζωή.Μόνο η Οστράβα έχει αρκετά κλαμπ και δρόμο με κλαμπς γιατί είναι επηρρεασμένη από την Πολωνία.
Τσεχία είχες το πλεονέκτημα του υψηλού μέσου όρου.Οταν ο μέσος όρος είναι εφτάρι και εσύ χτυπάς εφτάρι δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο,όμως πρόκειται για εντυπωσιακό επίτευγμα αν το συγκρίνεις με άλλες χώρες.Τσεχία έκλεβες με το μέσο όρο κάπως.
Επίσης οι Τσέχες έχουν άλλη κουλτούρα είναι πολύ πιο ευχάριστες από τις Ουκρανέζες,είναι ομιλητικές έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα κτλ.Είναι πολύ subtle,ευγενικές,διακριτικές,δεν προσβάλλουν,γενικά πιο υψηλή κουλτούρα.Αμα πάρεις μια Τσέχα και μια Ουκρανέζα ιδίου εισοδήματος και ιδίας εμφάνισης που μένουν στην ίδια χώρα πιο εύκολα θα κάτσει η Τσέχα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Οι πιο πολλοί πήγαιναν Κίεβο γιατί
1.Ηταν η πιο φτωχή χώρα με άπειρες πρόθυμες
2.Είχε πολλές πτήσεις,ήταν κοντά
3.Δεν είχε βίζα.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα?Τώρα με τον πόλεμο τον ε΄χουν πιει γιατί πηγαίνοντας Κίεβο έμαθαν στα εύκολα και
1.Δεν ξέρουν ρωσικά
2.Δεν έχουν ιδέα του τι παίζει Πολωνία,Τσεχία
3.Δεν ξέρουν πού να πάνε Ρωσία,πού να μείνουνε πώς να κινηθούνε κτλ.
Ο πόλεμος είναι δεδομένος,είναι βασικό στοιχείο που λαμβάνει κάπιος υπόψιν,δε μιλάμε πώς θα ήταν η κατάσταση αν δεν υπήρχε ο πόλεμος,αν δεν υπήρχε ο κορωνοιός πριν κτλ αλλά πώς είναι η κατάσταση με τον πόλεμο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Μπράβο, ρε φωστήρα Μήδα, αυτή τη συμβουλή περίμενα. :grin:

Παραθέτεις ένα ποστ μου μέσα στο οποίο ήδη γράφω τι γυναίκες με ενδιαφέρουν και πού θα τις ψάξω:

Έρχεσαι αποκαλώντας με αχάριστο που δεν ακούω τη γνώμη σου, κι επιμένεις να μου δώσεις τη συμβουλή σου ενώ δεν στη ζήτησα, συμπληρώνοντας ότι αν δεν σε ακούσω θα χάσω.

Βλέπω ότι γράφεις άσχετα και σε ρωτάω με ποιο τρόπο θα προσεγγίσω τις γυναίκες που λες, όχι γιατί δεν ξέρω να προσεγγίζω γυναίκες, αλλά για να έχω την απάντησή σου και να δεις πόσο άσχετη είναι.
Μου λες για σαιτ γνωριμιών με βίζιτες και μη και γενικά από τα σόσιαλ.

Δηλαδή τι λες τώρα να κάτσω να στέλνω σε χιλιάδες προφίλ «ε, κοπελιά, μήπως έχεις κανένα επαγγελματικό πρότζεκτ να στο προωθήσω;»

Πού λες να έχω περισσότερη επιτυχία, σε άσχετες κοπέλες του διαδικτύου ή σε κοπέλες που έχουν ένα κανάλι youtube ή μία σελίδα instagram και μπορώ να τις βοηθήσω να βγάλουν λεφτά;

Τύπε μπορείς να κατανοήσεις τι λέει ένα ποστ πριν το παραθέσεις για να μην λες ό,τι νάναι; τα ίδια έκανες και με τον Syrios. Άλλα έγραψε αυτός, άλλα άσχετα απαντούσες εσύ.

Και θες να σε θεωρήσουμε για τον Πάπα της Ρουμανίας, τρομάρα σου. Εγώ αυτό που κατάλαβα από το Cluj είναι ότι όλοι γαμούσαν εκτός από σένα.

Λοιπόν, τύπε, δεν έχω ανάγκη από τις συμβουλές σου και δεν σου χρωστάω τίποτα.
Καλά κρασιά
Κλασικός Έλληνας
Πήγαινε κλουζ
Έχεις πιάσει Τζακ ποτ από τώρα
Υγ. Η αναφορά ήταν που έχει αυτές που ψάχνονται για ξένους η ντόπιους ευκαταστατος
Υγ2
Εάν δεν μπορώ να γαμισω εγώ κάπου στην Ρουμανία, δεν μπορεί κανείς άλλος άνω των 45....
Υγ3 πίσω έχει το κλουζ την ουρά
Υγ 4
Περαστικά και τα λέμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Οι πιο πολλοί πήγαιναν Κίεβο γιατί
1.Ηταν η πιο φτωχή χώρα με άπειρες πρόθυμες
2.Είχε πολλές πτήσεις,ήταν κοντά
3.Δεν είχε βίζα.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα?Τώρα με τον πόλεμο τον ε΄χουν πιει γιατί πηγαίνοντας Κίεβο έμαθαν στα εύκολα και
1.Δεν ξέρουν ρωσικά
2.Δεν έχουν ιδέα του τι παίζει Πολωνία,Τσεχία
3.Δεν ξέρουν πού να πάνε Ρωσία,πού να μείνουνε πώς να κινηθούνε κτλ
Το 1ο και το 2ο ήταν τα βασικά
Εάν δεν υπάρχει κοινό να ψάχνεται τ άλλα δεν έχουν σημασία
Έλα και εγώ να σου πω τα πάντα για το Βουκουρέστι
Δεν υπάρχει όμως πρόθυμο κοινό
Άρα νουλ τα υπόλοιπα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και Τσεχία δεν είχε ποτέ καλή νυχτερινή ζωή.Μόνο η Οστράβα έχει αρκετά κλαμπ και δρόμο με κλαμπς γιατί είναι επηρρεασμένη από την Πολωνία.
Τσεχία είχες το πλεονέκτημα του υψηλού μέσου όρου.Οταν ο μέσος όρος είναι εφτάρι και εσύ χτυπάς εφτάρι δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο,όμως πρόκειται για νετυπωσιακό επίτευγμα αν το συγκρίνεις με άλλες χώρες.Τσεχία έκλεβες με το μέσο όρο κάπως.
Επίσης οι Τσέχες έχουν άλλη κουλτούρα είναι πολύ πιο ευχάριστες από τις Ουκρανέζες,είναι ομιλητικές έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα κτλ.Είναι πολύ subtle,ευγενικές,διακριτικές,δεν προσβάλλουν,γενικά πιο υψηλή κουλτούρα.Αμα πάρεις μια Τσέχα και μια Ουκρανέζα ιδίου εισοδήματος και ιδίας εμφάνισης που μένουν στην ίδια χώρα πιο εύκολα θα κάτσει η Τσέχα.

διαφωνώ σ' αυτό, η άποψη μου είναι ότι οι Τσέχες είναι πλέον πιο δύσκολες και από τις Ελληνίδες ειδικά για έναν τουρίστα λίγων ημερών, δεν πρόκειται ούτε μπούτι να ακουμπήσει. Αντιθέτως στην Ουκρανία για 2-3 μέρες όπως πήγαινες εσύ έχει πάρα πολλές με λεφτά έξω στα κλαμπ και ιντερνετικά που είναι πρόθυμες να ερθουν στο διαμερισμα σου να στο ρουφίξουν. Επίσης εγώ όταν ανέβαινα μέχρι πριν τον πόλεμο το λιγότερο που καθόμουν ήταν 2 εβδομάδες για να έχω καλό αποτέλεσμα και να φάω χωρίς λεφτά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Τσεχία είχες το πλεονέκτημα του υψηλού μέσου όρου.Οταν ο μέσος όρος είναι εφτάρι και εσύ χτυπάς εφτάρι δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο,όμως πρόκειται για εντυπωσιακό επίτευγμα αν το συγκρίνεις με άλλες χώρες.Τσεχία έκλεβες με το μέσο όρο κάπως.
Θα διαφωνήσω αρχηγέ σε αυτό
Μου το είχε πει το 2002 αυτό ο εμπορικός ακόλουθος στο Βουκουρεστι που μόλις είχε έρθει από Τσεχία που ήταν χρόνια
Ο μέσος όρος σε σχέση με Ουγγαρία Ρουμανία ήταν πιο χαμηλός
Αλλα είχε τοπ άτομα που δεν υπήρχαν στην Ρουμανία
Και επίσης μου είχε πει οι τοπ Τσέχες ήταν και πιο πρισεγγισιμες σε σχέση με τοπ ουγγαρεζες η Ρουμάνες
Όταν πήγα μετά πολλές φορές στην Τσεχία το διαπίστωσα κι εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

διαφωνώ σ' αυτό, η άποψη μου είναι ότι οι Τσέχες είναι πλέον πιο δύσκολες και από τις Ελληνίδες ειδικά για έναν τουρίστα λίγων ημερών, δεν πρόκειται ούτε μπούτι να ακουμπήσει. Αντιθέτως στην Ουκρανία για 2-3 μέρες όπως πήγαινες εσύ έχει πάρα πολλές με λεφτά έξω στα κλαμπ και ιντερνετικά που είναι πρόθυμες να ερθουν στο διαμερισμα σου να στο ρουφίξουν. Επίσης εγώ όταν ανέβαινα μέχρι πριν τον πόλεμο το λιγότερο που καθόμουν ήταν 2 εβδομάδες για να έχω καλό αποτέλεσμα και να φάω χωρίς λεφτά
Σωστος ο Γερων Κουλης χρυσός
Και α και ου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Και η Οδησσός το καλοκαιρι επίσης πολλά κλαμπ είχε και το Κριβοι ρογκ

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Είπα να κάνω κλασικό πέσιμο σε τουρίστρια σε ξενάγηση καθώς γενικά αποδεικνύεται καλή μέθοδος ψαρέματος.
Βρίσκομαι στην αρχή διωρης ξενάγησης με τα πόδια στο κέντρο του Βρότσλαβ. Κόβω ποιες κοπέλες είναι μόνες και προσεγγίζω την πιο γαμευσιμη.
Έτσι και σήμερα βλέπω μελαχρινή που είναι μόνη της, φοράει άσπρο τοπ χωρίς σουτιέν πάνω και παντελόνια κάτω. Φαίνεται στα 35+, εύκολος στόχος. Την πιάνω κουβέντα μετά από 20 λεπτά καθώς προχωράμε δίπλα δίπλα στην ξενάγηση. Ουγκραρεζα, μένει εδώ και χρόνια στη Νορβηγία. Τις προηγούμενες μέρες έμενε Κατοβίτσε, πέρασμα Βρότσλαβ και τις επόμενες μέρες θα πήγαινε προς Γκντανσκ. Μου έκανε εντύπωση που έμενε σε χοστελ, μάλλον λοιπόν αφραγκιες. Είχαμε περάσει την μέση της ξενάγησης μαζί και περίμενα πιο μετά να ζητήσω WhatsApp, ώστε το απόγευμα να παίξει κανένα καφέ οι 2 μας.
Πηγαίνω για 5 λεπτά να ρωτήσω κάτι τον ξεναγό και γυρνάω και τη βλέπω να την έχει πιάσει κουβέντα ένας Ινδός...
Τη σιχαθηκα επιτόπου. Ήθελε σοκολατί καυλί τελικά η ασπρουλιαρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom