Τα κλασικά
Έχει κι ένα ρουμανικό σαιτ γνωριμιών που έχει μέσα πολλές βίζιτες αλλά κ κανονικές που απλά ψάχνονται
Δουλειυν κλασικά τα σοσιαλ ειδικά οι ξένες Μολδαβές Σέρβες ουγγαρεζες που σπουδάζουν εκεί είναι πιο πρισεγγισιμες
Μπράβο, ρε φωστήρα Μήδα, αυτή τη συμβουλή περίμενα.
Παραθέτεις ένα ποστ μου μέσα στο οποίο ήδη γράφω τι γυναίκες με ενδιαφέρουν και πού θα τις ψάξω:
Εγώ θα ασχοληθώ με μεντορέτες και δεν με νοιάζει βασικά αν είναι ντόπιες ή ξένες. Μία ή δύο το χρόνο μου αρκούν και θα τις βρω μέσω των σόσιαλς, ψάχνοντας βασικά για wannabe influencers σε instagram, onlyfans, youtube, tiktok, seeking κλπ.
Έρχεσαι αποκαλώντας με αχάριστο που δεν ακούω τη γνώμη σου, κι επιμένεις να μου δώσεις τη συμβουλή σου ενώ δεν στη ζήτησα, συμπληρώνοντας ότι αν δεν σε ακούσω θα χάσω.
Βλέπω ότι γράφεις άσχετα και σε ρωτάω με ποιο τρόπο θα προσεγγίσω τις γυναίκες που λες, όχι γιατί δεν ξέρω να προσεγγίζω γυναίκες, αλλά για να έχω την απάντησή σου και να δεις πόσο άσχετη είναι.
Μου λες για σαιτ γνωριμιών με βίζιτες και μη και γενικά από τα σόσιαλ.
Δηλαδή τι λες τώρα να κάτσω να στέλνω σε χιλιάδες προφίλ «ε, κοπελιά, μήπως έχεις κανένα επαγγελματικό πρότζεκτ να στο προωθήσω;»
Πού λες να έχω περισσότερη επιτυχία, σε άσχετες κοπέλες του διαδικτύου ή σε κοπέλες που έχουν ένα κανάλι youtube ή μία σελίδα instagram και μπορώ να τις βοηθήσω να βγάλουν λεφτά;
Τύπε μπορείς να κατανοήσεις τι λέει ένα ποστ πριν το παραθέσεις για να μην λες ό,τι νάναι; τα ίδια έκανες και με τον Syrios. Άλλα έγραψε αυτός, άλλα άσχετα απαντούσες εσύ.
Και θες να σε θεωρήσουμε για τον Πάπα της Ρουμανίας, τρομάρα σου. Εγώ αυτό που κατάλαβα από το Cluj είναι ότι όλοι γαμούσαν εκτός από σένα.
Λοιπόν, τύπε, δεν έχω ανάγκη από τις συμβουλές σου και δεν σου χρωστάω τίποτα.